21229
-
drakeX #4328 Hmm... mit csináltál Rengaruval? És Hakorral? Ha még meg tudod tenni, akkor nyomd fel őket Andrénál, és az elég lesz. -
hippy #4327 Annak a kereskedőnek adtam oda a csomagot,aki megbízott a feladattal,és nem a faszinak a kocsmában.Sajnos csak most kezdtem el olvasgatni az oldalatokat és mentésem már nincs a küldetés előttről.Le is ütöttem a faszit,de már nincs nála a csomag.Az Attila gyerek sincs a kereskedő háza mögött. -
#4326 Bocs már rég vótam itt. -
drakeX #4325 #4270 -
drakeX #4324 Van itt reakcióidő -
#4323 És azt honnan lehet letölteni? -
#4322 -
drakeX #4321 Már mindenki azzal játszik. -
#4320 már van angol verzió -
#4319 Gothic2 -
drakeX #4318 Mármint angol mi? -
drakeX #4317 Az attól függ, mennyire sietsz, és milyen karakterrel játszol. Varázslóval és harcossal én 12-14 között kezdeném el, de én fanatikus vagyok, úgyhogy legyen inkább 8-13. Íjásszal szinte mindenkit ki lehet irtani a térképről már az első fejezetben, neki legyen mondjuk olyan 17. Ettől függetlenül nyugodtan elkezdheted már akár 4. szinten is, nem vesztesz semmit, valamint ha túl erősek a szörnyek, arra rá fogsz jönni, és akkor tudsz még tápolni, hogy erősebb legyél. -
#4316 Angol verzió mikor lesz? -
#4315 szerinted hányadik szinten érdemes elkezdeni a Chapter 2-őt? -
#4314 énis akarok jáccani -
aron #4313 Bocsánat elkerülte a figyelmemet a lap teteje! Bocs. -
aron #4312 Helló!
Az eggyik forumba ugyanezzel elkültek az izébe tehát a kérdésem: van valahol magyarítás?
Ha valahol van ilyen kérdés és válasz akkor a fölösleges kérdésért elnézést kérek.
Elöre is kösz. -
drakeX #4311 Ma este. már tegnap be akartam fejezni, csak nem sikerült:) -
#4310 köszi drakeX
3.dik fejezet leírása mikor lesz kész? -
drakeX #4309 A sárkányokat egészen a 4. Fejezetig nem lehet megsebezni, utána viszont hamar le fogod tudni csapni őket (már ahogy a jelenlegi hozzáállásodból megítélem). -
drakeX #4308 Jahh, a lényeg lemaradt: bárki használhatja őket, 5 Mana a használatuk. -
drakeX #4307 Ezeket nem lehet tanulni, csak találni. A guide-ban még nincs benne, de a 3. fejezetben vehetsz egyet a fogadóban is (500). -
drakeX #4306 Lutero a Felsővárosban van, nappal megtalálod Salandril alkimista boltja környékén. Menj fel a felsővárosba, és az első két ház után van egy boltív balra. Menj át, egy térre jutsz, itt megtalálod Lutero-t. -
Sanca #4305 Most latom hogy vannak ilyen teleport runak. Ezeket csak paladinok tanulhatjak, vagy mindenki? -
drakeX #4304 Gorn később segít neked szörnyet ölni, egyébként meg szerintem 1000 aranyért 500 xp nem rossz üzlet, főleg, ha hozzáveszed azt is, hogy ha a 3. fejezetben beszélsz vele megint, akkor kapsz még +150 XP-t.
A dobozokat nem lehet kinyitni, és az összes tárgyra igaz, hogy a kereskedők csak az érték 30%-áért veszik meg. Ez alól persze vannak kivételek;-) -
#4303 valaki segítsen hol találom Lutero-t?
thx -
Sanca #4301 Ja meg amugy megtalaltam azt a verlegy fullankja tekercset. Most van akkor 40db full restore health-em, fasza:) -
Sanca #4300 Meg talalkoztam 1 sarkannyal, Pandrodor-al. Nem tudtam megsebzeni, gondolom immunis a sima fegyverre. -
Sanca #4298 Haz jah, erre nem gondoltam:)
Van ez a 'szabaditsd ki Gron-t' vagy mifele kuldetes a banyavarba. Ott 1000-et kell adni, es csak 1 1000-et ero, de csak 300-er eladhato mercenary vertet kapok. Meg 500 xp-t. Szal ez igy nem nagyon eri meg. Ennek lesz utohatasa? Mert ha nem akkor inkabb nem szabaditom ki:)
Masik meg hogy casketeket telleg csak el lehet adni? Nem lehet kinyitni, vagy kinyittatni? Mer 1000-et er az 1ik pl, de csak 300-ert veszik meg... -
drakeX #4297 Itt annyiban változtattak, hogy hacsak az adott ellenfél nem immunis az adott támadásra (pl. a troll immunis a nyílvesszőkre), akkor 5-öt mindenképpen sebzel, bármekkora is a védettsége. -
#4296 Ez az 1.-ben is így volt :)
Volt amikor a durvább lényeket csak kritikussal tudtam sebezni, és volt rá 10%-om, de meg lehetett csinálni. :) -
drakeX #4295 Mennyire szúrtad el? Mit csináltál? -
drakeX #4294 A legerősebb zsoldospáncél csak 10-zel ad kevesebb védelmet, mint a legerősebb lovagi (90 vs. 100).
A rúnakészítést CSAK varázslóval lehet megtanulni, a lovagoknál kicsit másképp megy. Zsoldosként csak a 'Szent fény' rúnát, a teleport rúnákat, és a tekercseket fogod tudni használni. -
drakeX #4293 Tegyük fel, hogy a fegyvered sebzése 65, és az Erőd is 65. Így alapban sebzel 65-öt, kritikussal 130-at. Na most jön a csavar. Mi van, ha az ellenfélnek van mondjuk 60 védettsége fegyverek ellen?
Gondolom, ez nem jutott eszedbe
Ebben az esetben alapból sebzel 5-öt, kritikussal viszont 70-et. -
drakeX #4292 Teljesen igazad van. -
Sanca #4291 En pontosan nem tom, de beam.to/gothic2.hu -n meg leeht nezni(en nem akarom direkt). Sztem olyen 30-40%-al. De zsoldosoknal lesz majd a legdurvabb fegyver, es a kuldeteseik es korrektek. Meg gyere fel irc-re dumalni, lattam tegnap kerestel, csak nagyon belemerultem a jatekba:)) -
Sanca #4290 Nem, 1 karival csak 1 cehbe csatlakozhac. Ezert erdemes ugy csinalni hogy 8-9. szintig fejlodsz, kozbe csinalod az 5 cehmeseter kudijeit(de apparance meg ne legyel), es ekkor mentesz 1 fontos1 mentest pl. Igy innentol 3x vegigtolhatod a gemet mas ceheknel, es nem kell total elolrol kezdeni. -
hippy #4289 A csatornarendszer kulcsát máshogy is meg lehet szerezni?Sajnos azt a küldetést el****tam:((( -
#4288 amugy mennyivel szarabb a zsoldos pancel?
es a runekeszitest nem lehet zsoldoskent megtanulni csak militakent? mert en zsoldos akarok lenni, kozelharcos, de szeretnek varazsolni attol meg. -
#4287 belehet csatlakozni egyszere több céhbe? is mint pl zsoldos milicia kolostor