Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Hi!

Hagyd békén Pedro-t, mintha ott sem lenne. A magyarítás okozza ezt a bugot, ne vedd figyelembe, majd levered késõbb, mikor a történet szerint összefuttok.

Maak
Belefutottam egy bug féleségbe..aszem...Kolotorban amikor kapom a küldetést hogy szerezzem vissza Innos szemét, eddig ok, de aki ellopta, az a Pedro nevezetû, na õ ott áll a kapuban, igaz, hogy a szemet vissza tudom szerezni, meg ha gyorsan leverem Pedrot, ami ugye egy másik küldetés féleség mert a naplóba nem kerül bele de megbízást azt megkaptam, akkor a másik csóka aki akapuban áll na szal ha gyors vagyok akkor nem altat el, viszont nem tudom lejelenteni hogy elintéztem a kiccsávót...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

szerintem az egész bannerben a magyaritás felirat kéne

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

3P
Szerinted mekkora betüvel és milyen színnel kellene ezt kiírni a banner-be, hogy észre is vedd?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Broafka
ez azért fájt!
kezet felemel, szájat becsuk, szemet kinyit, megtalál!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

g2höz van magyarítás?
Dudu Tekh
Az igaz, en is vegigvittem, most a 3ast viszem!<#hehe>

TDU:[HUN]dudutech

B.U.É.K

c115

körübelül tizedzszerre viszem ki a Game-t!
NAON QUULOS

c115

tibor16
Kedves barátaim, bár nem szólok hozzá, azért rendszeresen benézek hozzátok, mert a Gothic, legalább is a játékok között az örök szerelem. 😊 - de látom többen is vannak ezzel így, mint azok is akikkel a G1 és a G3 fórumban is találkozom.

Mindnekinek Boldog, Békés Karácsonyt!

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Szerintem ehhez fölösleges bármilyen kommentet hozzáfûzni...
nem kicsit, nagyon.... legalabis ebbol ugy latszik.

Broafka
elméletileg 16 éves, de... uhh a gyerek, kicsit beképzelt :-/

Meg sem merem kérdezni, hogy hány éves...

Szerintem kellett a G2 végére, hogy szinte félisteni erejûek lettünk, nem szeretem az ilyen "level 120-as farkasokat", amik vannak egy-két játékban, ez a sajátosság nagyban hozzájárult a Gothic-feelinghez.
Kicsit ugyan valóban hentelõs lett a vége, de nem volt annyira durva, és legalább jól ki lehetett használni a hatodik körös varázslatokat. Viszont a fõellenség csalódást okozóan gyenge volt még az addonban is.
Broafka
haver msn neve:
gothic2 - Lovag, vadász, tolvaj ejj 😄 level 21. cheat nélkül😄 kinyírtam 2 sárkányt😄

(a smile-kat is õ rakta oda)

nem akarom most oltogatni, de basszus, mi ezen olyan vicces? :-/
mintha olyan kurva ügye lenne hogy kinyírt 2 sárkányt egy kb 5 éves játékban :-/

Hát vége ugyanaz mint sima 2-nek.... semmi nem ellenfél

Randal
Na ja, a G2 a kieggel lett valódi gothic, bár sajna vége nagyon hentelõs lett.😞

Nos, akkor itt válaszolok a G3 topik helyett.

"Én igazán odafigyeltem a fejlõdésre, de pl. ez azt eredményezte, hogy a zárnyitásra még igen, de zsebelésre, az osonkodásra nem maradt keret. És most mindegy melyik karakterrõl beszélünk. Ráadásul egyes képességekre rá voltál kvázi kényszerítve: alkímia, õsi nyelv. (Na nem mintha nem tanultam volna meg ezeket szívesen) De ha ezt folytatjuk, van egy príma gothic 2 fórum is..."

Ezzel azért nem értek egyet. A rákényszerítettség tényleg megvolt az említett képességekre, de alkímia nélkül igazán "tápos" karaktert nem lehetett létrehozni az alapjátékban sem, pláne, hogy ott a varázsitalok erõsebbek is voltak - bár könnyebb volt fejlõdni is. Alkímia nélkül azért lehetett jól boldogulni, mert könnyû volt maga a játék.

A kõtáblákat pedig fel lehet fogni úgyis, mint a G3-ban vagy más játékokban, ahol ilyen eszközökkel lehet növelni a képességeket, csak a NotR-ben, a játék szigorúsága miatt meg kellett tanulni a megértését, így szerintem jóval hangulatosabb, ráadásul egyébként is a sztori része volt.

