21229
-
drakeX #4373 Neeeeee! Ha elengedted őket, akkor elméletileg meg kellene kapnod az infót Kardiftől... Pláne, ha a csomagot is Nagurhoz vitted. -
#4372 Köszi Minden frankó ! -
#4371 Még nem játszottam ezzel a játékkal, de pont a mai nap futott be mindkét rész :))....kalandra fel!..egy kérdés: a 2dik részben mennyit javítottak? Jobb, mint az előző? Mer akkó azzal kezdek vaz...:) -
Tovi #4370 Megyek, feldobom őket, André jólelkü, mindig pénzbüntetést szab ki rám. Inkább eddig kerültem -
Tovi #4369 megszereztem, halvorrnak is visszaadtam a levelet, Rengarut pedig futni hagytam. Nem kellett volna?? -
#4368 Én Powerstripet használok, meg Xp-t.
a franc se tudja, hogy miben fut. -
drakeX #4366 Nekem nem, de én viszont RefreshLock-ot használok... -
drakeX #4365 Nézd meg a címben lévő linken. Az a légteljesebb angol felirat, ami készült fog a játékhoz, és nem hiszem, hogy lesz másik. Esetleg próbálkozhatsz a magyarral...;-) -
drakeX #4364 Megszerezted már a halas levelet? És Rengaruval mit csináltál? Ezek fontosabbak, mint Nagur küldije. -
Tovi #4363 Én Nagurnak adtam a csomagot, ki is fizette a lóvét 1 nap múlva, de Beltram küldetése így failed lett. Viszont nagyobb baj, hogy Kardiff nekem sem mondja a találkozót Atillával.
Van erre megoldás?? Kellene csatornakulcs.... -
drakeX #4361 Nagyjából ugyanezt éreztem, amikor rájöttem erre... -
#4360 mit kéne rajta állítani? nekem 1024*768-ban simán megy 85-ön, ha 800*600-ban nyomom, akkor 100-on. refreshforce-al nyomom és műxik simán -
#4359 nem lehetek 2. körös az elsőben?????
:((((
francba! a flame arrow nem az az übertáp spell, amit elképzeltem magamnak. gothic 1-ben fireballig ki sem mentem a fire magicianöktől. asszem itt nehezebb dolgom lesz. :( -
#4358 Valakinek már sikerült állítania a refresh rate-n? -
drakeX #4356 A Gothic II /system könyvtárában nyisd meg a gothic.ini file-t, és keresd meg ezt a sort:
zDontSwitchToThirdPerson=0
írd át a 0-t 1-re, és máris mindent tudsz belső nézetben csinálni.
Egyébként ha kikapcsolod a Gothic 1 irányítást, akkor külön gombot kell beállítanod a két oldalas ütésnek (defaultban ezek 'Del' és 'PageDown'). -
drakeX #4355 Nem, de tedd bele egy ládába, és vegyél ki csak egyet;-) -
#4352 THX! Esetleg arra nem tudsz megoldást ,ha több darab van ugyanazon tárgyból nálam akkor ,hogyan tudok csak egyet letenni belőle ? -
drakeX #4351 Beszélj Hanna-val a fogadóban.
Egyébként az Orkmészárló és a Sebezhetetlenség gyűrűje vannak ott... -
lasand #4350 Azzal a régi térképpel mit lehet kezdeni amin a piramis környékén van 1 x? -
drakeX #4349 Az eldobott tárgyak soha nem tűnnek el, mint ahogyan a ládába rakottak sem. Mondjuk ez megmagyarázza a mentett állás 5-6 megás méretét is:) -
drakeX #4348 Az első fejezetben nem is lehetsz 2. körös, csak a másodikban. -
#4347 varázslóval nyomom és 8. szintű vagyok, de csak 1. körös még.
szóval kellene még erősödni az orkhent előtt asszem. :) -
#4346 Olyat nem tesztelt valaki ,hogy ha belepakolok egy ládába ,földre ,asztalra STB az ott marad ?
Mert gondoltam beköltözök a világítótoronyba ha már véres verítékkel felszabadítottam az gaz banditáktól.
Elvégre nekem nagyobb szükségem lenne egy jó kéróra mint Jacknek(úgy tűnt szeret ott üldögélni).
Köszönöm. -
#4345 sector.warez.hu-ról próbáltad már?
fent van az iso. -
#4344 ja -
#4343 Beállítottad a webhely tulajdonságánál a jelszót meg a logint? -
drakeX #4342 mik vannak azokon a htmleken? -
#4341 Ja! Benyomom a fájlokat a flashgetbe, hogy leszedje őket erre leszed egy rakat html-t.
Hát azt hittem orcán csapom a gépem. -
drakeX #4340 Bocsi, most megfogtál, és nem használom az sms warezt...
szal kaptál jelszót, meg minden, és most nem tudod leszedni? -
drakeX #4339 Úgyis keresek egy alternatív megoldást, amint megtalálom, szólok;-) -
hippy #4338 Már elengedtem őket.Na de semmi baj,majd a következő végigjátszásnál megcsinálom.Köszi a segítséget. -
#4337 A KURVA ÉLETBE MI A SZAR VAN A WAREZCENTERREL!!!!
Nyomom neki hogy töccse le a gótikot, erre egy csomo html-t tőt le. Hát kapja be!!!
Aztán ha másra kattintok kiírja, hogy hiba, mert most épp tölt, először várjam meg míg letölti (de mit???) aztán csináljam.
Na ezeket meg mi a szaré csinálja, mert már nagyon ki vagyok. -
drakeX #4336 Visszatöltöttem egy első fejezetes állást zsoldossal, és az első nap után egyszer fizetett, de utána többet nem... -
#4335 ok -
drakeX #4334 Majd mondd el, hogy ott is sikerült-e -
#4333 ja első fejezet most lépek át a másodikba de ott még nem próbáltam
-
drakeX #4332 Azért köszi az infót, hétvégén megfejtem, hogy mi a titok nyitja. -
drakeX #4331 Az első fejezetben sajnos elfelejtettem megpróbálni, de a másodikban mindenféle mondvacsinált indokkal elhajtott ('nem voltam itt tegnap', 'egész nap csak lófráltam ezért nem fizet', később 'sárkányvadászoknak nem fizet', meg ilyesmik). Az első fejezetben vagy? -
#4330 végig játszásban van hogy Onar nem adja oda a lét nekem odadja -
drakeX #4329 Semmi baj, én is lehettem volna kevésbé lusta, és odarakhattam vola egy linket