Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En 20 dunkelpilzet is megettem egyszerre de nem kaptam manat.

Faki
ÓÓÓÓ hogy én mekkorát szoptam... Eladtam az erzkardot és nemtom kinek, most meg azt lehetne feltápolni de nagyon... MEGÕÕRÜLÖK

Hunnenkoenig
en 10 almatol +1 eröt kaptam!
Nem tudom, lehet, hogy uyg müködik mint az oltarok. NAponta egyszer. De lehet, hogy tenyleg csak egyszer.

Újabb tipp: Most mesélte nekem Constantino, hogy a Dunkelpilze egy mágiát tartalmazó gomba. Megeszel belöle 15-öt és 10-zel nö a max manád! Úgy tünik, hogy csak egyszer müködik.
Gothic, köszi
Letöltöttem az elsõ részt
Nagyon fílinges...na jó ÜBERFASZA 😊 Az intro már megadja a hangulatot
A második résszel megvárom az inglis vörzsönt... A német valahogy nemmm... A gépi fordítás suxx, nem kompatibilis a hanggal, elveszik a hangulat
Hunnenkoenig
Ha beallsz a zsoldosokhoz (a kikötöben all egy ficko aki elvisz hozzajuk a jatek elejen az Onar nevü paraszt hazahoz) akkor ha tovabblepsz Sarkanyvadasz lesz belöled.

Ha a milizhez allsz be akkor paladin leszel es ha a kolostorba mesz akkor magus leszel.

Faki
Söldner -> Drachenjäger (Sárkányvadász)
Ezek hol is vannak?

Hunnenkoenig
Hehe, semmi baj!

Miliz -> Paladin
Söldner -> Drachenjäger (Sárkányvadász)
Novize(?) -> Magier

Ez a harom kaszt van. A tolvajokhoz beallhatsz meg pluszban, barmelyik kaszthoz tartozol, csak akkor nem szabad öket felnyomni, ha bent is akarsz maradni :-)

Faki
jajj ezt nem akartam senkinek sem címezni, de mind1 😊

Faki
Dexter ugye az a csávesz volt (shadow), az old campbõl, aki akkor támogatott, ha elviszem neki a sect kemp egyik receptjét? Most meg banditavezér/volt. Ugyanis elmentem hozzá és megérdeklõdtem, hogy ugyan miért akar engem kinyírni. Hát megmondta, most meg ott fekszik a ház mögött megdögölve 😊
Angarral is találkoztam, tök jó régi arcokat látni.
pl: Wolf, Dexter, Diego, Angar, Lester, Xardas, U-Shak, Gilbert levele, Gomez levele, Gorn, Lee,az egyik fire mágus, aztán még biztos vannak...
Még valami, ha elõrõl kezdem majd a gamet, akkor hova lehet még állni? Most milit voltam, aztán paladin. Milyen alternatívák vannak még? Gondolom be lehet állni mágusnak, meg a farmon a new campesekhez. Ennyi?!

Hunnenkoenig
Tegnap bulibol elkezdtem Lord Hagen szobajaban ütni a paladint, erre azt nekem ront, erre Lord Hagen elkezdi ütni a paladint. Ezzel a csellel kiirtjak egymast es tök latvanyos! A vegen csak Lord HAgen marad, de ö tul erös.

Egyebkent, ha egy varosi embert vertek meg es mar a földön fekszik, nyomjatok meg egy elöre gombot, akkor csinal egy kegyelemdöfest es kipurcan az illetö. Nagyon durva!

Hunnenkoenig
Kovacs feladatahoz NEM kell orkot ölni! Az egyik közeli barlangban fekszik egy ORK fegyver, amit csak el kell vinni neki es azt hazudni, hogy legyaktad az orkot!

Ugyan ez van a fekete troll eseteben is!
A var környeken, ahol az a Pika-Shu vagy milyen nevü ork saman van a sziklaperemen, alatta van egy barlang, ahol van egy trollbör. Meg nem vittem el a zsoldosnak, de valoszinüleg elfogadja.

