21229
  • drakeX
    Eltartott vagy tíz percig, de megérte;-)
  • drakeX
    Ez érdekes, amikor én játszottam, akkor a fickó a Xardas tornyánál lévő barlangban volt, és csak miután beszéltem vele, ment át Onar tanyájára. Akkor viszont pontosan Cord és Cipher között állt, nagyjából ott, ahol hiba is mondta. Mivel mindjárt elkezdem azt a küldit beírni a végigjátszásba, félórán belül meg tudom mondani, pontosan hol van;-)
  • fucko
    Ott van nem messze.Ha mesz Onar hazatol jobbra az kardoktato fele akkor latni fox egy tornyot es ott vannak a banditak jo sokan.
  • hiba
    Morgahand a zsoldosoknal van ott ahol Torlof szokott allni es 2 paraszt beszelget a haz mogott, en ott talalkoztam Moraghandal.
  • PhantomW
    botal:D
    ok megpróbálom:D
  • hiba
    Hat ize ezt mar nem tudom mikor reseteltem nem neztem mit ir mer vagy 5 perc mig visszatolt mindent :(. Az elobb kiprobaltam a ctraltdel-t csomo egyeb game kozbe de nem akart kiakadni...g2-nels e akad ki surun de neha igen.
    Lehet azert fagyas mert keves a tap?
  • Sanca
    Hja most mar nekem sem ad penzt, mert dragonkiller lettem.
  • drakeX
    Próbáltad az újabb Catalyst-eket?
  • drakeX
    Illetve Win2k...
  • drakeX
    Nem futtatott a WinXP valami lemezhelyreállítást a fagyás után?:(
  • drakeX
    Az emeleten. Egyetlen lámpa van ott a falon, méghozzá az utca felőli falon. Ha nem tudod megnyomni, lépj egy lépést hátra, és próbád úgy;-)
  • drakeX
    Hát nincs;-)
  • drakeX
    Na azokat a végigjátszásból is sikerült kifelejtenem, pont ma szólt valaki más is:)
  • drakeX
    Ha így se megy, szólj, és csinálok neked egy screenshotot, hogy hol kell átbújni.
  • drakeX
    Nem a lába alatt kell átbújni! A bal lába, és a bal karja között. Vagy a jobb lába, és a jobb karja között. Próbáld úgy, én így egy bottal megvertem a varázslómmal...;-)
  • drakeX
    Igen, de így csak azon az egy napon fizet (ezt már sikerült nekem is reprodukálni azóta), viszont utána megint nem... Aztán lehet, hogy én rontok el valamit, hétvégén kikísérletezem:)
  • PhantomW
    drakeX azta Black troll-t hogy lehet legyőzni nem lehet átbujnia lába allat az túl kicsi
    level 10 vagyok rámvág egyet elrepülök azt vége
  • drakeX
    de lehet, hogy te nem 3.2-es, hanem 3.4-es Catalyst-et használsz.
  • drakeX
    Hehe... Elég sok szörnyet tudok fejből, hogy melyik fejezetben és hol vannak, de legalább ugyanannyit még nem;-)
  • PhantomW
    nekem is ati 9500pro van de nincs kékhalál
  • drakeX
    Amint felrakom az angolt, megpróbálok segíteni neked, de addig sajna nem tudok:(
  • hiba
    W2k-1,7xp-r9500p-cat3.2
    neha kekhalalozik a radeon miatt de nem tudom miert...(pl ha gem kozbe ctrl+alt+del neha nem a task kezelo jon be hanem kek halal es valami ati-s filera hivatkozik)
  • Petyus_
    Ezt tényleg nem értem miért lehet. :( Nekem is sokszor kifagyott a játék, akkor ctrl+alt+del-lel tudtam csak kilőni de ilyenkor működött rendesen csak sokáig ment a csík az elején mint első indításkor. :[
  • hiba
    bakt most hagyom abba :(
    a nemtben mar tobb mint a 60 napot nyomtam -level 20, de nem mukodott rendesen az angollal, ezert ujrakezdtem. mar level 3-on voltam, erre kifagyott a masina nagy kegyesem, elvesztette a menteseket, elvesztette a gothic ini-ben tartolt beallitasok rohej hogy nem tudjak ezt megoldani...mi koze van a vindoz lefagyasanak ahhoz, hogy milyen adatok vannaka vinyon:

