Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
ja és még1 kérdés: elvileg már megtanultam a Zárnyitást és az Állatok megnyúzását de egyik se tom hogyan kell

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
kösz.csak azért kérdem mert nagyon sok fegyvert nem bír el :S

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

peeter22
Különbözõ karakterek növelik az erõ, ügyesség, stb. szintet plusz egyes italok, ételek. Beszélgess a nevesített npc-kel és akkor megtudod, hogy kinek mi a szerepe és, hogy tanít e valamit.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nem csít. Véletlen bug, vagy nemtom mi. De csak véletlenül jött rá, hogy ilyet is tud. 😊

Matt07
hy all!EGY NAGYON LÁMA KÉRDÉSEM LENNE:tegnap kezdtem a g2-õt és az lenne a kérdésem hogy az erõ szintet hogy lehet növelni?

Shaman
csítelt,mi?
...

marvin mód

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Egyik ismerõsömnek 2000-es ereje van 😄 1 ütés 1 sárkány 😄DD Sajna a játékélményt a 0-ra csökkenti és még mentése sincs elõbbrõl. Szal szivacs 😞

Sok sikert hozzá, ez tényleg egy nagyszerû játék!
Kösz az infót,
hamarosan újra elindulok kalandokat keresve,
van egy kis dolgom a Bányavölgyben. 😊

Szándékosan nem írtam be, hogy kinek lehetne odaadni, csak azt kérdezte jó lesz-e még valamire a gyûrû, a többire rájött volna magától is szerintem.
16. szintû varázsló? És már az ork warlord gyûrûnél tartasz? Sosem játszottam ilyen gyorsaságrekordként végig a játékot. A sima gothic2ban 15. szintig, az addonban 18. szintig még kasztom se volt. Ráadásul chapterenként új szörnyek jönnek be, még nehezebb késõbb lecsapni õket. Igaz így csak egyszer kell a helyszíneket bejárni.
Azt okozza, hogy ha rajtad van, tudsz még akkor is erõt tanulni, amikor az erõmûvész tanár elérte a korlátját. De ez varázslóként nem vmi hasznos. Darnak is odaadhatod, vagy Girionnak a hatodik chapterben.
Jav.: kaszttal
Nem arra a mellékküldetésre gondolok, van egy másik is, az játszik a többi kasztal is.
Shaman
de csak az egyik kasztnak nem?

Egy mellékküldetéshez kell.
Az Ork Warlord gyûrûje (azon kivûl hogy -20 erõ) mit okoz?
😊

Nah, megyek lefekszem, bár szivesen tolnám még,
Csak elfogyott a Visine-m... 😊)

A mai mérlegem: 2 csontváz, a fekete troll, 2 árnyéklovag...😊
Alakul a mágusom...😊 Villámcsapás Rulez...😊
L16 vagyok és még van 90 LP-m...😊

Esrohnoil
Ez bizony elõfordul. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Helló Mindenki!

Vazz, miután feltettem a magyaritást hiába állítok
a game beállításokban,
nincs hatása... 😊

köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Takanohana
1-3 fejezetben Onar tanyáján egy zsoldos. 4. fejezettõl átvedlik sárkányvadásszá és a Bányavölgyben lesz a Mocsári Sárkány közelében.

Ki is ez a Cipher, és hol van? már nem emlékszem rá

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

a vértjeimet nekem sem adta vissza.

Köszi, a dugó az hogy már 4-ben vagyok épp.
A kereskedõk Chapterenként kapnak új cumókat,
(mana italokra gondolok fõleg)
ilyenkor az elõzõ chapterben náluk lévõ is megmarad?

Nah jó nem is olyan öreg.

Meg persze ott a jó öreg Cipher akit bármikor lecsaphatsz 😄

Shaman
hümmm én eddig vagy 4-5-ször végitoltam G2-t,meg addont,s nekem mindent visszaadott....
de mondtam,hogy a magadon lévõ ruhát,fegyvert,meg a rúnákat ne add oda

tibor16
Ez nagyon veszélyes, mert nem mindent ad vissza - pl vérteket , kardokat, fegyvereket - legalább is én így jártam vele. Szerencsém volt, hogy "csak" pár napot vesztettem, mert vissza kellett töltenem.. -úgyhogy, csak a nélkülözhetõ dolgokkal probálkozzatok..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Shaman
van egy bug amit ki lehet használni,chapter 3-4-ben.

