21229
-
drakeX #6711 A sárkányrablókat még kikerölheted abban a fejezetben, de egy scavengert meg kellene tudnod ölni... Hányadik szintű vagy, és milyen páncélod van? Bár gyanítom, hogy a szinted lesz alacsony, azt kellene tápolnod. Csinálj küldetéseket, vagy járd be az első térképet, és vadássz szörnyeket. -
drakeX #6710 A kulcs kódja: ITKE_THIEFGUILDKEY_MIS
Tehát belépsz Marvin módba ('B', 'marvin', 'B')
berakod a kulcsot ('insert itke_thiefguildkey_mis')
és kilépsz marvin módból ('B', '42', 'B'). -
neménvoltam #6709 megpróbálom. -
drakeX #6708 A küldi miatt ne aggódj, nem baj, ha a naplóban marad, a lényegen nem változtat. Mellesleg lehet, hogy amikor átmész a 2. fejezetbe, akkor berakja a megcsináltak közé. -
drakeX #6707 Canthart akartam írni -
drakeX #6706 Tényleg beszélj Vantharral. Ha kifizeted neki az 500 aranyat, akkor minden oké lesz. -
drakeX #6705 Rosszul fogalmaztam. Nem megkeresem a kulcs kódját, hanem megnézem a játékban.
Az a páncél az árnyékharcosoké, nem lehet megtalálni a játékban, csak csalással berakni. Ennyi erővel felírhatnám Angar, Lester, Diego, vagy akár a Kutatók páncéljait is;-) -
neménvoltam #6704 szerintem valamiért haragszanak rám, mert elküldenek a francba. -
#6703 Volna egy problémám.
2. fejezetben elindulok a börtönkolóniában és olyan harmatgyenge vagyok, hogy a scravenger, meg a sárkányölő simán kinyír :(( Ezekből pedig sok van :(
30 a strenght, mert én hülye, megtanultam nyúzni, meg kardot forgatni, de az ütésem meg gyenge.
Valakinek van ötlete, vagy járt így, ahogy én? -
drakeX #6702 Sokat gondolkoztam rajta, hogy ott tényleg van-e rúna, vagy nincs, de mivel nem tudtam visszanézni, ezért nem írtam fel. Na majd este még ezt megnézem, mert sokat számít. -
#6701 szia.
Tegnap felraktam a legújabb magyarítást és 1 óra alatt kétszer lépett ki, amikor újra be akartam tölteni a mentett állást. Még tesztelem, mert előtte meg jó volt, magyarán lehet, hogy nem is ez a baja.
A másik: a naplómban benne van egy pár küldi, olyan is, amit már megoldottam (pl Pecket összeszedtem a bordélyházban, meg is kaptam a kardot stb), de még mindig nem tekinti elvégzettnek a melót. Ez viszont azóta van, hogy felraktam a magyarítást.
Nagyon jókat tudok nevetni, amikor kiírja a fószerra, hogy 'parasztasszony', illetve a városban, hogy 'polgárnő' :)
Ennyi az észrevétel.
Nagyon jó magyarul olvasni, szóval csak így tovább srácok!:) -
#6700 Nem csináltad meg Canthar küldijét, vagy valami bug van a küldivel. Canthar ilyenkor neköp a többi árusnál. Elvileg ha fizetsz Cantharnak 500 goldot, akkor rendbeteszi a dolgokat, és tudsz vásárolni a piacon. -
#6699 Nem értem,velem simán szóba álltak.... -
neménvoltam #6698 Problémám van. A bányarészvényes küldiben egy árus se hajlandó velem szóbaállni a piactéren. BAj ha ezt a feladatot nem hajtom végre? -
hippy #6697 Keresgettem én is a kulcs kódját,de nem találtam sehol.Viszont találtam egy kódot 1 olyan lovagi páncélhoz ami nincs benne a listádban.Erősebb a nehéz lovagi vértnél is.Ezt meg lehet találni a játékban,vagy csak csalással műxik? -
M.A.D. #6696 Na, úgy látom Braveheart barátunkat nem dobja már ki a gamma. Tehát a fog(köd)-ot kell OFF-ra rakni, minden más mehet full-on. -
#6695 DrakeX: Figyi szvsz kihagytál egy rúnát. Amikor visszatérsz Bányavölgyböl Fernando is ad egyet úgy emléxem.(persze aztán átváltozik,de ez már egy másik story:-) -
#6693 Paladin Chapter 6 : level 43; 195 str; 125 dex; 105% one hand sword; 580 hitpoint... -
#6690 nem szoktam Neroval image fájlt írni.
Általában alcohol 120, Blindwrite, CloneCd-vel írok.
