Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, lehet, hogy uyg müködik mint az oltarok. NAponta egyszer. De lehet, hogy tenyleg csak egyszer.
Letöltöttem az elsõ részt
Nagyon fílinges...na jó ÜBERFASZA 😊 Az intro már megadja a hangulatot
A második résszel megvárom az inglis vörzsönt... A német valahogy nemmm... A gépi fordítás suxx, nem kompatibilis a hanggal, elveszik a hangulat
Ha a milizhez allsz be akkor paladin leszel es ha a kolostorba mesz akkor magus leszel.
Miliz -> Paladin
Söldner -> Drachenjäger (Sárkányvadász)
Novize(?) -> Magier
Ez a harom kaszt van. A tolvajokhoz beallhatsz meg pluszban, barmelyik kaszthoz tartozol, csak akkor nem szabad öket felnyomni, ha bent is akarsz maradni :-)
Angarral is találkoztam, tök jó régi arcokat látni.
pl: Wolf, Dexter, Diego, Angar, Lester, Xardas, U-Shak, Gilbert levele, Gomez levele, Gorn, Lee,az egyik fire mágus, aztán még biztos vannak...
Még valami, ha elõrõl kezdem majd a gamet, akkor hova lehet még állni? Most milit voltam, aztán paladin. Milyen alternatívák vannak még? Gondolom be lehet állni mágusnak, meg a farmon a new campesekhez. Ennyi?!
Egyebkent, ha egy varosi embert vertek meg es mar a földön fekszik, nyomjatok meg egy elöre gombot, akkor csinal egy kegyelemdöfest es kipurcan az illetö. Nagyon durva!
Ugyan ez van a fekete troll eseteben is!
A var környeken, ahol az a Pika-Shu vagy milyen nevü ork saman van a sziklaperemen, alatta van egy barlang, ahol van egy trollbör. Meg nem vittem el a zsoldosnak, de valoszinüleg elfogadja.
Kicsit leakadtam most. Elmásztam Akil farmjára (a városban szerintem minden kész van, amit ott meg lehet csinálni), lassan 5. szintû vagyok, de itt bárki lepipáztat a környéken. Jöttek Wargok, csontik, hát esélyem nem volt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ami qrvára tetszik: A kard fájting!!! Akkora meccseket szoktam lenyomni az elit orkokkal, hogy elélvezek a látványtól... 😊 Üt, véd, üt, véd és qrva látványos ahogy csapkod a karddal, szikrádzik, csattog... uhh nagyooon komoly gamme 😊
Most kéne a 3. sárkány után kúsznom, de elég száksz heylen van (elsõ részben, ahol a hárpiák voltak). Teli van azokkal a piros dögökkel, 4-esével jönnnek rám, és inkább visszamentem a városba krumplibogarakat gyakni, majd ha elég tápos leszek megyek a sárkányért (5ezer XP) 😊
A hangulat is olyan durva, hogy azt hiszem ilyen játékot még nem láttam. A reménytelen harc az orkokkal az old camp-nél, a bányászok, akik alig bírnak termelni, azután ezek a fekete csukjás féldémon suchender-ek. Nagyon durva. És közben a városban is vannak események.
Kitettek magukért a pirányás gyerekek rendesen.
En is eddig nyomtam. Szivgörcsöt azt tud hozni az emberre a jatek az biztos!
Szerintebb jobb lett mint az elsö (mar amennyit en lattam belöle) Mert dusabb es élénkebb.
A story is nagyon le tud kötni.
Jövö heten jön a patch (erre a hetre igertek, most eltoltak), az remelem javit meg rajta.
De 1 baj van vele: ha nekiállok játszani nemtom abbahagyni 😊
Egyebkent magusoknak es olyanoknak, akik magiat hasznaltak utoljara: Ha a space gombot megnyomjatok es ugy tartjatok, elöjönnek a szambillentyükre megadott varazslatok a fejetek köre es a nyilakkal forgathatjatok öket es kivalaszthatjatok a megfelelöt. Tök jol nez ki es nem kell az inventoryban keresgelni.
2 sárkány megvan a 3. elég durva helyen lehet, mert félúton mindig kicsinálnak 😊

Ha valaki tud egyet küldeni onnan, hogy a corneliussal beszelt, de meg nem vette el a naplot, az jo lenne! Vagy legalabbis arrol a környekröl. Elöre is köszi!

\"Life is around you and in you.\"
Gilbert levelét elolvastátok? Tudjatok az az arc aki fent élt a hegyen, mert uzáltak az old kempeseket 😊
Nem ertem miert tudok ennyire....