Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cry of the Dead-bõl egy veszi le az összes manát, a Wave of Death-bõl kettõ, nem olyan nagy különbség. Mindkettõ nagyon jó, de ha van velem valaki (Angar, Pedro a végjátékban), akkor WoD-t nem nagyon szeretem alkalmazni.
Az új varázslatok közül egyébként egyedül az Ice Lance ami nélkülözhetetlen, én Chapter 2-ben "vittem végig" Jharkendart, akkor nagyon jól jöhet - bár én jégnyíllal vittem végig azt a részt mazochizmusból...
(Ha már Jharkendar: Raven nagy csalódás volt nekem anno, idéztem egy kõgólemet, és szerencsétlen köpni-nyelni nem tudott.)
(Csak kell hozá néhány pure mana potion, bár azokat a sima mana essence potion-ökbõl már ipari méretekben lehet gyártani, kívéve, ha valaki balga módon pazarolta õket.)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Jut eszembe: mágusként nem is használhatjuk a BC-t, õrizgethetjük a tatyónkban, aztán vagy oda adjuk Saturasnak, vagy rúnát csinálunk belõle az oltárnál.
Elõnyeik:
egykezes: gyorsabb
kétkezes: nagyabb sebzés, hosszabb
Én azért szoktam a kétkezest választani, mert nagyobb, látványosabb, brutálisabb darabok, és jobban tetszik, hogy azokat a hátunkon hordjuk.
Egyébként érdemes szétnézni ezen az oldalon: World of Gothic, itt választ lehet kapni ezekre a kérdésekre.
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van még egy pár másodperces szösszenet a credits után is.
Egyébként tipikusan "az orkokat a várba beengedõs" videónál szokott kilépni.
Egyébként ezzel lehet mûködne a videó, elvégre variál a fájlokkal:
Gothic 2 videók feliratozva.
meghülyülök,ha nem látom a végét!!<#falbav>#falbav>
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Gestath (tárnarák/minecrawler páncélos vadász, gyíkok, tûzgyíkok közelében)fele kell menni, ott lesz vele Gorn is, õ elkísér az erõdig.
Tud nekem vki segíteni:
Elakadtam a játékban
az utolsó sárkányt nem találom az eddig megöltek:
Zöld(föld-mocsár sárkány)
Piros(tûz sárkány)
Fehér(Jég sárkány)
eddig jutottam de Oric sem mond semmit és ugyebár 4 sárkányt kell lenyomni ki tudja h hol van az utolsó aki tudja PLS válaszoljon
Azóta se vettem elõ, annnyira kiábrándított, most megy morrowind ezerrel.
nyílván a vége pedig könnyebb
a kieg SOKKAL nehezebb. Ezután az alap easy-nek tünik eléggé.
azé teljesen nem
Elõre is kösz a választ.
hogy tudom megszerezni a páncélt,ami a kolostor pincéjében van?azt olvastam valahol,h oda lehet teleportálni,de nem találom,h hol olvastam...
állítólag ez a játék legerõsebb páncélja
Bocs, hogy ide írom, de a gothic 1-ben hogyan lehet venni valamit?? odarakom középre, de megvenni nem tudom. 😞
Joe1987: Tanítóknál tudod növelni a képességeidet a TP fejében. Beszélgetni kell az emberek, és akkor rájössz ki mit tanít. Az alkimistá alkímiát, a kovácsok kovácsolást vagy erõt, de gyakran kérnek érte cserébe valamit - pénz, küldetés vagy valamely céhez tartozás függvényében tanítanak.
HELP
A felejtés varázslatot hogy lehet letesztelni?