Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megneztem szövegkörnyezetben. A Gothic kettöben lenezöen van hasznalva es a miliziara erti a karosult, mikor atkutattak a kikötöt az eltünt targy utan es nem talaltak semmit. Szoval olyan hasznavehetetlen, semmirekellö ertelemben van.
Na, megvan...ez valami hülye piefke szo....
(piefke a nemetek lenezö gunyneve ausztriaban, de nem tudom a magyar megfelelöjet :-) )
Sekrestyést, egyházfit, altisztet jelent.
pfff...
(piefke a nemetek lenezö gunyneve ausztriaban, de nem tudom a magyar megfelelöjet :-) )
Sekrestyést, egyházfit, altisztet jelent.
pfff...
Ilyen szot nem ismerek... ird le a mondatot. Nem tudom mit forditottam annak...annak forditottam valamit?
Mindjart utana nezek.
Mindjart utana nezek.
Uj forditas került fel az oldalra!
Vadi uj magyar telepitös valtozat!
A forditas most 30%-os.
Bocsi, hogy nem tudok magasabb erteket adni, de ez legalabb mar nem hasraütös :-))
Vadi uj magyar telepitös valtozat!
A forditas most 30%-os.
Bocsi, hogy nem tudok magasabb erteket adni, de ez legalabb mar nem hasraütös :-))
Akkor már csak 11 nap?
A
http://www.tothegame.com/pccdrom.asp?
sort=title&filter=g
szerint legalábbis...
A
http://www.tothegame.com/pccdrom.asp?
sort=title&filter=g
szerint legalábbis...
hunnenkönig küldtem neked fordítást, nézd meg a postád!
csö
csö
Sikerült ma beszervalnom egy fasza telepitö keszitö progit!
A következö forditas mar telepitös lesz!
Csak meg a konvertalasra varok, mert a srac most sajna nem tudja megcsinalni. Talan a jövö heten.
A következö forditas mar telepitös lesz!
Csak meg a konvertalasra varok, mert a srac most sajna nem tudja megcsinalni. Talan a jövö heten.
A 3. Cd is kell. A telepítéshez is. Amúgy meg az a Play cd.
Sajna a Gothic 1-2 fordítása olyan, hogy össze-vissza vannak benne a szövegek.
Sajna a Gothic 1-2 fordítása olyan, hogy össze-vissza vannak benne a szövegek.
hi emberek, a harmadik cd is kell telepítéshez és játszáshoz vagy azon csak extra cuccok vannak?
hidd el ha fejlodsz, és már nem csak farkasoktol parazol nyillal a kezedben, akkor masfajta feeling is jon😊
OK.Csak egy otlet volt.....
Sajna nem lehet!
Tul sok munka lenne, mivel minden egyes mondatot ellenörizni kene, hogy jo helyen van-e es 16 ezer sornal ennek nem sok ertelmet latom.
Tul sok munka lenne, mivel minden egyes mondatot ellenörizni kene, hogy jo helyen van-e es 16 ezer sornal ennek nem sok ertelmet latom.
Meg jo hogy enis mentettem elotte(de csak veletlenul),igy vissza tudtam tolteni ,es a milicia helyett a zsoldosokhoz csatlakozni😊)Meglett az ORK fegyver is,koszi!
Ja es nem lehetne az angol forditast osszehozni a magyarral?tehat ahol nincs magyar ott angol szoveg legyen?Vagy telhetetlen vagyok...?
Ja es nem lehetne az angol forditast osszehozni a magyarral?tehat ahol nincs magyar ott angol szoveg legyen?Vagy telhetetlen vagyok...?
kep 😊 lemaradt
a német verzio megspékelve egy "angolositásal" nemjó? 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Itt egy ujabb szep kep 😊
Köszi DrakeX ! Kiraktam a honlapra. A linkeknel a GUIDE link alatt megtalalhato!
Lehet, hogy egy ket het mulva ujitani fogom az oldalt PHP-re... De ez meg nem biztos. Az uj forditas elment konvertalasra, amint megkapom felkerül.
