Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem annak állsz, hogy tudsz kovácsolni? 😊
Ha nem anak állsz akkor is jön háromszorosa, bár az tényleg nem olyan nagy biznisz...

A segitsegert itt a tip. Menjetek Onar farmjára ottani kovácstol vegyétek meg a nyers acélt, ha ez meg van minden megszolitás után ujra van két izzoacélja vagy nyers acélja, vegyetek annyit amenyire csak futja keszitsetek sajátkovácsolásu kardot(ha megtanultátok ezt a teknikát) és adjátok el a varosbéli kovácsnak, igy a befektettet pénz tizszerese jön visza.
Uto megjegyzés csak akkor csináld ezt ha kovácsinasnak szegöttél.
McFrost
nagyon szépek és óriási segítség!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
köszönöm!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ITT van a testvéreivel együtt.

Egyébként ott van a World of Gothic logó a jobb felsõ csücsökben 😉
McFrost
szép ez a térkép , honnét van?

Így már tényleg túl könnyû lesz 😊
Egyébként csak most esik le, hogy miért van annyi oltár azon az úton...
Térkép:
A térkép ÉK-i végében van egy barlang (ha a fekete troll felõl mész, akkor a függõhíd után, a bejáratát kissé elrejti a növényzet), oda kell eljutnod. Az üres rúnakövet nem árulom most el, majd rájössz miért.
Egy kis segitségre volna szükségen már az elején el akadtam beléptem a kolostorba ahoz hogy mágus legyek le kell tegyem a Tüz probáját, nem tudom hogy mitjelent ez ,, amit a hivõ az ösvény mögött talál,, és azt se tudom hogy hol találok üres runaküvet. A segitségért adok egy nagyon jo tanácsot hogyan lehet milliomossá válni egy kis allap tõkével.
A gamestaros verzió gondolom nem német vagy lengyel nyelvû volt 😊
Elvileg igen...gyakorlatilag nem. nekem GameStar-os verzióm van de hiba ugyanúgy van
Sajnos nem lehet 😊 De ha a parasztasszony mizériában szenvedsz akkor vagy elõkotorsz egy nem angol verziót és elvileg jó lesz, vagy ha ügyes vagy #17365, vagy beszerzel egy 1.32-es verziót (kieg nélkül), mert abban a fordító elvileg kijavította.
Esrohnoil
😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e-mailben nem tudnád elküldeni a javított magyarítást?
Hm valamivel játszani kéne... 😊 Elõvettem újra a G2-õt. Tovább javítottam a magyarítást, a parasztasszony/polgárnõ mizéria után (angol változatnál fordul elõ), az ini fájlban meglevõ , , -ot visszaállítottam az eredeti nyelvûre, így tuti hogy a beállított dolgok tényleg érvényesek lesznek. Dehát ügye nem terjeszthetem.

bospernél, minden fejezetben ujabbak

McFrost
Az érdekelt volna , hogy a 3. fejezetben xy-nál lehet megvenni vagy x helyen található , a 4-ben x-nél van stb...

peeter22
Minél továb jutsz annál erõsebb fegyverek lesznek ergó az 5-6 fejezetben lehet megvenni a legerõsebb kardot és íjat/nyílpuskát.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

McFrost
Helló!
Aki végig vitte ílyásszal , az tudna nekem segíteni abban , hogy hol fellelhetõk a jobb nyílpuskák?
A 3. fejezetet kezdtem el nem régen.

Shaman
hümm,esetleg próbálj ki egy billentyû cserét...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

1024*768 és teljesen le van csupaszítva a tasklist és a services is! Ilyet utoljára a Tomb Raidernél láttam azt 5 perc után le is szedtem annyira játszhatatlan volt.

peeter22
Ez egy jó kérdés hasonló a konfigom csak nekem celeronom van, de nálam ilyet nem csinált soha. Nem tom esetleg más nem megy játék közben teszem azt net? Milyen beállítással nyomod?

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Miért van az, hogy lassan reagál a billentyûzet/egér nyomásra, illetve ha elengedem akkor még 2 mp-ig fut? (AMD2800/1G/9600xt)

Broafka
nem tom, nem nagy kunsztok azok a varázslatok, nem nagyon érdekeltek, gondolom valamelyik vízmágustól! (az egyik vízmágusnál lehet venni vízvarázslat könyveket, ott emgnézheted mi kell a rúnákhoz)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Azt kitõl lehet?
Broafka
tanuld ki a vízmágus varázslatokat, és mondhatjuk hogy az vagy, de asszem történetileg nem lesz olyan ruhád sehogy se, max tudsz olyanokat varázsolni mint a vízmágusok!