1 - a gothic ini-t inditaskor hasznalja, illetve ha modositunk valamit a menubol akkor atirja, ezek utan ott csucsul a vinyon nem ertem, hogy a
    f*szba szallhat el egy fagyas miatt az egesz file...

2 - kitorolte a mentesemet, nem tudok semmit visszatoteni, ezt se ertem, hogy a csipaba fordulhat elo, nem is mentettem vagy 5 perce, megis elveszti a filet ami ott csucsul a vinyon...
    a tokom tele van ezzel :(

• I.C.ram
    Akkor ezekszerinte este nincs ott. :)
  • hagirez
    Sikerült thx!!! a tavernnél még volt 2 :)
  • Sanca
    Onar nekem is osztja a penzt. Csak dolgozni kell neki(azaz thorlofnak), es naponkent jarni hozza(persz csak ha thorlof meloja kesz van).
  • PhantomW
    drakeX második fejezetben is osztja a pénzt Onar
  • Sanca
    Nah drakeX kosz a tegnapi valaszokat:)
  • Sanca
    Vegre ma bassza meg, nem ment ez a szar 1 teljes napig:(
  • hagirez
    :-D
  • Randal
    ugyan hiba, ne legyél ennyire morcos.
    Kezd előlről:)
    Angolul, aztán meg magyarul, aztán a kieggel angolul, aztán kieggel magyarul, közbe azért iktasd be a magyar Gothic 1-et és végül magyarul játszd ki mindkettőt az összes választható úttal.
    s akkor elérkezik a 3 és akkor kezdheted kijátszani az első kettőt, aztán a 3-at aztán.....
  • hiba
    bazzeg ugy veszem eszre az elkezdett kuldetesekbe nem tortenik uj bejegyzes a nemet verziobol atvettekben igy nemtom folytatni :( es vagy egy tucat kuldetesem ilyem :(
    Csomoszor megjelent hogy uj naplo bejegyzes de nem talaltam sehol...
  • Petyus_
    Mennyire ismered már a játékot? Ha mész az úton akkor pl. tudod hogy "na itt lesz mindjárt egy 3 fős farkashorda"?
  • drakeX
    Minden játékban bugos a kép, vagy csak a Gothic II-ben?
  • drakeX
    ELső fejezetes tippeket még úgyis újraírom, amikor újrakezdem a játékot
  • drakeX
    Beszélj Pepével Onar farmja mögött, hátha tud neked segíteni.
  • drakeX
    OFF

Fogyasztóvédelem már egy ideje nem nagy úr számítástechnikában. Erre se reagáljatok légyszi, lásd előző hozzászólásom.

Ennyi, lezártam a témát.

ON
  • drakeX
    OFF

Bocsi, de nem 'kutya kötelességük' adni. Ha szerintük jó, akkor mehetsz fogy.védhez, de sajnos a fogy.véd KÉPTELEN megállapítani, hogy valami jó-e vagy sem (nincs meg a felszerelésük ehhez).

Kérek mindenkit, hogy NE REAGÁLJON erre az üzenetre, nem szeretnék itt erről beszélni, ezzel menjen mindenki a HWSW-re vagy az indexre.

ON
  • drakeX
    Bocsi, írtam, hogy az Első fejezet régen volt, a roncsra tényleg lehet, hogy rosszul emlékszem. Viszont a fegyverekből csak a legjobbat írom bele, és ennél a kardnál van jobb, és semmivel nem nehezebb megszerezni (sőt, könnyebb). Az a kard viszont benne van a tippekben.