Az ORK kardot a küldetesböl nem fontos az ORK-tol megszerezni! A varos közeleben van egy barlang banditakkal, ahol van egy ork kard. Ha azt bemutatod es azt mondod, hogy megölted az orkot, akkor is felvesznek tanoncnak!
Lehet, hogy egy ket het mulva ujitani fogom az oldalt PHP-re... De ez meg nem biztos. Az uj forditas elment konvertalasra, amint megkapom felkerül.
Az ORK kardot a küldetesböl nem fontos az ORK-tol megszerezni! A varos közeleben van egy barlang banditakkal, ahol van egy ork kard. Ha azt bemutatod es azt mondod, hogy megölted az orkot, akkor is felvesznek tanoncnak!
Basszus!
Enis megettem a novenyeket,mar vagy 3-at talaltam de befaltam mindet.&^*%$W#%%$^&*
Enis megettem a novenyeket,mar vagy 3-at talaltam de befaltam mindet.&^*%$W#%%$^&*
Ugyan ugy tanulva, valamint van nehany noveny is melynek van skillesito hatasa, es mikor Innosnak fizetsz neha o is ad egy ket pontot, de nem mindig 😊
Csak nem talalom azt a barlangot ahol az ork fegyver van.Ha balra felmegyek ott valami toronyfele van es egybol lenyilaz 2 ember.Kicsit pontosabban leirnad merre van a barlang?Az orkot meg keptelen vagyok leolni.
Ugy nez ki itt a hivatalos megjelnések listája. Ez már remélhetõleg nem változik:
http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?t=26031
http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?t=26031
Tudnatok segiteni?Nem talalom azt az ORKot amit le kellene olni.Merre van?
Próbáltam több idõt is várni (10-15 percet is.)
Semmi.
A programok futása ablakban: a "program nem válaszol"
Passzolok.
😞((
Semmi.
A programok futása ablakban: a "program nem válaszol"
Passzolok.
😞((
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Sziasztok!
Végre feltelepítettem a gammát! Feltettem az 1.3-as patch-et. + a magyarítást. Így kb. minden második elindításnál fagy a gamma. Vagy még az intro elõtt, vagy a beállításoknál, amikor a képernyõfelbontást állítom át.
Csak egy fekete képernyõt kapok.
Vissza tudok lépni a windowsba, de az egér már nem mûködik.
Ha újraindítom, akkor minden ok, rendesen indul a gamma.
???
Végre feltelepítettem a gammát! Feltettem az 1.3-as patch-et. + a magyarítást. Így kb. minden második elindításnál fagy a gamma. Vagy még az intro elõtt, vagy a beállításoknál, amikor a képernyõfelbontást állítom át.
Csak egy fekete képernyõt kapok.
Vissza tudok lépni a windowsba, de az egér már nem mûködik.
Ha újraindítom, akkor minden ok, rendesen indul a gamma.
???
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Hú, nekem is eszméletlenül tetszik! 😊)
Mostmár, ha lehet - még jobban várom az angol verziót!
Mostmár, ha lehet - még jobban várom az angol verziót!
Mar vagy egy honapj nyomom a gamet, s megis olyan helyre keverdtem, ahol eddig meg sose jartam, raadasul jelenleg azt se tudom hol vagyok 😊)
KEP
KEP
A temetöben a sirkövekre kattints ra, akkor kijönnek a sirfeliratok. Asszem mar benne van magyarul, vagy a következöben lesz benne, mert mar leforditottam öket, csak nemtom, hogy azt mar beleraktam-e a multkoriba.
Randal: Bocsi, most vettem eszre, hogy a regi oldalt töltöttem fel, mikor javitottam rajta valamit!
Csinald meg ujra a linkeket legyszi es leszedem, hogy nekem is az legyen bent a mappaban.
Randal: Bocsi, most vettem eszre, hogy a regi oldalt töltöttem fel, mikor javitottam rajta valamit!
