Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DIEGO
gondolom ezt witznek szántad? Avagy.
a dolog nem olyan egyszerü mint ahogy elképzeled, mert jowood egy olyan másolás védelmet alkalmazott amit szinte lehetetlen volt kicselezni. De mondom csak majdnem.
háj, mindenkinek!
egy kéréssel fordulnék hozzátok. sehogy sem tudok egy gothic 2 német kópiához hozzájutni. ez nagyon frusztrál, látva, hogy itt már szinte mindenki játszott, ill. játszik vele. tehát ha valaki hajlandó lenne velem megosztani ennek a kitûnõ játéknak 1 kópiáját, akkor írjon erre az ímélcímre: [email protected]
elõre is kösz,
császtok

ja: szivesen beszállnék a honosítóbrigádba is, sajna angolból gyér vagyok, de a németet kenem-vágom, sõt idõm is lenne. ha szükség lenne szolgálataimra csak jellezzétek a fenti ímélcímre.
Hunnenkoenig
A vitahoz meg annyit (nem akartom ujra szitani), hogy Randalnak igaza van! Unalmas mindent 10x elmondani 3 oldalon belül. A Forum fö oldalan van cim/üzenet -beni kereses. Csak be kell irni mit akarsz es kiadja a helyes valaszt, ha van!

A legjobban utalom mikor meg egy legyszives sincs ott, meg amikor pont 2 sorral alatta van a valasz!

Szoval en ilyenekre mar elvböl nem valaszolok!

Hunnenkoenig
Randal, igen le vannak forditva. Mar amelyik, de le lesz forditva mind!

Randal
én is lusta vagyok😊
meg nagyon nicsn is idõ rá.
ugyanis suli is van, zh-k is vannak, nemsoká vizsgák, meg barátnõmmel is marha sokat vagyok.
szal max esténként jut rá 3-4 órám.
abból is egy csomó elmegy mindenre.
most se csináltam túl sok sort. talán hétfõre átlépem az 1000-et.
vizsgaidõszak végére nem hinném hogy meglenne.
Max a fele. de az is húzósan.

de mondjuk legalabb gyakorolsz, es ezzel tanusz is sokat 😊

May the force serve you well!

a lusta vagyok 😊

Randal
angolból fordítani nagyobbrészt tudok, csak van mikor elbizonytalanodok.
Amúgy ha már ennyire vágod nem akarsz segíteni?😊))
Kicsit gyorsabb lenne a munka.

Nagyon felek hogy egy kis megingas/habozas miatt ismet elveszitem

hogy melyik lenne a jobb azt szovegkornyezet dontene el
amugy ha nem megy az angol miert foditasz jatekot magyarra?😊

Amit szetvalasztottak ujra egyesulni fog, miutan egy kis idore elkulonitettek

Randal
de utálom az angolban a nyelvtant😞(
kérnék még egy kis segítséget:

I feel great fear to lose all of it again by a slight faltering in word or deed

Randal
Következõ adag:

What is devided will be reunited, after being massively separated for a short time

ezt azért nem tudom, mert valszeg a Chromanin küldetésben volt benne. Azt pedig kihagytam.
Tényleg szerintetek a Chromanin le legyen fordítva?😊

Randal
Õszintén szólva én még az angolból sem emlékszem ilyenre. Sõt. Nagyon sok mondatra nem emlékszem, pedig 1 éve játszottam vele. pontosabban 4-5 hónapja fejeztem be asszem.

DIEGO
ilyen szövegre a német tehát eredeti versionban nem emlékszem. ezek szerint az angolok átirták a szöveget a saját szakálukra?
hat ha a szovegben ismetles van akkor neked is ismetelni kell, szinonimakat keresgelni egy jatekhoz tok felesleges ez nem egy irodalmi verseny.

Randal
köszi, így fordítottam le én is, de ez a sok veszélyeztetni szó.
Meg a Királlyal kapcsolatos dologban kavartam kicsit. Merthogy a nem tudtam, hogy melyik kapcsolódik a királyhoz, a Testvériség vagy a megállapodás.(a megállapodás volt elõnyben,de akkor hogy kerükl oda a Testvériség).

A másik felesleges dolog a g1-ben az a marha sok ismétlés plusz ragozás. áááá, na mindegy😊
Várom a jelentkezõket😊))

A Testveriseg veszelyes. Veszelyezteti a kereskedelmi megallapodasunkat, ami veszelyezteti a kiralyt, az egesz birodalmat es a sajat eletedet.

kb, biztos van jobb forditas de a lenyeg benne van.

Randal
Senki se tud a G1 angol fordításábansegíteni?
most tartok a 780. sornál, és az egész 8000 soros.

