Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Hinnye, ti aztán dolgoztok rendesen😊

elment.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Hunnenkoenig!

Mindjárt küldök a fordítást, küld másikat:-)
Küldök faq-t is, javítások mindenhol, új info mindenhol. A fegyver és szörnylista 1-2 híján teljes, 1. fejezet végigjátszás milíciával kész, 2. fejezet majdnem kész.

Hunnenkoenig
Ha letöltötted volna a magyar feliratos videokat, akkor ertetted volna :-)

Eye-scream
Fizetõs FTP....😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Thx már megy.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Randal
azt inkább ne is nézd meg😊

Hunnenkoenig
Töltsed be DaemonToolssal, telepitsd, rakd fel a patchet, rakd fel a nocd-t es nem kell hozza BWT

lee86
honnan töltötted? 😄D

¡Hala Madrid!

Ugyanott, ahol a hajótérképet is találtad. Nézz át mindent ott mégegyszer.

Na ezt elõbb is mondhattad volna. Akkor viszont a kolostor alatt, a titkos szobában van a páncélod.

Ja, és ez csak akkor fog menni, ha még nem mentél át a hajóval

Összeszedted a sárkánytojásokat a barlangokból? Azt kell odaadnod Bennetnek, és akkor tud neked jobb páncélt kovácsolni.

http://www.gamecopyworld.com

Eye-scream
Letöltöttem és feltettem a gamét, rá a peccset, de így nem indul el a nekem meglévõ BWTvel ha valaki tudna adni egy crack letöltõhelyet, vagy egy megfelelõ BWTt azt megköszönném...

Mivel angol még nincs, azt sehonnan, a németet leginkább file-csrélõ programokkal (DC++, eMule), de még fent van az iso-x-en, bár azt írták, hogy 7.-én törlik...(http://iso-x.warez.hu)

Ahhoz, hogy felengedjenek a hajóra, elõször is meg kell kaparintanod valahogy a hajót. Ha Zsoldos vagy, akkor menj a bíróhoz, és vagy fenyegesd meg, vagy vesztegesd meg, hogy adjon egy engedélyt a hajó használatára. A legjobb fegyver/páncél nem követelmény, de ha Zsoldos vagy, akkor ezek: Nehéz Sárkányvadász Vért / Érc Sárkányölõ vagy Nehéz Érc Sárkányölõ. A páncélt Bennetnél tudod megvenni, a kardokat magadnak kell kikovácsolni.

lee86
Hellosztok! honnan tölthetem le a német/angol, vagy bármilyen nyelvû Gothic2-t? fontos lenne!
köszi!

¡Hala Madrid!

Hunnenkoenig
Nezd meg a terkepet! Ne csak az inventoridba legyen.

DarkHorSe
Sok sikert a fordításhoz remélem elkészûl egyszer.

Swedish people are albino monkeys

Randal

Nem ez volt a gáz, hanem az, hogy ezt az elmúlt napokban szinte minden nap megbeszéltük egyszer. Ugyanezt az infot már elmondtuk 100-an, ha kicsit visszaolvasol, még linkeket is találhatsz😊
Ne kérj elnézést😊

Én általában nem ugatok be minden szarságot,d e ha mégis akkor elnézést kérek Tõled..😊
Az info pedig "innen" van.
Ha mégsem jönne be akkor bocs....
Ezt nem mondtam. Az az igazság, hogy nem ez az elsõ megjelenési idõpont, ha érted, hogy mire gondolok

LSC
tehát nem jön?

Egy újabb jólinformált:-)
Ha vetted volna a fáradtságot, és visszaolvasol egy kicsit, akkor láthattad volna, hogy ezt már párszor megbeszéltük.

Áll.13-án jön az angol...
Garond ott lesz, ahol régen Gomez trónolt.

Ha most kezded a játékot, akkor használd a magyart, és ahol elakadsz, ott nézd meg a leírásomat, az elsõ fejezet majdnem teljesen kész, és elég gyorsan haladok vele. Ha valami olyat találsz, amit még nem írtam le, akkor is kérdezhetsz, majdnem mindenre tudok válaszolni.