Csinald meg ujra a linkeket legyszi es leszedem, hogy nekem is az legyen bent a mappaban.
most is sok ork van ott ne is menj majd vegig, talasz majd egy algut bejaratot ha bementel majd balra, ott menj fol, majd jobrra at a hidon.
a terkepen ez a bejarat a xardas tornya mogotti tonal van (de ameik ahegy tuloldalanal van! - lent kozepen)
itt van kepen a paladinok altal orzott bejarat, cask idokozbe kihaltak 😊
Ide pedig ugy tudsz eljutni, hogy osszehaverkodsz a paladinokkal es igy majd beengednek a lezart teruletre (kiszaradt folyomeder), ott lesz egy gomlintanya, valamint egy kis ativelo ut a meder feltt, annaka vegen van a banya atjaro.
Ez a lezart folyomedres resz pedig az egyik parasztgazdasag mogot van (nemtom a nevuket, de a mercenary tanyaval szemkozti dombsagon van (nem ami kozvetlenul alatta, hanem azon tul, ahonna egy kis vizeses zudul ala egy toban melynek partjan kis haznal 2 zsoldos van).
Most mar en se ertem 😊
Ez a lezart folyomedres resz pedig az egyik parasztgazdasag mogot van (nemtom a nevuket, de a mercenary tanyaval szemkozti dombsagon van (nem ami kozvetlenul alatta, hanem azon tul, ahonna egy kis vizeses zudul ala egy toban melynek partjan kis haznal 2 zsoldos van).
Most mar en se ertem 😊
Tényleg. valaki mutassa már meg nekem, hogy a G2 térképén hol található a G1 rész! légyszi rajzoljátok be vagy valami!!!
Légysziii
Légysziii
Hunnenkoenig. Nemtom, hogy már te csinálod-e a honlapot, de a térképek elég szépen eltünetk róla.
Azért én belinkelem õket ide:
Asszem a régi oldalon elérhetõek.
térképek
Azért én belinkelem õket ide:
Asszem a régi oldalon elérhetõek.
térképek
Nem a marketingesek hibája. Akár hiszed akár nem a játék már márciusban kész volt. ANGOLUL, csakhát nem volt terjesztõ. Meg elõtte ott volt, a Jowood elég gázos anyagi helyzete. Most felkarolta õket az Atari, jelenlegi kiadási dátum, elméletileg: június 13.Reméljük tartják magukat hozzá.
Nezd meg a sirköveket!!!!!!
Nezz el http://beam.to/gothic2.hu -ra ott van link egy reszletes terkephez. Rakattintasz a megfelelö linkre es kiadja, merre milyen gazt talalsz :-)
Nezz el http://beam.to/gothic2.hu -ra ott van link egy reszletes terkephez. Rakattintasz a megfelelö linkre es kiadja, merre milyen gazt talalsz :-)
En se birtam tovabb a varakozast .Toltom a nemet verziot ezerrel,aztan majd jatszom az angolositassal,vagy majd a magyaritassal.Egyebkent szerintem tok hulyek a jatek margetingesei.Ha idoben elkeszitik az angolositast nagyot kaszalhattak volna vilagszerte a jatekkal.Sok rajongoja van.De mire megcsinaljak mar keso lesz.Meg jo hogy ti csinaljatok a magyaritast😊))))
Azt a snappert az elobb lattam azon a helyen ahol a G1 kezdodik (kicsi to), ott kicsit feljebb a hegyoldalba oreg fa alatt 😊
Hmm ebbe a G2-be magyarok is vannak 😊
A varosba egyik padon uldogel Bartok (Bela), valamint az iment futottam ossze szemelyesen Attila-val 😊)
A varosba egyik padon uldogel Bartok (Bela), valamint az iment futottam ossze szemelyesen Attila-val 😊)
Ahogy Hiba irta, keresd meg a Gothic2 mappaban a Gothic.ini-t, nyisd ki notepaddel es valtoztasd meg a QuickSaveKey-t 1-re. Akkor asszem F8 ment F9 tölt vagy F5-F6. Mar nem emlekszem rendesen.
Az iranyitast meg atvarialhatod a beallitasoknal, söt beallithatod Gothic1 iranyitasra is, ami sokaknak szimpatikusabb volt...
Az iranyitast meg atvarialhatod a beallitasoknal, söt beallithatod Gothic1 iranyitasra is, ami sokaknak szimpatikusabb volt...