Faki
Jók neked a krumplibogarak is, egyelõre 😊

Faki
Ha nem akarsz az orkal reménytelen harcot fojtatni, akkor uszítsd rá a shadow runnert 😊

pluhi
Nektek volt már olyan, hogy save közben elszáll és a slotba bekerül az elõzõ mentésetek? Elég idegesitõ.
Kicsit leakadtam most. Elmásztam Akil farmjára (a városban szerintem minden kész van, amit ott meg lehet csinálni), lassan 5. szintû vagyok, de itt bárki lepipáztat a környéken. Jöttek Wargok, csontik, hát esélyem nem volt.
Faki
2 ork van a közelben. Egyiket megtalálod az út mellet, egy erdõben, amin a városba mentél legelõször (vigyázz, mert az erdõben van egy shadow runner is). A másikat pedig a másik kijárattól kicsit jobbra, egy barlangban.

Hol lehet egy orkot legyakni valahol a varos kozeleben? (A kovacsnak kene bebizonyitani, hogy tokos gyerek vagyok) Egyelore csak az Akils Hof-nal futottam bele egy ork elit-be, de az rovid uton elintezett 😞

Csacsi
Kicsit lemaradtam.. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
nem tudom, nézz körül idõben ott, ahol a demo kijött, ott kell lennie valahol.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Faki
most hirtelen adom: http://hornox.bei.t-online.de/gothic2_english_text.zip

Faki
Ja és akkor lesz igazán használható a kardozás, ha eléritek a mester fokozatot. Asszem 60%... Én most 70%-os kétkezes 75-ös erõséggû karddal nyomulok, így az orkokat párosával lehet írtani, persze nem az elit orkokat 😊
Ami qrvára tetszik: A kard fájting!!! Akkora meccseket szoktam lenyomni az elit orkokkal, hogy elélvezek a látványtól... 😊 Üt, véd, üt, véd és qrva látványos ahogy csapkod a karddal, szikrádzik, csattog... uhh nagyooon komoly gamme 😊
Most kéne a 3. sárkány után kúsznom, de elég száksz heylen van (elsõ részben, ahol a hárpiák voltak). Teli van azokkal a piros dögökkel, 4-esével jönnnek rám, és inkább visszamentem a városba krumplibogarakat gyakni, majd ha elég tápos leszek megyek a sárkányért (5ezer XP) 😊

Faki
Ja, én ezzel a nyers angollal játszok, elég használható...

Csacsi
Azért nem kis munka lenne lefordítani az elsõ részt, pláne, hogy kint van a kettõ, szerintem nem is éri már meg.

Csacsi
Igen, ezt ilyen programmal fordították, ha tudsz olyan programot, ami németbõl fordít magyarra szöveget, akkor lesz nyers magyar fordításod, addig vagy tökéletes német, vagy nyers angol közül választhatsz, avyg kivárod, amíg kijön az angol,és akkor lesz tökéletes angol.

Csacsi
domohoz=demohoz

Csacsi
Elméletileg a domohoz való fordítás az jó a fullhoz is, mert a demoban benne volt az összes szöveg, szóval, a demo fordítása erre is jó, Én még nem próbáltam, mert a gothic1-et nyomom, de azthiszem faki így játszik.

Azt meg kell hagyni, hogy a sztori nagyon atom. Tegnap léptem át a harmadik fejezetbe és óriási önuralom kellett, hogy este abbahagyjam a játékot. (látom nektek nem sikerült hihi 😊
A hangulat is olyan durva, hogy azt hiszem ilyen játékot még nem láttam. A reménytelen harc az orkokkal az old camp-nél, a bányászok, akik alig bírnak termelni, azután ezek a fekete csukjás féldémon suchender-ek. Nagyon durva. És közben a városban is vannak események.
Kitettek magukért a pirányás gyerekek rendesen.
Hunnenkoenig
Latom te sem tudtad letenni a kardot!

En is eddig nyomtam. Szivgörcsöt azt tud hozni az emberre a jatek az biztos!

Szerintebb jobb lett mint az elsö (mar amennyit en lattam belöle) Mert dusabb es élénkebb.

A story is nagyon le tud kötni.