Ez a kiegészítõ a "hardcore gothicosknak" készült, hogy õk is találjanak benne újdonságokat, kihívásokat. Nálam így az addonnal szinte elérte az elsõ rész színvonalát a játék, bár annak a hangulata még mindig überelhetetlen számomra, noha vele csak a sima G2 után játszottam.
Én vigigtoltam Sárkányvadásszal!KEMÉNY!

c115

McFrost
hát nem raboltam , csak MOe-t pumpáltam meg .....
szerintem is valami bugféle
köszönöm mindenkinek

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem lehet,hogy raboltál valahol és észrevettek mert akkor perkálni kell az õröknek 100 aranyat és csak akkor engednek be ,de Andre-val is dumcsizni kell ,hogy leigazold a birságot kifizetted mert különben ,máskor sem fognak be engedmi.

vagy a kaputól balra tartva végig mész a fal mentén és eljutsz a másik kapuhoz.

Vagy a világítótorony felöl bemész a sziklákon felmászva.vigyázz vanarra eggy shadowbeast.

Igen ez ismerös bug,mász fel a kapu láncán és ugorj be a városba,vagy feltornászod magad a kapura és onnan,vagy elég magasra mászol és beugrassz az örök mögé.

Szvsz csak bug lehet, bár még nem hallottam ilyet. Próbálj visszatölteni régebbi mentést.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

McFrost
Helló!
Kellene egy kis segítség!
Elmentem Khorinisbõl Akil tanyájára , közben mindnt leöltem mi mozgott és hát tele vagyok cuccokkal gondoltam eladom õket , de enm engednek be az õrök Khorinisbe , pedig van engedélyem és a milícia tagja vagyok!
Ötlet?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

peeter22
Nézd meg a várban a kovácsot, ha õ nem tud 200-ig fejleszteni akkor már csak az 5-6. fejezetben tudod növelni az erõt, visszatérve Khorintis-be.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Hol lehet 200-ig erõt trainelni? Van egy csomó xp-m, de nem tudom mire költsem. Íjazásra felesleges, ahoz kevés, talán manára? Azt meg max a Greater healing miatt lenne érdemes, de én inkább az alvást szoktam választani... A végére azért elég könnyû lett a játék (bár az 1-ben is ez volt). 1 ork 1 ütés, a sárkányok alig sebeztek rajtam. Bezzeg a trollok a játék elején!
Trainelni 200-ig lehet elméletben, de a világ ép-je sem elég rá. Amugy meg simán 200 fölé lehet vinni..

szerintem annyi erõ elég jó, de korlátlanul nem lehet trainelni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Most már a 4. fejezetben a sárkányokart vadászgatom... Sajnos nincs viszonyítási alapom, 180-as erõ jónak számít ezen a szinten? Lesz egyáltalán vki a játékban, aki korlátlanul képes erõt trainelni?
Én az egyszerûség kedvéért vagy más operációs rendszert ajánlok, vagy Gold Edition-t. Ez utóbbival a XP SP2 alá is teljesen normál módon megy a telepítés.
Hali!
A Notr-al kapcsolatban van egy kérdésem.
Láttam, hogy írtátok, hogyan kell felrakni, de ott akadok el, hogy /x-szel kell indítani.
Tudom hogy futtatásban a program után beírom a /x parancsot, de akkor sem akarja külön feltenni a fájlokat, ugyanúgy bejön a telepítõ!
Légyszi segítsetek egyszer már végigvittem lovaggal, de csak akkor akarom újrakezdeni, hogyha a kieg is fennt van!
Köszi!
Gy

Sajnos néha még szükség is van ilyen soft cheat-re. Emlékszem, mikorösszegyûjtöttem Gorn-hoz az 1 000 aranyat (elõtte pont kiköltekeztem), egyszerûen lenullázta a pénzemet a játék...

Ezer arany persze annyira nem sok - fõleg egy jó kovácsmesternek 😊
Takanohana
A Sengrath-os dolog hasznos, de nem muszáj visszarohangálni/teleportálni Bosperhez, a várban a raktárosnál (Engor) ugyanúgy lehet venni korlátlanul nyílvesszõt.

A játékban (NOTR-ban is) egyedül Chiper az, akinek akkor is megmaradnak a cuccai, ha leütöd. Így is lehet végtelen pénzre szert tenni, akár már a játék elején, eladsz mindent Chipernek, leütöd, visszaveszed, megint eladod, leütöd, ...