DIEGO
ez nem németül vagyon irva. ezzel a latin tudásom véget is ért.
DIEGO
EZT ÉN IS TUDOM!

De nem ilenre gondoltam, hanem theme szerinti válogatásra, amit kitudsz választani.

elwböl nem vitatkozom, mert már abba belefáradtam .5 év internetto+ index vita elég.
Randal
enyje MAGUS😊)))
inkább segíts fordítani😊

magus
alul lapozgatsz es ctrl+f...

Vitatkozzunk már még errõl ez jó vita!):

Randal
igaz. abbahagytam.

Amúgy ha már itt vagyok, segítsetek légyszi egy kicsit a fordításban:

The Brotherhood is dangerous. It endangers the further success of our trade agreement, which in turn endangers the King, the entirety of the realm and your own life.

Köszi

DIEGO
most vita van a nagy semmiröl. ez ehy meddö dolog és értelmetlen. ezenfelül nemárt ha valaki idebejön ide akkor elötte végig olvashatná az eddig megjelent hozzászolásokat.

nem vigaszképpen mondom , de valaki betévedne a német jowood gothic forumra és olyan kérdéket tessz fel ami már 1millio x elhangzot, annak annak röviden de velösen válaszolnak. egégként van ezenbelül egy keresöprogram ami a leggyakoribb témákhoz vezet. itt miért nincs
ilyen?????
Randal
nem azt mondom, hogy nem tehet fel, de azért valami rövidke magyarázatot vagy egy Légyszivest lehetett volna.

A hentesné se úgy mész be, hogy:
-2 kiló csülköt, 3kg szarvasmarhát, meg 1 kiló belet.
hanem így:
-kérek(kérnék, stb stb.) 2 kiló csülköt...

ennyi.

magus
ezaz, le randallal😊

Bandew
Most meg szegény Randal-t húzzuk le.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DarkHorSe
válaszolt = válaszolsz

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
olvasgattam a topikot.. betévedt ide egy emberke feltett egy pár kérdést és lezúzták .. 'arra sem vagy képes hogy utánanézz vagy beleolvass a fórumba' pedig õ csak 3 db egyszerû kérdést tett fel de ezek után válaszolt mert te vagy a fasza csávó..szerintem igaza van vakondnak ha nehezedre esik válaszolni ne tedd meg..

Swedish people are albino monkeys

magus
randal ne vesszetek mar iossze ezen.
megha igazad lenne sem esik nehezedbe megvalaszolni
es mivan ha csak ugy sulibol beirt, hogy masnap megnezze a valaszt. akkor nyilvan nem fog keresgelni

hiba
Ha kilepek a progibol, kekhalalla szetfagy a winem. (v1.30)
Tapasztalt meg vki ilyet?

Bandew
Ez egy teljesen hülye vita.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hiba
Ezen ne vesszetek ossze 2 ember letezik a vilagon ameik tobbnyire netkozelben van es sok ideje van mondjuk ugy "bongeszni" es a masik amelynek mar nincs annyi egyeb okok miat...en is epp kezdek szembesulni a sajat idom "fogyasaval" s az adathalmazok boduletes novekedesevel -mi lesz ennek a vege...talan kene erni a "webes" fejlesztoknek valami jol hasznalhato keresoket is.

Randal
nem nagy kérés, de látom nem érted meg a lényeget.
ha lassú a neted akko programokkal le is mentheted az oldalakat.
Amúgy sok érdekes infót találnál rajta.
de látom ezt se tudod megtenni.

A másik meg a második pofátlanságod:

"nem fogok végigolvasnia 3-4 oldalt azért hogy válasz-t kapjak .."

látod, pedig nem is kellene sokat olvasnod, de te erre se agy képes.
esetleg egy légyszivest vagy valamit odarakhattál volna

Randal
látod, meg is válaszoltad a lényeget, hogy miért voltam mérges.
érdekes módon mindenki más utánna tud járni, utána tud nézni mindennek.
még ÉN is végignéztem a fórumot egy crackért vagy netcímért amit véletlenül kitöröltem és nem írtam ide be, hogy légyszi valaki linkelje már be.

magus
nemtom, morrowind nekem olyan muanyag volt. valahogy hianyzott belole az a hangulat, ami a gothcot jellemezte, amikor este setaltam a tabortuz korul, es remenyekdtem, hogy holnap mar bejutok a varosba

Randal
hunnenkoenig!!
A G2-ben a könyvekben lévõ szövegek is le vannak fordítva???

a jeggel ,a tuzzel, meg ami nagyon delen volt a regi felig lerombolt kastely felett, hogy az utolso?
mit csinaljak a sarkanytojassal?

kinyirtam harom sarkanyt, talatam egy sarkany tojat a jag sarkanynak, most akkor a tojat kellene megolni vagy van meg1 sarkany? es a tojat hogyan?
a vulkanos sarkanynak nem talatam meg a kincseit azok hol vannak?