Jövö heten jön a patch (erre a hetre igertek, most eltoltak), az remelem javit meg rajta.

Faki
Nah most, hogy a game 75%-a körül járok, azt lehet mondani, hogy izgalmasabb mint az elsõ rész, de kicsit darkosra sikeredett (sztem). Gothic 1 csodálatos világa, egy szanaszétmészárolt orkokkal, dögökkel, sárkányokkal teli borús világ lett. Ellenben az elsõ map hangulatos, de amikor megjelennek a sötét mágusok, a hangjukkal a frászt hozzák rám 😊 Ja és párszor sikerült megilyednem is nemkicsit 😊 Például a banditák mellet, van egy bánya azon egy ajtó. Gondoltam kinyitom, erre zombi/csontik rámrontottak..., de a legjobb, mikor éppen mit sem sejtve úszok, amikor hirtelen bevillan mögöttem gyorsúszó dragonsnapper..., bahh azthittem leborulok a székrõl 😊)
De 1 baj van vele: ha nekiállok játszani nemtom abbahagyni 😊

Hunnenkoenig
Mindegy, elkezdtem ujra. Igy, hogy a szövegeket megszakitom es mar tudom hova kell rohangalni, gyorsabban megy :-)

Egyebkent magusoknak es olyanoknak, akik magiat hasznaltak utoljara: Ha a space gombot megnyomjatok es ugy tartjatok, elöjönnek a szambillentyükre megadott varazslatok a fejetek köre es a nyilakkal forgathatjatok öket es kivalaszthatjatok a megfelelöt. Tök jol nez ki es nem kell az inventoryban keresgelni.

Faki
Nah közben megtaláltam 😊

Faki
Ja! Ha valaki megtalálja Diego kincsét, szóóóóljooooon!!!!

Faki
Küldenék, de már túlléptem azon rég és a save-re rámentettem...
2 sárkány megvan a 3. elég durva helyen lehet, mert félúton mindig kicsinálnak 😊

Hunnenkoenig
Legyszi küldjetek egy savegamet!!! Ahol benettet kell megmenteni!!! Megörülök!!!!!

Randal
mindegy😞(

Randal

Randal

Randal

Na akkor félreértettelek. Bocs. Az aranyat nem tudom, még nem tartok ott.
Faki
De itt a Diego van, az addig ok, de miután bement a másik map városába, arra kér, hogy vigyem el neki a kincsét, hogy felkerüljön az upper quertbe...

(forrás: http://gamesweb.com/pc/tipps_tricks/gothic2/)
nesze:
Faki
Hát nemtalálom sehol, ráadásul bóklászni sem tudok, mert mindenfelé orkok, meg hatezer dragon dínó. De megtaláltam ULUMULU-s sámánt, tökjó régi arcokkal találkozni 😊

Én még csak a Minental-ban írtom a mocsok orkokat. (meg amúgy is mágius vagyok)
Hunnenkoenig
Banyek megsem jo! A Saveinfo.sav ment tönkre es most nem beszel velem senki.

Ha valaki tud egyet küldeni onnan, hogy a corneliussal beszelt, de meg nem vette el a naplot, az jo lenne! Vagy legalabbis arrol a környekröl. Elöre is köszi!

\"Life is around you and in you.\"

Faki
Játszottam az elsõ résszel, de nemvágom hol találkozgatak, de meglesz a dolog 😊
Gilbert levelét elolvastátok? Tudjatok az az arc aki fent élt a hegyen, mert uzáltak az old kempeseket 😊

Hunnenkoenig
Banyek, elszallt a gepem erre egy reset utan nem müködött a quicksave-es mentesem! 5 ora melo ment karba. Legalabbis azt hittem. Utana fogtam es egy sima mentes adatait bemasoltam a quicksave mappaba, kiveve a NEWWORLD.SAV nevüt. Most megint megy rendesen.

Nem ertem miert tudok ennyire....

magus
asszem megyek es felakasztom magam

egyébként pedig az alsó két bányától indulva fölfelé, kétszer balra, azután jobbra. Kicsit tovább mész és van jobbra egy bevágás. ott lesz