Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
En sem birtam mar tovabb elkezdtem a nemet G2-t 😊 persze az angol szovegessel.
EzrulEz 😊
Morrowind elbujhat, ezek az npc parasztok nagyon siralyak, tiszta AOE, csak este nem dolgoznak 😊

Randal
a baj az, hogy G1-gyel én anglolul nyomtam, a G2-ben pedig sehol se tartok.

DIEGO
HA figyeled a német dialogust a Gothic-ban akkor észleled hogy mennyi és milyen naagy poenok vannak benne.Azt hiszem ennyit mi is vagy megeengedhetek magamnak eme topicban.
Sz----s szándéka áljon táwol tölem, sorry.
Randal
nem volt muszáj, de a fáradtságtól már nem tudtam gondolkodni.
amúgy meg nem poénnak nézett ki.

magus
muszáj volt elhinni?😊

Randal
Muszáj volt beszopatni?😊))

DIEGO
"Már bocsesz, de szerintem ez hülyeség."

Igy igaz, witznek szántam.
Randal
"Most kaptam a hirt ami megerösitve lett , hogy a Gothic2 magyar megjele´nésenek egyik alapfeltétele az EU csatlakozás megszavazása volt. Vagyis 2004 majus 5 -töl Mo-n is megjelenik a játék a boltokban. "

Öööööö, izé...mié pont ehhez a játékhoz kellett az EU csatlakozás?
Már bocsesz, de szerintem ez hülyeség.

DIEGO
24.04.03: Infogrames vertreibt Gothic II international

Was (ziemlich) lange währt wird endlich gut. Das gilt auch für JoWoods Suche nach einem Vertriebspartner für die internationalen Versionen von Gothic II.

Der glückliche Gewinner Infogrames wird den weltweiten (ausgenommen Deutschland, Österreich, Schweiz) Vertrieb von Gothic II übernehmen.

Thomas Kirchenkamp, Vorstand von JoWood: "Wir freuen uns, mit Infogrames einen Partner gefunden zu haben, der aufgrund seiner Struktur und weltweiten Präsenz ideale Voraussetzungen für die internationale Vermarktung von Gothic II bietet."

Christian Gloe, SVP Europe bei Infogrames: "Mit Gothic II erweitert sich unser Produkt-Portfolio um eines der derzeit besten Rollenspiele. Wir gratulieren sowohl Piranha Bytes als auch Jowood zur Entwicklung dieses großartigen Produktes und freuen uns, nun weltweit allen Fans dieses 'must have' im Bereich der Rollenspiele anbieten zu können."

Na denn ma Prost.

Most kaptam a hirt ami megerösitve lett , hogy a Gothic2 magyar megjele´nésenek egyik alapfeltétele az EU csatlakozás megszavazása volt. Vagyis 2004 majus 5 -töl Mo-n is megjelenik a játék a boltokban.
Hunnenkoenig
Aha

Randal
mijaza FLASH???
Hunnen:
ICq-n kûdtem neked kérdést. (szokd meg, hogy én ICQ-buzi vayok😊)), na azé nem, csak gyors😊 )

A G1 fordítása halad, csak piszok lassan. Azért megnyugodhattok, hogy mire kiadják az angolt, addigra talán már a fele meglesz, ha nem akko meg nyáron vagy nyár után megkapjátok

Én az elsõ részbõl arra nagyon emlékszem, hogy egyszer haverommal eléggé "bepippantottunk" itt nálam, és megmutattam neki a játékot. Pont a mocsárlakók tanyája fölötti hegyen álltam, és mutattam a srácnak, hogy "Látod azt a falut, ott messze? Na, mindjárt odamegyünk, és visszanézünk ide, a sziklára!" ... mikor leértünk a faluba, NA, akkor volt egy iszonyat nagy FLASH!!! ehhe 😊))
köszönöm Hunnenkoenig azt hiszem ez elég nagy segítség volt!
Hunnenkoenig
Na varjal! A templomhoz el kell hajoznod!
Megvannak az embereid? Menj a hajohoz es akit felvettel az ott van. Kell egy hajozasi terkep, amit EL KELL OLVASNI! Tehat ra kell kattintani, nem csak az inventoryban tarolni. Ha ez mind megvan, beszelned kell a kapitannyal a hajon es mar indulhatsz is.