De ha neked így műxik...
És angolt írtálki?
Nem szeretem elbaszni a cd-ket. -
#6689 Tudnál segíteni? Régebben mintha tudtam volna, hogy kell Isoba beletenni anyagot, a multkor meg nem sikerült. Te mivel csinálod, és hogyan? Bocs, hogy más téma.... -
drakeX #6688 Sajna van még ott néhány dolog... Összesen négy küldetés (és egy Ügyesség Elixír is), és csak ott tudod megtanulni a Zsebmetszést, amivel elég sok XP-t meg pénzt lehet szakítani, ha magas az Ügyességed. Holnap megkeresem neked a kulcs marvin módos insert kódját. -
drakeX #6687 Ne aggódj, nem szándékozom eltűnni
Piratessel játszani fogok, de majd csak hétvégétől. Mistmare-t inkább kihagyom. -
drakeX #6686 Érdekes... Most próbáltam leszedni az angolt, hogy elküldjem Zoleeca-nak, de most nekem sem ment -
syabi #6684 én nem tudom mi ez a védelem mizéria, én a sima bin cue verziót egyszerűen kiírtam a neroval, és tökéletesen megy, söt még én magam is beletettem 1 trainert és nocd törést az isoba. szerintem ha már 1 cdképen van egy újonnan létrehozott könyvtár, mint pl crack könyvtár, akkor azon már védelem nem lehet. szerintem írd ki 1sterűen neroval. -
syabi #6683 hoppá-hoppá nekem még csak a 3b verzió van meg, milyen répa vagyok. megyek letöltöm a legújabbat, abban bizti yo lesz minden.
drake, ha nem "látnánk" egymást soha többé, akkor csak azt szeretném mondani, hogy nagyon köszönök mindent, tényleg.
ja, esetleg próbálkozhatnál a mistmare-val, vagy pirates of the caribbeannal, szerintem ezeknél is elkell a segítség. -
#6682 Angol, vagy nemet kell?
Freemailesre nem fog elmenni!
Adj masik emailt! -
drakeX #6680 Már letöltöttem múlt héten, meg is néztem, csak még be akartam fejezni a végigjátszást, mielőtt más játékba kezdek. Hamarosan belefogok, csak még kicsit takarítok a gépemen -
#6679 szeva all!
Na szal végignyomtam a gamát mind zsoldossal és lovaggal is.Na most kezdem mágussal, mindent 1bevéve iszonyat kira game volt régóta sztem a legjobb rpg.Igaz a végén picit elkeseredtem:), ugyanis a föellenfélnél sztem még 1 hig fost is nehezebb legyakni:) de ez nem volt lényeg.Szerencsére 1 olyan problemem se volt h lefagyna v csak kis ablakba menne a game...
királyul futott ahogy kell:)
Külön köszönet a srácoknak akik a forditással szenvedtek mert ugye nekem a Német verzio van meg és olan nyelven 1 kukkot se tudok:)
De a legjobb duma a game be a NA WARTE DU MISTKERL volt:))
Na ennyi további jo gamát mindenkinek.
bye all.. -
Sanca #6678 Tudom hogy helyigenyes, de ha nincs mas megoldas ajanlom a Daemon Tools -t. -
#6677 Mer ebbe meg nem kerüt belije a javitassa nekije! -
Sanca #6676 Ajanlom figyelmedbe a Pirates of the Carribean-t. 4 napig tuti el leszel vele konstans:). -
drakeX #6675 A németnek ugyanez van a 3. cd-n, és nem lehet kiírni úgy, hogy működjön. -
#6674 Az angolba az 1. cd-nek van védelme, pontosabban ez:
Protection : securom + svpk
a németnek meg nemtom, de van:) -
drakeX #6673 Hunnenkoenig!
Mé' hívják az angol verzióban a földműveseket mindet 'parasztasszony'-nak? -
drakeX #6672 A németet pl. csak úgy lehet kiírni, ha a 3. CD cue-bin file-jait csak úgy file-ként kiírtad a cd-re... Ha rendesen kiírod bármivel, akkor nem jó. Nem tudom, hogy az angolnál mi a helyzet, ott még nem tartok -
drakeX #6671 változó... 25-40. Bőven jó a 32. -
drakeX #6670 #6616, illetve Guide... -
drakeX #6669 Kezdj új játékot! Amíg mindig ugyanazt töltöd vissza, addig nem lesz jobb! -
#6668 és a védelem?
Neked működött, hogy simán kiírtad?
Nem a bincue fájlokat a cd-re, hanem az image-ből a gammát. -
Jacky #6667 Egyszerűen néróval a bin-cue fájlokat. Ennyi.