Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2., Pont hogy te vagy az irigy. Nekem semmi bajom nem volt a G2-vel, nincs miért irigykednem, nem tom mibõl szûrted le az ellenkezõjét... 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha a két kép között nem látsz különbséget, akkor lehet hogy fel kéne iratnod jobb szemüveget 😉 1:1-ben jobban kitûnik mennyire nagy a különbség a két kép között. Váltogatva nézd khm.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Te egy tipikus gépagyonfejlesztõs ürge vagy, akit most bosszant, h. a hiper gépén nem megy jól egy játék. 😄
Egyébként az inivel tényleg el lehet érni teljesítménynövekedést.
Sanyiiiii-nak igaza van - ha nem hiszed, az a te bajod., de attól még nem kell a többieket bosszantani.
Prezentálom vele az alacsony fps-t, illetve azt, hogy a videókártya bizonyos szint felett nem számít. Az egyik kép ugyanis alapértelmezett, tehát legrosszabb beállításokkal készült, a másik pedig a legjobbal, amit a videókártya tud, tehát max anizó, max AA, adaptive AA stb.
Ha a videókártyán múlna a sebesség akkor jelentõs(!) különbségnek kellene lennie. De nincs.
http://media.proxnet.hu/upload/20070211/23044929925.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070211/23044969511.jpeg
Eredeti méretben célszerû nézni értelemszerûen.
Én alá tudom támasztani az állításomat, nyomok én nagyon bika géppel egy printscreent 300%-nél Khoronisben és 20 alatti fps is lesz rajta. De ezt nem is kéri senki, mert tudjuk hogy így van.
A videókártyát ne emlegesd, mint mondottam a Gothic2 CPU zabáló, ki lett próbálva.
Amugy tweak alatt allitgatasokat értek. Mellesleg a vidkartyanak is köze van hozzá mert a gothicok memoriakezeles hirhedten rossz és beletartozik ebba a vidkártya memóriájának kihasználása is...
Mindegy nálam ezt a tételt jól mondta fel a G2.
Nem tudom mit értessz "tweak" alatt, ugyanis mint mondottam nem(!) a vga-n múlik a sebesség ha az kellõképpen erõs, hanem a procin. Procira való állítanivaló az iniben nincsen, a cache-kat nyomogattam felfele, de semmi változás.
Várom állításod bizonyítását továbbra is, kérni fogom a save-t is, amivel készült, és az ini-t is. Az fps mérés úgy készüljön, hogy a save-t betöltöd, nem mozdulsz, 5mp múlva megnyomod azt a gombot, ami a screenshotot csinálja, legyen rajta az fps érték is. A save+ini kombinációval a többiek is megtudják nézni pontosan hogy mi a helyzet.
2. majd ha felteszem ujra küldök... amugy g2-ben is volt ini tweak lehetõség, ha nem ment 1gb- rammal folyamatosan khorinisben feltételemezem
ezzel nem foglalkoztál, pedig enyémnél szvsz izmosabb gépen játszottad.XD.
Amugy meg ha ne akarod ne hiddd el... jo pesrze ha teleporttal mész oda, benyomsz egy speed potit éss rögtön átrohansz a város másik végébe nincs az a konfig amin ne szaggasson. Ha meg annyira érdekel gyere át😄
Sanyiiiiii, na hol az az fps mutatóval a sarkában kép, ahol látszik hogy te Khoronisben 300%-al csatangolsz 50fps-el?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De mint írtam a G2 sem fut el 300%-os (szerintem az a 100%) látási viszony mellett városban, egyéb helyeken... és nem a videókártya miatt.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Gold magyarítás
Amikor én kieg nélkül játszottam még nem volt magyarítás, így én nem próbáltam, többet nem si igazán tudok segíteni.
peppino3: Ilyen problémával én nem találkoztam. Zsoldos/sárkányvadászként az emeleti szobákba nem mehetsz be büntetlenül (legfeljebb lopakodva, ébredésnél úgyis lebuknál), szóval, ott nem érdemes próbálkozni. Én ott szoktam aludni, ahol a kovács (Dobar), majd annak szökése után Jan alszik.
Felraktad az addont is, avgy csak az alapjátékot próbáltad magyarítani?
Gold Eition, vagy sima G2? (Nem ua. kell hozzájuk.)
Itt le van írva minden, ami a mûködéséhez szükséges:
Magyarítás
A feliratozást pedig be kell kapcsolni (subtitle).
Az alap angol nyelvû, az addon pedig német, ha jól sejtem.
Erre a problémára ITT van a megoldás.
Másban nagyon sajnos nem tudok segíteni, nekem a Gold Edition van meg.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.