Broafka
én ugyanezt próbáltam eljátszani Juan-nál a NOTR-ben, amikor kiderül hogy neki is köze van Esteban megölésében (vagy valami hasonló) és akkor lehet vele kereskedni, eladtam neki egy csomó cuccot, aztán megöltem, de akkor már nem volt nála, így elvesztettem az összes cuccomat 😄DD

szerencse hogy elõtte még mentettem...

A 3-ik fejezetben vegyél Bospertöl annyi nyilvesszöt amennyi pénzed csak va,menj át a bánya völgybe,minden olyan cuccot ami nem létszükséges adj el neki,ugyanis egyrészt ezekért pénzt kapsz,másrészt Sengrath meghal a 4-ik fejezetben és a hullájánál megtalálod az összes neki eladott cuccot.<#szeret>De pontosan is be idézem neked.
Végtelen pénz: A harmadik fejezet végén, mielott a Napkörhöz mész, menj át a bányakolóniára, és a várban Sengrath-nak adj el mindent (kivéve a rúnákat, páncélokat, és számszeríjakat!), amire nincs hirtelen szükséged. O ugyanis a következo fejezet elején meghal, és amikor megtalálod a hulláját, minden nála lesz, amit eladtál neki. Végtelen pénzhez juthatsz, ha Khorinisban Bospertol nyilakat veszel (minden vásárlásnál újratöltodik a készlete), és ezeket eladod Sengrath-nak. Mivel a nyilakat 1 aranyért veszed, és ugyanannyiért adod, minden nyílvesszon keresel 1 aranyat, amikor megtalálod oket a negyedik fejezetben😊

peeter22
Hát ez van nem adnak értük sehol se többet, de ha rám hallgatsz akkor a bányavölgyben Sengrath-nak adod el õket, hogy miért majd megtudod azt nem árulom el, de neki érdemes.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Lehet h volt már itt errõl szó, de nem szívesen olvasnék vissza 20k hozzászólást.
Az arany tárgyakat, a kincsesládákat, meg egyáltalán azokat az értékeket, amit nem vesz meg a kikötõi orgazda, hol lehet normális áron eladni? Mindenhol nagyon keveset adnak értük...
Sztem a NORT-es részre gondolsz, ami valóban közel van a Troll-hoz, vissza kell jönni a völgy elejébe, a tó után, a romoknál van a bejárat.

Takanohana
A Fekete Troll barlangja végében kell ásni, és egyszer csak lepottyan a kari az alvilágba. 😊))

De most komolyan. Milyen alvilágba akarsz eljutni?

Broafka
hmm, lemaradtam valamirõl? alvilág?

Milyen alvilágba?????

Imisz
nem tudna valaki segíteni? nem sikerül lejutnom az alvilágba (a fekete trollnál vagyok és már megöltem)<#falbav>

Takanohana
Szándékosan tényleg semmi értelme. De van ugye a sok kõtábla. Az emeber megtanulja mondjuk 90%-ig, aztán a kõtáblák meg adnak még 20%-ot.

Jól tudod, semmi értelem 100% fölé vinni.

Shaman
ha jól tudom ez a szám valójában százalékot takar,hogy mennyi eséllyel viszel be critical hitet,nem? azaz dubla sebzést.
Ezért,ha 100-on van akkor már minden ütésed az,ezért sztem nem sok teteje van a 105-nek,de lehet rosszul tudom....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ja voltam már 105%-os, de értelme nincs sok. (Luterot meg gonosz módon el szoktam verni a könyvekért, fizet neki a halál annyi lóvét.)

Olvastam róla, hogyan mûködik a Beliar's Claw, csak erre reagáltam: "kiegben meg a beliar kard ami szintén kétkezes lesz egy idõ után."
Beliar claw akkor lessz 2 kezes ha a 2 kezes kardforgatásban jobb vagy,de ha 1 kezesben vagy jobb akkor 1 kezes kard lessz.ja kardforgatásban el lehet érni a 105 százalékot is,ha tanároknál felviszed 100-ra.és megveszed a felsövárosba attól a hapsitól a könyvet ami 5-öt ad a kardra,van neki 1-és 2 kezes könyve is.

Hát Raven télleg eggy lófing,volt hogy az ajtóból egyszerüen lenyilaztam.Ja tudod mi a jómóka?Ravent betenni khorinisba.mássz fel eggy ház tetejére,marvin móddal tedd be Ravent,majd löj rá 1 nyilat.a városiak ugy lemészárolják mint a fene,elötte ments,mert lehet kapsz büntit a nyilazásért.