21229
-
#5506 Viszont jo hir, hogy mostmar minden szöveg benne van! A következöben a menü teljesen magyar lesz!
Jöttek hozza egyeb szövegek is. -
#5505 Huha. Hát FTP sajna nemtdok. Szegedi vagyok. Ha csinálnál saját FTP-t gépen akkor Flashgettel átszedhetném. -
#5504 Hmuda:
állítsd át magad passzívra vagy aktívra.
Ha nem működik, akkor nem tudok mit csinálni, megoldjuk valahogy.
írj elérhetőségeket e-mailben( város, ftp, ilyesmi, sebesség, azt majd megdumáljuk)
Neménvoltam:
annyi amennyi le van írva...párbeszédből nem tudni, az EGÉSZ-nek a 35%-a van lefordítva, ebbe minden benne van -
neménvoltam #5503 A párbeszédekből kb. mennyi lett lefordítva? -
#5502 Az angol forditas tesztelve lett (KÖSZÖNET RANDALNAK!) es müködik. -
neménvoltam #5501 Merre találhatom meg a Sárkányrablót?
Hunnenkoenig: ez már működik? -
Jacky #5500 Mi az hogy egy ellenfelet "lockolni" ? Jól értem, kijelölni? -
#5499 még a file-listákat se akarja behozni. -
#5497 FELKERÜLT A MÜKÖDÖ ANGOL VERZIO!!! -
#5496 Okés most fent vagyok azon a HUB-on. A keresés semmit nem mutat, a többihez meg nem értek (még). -
#5495 A könyvet a könyvtartón az asztal mellett és a térképet amit az asztalon találtál. -
neménvoltam #5494 Merre találhatom meg a Sárkányrablót? -
#5493 De mit viszgáljak, ha nincs újdonság? :) -
neménvoltam #5492 Ráadásul a kutya meg is halt. -
neménvoltam #5491 Ez az ügy engem k****** felhúzott!!! Hogy lehet valaki ilyen mocsok dög? Őt kéne így megkínozni bakker. -
#5490 Vizsgáld meg az újdonságokat. (Az olvasást írta ő is). -
#5489 Ja ezt tegnap néztem a tívíbe ,elég ocsmány dolog. -
#5488 Meg könyvek olvasásáért. -
#5487 Már megitn elakadtam! Lent votlam a kolostor aljában, kinyítottam az ajtót, leöltem a demonokat, felszedtem mindent, megcsináltam a kardot (100dmg 50 erő) A Journalban sincs semmi új info. -
#5486 Dehogynem ,sőt nekem még a 3.ikat is bekérte. -
#5485 Ha 4 szintet lépsz akkor igen.
Mihez képest.
Igen.
Kihat.
EXP-t még kaphatsz küldetések teljesítéséért is (tanulásért nem). -
#5484 én is ezt hallottam.
lobbbizni meg nem itt kell, hanem az Országgyűlésnél, ők hozzák Mo-n a törvényeket, mint amilyen a Btk. is. -
Braveheart #5483 bocs lehet hogy tévedek de én vhol azt hallottam hogy a kutyus már elpusztult -
#5482 egykezes sárkányérc kardod lehet venni, szerezni vagy nekem kell csinálni? -
#5480 OFF
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON -
#5478 Nektek nem volt olyan hogy telepiteskor kéri a 2. cdt? ugytudom 1 cds a game. a cyclone -os változat van nekem -
#5476 Tehát 7000 arany kell a kardhoz? -
#5475 Sanca:
sajna ma nem. esetleg holnap du. szombat reggelig.
amúgy meg vasárnaptól, remélem. -
JediKnight #5474 Hali!
Ha lenne oly kedves valaki, aki még nem piszkált bele a Gothic.ini -be, megvan neki az eredeti ini fájl az elküldené nekem mailben! Sikerült úgy beállítanom a grafikát, hogy szinte játszhatatlan. mail to : jediknight -
#5473 Köszi megvan ! HolyExecutioner lett a neve és kerek 100-at üt.
Csak az első fázisért kért 5000et a TearsOfInnosal való meglocsolást már ingyen csinálta. -
Bazsikaa #5472 Igen,azzal sem javult... -
#5471 NoCD crackel probálkoztál? -
Bazsikaa #5470 A gamecopyworld.comról a crack sem segit,ugyanúgy kiirja a copy protectionos hibát harc közben...
Nincs valakinek meg az 1.cd clonecd verzióban?Ha igen,akkor légyszi szóljon,hogy hogy tudnám letölteni?Nagyon fontos lenne -
#5469 Nagyon köszönöm :) -
neménvoltam #5468 Én most járok az első fejezet Sekob tanyai küldetéseknél, és 10. szinten vagyok. -
#5467 előbb kell a milicia és csak utána lehet majd Paladin, amikor lovaggá ütnek -
#5466 41. szint??????
én most tartok 8-nál :)
-
#5465 hat varazslo csak akkor lehetsz, ha a kolostorba allsz be, amugy csak scrollokrol tudsz varazsolni...
manabol 250 a max, dexbol, strbol 100 korul, de ez csak amit tanulni tudsz a mesterektol, szoval ezekutan elixirekkel meg novelheted, amennyit csak talalsz... szintbol sincs max, de 40-nel tobbel ne nagyon szamolj igy pontok szempontjabol :D
en magussal kb igy fejeztem be:
str 90
mana 400
dex 50
1 kezes 40%
szint 41 -
#5464 Vázzz.
Kell az akár "csak" 35%-os fordítás is, mert már egy kiló küldim van és még a negyedével nem beszéltem. Már keverem a neveket :) Kell egy Cavinton :P Hunnenkoenig?
Hajtsak a militziára, vagy egyből lehet lovagokhoz csatizni pár küldi után?
Annyira eke vagyok angolból :((( -
#5463 mert utána már kész is van