Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uto megjegyzés csak akkor csináld ezt ha kovácsinasnak szegöttél.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyébként csak most esik le, hogy miért van annyi oltár azon az úton...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Aki végig vitte ílyásszal , az tudna nekem segíteni abban , hogy hol fellelhetõk a jobb nyílpuskák?
A 3. fejezetet kezdtem el nem régen.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az eredeti valahogy jobban is tetszik...
de elõször tökre féltem hogy agyon fikáztok engem, aztán megörültem hogy nem csak nekem tûnik rondának a másik textúra
Már amit a többiek is elmondtak, azzal a kiegészítéssel h. a sziklafal az új textúrával úgy néz ki, mint vmi mogyorós, de zöld színû csokoládé.
3-4. kép:
Az eredeti háztetõ egyértelmûen szalmatetõs, míg az új leginkább vmi gofriutánzatra hasonlít.
5-6. kép:
Csak nekem van olyan érzésem h. az eredeti textúrával a szikla sziklának néz ki, míg az újjal vmi kocsonyás zselének?
16-18. kép:
Az a kavicsos talaj szép részletes, de nem illik egy torony padlójához. Olyan, mintha Xardas egy folyómederbe költözött volna. 😊
Utolsó 2 kép:
Az eredetin még kinézett valahogy, de az újon "gyönyörû" ahogy a sima, szürke kõfelületen burjánzik a fû. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Szeretném megkérdezni , hogy a kicsi , magammal vihetõ kincses ládák jók valamire?
Ki lehet nyitni? Mert van belõle kettõ és még egy sima kis ládika , de nem tudom kinyitni õket.
Elõre is köszi!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Most miattatok újrakezdtem a NOTR-t!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
vagyis, tulajdonképpen semmi extra nincsen benne... talaj, meg esetleg a falak mások
Gothic 2 textúrák Bocsi ha már volt