Koszi a segitseget.Lattam a varat,az volt regen a varos, csak nem tudtam bejutni.Mostmar biztos menni fog.😊
sajna nem. vagy az egyiket kell használnod, vagy a másikat.

LSC
köszike,tehát hogy értsem.Vagy az angolt rakom fel,vagy a magyart ugye?Azért kérdem mert ahol nincs magyar szöveg akkor ott ne német legyen akkor már hanem angol.Ez megoldható?

LSC
akkor egy limket lécci.A kérdésem az volna még hogy gondolom az angolosítás és magyarosítás is csak szöveg ugye?Még egy hogy a magyarosítás az teljes?

Elakadtam kicsit!Atmentem a regi terkepre.Beszeltem a 2 paladinnal aki a regi Old Mine-nal(aszthiszem) allt,es beszeltem veluk.Lenyomtam meg 1-2 szornyellat.Visszamentem,beszeltem LEE-vel aki aztmondta hogy mostmar atgondolja majd Lord Hagen a dolgokat.Elmentem hozza de nem jon ki semmi a szovegablakaban csak az hogy END.
Valami mast is kellene csinalmom?Vagy hogyan tovabb?SegitsetekPLZ!Vagy nics veletlenul angol vegigjatszas a jatekhoz?
Hunnenkoenig
nincs

LSC
ezek szerint nincs még angol verzió?

Hunnenkoenig
Guide frissitve, anyag elküldve! :-)
Kösz szepen!

Hunnenkoenig
Ja, amugy most en is inkabb a Dungeon Siegen dolgozok, mert az ezen a heten teljes lesz es meg nehany grafikat at kell irnom.

Hunnenkoenig
Remelem jo a melo!
Nyugodtan csinald azt, amit küldtem.
Addig nem adom ki masnak, vagy kezdek bele magam, amig nem jon ertesites, hogy abbahagytad :-))

Randal
Eszem emgáll, itt mindenki szabadkozik rajtam kívül. nem kell annyira sietni, csak szóljatok, hogy még éltek és érdekel a dolog😊
amúgy mint lentebb olvashattad, én bele se szagoltam kb 1 hónapja.

Esrohnoil
Jahh,... kicsit meg vagyok halva ettõl a melegtõl... közben persze dolgoznom is kell.
Amúgy 430 sor megvan az 500-ból amit kaptam. Tudom, illene végre befejeznem.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Szia! semmi gond.
Én is pihiztem azóta😊
Vizsgaidõszak meg ilyesmi. valszeg csak júliusba ugrok bele újra a dologba.
Remélem azért tetszik az új melód és jól fizet.
Csináld nyugodtan azt a fordítást amit elküldtem neked😊

Jah, a többiek (Gothic, Eshroniol) is írhatnának, hogy mit csinálnak, legalább tudjam, hogy pihiznek😊

yellowcab
Hunnenkönig, Randal!

A pofámról leég a bõr, de csak most kerültem igazán netközelbe amióta otthagytgam a munkahelyemet.Amit átküldtetek fordítás, sajnos még bele sem kezdtem, mert teljesen leköt az új melóm(9-18 munka+utazás), így sajnos nem volt idõm vele foglalkozni. Megírhatnátok, hogy azt fordítsam ami nálam van, vagy van esetleg másik adag, ugyanis a jövõhéten kicsit pihizek és lesz idõm a fordításra
Sziasztok
YellowCab(kérlek)

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

hiba
az elozo reszben minden golem ellen volt egy egy hatsos fegyver, ebben is igy van?
(probaltam vmi kapaccsal utni a kogolemet de nem volt tul hatasos...)

Randal
Bizonytalan megjelenési idõpontok:

Megjelenés

Tud vki helyet, ahonnan le lehet tölteni a teljes angol nyelvû fordítást?
Hunnenkoenig
A Büttelt forditsd pribeknek! Az jo!
A terkepet termeszetesen küldheted!

és kedves randal miért kellene várnom, egy bizonytalan megjelenési idõpontra. ha senki nem foglalkozik a problémámmal, akkor amúgy is várnom kell, tehát miért ne próbálkoznék. az persze más kérdés hogy lehet nem a fórumban kéne tennem, de hát ez van...
sajna nem járok bpre, de a többit inkább ímélben beszéljük meg. kösz
Hunnenkoenig