21229
-
drakeX #4160 Grom, Grimbald (mindkettő az első térképen van...) -
drakeX #4159 A második fejezetben vagy? Mert akkor nem érdemes az orkokkal görcsölni. Ugyan a sima ork katonákat meg tudod ölni négy tűzgolyóval, de a sámánok meg az elitek miatt így is elfogy a manád, mielőtt a végére érsz a dolognak. -
#4158 jo de akkor ollokat kitol lehet tanulni? -
drakeX #4157 Hehe:)
Jó, tudom nem vicces:( -
drakeX #4156 csak a minecrawler ollói adnak manát. -
#4155 bazki olyan vegtelen ciklusba esett..3gigas temp filet hozott letre csak hw reset segitett - ehhe -
drakeX #4154 legalábbis emlékem szerint a claws az a karmok kinyerése, nem az ollóké. -
drakeX #4153 NEMNEMNEM!!! benéztem én is:) -
#4152 van meg barmi egyeb allatmaradvany ami manat ad? :) a kastelyban most ugyan bezsakoltam potionokbol, de rengeteg am az ork odakint... :P -
drakeX #4151 A kérdés csak az, hogy feladtad-e Rengarut és Hakort. Akkor juthatsz be a csatornába, he mindkettőt feladtad, vagy ha egyiket sem; ha így tettél, akkor a kikötői kocsmában a kocsmáros már elmondja a többit. Nem tudom pontosan, hogy Hakor halboltja mögött mindig ott van-e Attila vagy sem, de ha ott van, akkor megverheted a kulcsért, bár ezt én még nem próbáltam ki. -
drakeX #4150 Igen -
#4149 ha nem ugy csinaltam azokat a kuldiket, akkor nem lehet kulcsot szerezni a csatornahoz? -
#4148 Hasonlo keppen jartam egy csl csinaltam egy imaget es mountoltam, jelenleg folyik a telepites :) -
#4147 csak sima "claws" kepzettseggel elvileg minden minecrawlernek kene hagynia ollot maga utan? -
drakeX #4146 akkor tedd a következőt: szedd ki a file-okat IsoBusterrel, rakd őket vinyóra (gyökérkönyvtárba), és amikor a telepítés kéri a második CD-t, akkor add meg a vinyó betűjelét. Ha szerencséd van, akkor ez így menni fog:) -
#4145 A fene se erti ezt:
-Daemon tools-al mountolom a cd2-t, megproblaom atmasolni vinyora a tartalmat 10%-nal hibat jelez leall
-Iso Busterrel siman ki masoltam minden filet az iamgebol
-
drakeX #4144 :( akkor viszont valószínűleg le kell szedned újra... -
#4143 En is azzal probaltam az imst- de megmagyarazhatatlan okok miatt a 2. cd tlepites kozbe egy file masolalsan vegtelensegig elkezd varakozni. Azt hiszem hibas lett a iamge file, mert kimasolni se tudom 10%-nal hibat jelez... -
drakeX #4142 Nekem Daemonnal mountolva működik a 3CDs IMS... -
drakeX #4141 Mi a baj az angollal (lusta vagyok visszaolvasni)? -
#4140 Egyelore G2-m sincs az angolt nem tudom telepiteni a nemetet meg leszdtem :( -
drakeX #4139 Töltsd le az 1.31 English nocd cracket innen, és azt rakd fel. -
drakeX #4138 A Swamp Camp helyére BE LEHET jutni, a készítők még egy kis easter egg-et is tettek oda neked. Na jó, azt azért nem mondom, hogy könnyű bejutni. Mindenesetre ne nagyon mászkálj ott, ha előtte kint nem mentettél, mert hamar eléred a térkép végét. -
drakeX #4136 Sagitta barlangja nem az úton, hanem az erdőben van. Indulj el Sekob házától pontosan északra, és amikor beleütközöl egy sziklafalba, akkor fordulj balra, és kövesd a hegységet. Kb. 1 percen belül megtalálod:) -