De tulajdonkeppen meg mindig nem tudom, miben kersz segitseget! :-)))

Légy szi Hunnenkoenig segíts 5 kapter Paladin,beszéltem Lesterel,Pyrokaral,fel vannak sorakozva a felsö negyedben a tengerészek és Lord Hagen vár rám.és hol találom a Gottes Beliar Templomot ahol van valami könyv.
Hunnenkoenig
Tüznyil az a Feuerpfeil es asszem Gornax-nal lehet kapni. Valami iylesmit irtak a walktrough-ban.

magus
jaaaaa oke😊

magus
najah, de
-gépigény
-meg vmi olyat hallottam, hogy nem ugyanazt a tajat latod mint egy masik playr, hanem nehany tajekozodopon van, es a tobit kulon szaolja nalad. szoval lehet hogy te felmaszol a hegyen, de a masik nem tud. ezt lehet elbasszak

Tüzesnyil ugye nem a BLITZ mert az villám.

Az lenne a runa de az már meg van.Azzal kapcsolatba mondta ö mert mondtam neki hogy meg van a runa és ö erre föl mondta.Pls Help THX

De akkor mi az a kemény tárgy amit Hyglas kér??Nem kér semmi ként vagy tekercset hanem valami tárgyat.De mi az??

A tüzesnyilat honnan Hunnenkoenig??

Hunnenkoenig
Ja, de az egy Online game. Egy MMORPG.
En is varom mar, mert nagyon jol nez ki, csak a karakterek neznek ki butan. A taj az gyönyörü.

Dragon Empire Thx már meg van
Szerintem nem lesz akkora sikere mint a Gothic 1,2nek.Föleg az irányitás miatt.Meg a sztorik,de majd eldöez még a jövö titka.

Hunnenkoenig
Dungeons and Dragons?

Mi a cime annak a játéknak ami a Gothichoz hasonlit az is egy világban játszodik,valami Dragon ....??

DIEGO
NAJA ez nom wolt komoly.

na most a jowood hivtalos forumon elég nagy a felháborodás hogy a jövöhéten megjelenö add-on version 30 euroba fog kerülni ami elég sok pénz 4 pot levelért.
Shongi
😞((( Az elég nagy kár hogy akkor jelenik meg ugyanis májusnak sincs és a többi hónapnak sincs 35. napja😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Ez mind semmi, a Gothic 1-ben Gomze szobájában a csajszi csupaszon fürdûzött!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

DIEGO
A LEGUJJABB INFOK SZERINT MAJUS 35 -ÉN JELENIK MEG ÉS CSAK Magyarországon.
gothic1
Ja bocsánat:

2003.05.30

-re! 😊

gothic1
Úgy látszik ez az oldal tud valamit, mert az infogrames-os dologra reagálva. A Gothic2 megjelenési idõpontját, átírta

2003.05.31

-re! 😊))

http://shop.gameplay.co.uk/tvg/productpage.asp?ProductCode=RM0852

Hunnenkoenig
kell egy tüznyíl varazstekercs hozza es kén Goraxtol. Ezt irja a leiras. En sosem csinaltam a magusokat vegig.

Hogyan kell megcsinálni amikor novize vagyok a két föpap feladatát??Hol van a Lebenden Fels És hogyan kell megcsinálni a tüzrunát a runa már meg van de Hyglas azt mondta valami kemény tárgy kell hozzá.Az mi és hol van ??Ezt a kettöt pls hogy lehessek már tüzmágus Paladinokkal meg a Sárkányölökkel már kivittem már csak ez van.pls Help THX

Randal
Sziasztok!
Készülget a G1 fordítása.
Kicsit lassan haladok, ugyanis nem könnyû suli meg barátnõ mellett😊)
Meg még annyi a probléma, hogy néha nem értek mondatokat, plusz még közben tesztelgetni is kell, ugyanis nem lehet új sorokat létrehozni. remélhetõleg azért csak összejön.