Chapter 3 végén,de tényleg a legvégén,visszamész Bányavölgybe,s eladod az összes cuccod Sengrath-nak. ha akarsz ide-oda járhatsz Khorinis,meg Bányavölgy között,hogy khorinisben veszel nyilat,s eladod Sengrathnak.

Nah szal a rajtad lévõ cuccok,plussz rúnák kivételével nyugodtan adj el mindent neki,mert a 4. fejezet elején megtalálod holtan az orc fal mellett,s nála lesz minden cuccod.

Pénzszerzésre van valami jó módszeretek?
(Gothic II-ben...) 😊

Broafka
sima G2-ben (ha már mágus vagy) nem!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akkor sehol nem tudom 5TP-ért fejleszteni a kardozásom?

Shaman
jaja,ahogy Broáfka írja. A kereskedõknél nagyjából chapterenként újul a készlet. És nem csak az italokat érdemes megnézni,hanem a növényeket is. Asszem spec Sagittánál 2-szer is lesz King`s Sorrel példul.
Jah és minden mapon minden kereskedõt járjatok be chapeterenként,ha lehet. (Bányavölgy,Khorinis,Jakhendar)

Broafka
a kereskedõknél asszem fejezetenként újulnak a dolgok!
de nem szisztematikusan, mindig máshogy újul, valamikor egy új növényt lehet találni, valamikor meg 6-ot is, van hogy king's sorrel is van náluk!

kb. 1 hónapja nyomom a Gothic II.-t, fenomenális! 😊

Eleinte szokatlan volt, de hamar bele lehet jönni.
Mage vagyok, az elején sokat futottam,nyomtam kicsit az ügyességre, nameg találtam hamar egy 40es sebzésû crossbowot...
És mindíg cselesen felmásztam valahova és úgy szedtem az ellent. 😊

Mostanra kezdek igazán táposodni, vannak végre ütõs varázslataim,
5-6 goblin skeleton, villámcsapás, végre radírozom lefele a mapot...😊
Õrületes élmény.

A Mana italok, a növények, a alkimistaflaskák száma kötött a gaméban? Nincs olyan kereskedõ akinél megújul?

Broafka
mi a fenének?
elég ha megtanulod fighter szinten a kardozást, utána meg már gyúrjál a manára...

Ha mágus vagyok, hogy tudnék 5TP-ért 5 kardozást vagy íjazást tanulni? Vagy ügyességet meg erõt?

Zedok! írtam privibe a megoldást, olvasd el. Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy ennél a hibaüzinél szedje le a magyarítást, a játék azért dob ki!
A data könyvtárban a video mapában megnézheted a kivánt részeket

Meg Xardas is lenyomja a maga kis szövegét..

Tanulság:
a gamecopyworld az ember egyik legjobb barátja 😄

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hát...ez nekem épp elég, hogy meg akarjam nézni 😛 Csak sehol 1 add-on patch a neten...agyam eldobom

Broafka
nem szívtad meg!
annyi, hogy kijössz a sárkányból, felmész a hajóra, mondod a kapitánynak hogy akkor indulás vissza, (és akkor talán még vissza kell menni a kabinba ha jól emlékszem) és utána vége van

(jön egy hangyányi kis videó, ahol az ismertebb emberek (köztünk a hõsünk is) dumálnak, hogy úristen elfogunk süllyedni, mert zátony van, és hogy dobjuk ki az aranyat, de neeeem, nem, az aranyat nem dobjuk ki... blablabla, de semmit nem lehet látni csak egy hajót a tengeren)

szóval nem hagytál ki semmit nagyon...

Szóval megszivtam...hát ez remek...mit lehet tenni ilyenkor? 2x próbáltam, 2x vágott ki...

ha meghalt az utolsó sárkány akkor kijössz,utána egy videó van ahogy elmegy a hajó. utána nincs más, ha jól emlékszem

Tegyük fel, hogy a megtestesült gonoszt megöltem. Tegyük fel, hogy láttam a videót, amin történik egysmás. Tegyük fel, hogy ezután kivág a vindózba.
Akkor én most kihagytam valami fontosat/érdekeset, vagy büszkén hátradõlhetek?

Sikerült. Köszi a türelmed hozzám 😄

Broafka
menj föl a lépcsõn! és amint felértél a tetejére, lesz veled szemben egy lámpa, állj elé, és kattints (ne túlságosan elé, mert akkor nem reagál)

Amugy mindenkinek nagyon köszi 😊