A Gothic 2 Notr-ben lehet valahogy vízmágusnak lenni, és ha lehet akkor hogy?
3P
Az "új" textúrás képek láttán nekem is valami cirkuszi giccsparádé jutott eszembe, persze ez lehet azért van, mert az eredeti hangulatban és stílusban is nagyon tetszett nekem.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

És a páncélok sokkal királyabban néznek ki mint a 3-ban...

Én is úgy vagyok vele, hogy az eredeti grafikájával vált kedvenccé, emiatt nem érzem semmi szükségét a textúrapakk felrakásának.
Az eredeti valahogy jobban is tetszik...
hát télleg elég furcsának tünik, bár lehet csak azert mert mar nagyon beleszoktam az eredetibe😄

Broafka
egyszóval nagyon nem jó!
de elõször tökre féltem hogy agyon fikáztok engem, aztán megörültem hogy nem csak nekem tûnik rondának a másik textúra

Esrohnoil
1-2. kép összehasonlítása:
Már amit a többiek is elmondtak, azzal a kiegészítéssel h. a sziklafal az új textúrával úgy néz ki, mint vmi mogyorós, de zöld színû csokoládé.
3-4. kép:
Az eredeti háztetõ egyértelmûen szalmatetõs, míg az új leginkább vmi gofriutánzatra hasonlít.
5-6. kép:
Csak nekem van olyan érzésem h. az eredeti textúrával a szikla sziklának néz ki, míg az újjal vmi kocsonyás zselének?
16-18. kép:
Az a kavicsos talaj szép részletes, de nem illik egy torony padlójához. Olyan, mintha Xardas egy folyómederbe költözött volna. 😊
Utolsó 2 kép:
Az eredetin még kinézett valahogy, de az újon "gyönyörû" ahogy a sima, szürke kõfelületen burjánzik a fû. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

McFrost
Köszönöm!

Nem lehet õket kinyitni, csak sima arany ill. ezüst tárgyak mint a gyertatartók,tányérok,kupák. Nyugodtan eladhatod õket.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

McFrost
Helló!
Szeretném megkérdezni , hogy a kicsi , magammal vihetõ kincses ládák jók valamire?
Ki lehet nyitni? Mert van belõle kettõ és még egy sima kis ládika , de nem tudom kinyitni õket.
Elõre is köszi!

😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hát ez kész!

Most miattatok újrakezdtem a NOTR-t!

Eddig én még nem hallottam ilyen problémáról, különös...
Már elég rég volt új rendszertelepítése, azóta nem nagyon változtattam a dolgokon, se új driver , se frissítés, csak néha fel-fel teszek egy új játékot. Az a furcsa, hpgy a többi játék hiba nélkül megy(Godfather, Rome TW, stb), s az öcsém gépén is folyamatosan kivág, többnyire varázslat váltásakor.
Randal
Rendben van a géped? Eddig ilyen hibákat nem hiszem hogy produkált volna. Töredezettségmentesítés, driverek stb. stb. okésak?

Kikészített a játék, másodjára is ki****ott velem. Most a kieggel együtt játszottam, 4 .fejezetben 38-as szintû mágus 290-es manával, átmegyek a bányavölgybe további tp-ért(mert itt még nem ritkítottam a népet, csak a 2.fejezet fontosabb küldijeit csináltam), erre varázslatváltáskor kihajít (Gold verzió 2.7-es asszem), aznap már sikadjára dobott ki, így szüneteltettem. Másnap tölteném be, 2 mentésem eltünt, a bill. beállításokat visszarakta alapra, s egyes megtanult dolgokat elfelejtette (pl: vérlegyek fullánkjának megevésekor nincs hatás, pedig csak kb. 10-szer használtam, mert általában manáról gyógyítottam). Pedig már egészen jól ment, volt is egy jó receptem tömeges ork és egyéb táposabb ellenfelek csoportos legyilkoslására (hüllõember), megittam egy gyorsaságitalt, majd használtam a vihar varázslatot (100 mana-250-es sebzés), gyorsan elõttem kettõt, majd befutottam a tömegbe, 10 mp alatt szereztem több ezer tp, hullottak mint a legyek.
szerintem az eredeti textúra sokkal szebb

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nekem sem tetszik, az új textúrák túlságosan elütnek a Gothic világától. Nameg a régihez túlságosan hozzászoktunk, így hiába szebb esetleg, nem lesz meg ugyanaz a "gothic" hangulat..

Broafka
nekem ez nem tetszik 😞
vagyis, tulajdonképpen semmi extra nincsen benne... talaj, meg esetleg a falak mások

Új textúrák a játékhoz elõször Khorinis (a város) kicsit furcsa de maga a játék szebb:
Gothic 2 textúrák Bocsi ha már volt
Maak
ehh...már lenyomtam 😞...azóta már túl vagyok a sárkándokon is, most kezdem az 5. fejezetet...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774