Hunnenkoenig
Bocsanat sracok, ha mostanaban ritkabban vagyok, de leköt a Star Wars Galaxies Beta tesztje :-)))

hiba
Van sex, szobara mentem Nadjaval...😊

Hát, azért aki hosszabb idõt játszott Morrowinddel, talált ott is jópár bugot. Pld. egy varázsló egyszerûen eltûnt a helyérõl, ki lehetett esni a világból!! stb.
A Gothic 1-ben meg a textúrákkal volt nagyon sok bajom: az erdõben elfordulva volt olyan, hogy eltûnt a fél erdõ, meg ilyenek, szóval arra is ráfért volna némi foltozás.
De azért nekem mindkettõ igen-igen tetszett! 😊)
Bandew
Én olyan elõnyre gondoltam, mint mondjuk grafika, irányitás (a harc kurva szar, a Gothic-ba legalább lehet szép mozdulatokat csinálni), változatos helyszínek, kevesebb bug (valjuk be a Gothic tele van velük), és (bár én sohasem vagyok mágussal szerepjátékokban) hihetetlenül sok varázslat amilyet akár még magad is létrehozhatsz, és még sokminden. De nekem a Gothic azért tetszett jobban mert ott él a világ, nem csak álldogál egy helyben éjjel-nappal, esõben, hóban(!). Jobb a zene, a világ se olyan "távoli", jobban hozzá tudunk szokni. Meg király zenék mennek a táborokban.

hiba
Bementem egy varosba, es olyan uzeneteket irt ki nemetul, hogy csak a demoban elerheto?!
Mer irja ezt?

Randal
Érdekes módon a Gothic után nekem se jött be a Morrowind. pedig mennyire vártam!!! nem csalódtam benne, azaz annyit igen, hogy pl a kereskedõk házába simán felmehettem a felsõ szintre, meg mindenhol és kipakolhattam. No meg a probléma az emberek cselekvésképtelensége, élettelensége volt.
Meg a marha nagy távolság, azaz inkább az utazási lehetõség hiánya. Ez a Gothicban is megvolt, de legalább nem akkora mértékben, már csak a vége felé vettem észre, hogy sok idõt vesz el a szaladgálás, de akkor emg már volt rúnám, meg gyorsaság italom is.
A gothic és a Morrowind egyetlen problémája a pénz volt.
tudom, hogy az se jó ha túl sok van egy kereskedõnél meg az se, hogy túl kevés, de a G-ben miután kipakoltam a kastélytornyot, már nem is kellett semmi se. megvolt mindenem, vagy ha nem, hát akkor cseréltem. de ezeket a cuccokat szivesebben cseréltem volna pénzre.

Amúgy a G1-ben minek a segítségével lehetett "alkudozni"?

DIEGO
igen igazad wan, egynéhány elönye van. Gyorsan aba lehet hagyni. Érdekes egy dolog mert a hivatalos Gothic forumon www.jowood.de az emberek nagy része pillanatok alatt abbhagyta a morowindet és átállt a Gothicra.
Bandew
Azért a Morrowindnek van egy csomó elõnye ami a Gothic-ban nincs benne.
Mondjuk nekem is jobban tetszik a Gothic.

DIEGO
magam is játszottam Morrowindet, pontosabban elkezdtem de mintegy 5-6 ora játékidö után abbahagytam. A legnagyobb gond az hogy egyszerüen tul steril lett. Hangulatilag megsem közeliti a Gothic 1-2 -t. Utána probáltam eladni de a kutának se kellett.
Randal
sorry, mérgemben nem zártam le rendesen a linkelést

Randal
akisvakond:
legszívesebben nem is válaszolnék neked, mert arra se vagy képes, hogy beleolvass a fórumba, vagy hogy utánnanézz a játéknak!!!

De azért válaszolok:
1. válasz: a magyarosítás folyamatban, legjobb tudomásom szerint Hunnenkoenig, Anwar és kérlek készíti. honlap itt: gothic2.hu

2. kérdés: ezt nehéz megmondani. személyes tapasztalataim alapján kb 1000-es proci és gf 3 ti200-as kártya és 512sdram. de ennél kissebben is fut.

3. kérdés: Igen a játék 3 CD-s, sõt még egy kis plus neked: májusban lesz hozzá kiegészítõ is és 1-2 hónapon belül kész lesz az angol.

MEG VAGY ELÉGEDVE??????????????????????????????