Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Ezt nem erre irtam 😊

hiba
Khronis-ba van egy "piros lampas" haz...

Randal
én nem szívok a külsõvel. én már megszoktam. amúgy meg ahhoz, hogy játszhass egy játékkal, meg kwell tanulni az irányítását.
A mistmare-t is sokan szidták az irányítása miatt, mert nincs türelmük.
a belsõ nézet csak akkor jó, ha mondjuk takar a fa(minjt pl a legelején a tónál ahol a goblin van, ott van íj meg nyílvesszõ is. ott jól jön)

Hiba thx kipróbázom mer néha a hajamat tépem amikor loadolnék és reflexbõl csak az enterre nyúlok erre intro betöltés,utánna rizsa..😊

wandal ez szép és jó,de akkoris megokldhatták volna értelmesen akár más játékokban...A játékos és a kamra közti kép átlátszóvá tételével😊

Na de asszonnya valaki hogy holvan az a két fakin susnya😊))))))

Hiba hollehet qrvázni vagymivan?😊)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Randal
Ha fut az ellenfél mögötted akkor átváltasz belsõ nézetbe, vagy növeled a látótávolságot.

hiba
useQuickSaveKeys=0
; ... with this value set to "1" you quicksave and quickload slots will be enabled in the savegame screen. press "F5" to quicksave and "F9" to quickload
; this feature is not testet good enough yet, and therefore it is disabled for goldmaster. you may enable it at your own risk by setting it to "1"

(gothic.ini)

hiba
errol jut eszembe, lehet qrvazni is 😊

hiba
1,7es athlonxp-vel gyurom (kb 10khuf) plusz egy jo vidkartya es m1 fullon a g2 pedig ez ma mar nem egy utos gep, bar osszessegebe nem olcso igaz

Randal
nana...azé nem mindenkinek van ám péze ilyen vidkártyára meg procira...
én is gf3-ast ingyé kaptam..hál istennek...

hiba
fogjuk ra hogy nagy a gepigenye, de ne feledjuk ma mar 512 ram, leglabb 1.5-2ghz proci, meg egy gf4ti v r9500 nem egy csucs gep inkabb egy jo kozepes es ilyenen mar siman m1

Hunnenkoenig
Na erre inkabb nem mondok semmit, mert mar unom ezt az örökös szocseplest. Mindig ugyanazok a dolgok merülnek fel... :-))

A nemet meg bizony at van elve, csak te nem erted es igy nem hallod ki. Ha ertened a hangsulyozast es a szöveget, akkor tudnad, hogy az egyik legjobb szinkron jatekokhoz.

Breki33
errõl kb már 8* írtam

a 3.-at nem tudtam, bar korábban irtak rá egy módszert de nekem azzal nem ment
Breki33
akkor most megszoksz vagy megszöksz

inkább köszönd meg annak aki megosztotta
csatlakozom Randal-hoz

amugy akinek már rég megvan annak melyik filét kell leszednie a magyarosításhoz?
justin
És ez azt jelenti, hogy nem is lehet kiírni?

Én pl.nem írtam ki,hanem Daemon Tools-al mountoltam és úgy játszottam vele!
Randal
A 15k az nem nevetséges. ennyivel szedi onnan. max 20k-val.
örülj hogy van.

Hunnenkoenig
A magyarositas meg nem teljes! Kb 30% kesz, de nem fogod latni az egeszet, mert sok szöveg karakter jellegü. Szoval, ha paladint jatszol, nem latod a magus szövegeit esetleg. Szoval kb 10%-ra szamits.

justin
Akinek sikerült kiírni a 3-as CD-t árulja el hogy kell 😊

Breki33
ezeket már párszor leirtuk
olvassatok már kicsit vissza

én azt a verziot osztottam meg amit nem kell megszakitani (DC)

viszont kiirni nem tudtam
Wanted
+ milyen verziószámú Blindwrite-tal lehet kiírni.
Elõre is köszönöm!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Sziasztok!
A Gothic2 telepítésénél a 3. cd-nél nem megy tovább. (Kéri az eredeti cd.)
Lentebb olvastam valamilyen bwa és bwi file-okról, amik ezt orvosolnák.
Ha valaki el tudná küldeni ezeket, akkor megköszönném./hogy hogyan kell használni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

már el is ment, remélem jó az itt írt címed.
írok neked ímélt, ok?
Randal
ok. értem. tudni kellene hogy hova való vagy, így már kicsit közelebb jutnánk a megoldáshoz.

