21229
-
#4119 Nekem mind1 - de ha mar leirod ird le mind vagy egyiket se :) -
Sanca #4118 Elmeny:
Rabukkantam 1 szornyekkel korulvett aztek vagy inka romvarosra, kozepen 1 nagy piramisszeru vmivel. Annak az aljan 1 king-kong meretu brutalis gorilla volt:)
Kicsit tovabmentem, es talakoztam 1 vas-troll-al. 1 1500 erteku, 65 dmg-ju 1-kezes kardot orzott, amit mos epp hasznalok(kicseleztem a trollt, es gyorsan felszedtem a kardot).
Meg tovabb mentem, es talaltam 1 barlangot, ahol 1 fenyarban uszo kardot orzott 4 csontvaz, es 2 nem tom mi, de sztem a csontiknal is kemenyebb lehetett. Sajna keptelen voltam felszedni, nem tom mennyi a dmg-e, de gondolom nem 10:). -
#4117 levettem a detailt a minimumra és ment 15percet. most léptem ki -
drakeX #4116 Verd meg a kikötőben (a raktár mögött, csak 12:00 és 20:00 között) Alrikot párszor, minden egyes alkalommal nyersz rajta 50 aranyat. Ha ezt még egyszer sem tetted meg, akkor az első után csak akkor harcol veled, ha elhozod a kardját, ezt a piactéren Jorától kérd el. Ezután minden harccal nyersz 50 aranyat. Ha sérülsz, menj vissza a fogadóba, és pihenj megint délig. -
#4115 1. szabaly es orok szabaly> mielott vmi megondolatlasagot csinalsz mentsel... -
drakeX #4113 Ha még nincs meg az 1000 aranyad, akkor feleslegesen mész oda. Csinálj küldiket a városban vagy a farmokon, vagy járd be a térképet, és gyűjts pénzt a goblin/bandita barlangokból. Vagy szedj növényeket, és add el.
A Kolostorhoz a térkép közepén lévő Tavernától vezet egy kitáblázott út, rögtön ahogy elindulnál onnan a város felé. -
#4112 Ami cuucod van add el, lopj, rabolj, csinálj küldetéseket. -
drakeX #4111 Én végigjátszottam a németet, és nem volt bugos. -
drakeX #4110 Hmm... szerinted melyik volt a legjobb megoldás a három közül? Na az szerepel a végigjátszásban. Ha rajtad kívül másnak is igénye van rá, mindenhol odaírhatom a többi megoldást is, de van ahol nem csak három van:)
Szóval a végigjátszás nem arról szól, hogy minden megoldást leírok, hanem arról, hogy a legegyszerűbbet leírom. -
#4109 jaja, egyfele immersionos van;)
amugy ha dcrol szedted, akkor nagy eselye van, hogy crc hibas..szedd ujra a 2es cd-t. Ja meg ugy jobb ha darabolva szeded vhonnan, amihez mondjuk van sfv file.. -
#4108 Most basztam ra kegyetlenul, es ha valaki nem ad nekem egy gold trainert, abbahagyom az egeszet... Valamikor meg 1-2 ora gameplayjel ezelott megruhaztam az egyik city guardot, es most mi van az alkimista csak akkor szavaz ram, ha andrenak fizetek 300 aranyat... Kerek kellene 250 arany... honnan szopjam eztet ki?? -
#4107 Oks elbénáztam mert ha megnéztem volna a bineket(ims-go2) akkor láthattam volna ,hogy ez az immersion féle.
Szóval nálam működik. -
#4106 Passz DC-rol van... -
#4105 Ha az amelyik a WC -n van fent az az iMMERSiON ,akkor nekem frankón feltelepült daemonról. -
#4104 Kit erdekel!
Most itt a 2-es ezt kell nyomni a tobbit majd ha oda eruk :) -
#4103 De akkor is...milyen szörnyek lesznek?
mert ha már itt legyakunk sárkányokat akkor a 3-ban 4-ben?
sárkányölőek leszünk?
azokat fogjuk úgy gyakni mint az egyben a gólemeket vagy mi?
Ok, tudom, hogy ezek a német fiúk tudnak nagyot alkotni, csak nemtom hogyan...
bár ez benne a poén:))) -
#4102 hiba: nekem a masodik 2 cd immersionos, elso cyclone-os:) most toltom elso cdt is ims-es fajtabol:)
szal: mivel atnevezes nekem sem jott ossze, ezert toltom az ims-es elsot..mindjart lejon, utana megirom igy sikerul e a telepites:) -
#4101 Az alap vilag is nagyobb mint a G1 lehet, hogy terkeprol ez nem latszik de en kb 50nap jatek utan is talaltam addig ismeretlen helyeket :)
A g1 bizonyos resze benne van de mashogy nez ki, pl a fold teljesek kisyaradt fekete, egy nagy sarkany elpusztitja a varat, igy eleg romos a videk.
A tengerre viszont nem tudtam eljutni, se a swamp camp be - le van zatva nagy keritessel, a Sect camp-ben tel van, a mogottes banyaba se tudtam eljutni. -
#4100 Ha neked 500 szintes a karid, a szörny az meg 1000 szintes, akkor maris erösebb. Uj jatekra meg egyszerüen megcsinalhatjak, hogy a mostani eröd az 1-es szint, de a szörnyek, amikkel talalkozol, azok mind 5+ szintesek.