hiba
en az elsorol beszeltem, 2.at csak varom 😊

DIEGO
ezt nemértem!! megbocsás de ez marhaság.
DIEGO
ugyan igy volt nálam is. nehezen áltam rá a steuerung miatt, de aztán non stop már 4 játszottam végig. én azt mondom hogy aki most ismerkedik a gothiccal az kezdje az elsö résszel, hogy bizonyos összefügéseket meglehessen érteni. szerintem az elsörész végharza jobb volt mint a kettesben ami sajnos elég rövidra sikerült.Bár ez az azoonnali pénz bevétel miatt ami nagyon kellett a jowoodnak kicsit összekapták.
már megvan
hiba
Az elejen eleg sokan megprobalnak lehuzni az irt modon, vagy megverni, de ha ismernek idovel mar paraznak 😊

hiba
Meg van hogy cask ugy tudsz bekeruklni egy "rendszrbe" ha felvesznek valmi munkara, ez eddig rendben is van csaka fonok ugy kepzeli, hogy mostantol te eleted vegig neki foksz dolgozi 😊

hiba
pl az nagypofaju katonak (ahogy jarkalnak az se semmi - hvcsk 😊) felajanljak, hogy megvedenek ha fizetsz nekik, csak eppen allandoan fizetni kene ha talalkzol veluk 😊, ha meg nem fizetsz akkor kis idovel elkap egy banda es megprobalnak eltenni labalol 😊

Help
5 kapter
elakadtam,valami könyvet kel megszereznem egy kastélybol.
Hello
kinél lehet megtanulni bukfencezni?
hiba
mondjuk az az igazsag, hogy mindig egy ilyen gamera vagytam tehat nekem numero egy ez...
hogy miert?
-hatalmas es valtozatos! bejarhato terep
-kisebb nagyobb telepulesek, valtozatos npck
-a "magam ura vagyok"
-rengeteg poen van, az elejen szinten mindenki szivat, es vagy bedolsz vagy nem 😊
-valtozo napszak, es ettol fuggoen valtozik az npck cselekvesi kore is! (pl morrowindbe semmi ilyesmi nics!, mindossze annyi, hogy van fakja vagy nincs fakja...)az elejen csak maszkaltam mindenfele es figyeltem ki mit hogy miert s mikor csinal - meg most is emlekszem a jelenetre mikor a reggeli edzesrol elkeso katona kapkodva rohan vegig az egesz kaszarnyan 😊.Alszanak, kajalnak, maszkalnak, dumalnak, pl ha megversz valakit az nem hal meg csak kisse elajul egy idore (te is ha teged zuznak le😊 ) ekkor ki lehet szedegetni a zsebeibol az ertekes cuccokat, s ha magahoz tert elkezd tapolni (azaz kajal valmit, majd mentegetozik bocsanatot ker - parazik 😊, vagy eppen fenyeget egyket masik npc-t emlegetve, s nem is hazudik ha azokkal talakozol neked esnek...)
-elejen gyenge vagy rohansz mindeki elol, kesobb ez forditva lesz 😊
A hangualta meg fenomenalis.
Persze ez az en velemenyem, de meg egy mafia is bizonyos tekintetben uresebb volt.

hiba
pedig a figura sztem zsenialis, foleg mikor mar kicsit fejlettebb, rohanas, hatalmas tigrisbukfencek, legjobb egy sziklarol nekifuasbol egy fejest ugrani 😊

Hunnenkoenig
Sosem ertettem azokat az embereket, akik a figura mozgasa miatt nem jatszanak egy jatekot...
Kit nem erdekel, ha maga a jatek tök hangulatos es orakig magaval tud ragadni? En a figuramat szinte nem is latom, mert a tajra koncentralok, meg a többi karakterre, a szövegekre, csatakra....

Petyus_
Most a Morrowind a soros de a Gothic2-t tuti nem hagyom ki! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Randal
Akko vedd elõ mégegyszer. én elsõnek az irányítás miatt hagytam abba.
Aztán meg nem lehetett levakarni a géprõl😊))

Petyus_
Én a Gothic 1-et abbahagytam 20 perc után mert idegesített a figura mozgása. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com