Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hagyd békén Pedro-t, mintha ott sem lenne. A magyarítás okozza ezt a bugot, ne vedd figyelembe, majd levered késõbb, mikor a történet szerint összefuttok.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
kezet felemel, szájat becsuk, szemet kinyit, megtalál!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
c115
NAON QUULOS
c115
Mindnekinek Boldog, Békés Karácsonyt!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Szerintem kellett a G2 végére, hogy szinte félisteni erejûek lettünk, nem szeretem az ilyen "level 120-as farkasokat", amik vannak egy-két játékban, ez a sajátosság nagyban hozzájárult a Gothic-feelinghez.
Kicsit ugyan valóban hentelõs lett a vége, de nem volt annyira durva, és legalább jól ki lehetett használni a hatodik körös varázslatokat. Viszont a fõellenség csalódást okozóan gyenge volt még az addonban is.
gothic2 - Lovag, vadász, tolvaj ejj 😄 level 21. cheat nélkül😄 kinyírtam 2 sárkányt😄
(a smile-kat is õ rakta oda)
nem akarom most oltogatni, de basszus, mi ezen olyan vicces? :-/
mintha olyan kurva ügye lenne hogy kinyírt 2 sárkányt egy kb 5 éves játékban :-/
"Én igazán odafigyeltem a fejlõdésre, de pl. ez azt eredményezte, hogy a zárnyitásra még igen, de zsebelésre, az osonkodásra nem maradt keret. És most mindegy melyik karakterrõl beszélünk. Ráadásul egyes képességekre rá voltál kvázi kényszerítve: alkímia, õsi nyelv. (Na nem mintha nem tanultam volna meg ezeket szívesen) De ha ezt folytatjuk, van egy príma gothic 2 fórum is..."
Ezzel azért nem értek egyet. A rákényszerítettség tényleg megvolt az említett képességekre, de alkímia nélkül igazán "tápos" karaktert nem lehetett létrehozni az alapjátékban sem, pláne, hogy ott a varázsitalok erõsebbek is voltak - bár könnyebb volt fejlõdni is. Alkímia nélkül azért lehetett jól boldogulni, mert könnyû volt maga a játék.
A kõtáblákat pedig fel lehet fogni úgyis, mint a G3-ban vagy más játékokban, ahol ilyen eszközökkel lehet növelni a képességeket, csak a NotR-ben, a játék szigorúsága miatt meg kellett tanulni a megértését, így szerintem jóval hangulatosabb, ráadásul egyébként is a sztori része volt.
Ez a kiegészítõ a "hardcore gothicosknak" készült, hogy õk is találjanak benne újdonságokat, kihívásokat. Nálam így az addonnal szinte elérte az elsõ rész színvonalát a játék, bár annak a hangulata még mindig überelhetetlen számomra, noha vele csak a sima G2 után játszottam.
c115
szerintem is valami bugféle
köszönöm mindenkinek
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Kellene egy kis segítség!
Elmentem Khorinisbõl Akil tanyájára , közben mindnt leöltem mi mozgott és hát tele vagyok cuccokkal gondoltam eladom õket , de enm engednek be az õrök Khorinisbe , pedig van engedélyem és a milícia tagja vagyok!
Ötlet?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A Notr-al kapcsolatban van egy kérdésem.
Láttam, hogy írtátok, hogyan kell felrakni, de ott akadok el, hogy /x-szel kell indítani.
Tudom hogy futtatásban a program után beírom a /x parancsot, de akkor sem akarja külön feltenni a fájlokat, ugyanúgy bejön a telepítõ!
Légyszi segítsetek egyszer már végigvittem lovaggal, de csak akkor akarom újrakezdeni, hogyha a kieg is fennt van!
Köszi!
Gy
Ezer arany persze annyira nem sok - fõleg egy jó kovácsmesternek 😊
A játékban (NOTR-ban is) egyedül Chiper az, akinek akkor is megmaradnak a cuccai, ha leütöd. Így is lehet végtelen pénzre szert tenni, akár már a játék elején, eladsz mindent Chipernek, leütöd, visszaveszed, megint eladod, leütöd, ...
szerencse hogy elõtte még mentettem...
Végtelen pénz: A harmadik fejezet végén, mielott a Napkörhöz mész, menj át a bányakolóniára, és a várban Sengrath-nak adj el mindent (kivéve a rúnákat, páncélokat, és számszeríjakat!), amire nincs hirtelen szükséged. O ugyanis a következo fejezet elején meghal, és amikor megtalálod a hulláját, minden nála lesz, amit eladtál neki. Végtelen pénzhez juthatsz, ha Khorinisban Bospertol nyilakat veszel (minden vásárlásnál újratöltodik a készlete), és ezeket eladod Sengrath-nak. Mivel a nyilakat 1 aranyért veszed, és ugyanannyiért adod, minden nyílvesszon keresel 1 aranyat, amikor megtalálod oket a negyedik fejezetben😊
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Az arany tárgyakat, a kincsesládákat, meg egyáltalán azokat az értékeket, amit nem vesz meg a kikötõi orgazda, hol lehet normális áron eladni? Mindenhol nagyon keveset adnak értük...
De most komolyan. Milyen alvilágba akarsz eljutni?
Ezért,ha 100-on van akkor már minden ütésed az,ezért sztem nem sok teteje van a 105-nek,de lehet rosszul tudom....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Olvastam róla, hogyan mûködik a Beliar's Claw, csak erre reagáltam: "kiegben meg a beliar kard ami szintén kétkezes lesz egy idõ után."