Mint Einstein atyank is megmondta: Minden relativ.
A kiegeszitöt senki nem tudja, milyen lesz, de egyszer egy interjuban azt mondta a fejlesztö csoka, hogy nem külön level lesz, hanem beleolvad a jatekba. Lehet, hogy visszatersz Khorinisbe....ki tudja?
Szoval uj resz lesz, de a regi helyszinen jatszodik. -
#4099 Igen de nekem nem mukodik es senki nem ir kommentet :(
Elakadt telkepites a 2. cdnel - vegtelensegig masol egy filet... -
#4098 igen -
#4097 Gothic_2-iMMERSiON
akkor ez most ugye az angol, 3 cd-s? -
#4096 De azért rámehetek a régi világra? és az semmilyen játékbeli térképen nincs rajta??
"A harmadik resz a szarazföldön fog jatszodni, szoval ott lehet folytatni, ahol a kettö veget er. Akkor legfeljebb emelik az elerhetö szintek szamat es a szörnyek erejet. Nem nagy dolog.
"
Azért korántsem így gondolom, hisz akko már egy bivalyerős karakterrel fogunk nyomulni.
A végén meg elveszünk a számhalmazokban.
a kieg miatt játszam újra a 2-t???
végülis megteszem majd az egyel is ha kész lesz hozzá a magyarosítás... -
#4095 enis, de most kilepett, es itt a forum megnyitva...:) -
#4094 koszi, orok hala:) -
#4093 Kinek mukodik a 3 CD-s IMS ? -
#4092 en annyiszor eltvedtem, hogy csak na :) -
#4091 komoly, 20 perce bolyongok. a skalput vagy hogyhivjak farmjat megtalaltam, de a masik az merre van? azt mondt aa csavo, hogy koveessem az utat. de az veget er ott, aze rdoben nics semmi. a masik iranyban meg az ut egy sziklafalba vezet... -
#4090 nem tudja valaki hol találtom Sagitta barlangját azt tudom hogy Sekob tól északra van de ott mentem egy darabig és semmi egy ut van.
meg Gaan nem tudom hol a hágó:D
MAGUS:
http://members.chello.at/dungeonsiege/basemap.jpg itt a térkép rajta van minden
játékban is érdemes venni térképet Khorinis-ban a kikötőben -
#4089 Ezt kimporbaltam a 3cds ims-el remleve hatha ott is segeit (mert a file nev nem ez volt) de nem segitetta tnevezes utan nem ismerte fel a 2-es cd-t :(
Volt akinek sikerutl a 3CD-s IMS telepitese? -
#4088 Randal: A jatek nagyobb! A terkepen nem latod a regi vilagot es meg utana is lesz a hajozas utan valami.
Szoval megközelitöleg 3x akkora.
A kiegeszitö az nem folytatas lesz, hanem beleepül a mostani jatekba, szoval valszeg ujra kell jatszani.
A harmadik resz a szarazföldön fog jatszodni, szoval ott lehet folytatni, ahol a kettö veget er. Akkor legfeljebb emelik az elerhetö szintek szamat es a szörnyek erejet. Nem nagy dolog.
Webtarhelyek, amik müködnek:
Freeweb
Gamestar (eddig csak Gmiki-nel lattam, nemtom hogy csinalta)
Most hirtelen ez a kettö jut eszembe. -
#4087 Ne legy ideges ez a jatek :) -
#4086 aaa megorulok:( hol van bengar farmja,a honnan el kell kergetni a militiakat? telleg nem talalom:( most barangoltam egy kcsiit, belefutotta gromba, el kezd nyavajogni, hogy kell neki kenyér... namondom nem hiszem el hogy egyszer belefutok, nem vettem terkepet sose jutok vissza, es nincs kenyereme... konyhakopn van ugye?:) -
Ssanya #4085 Köszi, megtaláltam a fickót.
Üdv: Sanya -
#4084 Nekem az IMS verzio van meg, most kezdtem telepiteni, de a 2 CD-nel menet kozben megallta a telepito...Speech2.vdf-filet vegtelensegig masolja...eddig jutottam :( mi lehet ezzel ? -
#4083 Hunnekoenig!
melyek azok a tarhelyek amelyeket külföldröl is látni lehet ill. amelyeknek elég nagy a sebességük és a tárhelyük? -
#4082 Amit irtal az tok jo..Csak nem talalok progit amivel imageben at tudok irni filet..
Amugy koszi, nekem is ez volt a problemam, s kenytelen vagyok leszedni immersionos cd1-et. -
lasand #4081 Én úgy emlékszem .hogy el is kell olvasni valamit,hogy az ollóknak ilyen tulajdonsága legyen.A csatornát jól leírták a végigjátszásban,többféle út van.Én a szobrokhoz csak teljes életerővel mentem,mentettem 100 aranyat ajánlottam fel ha adott valamit erő,ügyesség...akkor jó ha nem akkor visszatöltöttem.Ha legelőször nem ad a száz aranyra akkor nem is fog.
-
#4080 Jelentem, A kokor korul( Lobart farmjan) nem talalok goblin berryt, atneztem eleg rendesen, nem megy, lehet hogy mar felvettem korabban, es megettem, nos a kerdes az volna, hogy mashol nincs? -
lasand #4078 Az a kiegészitő még nem jelent meg?