21229
-
#4203 Hat csak a feliratokra gondoltam.
Szerintem tök jok!
Ja, lehet, nem kell kattintani csak mouseover....mar nem emlekszem... -
#4202 Nekem nem:) -
#4201 kell:D
benne nem tudod hol van? -
drakeX #4200 Ja, a mentés a német verzióból származik, úgyhogy a már meglévő naplóbejegyzések vagy németül, vagy magyarul vannak... -
drakeX #4199 A sírkövek feliratához nem kell csinálni semmit, viszont a sírral nem is lehet csinálni semmit. Ha a feliratra gondoltál az előbb, az mindenképp látszik, ha ránézel, ha másra, akkor nem tudom, mit kellene csinálni. -
drakeX #4198 Nekem van egy mentésem egy 12. szintű karival, akivel az összes lehetséges küldit megcsináltam, amit tanulás nélkül lehetett, és összesen 5 Tanulás Pontot költöttem el (Zárnyitásra). Nem álltam be tanítványnak egyik mesterhez sem, és nem csatlakoztam sehová (csak a tolvajcéhhez). Kell? -
#4197 Ma sokaig fent leszek, küldjed nyugodtan. -
#4196 értem köszi
Benne-t hol találom?
nem tud valaki küldeni univerzális mentést mert még tábor választás előtt tanultam -
drakeX #4195 A végigjátszás csak az első két fejezetig van kész, ott találsz mindkettőt. Egyébként nincs sok egyikből sem. -
#4194 végijátszásban a zsoldos és a miliciás küldik nincsnek leírva vagy nincs is?:D -
drakeX #4193 Ja, egyébként is elkezdtem tippeket írni minden fejezethez a guide-ba.
Hunnenkoenig! Meddig leszel ma fenn? Csak mert be akarom fejezni a 3. fejezet végigjátszását, és utána fel kellene tenni:) -
drakeX #4192 Mi számít érdekességnek? Én csak a **** találtam (elküldtem mailben). Mellesleg több helyen is be lehet jutni, azt hiszem. -
#4191 csak ne aruld el mi az, akarok egy kis melepetest:) -
#4190 Hoppa...az ork fal mögött 2 erdekesseget lehet talalni.
Kiirhatjuk versenynek is!
Aki elöször megirja, mi az, az kap egy bejegyzest arany szinnel a honlapra! -
#4189 Drake: Tipnek a guide köze ird be legyszi, hogy a temetöben az Onar udvara mögött a kriptanal az emberek kattintsanak a sirkövekre, es hogy az Ork fal möge el lehet jutni es egy erdekesseget lehet talalni!
Ha te sem probaltad, probald ki!
Az ork falon csak egy helyen lehet atjutni, de lehet! -
drakeX #4188 A fegyverekhez sárkányvér fog kelleni, azt se felejtsd el;-) -
#4187 Köszike! -
drakeX #4186 Most a végigjátszás miatt három karakterrel játszom, de mikor először játszottam, akkor Dragonhunter voltam. Az első páncélt Bennet adja, a másodikat Dobar, az utolsót pedig megint Bennet. A másodikhoz sárkánypikkelyeket kell vinned, az utolsóhoz sárkánytojásokat. -
#4185 Te Dragonhunterként nyomod? Mert ha igen meséld már el, ki ad nekem izmibb páncélt? -
drakeX #4184 Tudom, de a küldi nélkül is megcsinálhatod:) -
#4183 Azt már a paladinnal eljátszottam (Torlof adja ezt a küldit, ha azt akarom hogy ő legyen a kapitány) -
#4182 Ja én a némettel toltam végig először még úgy decemberben :) Aztán most ahogy kijött az angol átmásoltam a német verzió mentéseit és müxik :) Igaz a régi missönök németül vannak, de az már nem zavar... szal aki némettel kezdte, folytathatja angollal!
Na puszi! -
drakeX #4181 Dragonhunterként az ötödik fejezetben próbáld meg megszerezni a bányavölgyi vár kulcsát (a kapuőrnél van, az egyik mellvéden, a kapu mellett), és nyisd ki a kaput az orkoknak -
#4180 Már másodjára lököm végig a Gothic2-őt (először Paladin)... Most épp Dragonhunterként... qrva jó, ahogy fikázok mindenkit és mindenkibe belekötök, atán egy nagy bunyó lesz a vége Áhh ez a gamma király! -
drakeX #4179 Mit kellene felrakni? -
#4178 Miert hagytad abba?:) En most jutottam be a regi vilagon belul a kastelyba, hat ezek az rokok eleg kemeny fenegyerekek:) -
#4177 Mondjatok légyszi olyan szolgáltatókat akiknél ha csinálok honlapot azt külföldről is lehessen látni. -
#4176 Vegyél mintát Gothicról, ő már vagy 6-odajára játszotta ki:)
nem lehet ezt megunni:) -
#4175 hiba na ott pont nem tudom mennyi a fps..:)pont ott nezzem meg??:) -
#4173 Lejjebb code-petyus belinkelt egy kepet, azt mondod, hogy maxon nalad ott 15fps van ?
http://web.axelero.hu/petyus80/Gothic2.jpg
-
#4172 Újra nem kezdeném, nincs az az isten :D
A legvégén hagytam abba, ennyi elég volt :) -
#4171 eleg xar pedig: 1.4-es P4, gef2 mx400...
512sdram -
drakeX #4170 Ez igaz, sajna én nem az angollal játszom, nem tudok pontos választ adni, csak ha majd azt is nyomom. Viszont tekintve, hogy a sima karmokat sem Grom, sem Grimbald nem tanítja, lehet, hogy igazad van. Akkor viszont nem értem, miért nem kapod meg az ollókat -
#4169 Tyuha milyen masina? -
#4168 Elkezdtem ujraszedni nincs mas megoldas, csak az a baj ez egy nap :( m1ek splinter cellni :) -
#4167 Ja fps-em jatek kozban 15-40 kozott mozog maxon van minden(1280x1024,300%,300%, full minden)
Alvas kozben 60korul:) -
#4166 hiba: felraktam a 3cds ims peldanyt,s semmi baja. alcohollal mountoltam, majd daemonnal is..
szal DC miatt crc-s lett az imaged szerintem.. szedd ujra.. -
drakeX #4165 Ha felrakod a magyarítást, az pontosan ezt a hibát okozza... Bocsi, ez nem jutott eszembe az előbb, de nem is írtad, hogy felraktad. -
#4163 de a "claws" a rak olloit is jelenti mondjuk :D -
#4161 azoknal nincs olyan kulon, csak "claws" van