kedves randal utánnanéztem a tóbbi hozzászólásnak természetesen, de a baj csak az: 1. nem láttam a hub címét, amin fenn szoktál lenni, ill. 2. az 56k-s elérésemmel nehéz lenne bármi nagyobb adatmennyiséget letöltenem. inkább vmi alternatív megoldásra gondolnék. tehát ha vki offline tudna nekem gothic 2 ügyben segíteni, kérem jelentkezzen.
háj
Koszi!
http://iso-x.warez.hu/

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Es mi a cime ennek az isox wareznek?
a demohoz hol találok magyar feliratot/magyarítást?
Köszi!
Randal
Randal
hmmmmmmm, asszem pár sorral lentebb olvashatod a beszerezhetõséget.

szazstok!
engem nagyon érdekelne a game német verziója is, ha esetleg vki tudna segíteni abban, hogy megszerezzem írjon erre az ímélcimre:
[email protected]
kösz
Basszus, erre várok már egy fél éve! Lassan.
Úgy játszanék vele, de német verzióval nem vagyok hajlandó, mert elmenne tõle a kedvem.
szinte már most is késõ lenne az angol változat, plána ha késik

War. War never changes.

Randal
Én június 13-ról tudok. Pont péntek.

magus
pfff lol, sztem nem fog egyáltalán megjelenni angolul, akkor már nemfogják kihozni, veszteséges lenne...

Gothic:::
Nézz már rá a postádra please!!!!!
Shongi
Mikor lesz 2 angol?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Randal
hmm, iagz. lemaradt az oldal. sebaj, majd felrakom valamikor kicsit módosítva, mert rakok be térképeket is.

[Jakuza]
Azzal kezdtem , hogy a G2 (http://beam.to/gothic2.hu) oldalra mentem de most se latok rajta Gothic 1 forditasra utalo nyomot.
Vagy kezdek megvakulni, vagy Hunnenkonig takaritott az oldalon, amig nem tudsz feltenni valamit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Randal
sorry, csak lassú volt a net.
Kandurex-tõl meg bocsi, csak nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet többet visszaolvasni.
Jelezzétek légyszi ha nincs idõtök vagy valami.

Randal
Kicsit többet olvass vissza😊
Ott van a G2 honlapján, de nincs semmi rajta. jelenleg a fordítás szünetel.
A fordítók idõhiánya miatt sajna😞
úgyhogy várni kell rá 1-2 hónapot.

Randal
Kicsit többet olvass vissza😊
Ott van a G2 honlapján, de nincs semmi rajta. jelenleg a fordítás szünetel.
A fordítók idõhiánya miatt sajna😞
úgyhogy várni kell rá 1-2 hónapot.

[Jakuza]
Ne kezdj el vitatkozni, hanem inkabb legyszi ird le, hogy van e a keszulo forditasotoknak, oldala.
Mert visszaolvastam egy csomo oldalt de nem vettem eszre, erre utalo hozzaszolast.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kandurex
Jól van Randal, ne sikíts..oksa..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Randal
Anyu...há má megin kezdjek el vitatkozni?
olvass má lentebb pár sort baszki.

Kandurex
Sziasztok! Egy kérdés: Van már magyarosítás a Gothic 1-hez? És ha igen, honnan tudnám lerántani?
Elõre is köszi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hunnenkoenig
Na, küldtem.

Hunnenkoenig
Jaj, bocsi, teged meg egeszen elfelejtettelek!

Na, akkor ma küldök egy kis anyagot.

Randal
Nnna, akkor mindkét rész egyszerre lesz kész😊