Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne még pár kérdésem,mert tök kezdõ vok rpg-kben:el tudom rontani a karakterem fejlõdését?arra gondolok,h tudok-e íjazni és kardozni is jól,v csak az egyiket fejlesszem?és mennyi a max szint?milyen messzirõl lehet eltalálni egy ellenfelet íjjal,ha mondjuk 100%a számszeríj?már lovag vagyok,de jó-e a tolvajokhoz is csatlakozok?
bbocs a sok hülye kérdésért!<#idiota>#idiota>
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
max 2-t tudsz felvenni, ha neked csak egyet enged, akkor bugos!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
az érdekelne,hogy hogy lehet1-nél több gyûrût felvenni?1x sikerült,de azóta nem megy
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Ez a X: XD3D_InitPerDX: Can't create D3DX context ! Error: DDERR_CURRENTLYNOTAVAIL hibaüzenet van (szerintem AVAILABLE lett volna...) Volt vkinek ilyen problémája már? légyszi segítsetek, tök jól haladtam!
Hát igen, végülis a Gothic 2 5-10 év múlva is ugyanúgy fog futni a 9800-ason, mint most 😊
de végülis tényleg mind1, nekem Ati Radeon 9800pro-m van, és én ezzel tökéletesen meg vagyok, és meg is leszek vele még úgy 5-10 évig 😊
A G3Ti az már egyértelmûen jobb, úgy rémlik tudja már a DirectX 8-at is. Egyszer olvastam a részletes specifikációit is ezeknek a szériáknak, az is ezt támasztotta alá.
Mindazonáltak kár itt ebben a topikban vitatkozni errõl, ma már mindkét kártya igencsak alsó kategória, a Gothic 2-õt viszont mindkettõnek szépen kell vinnie egy 80%-os látótávolságon.
ööö WoW for ever!:D
OFF: Az azért túlzás, hogy a Geforce2 Titanium jobb tõle, attól függ melyikben van több memória, gyakorlatilag teljesen ugyanazt tudja a két kártya, az már más kérdés, hogy amikor bejött a Geforce 4 széria, a butított MX-esek olcsóbbak voltak a Geforce 2 Titaniumnál, nem véletlenül ennyire elterjedt ez a széria.
ettõl függetlenül nem hiszem hogy videókártya miatt nem mûkszik, de elképzelhetõ
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Randolph: alkesz paraszt Akil farmján
Brutus: bányavölgyi várban kínzómester, tanítja az erõ növelését is, az egyik toronyban van a kis mûhelye
Ha valamivel nem boldogulsz ajánlom ezt az oldalt: Mondgesange, vagy itt fentebb is van magyar nyelvû végigjátszás, bár szerintem jobb "saját erõbõl" rájönni a dolgokra.
2. Oda érdemes csatakozni, amelyik a legszimpatikusabb, elvégre ez egy szerepjáték. (Én Fire Mage szoktam lenni leggyakrabban.)
2.Szerintetek hova érdemes csatlakozni?Megéri a Zsoldosokhoz?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A ládához odamész bal klik és jobra balra (A-D billentyü) myomogatásra kiirja ,de halhatod is hogy nyitja a rátszerkezetet.Ha kevés a tolvajkulcsod a láda elöt mentsél és papirra ird fel a nyitokodot pl:jobb-jobb-bal-bal-jobb