Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mistmare-t is sokan szidták az irányítása miatt, mert nincs türelmük.
a belsõ nézet csak akkor jó, ha mondjuk takar a fa(minjt pl a legelején a tónál ahol a goblin van, ott van íj meg nyílvesszõ is. ott jól jön)
wandal ez szép és jó,de akkoris megokldhatták volna értelmesen akár más játékokban...A játékos és a kamra közti kép átlátszóvá tételével😊
Na de asszonnya valaki hogy holvan az a két fakin susnya😊))))))
Hiba hollehet qrvázni vagymivan?😊)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
; ... with this value set to "1" you quicksave and quickload slots will be enabled in the savegame screen. press "F5" to quicksave and "F9" to quickload
; this feature is not testet good enough yet, and therefore it is disabled for goldmaster. you may enable it at your own risk by setting it to "1"
(gothic.ini)
én is gf3-ast ingyé kaptam..hál istennek...
A nemet meg bizony at van elve, csak te nem erted es igy nem hallod ki. Ha ertened a hangsulyozast es a szöveget, akkor tudnad, hogy az egyik legjobb szinkron jatekokhoz.
a 3.-at nem tudtam, bar korábban irtak rá egy módszert de nekem azzal nem ment
inkább köszönd meg annak aki megosztotta
csatlakozom Randal-hoz
amugy akinek már rég megvan annak melyik filét kell leszednie a magyarosításhoz?
olvassatok már kicsit vissza
én azt a verziot osztottam meg amit nem kell megszakitani (DC)
viszont kiirni nem tudtam
Elõre is köszönöm!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Gothic2 telepítésénél a 3. cd-nél nem megy tovább. (Kéri az eredeti cd.)
Lentebb olvastam valamilyen bwa és bwi file-okról, amik ezt orvosolnák.
Ha valaki el tudná küldeni ezeket, akkor megköszönném./hogy hogyan kell használni.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
háj
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Köszi!
engem nagyon érdekelne a game német verziója is, ha esetleg vki tudna segíteni abban, hogy megszerezzem írjon erre az ímélcimre:
[email protected]
kösz
Úgy játszanék vele, de német verzióval nem vagyok hajlandó, mert elmenne tõle a kedvem.
War. War never changes.
Nézz már rá a postádra please!!!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Vagy kezdek megvakulni, vagy Hunnenkonig takaritott az oldalon, amig nem tudsz feltenni valamit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kandurex-tõl meg bocsi, csak nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet többet visszaolvasni.
Jelezzétek légyszi ha nincs idõtök vagy valami.
Ott van a G2 honlapján, de nincs semmi rajta. jelenleg a fordítás szünetel.
A fordítók idõhiánya miatt sajna😞
úgyhogy várni kell rá 1-2 hónapot.
Ott van a G2 honlapján, de nincs semmi rajta. jelenleg a fordítás szünetel.
A fordítók idõhiánya miatt sajna😞
úgyhogy várni kell rá 1-2 hónapot.
Mert visszaolvastam egy csomo oldalt de nem vettem eszre, erre utalo hozzaszolast.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elõre is köszi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