Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
hamarosan újra elindulok kalandokat keresve,
van egy kis dolgom a Bányavölgyben. 😊
😊
Csak elfogyott a Visine-m... 😊)
A mai mérlegem: 2 csontváz, a fekete troll, 2 árnyéklovag...😊
Alakul a mágusom...😊 Villámcsapás Rulez...😊
L16 vagyok és még van 90 LP-m...😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Vazz, miután feltettem a magyaritást hiába állítok
a game beállításokban,
nincs hatása... 😊
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A kereskedõk Chapterenként kapnak új cumókat,
(mana italokra gondolok fõleg)
ilyenkor az elõzõ chapterben náluk lévõ is megmarad?
de mondtam,hogy a magadon lévõ ruhát,fegyvert,meg a rúnákat ne add oda
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Chapter 3 végén,de tényleg a legvégén,visszamész Bányavölgybe,s eladod az összes cuccod Sengrath-nak. ha akarsz ide-oda járhatsz Khorinis,meg Bányavölgy között,hogy khorinisben veszel nyilat,s eladod Sengrathnak.
Nah szal a rajtad lévõ cuccok,plussz rúnák kivételével nyugodtan adj el mindent neki,mert a 4. fejezet elején megtalálod holtan az orc fal mellett,s nála lesz minden cuccod.
(Gothic II-ben...) 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Jah és minden mapon minden kereskedõt járjatok be chapeterenként,ha lehet. (Bányavölgy,Khorinis,Jakhendar)
de nem szisztematikusan, mindig máshogy újul, valamikor egy új növényt lehet találni, valamikor meg 6-ot is, van hogy king's sorrel is van náluk!
Eleinte szokatlan volt, de hamar bele lehet jönni.
Mage vagyok, az elején sokat futottam,nyomtam kicsit az ügyességre, nameg találtam hamar egy 40es sebzésû crossbowot...
És mindíg cselesen felmásztam valahova és úgy szedtem az ellent. 😊
Mostanra kezdek igazán táposodni, vannak végre ütõs varázslataim,
5-6 goblin skeleton, villámcsapás, végre radírozom lefele a mapot...😊
Õrületes élmény.
A Mana italok, a növények, a alkimistaflaskák száma kötött a gaméban? Nincs olyan kereskedõ akinél megújul?
elég ha megtanulod fighter szinten a kardozást, utána meg már gyúrjál a manára...
a gamecopyworld az ember egyik legjobb barátja 😄
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
annyi, hogy kijössz a sárkányból, felmész a hajóra, mondod a kapitánynak hogy akkor indulás vissza, (és akkor talán még vissza kell menni a kabinba ha jól emlékszem) és utána vége van
(jön egy hangyányi kis videó, ahol az ismertebb emberek (köztünk a hõsünk is) dumálnak, hogy úristen elfogunk süllyedni, mert zátony van, és hogy dobjuk ki az aranyat, de neeeem, nem, az aranyat nem dobjuk ki... blablabla, de semmit nem lehet látni csak egy hajót a tengeren)
szóval nem hagytál ki semmit nagyon...
Akkor én most kihagytam valami fontosat/érdekeset, vagy büszkén hátradõlhetek?