drakeX #4135 Elolvasni valamit csak a vérlegyek fullánkjához kell. -
drakeX #4134 Ha még nem találtál azóta goblinberry-t, akkor Akil házánál van egy, és Sagitta barlangjánál egy másik. -
drakeX #4133 Egy szimpla bottal is megverheted, csak sokáig tart. Várd meg, amíg eléd ér, és amikor felemeli a karját, hogy üssön, akkor üss bele. Erre elhátrál, majd jön megint, de ugyanígy bele tudz ütni. Így megverheted anélkül, hogy megütne. Sok sikert:) -
drakeX #4132 Ez egy elég nagy gond, ezzel sokáig tele voltak a külföldi fórumok is. Nincs rá megoldás:( -
drakeX #4131 Xardas tornyai:
1. a bányavölgyben, a most is lakott vártól délkeletre van egy hegy, annak a túloldalán pedig egy tó. Annak a tónak a közepén van egy sziget, itt van Xardas első tornya (mármint mostanra csak a romjai). Mivel ennek a toronynak a nagyrésze víz alá süllyedt, Xardas épített egy másikat.
2. A bányavölgy déli végében van a második torony, ez még áll, itt lakott Xardas az első részben.
3. Az a torony, ahol a játék kezdődik.
Egyébként Xardas démonokat idéz, és azokkal építteti a tornyait egyetlen éjszaka alatt. -
drakeX #4130 A bányavölgybe kitáblázott út vezet a térkép közepén lévő tavernából (a város és Onar farmja között). -
drakeX #4129 A Gothic 3-ban valószínűleg a hosszú hajóút miatt fogja hősünk elfelejteni a tudását, vagy, ami még jobb, hajótörést szenved... -
drakeX #4128 Az Innos szobrok naponta egyszer adnak valamit, és összesen maximum 11-szer, illetve csak akkor, ha 100 aranyat áldozol.
A Minecrawlerek ollóinak kinyeréséhez csak a képzettség kell, semmi extra, nem tudom, neked miért nem sikerül...
A tolvajcéhbe csak néhány másik küldetésen keresztül jutsz be, erről inkább nézd meg a végigjátszást. -
Bandeeka #4127 najo ez nekem nem megy majd ha magyaritas full lesz hozzá azzal probálkozok addig unistall.
angol tudasom nincs sajna és igy sztem nemjo vele jaccani mert a felét nemértem:( -
drakeX #4126 Egészen pontosan velük találkozott:) -
drakeX #4125 Tudod mit? Írj egy jobbat -
#4124 Sztem a Shadow Warrirorkkal talalkoztal.
Azt hiszem ok az egyik leg brutalisabb ellenfelek.
(csontvaz szeruek de ilyen szamuraj ruhaban vannak) -
drakeX #4123 A kard, amit használsz az első fejezet legjobb egykezes fegyvere. A másik, amit láttál, a legjobb kétkezes lesz, ha fel tudod venni (Dragonblade, Str 80, Dmg 80).
A king-kong méretű gorilla volt a troll, és mivel csak egy bizonyos körön belül mozoghat, akkor sem ért volna el, ha történetesen csak sétálsz:)
Mellesleg simán meg tudtad volna verni. Elfutsz a keze és a lába között, megfordulsz, hátbavered, aztán amikor rádfordul, akkor megismétled az egészet elölről -
#4122 jó mi? holnap megnézem meddig bírja. -
drakeX #4121 -
drakeX #4120 Casket-ek pontosan arra valók, hogy eladd őket.
Stack of swampweed? Még nem néztem meg az angol verziót, de kitalálom. Ha úgy néz ki, mint egy ajándékcsomag, akkor egy (sőt, kettő!) küldetéshez is kell, tartsd meg. Ha úgy néz ki, mint egy cigi, akkor szívd el:)