Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Igen kedves egybegyûltek, hihetetlen ugyan, de ezt is megéltük: a már majd egy éve német nyelvezetben cirkáló Gothic 2 angol verziója a mai naptól a boltok polcain figyel! Egyelõre még csak Anglia és Skandinávia kegyeltjei részesülhetnek ebben a megkésett örömben, de a következõ napokban a többi ország is megkapja a sorszámát. Azt hiszem épp itt volt az ideje, hogy véget érjen az RPG diéta... a tény pedig, hogy az éhezésnek egy ilyen mestermû mutat fügét, igazi felüdülés!"
Kinél lehet térképet kapni a szigetrõl? Az eladási árak lesznek magasabbak is mert most szinte semmit sem érdemes eladni olyan alacsony ára van. Elõre is kösz!
Nemo me impune!
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Ez így talán lesz annyi, ahányszor az elsõt játszottam😊
2. A legnagyobb kard a Nehéz Érc Sárkányölõ (Erõ 100, Sebzés 110), és ezt csak magad tudod kovácsolni (5 érc, 5 sárkányvér). Ennél nagyobb fegyver nincs a játékban.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Biztos nem rossz, de talan mar tul sok is a jobol.
szerinted hk mennyire jó ez az ultraedit? kipróbáljam?
na mindjá utánnanézek
Rakd a cursort az utolso sorra (vagy amelyiket tudni akarod, hogy hanyadik) es menj a "bearbeiten" (magyarul nem tudom) opciora es ott a "gehe zu..." opciora. A szam, ami megjelenik a kis mezöben, az az aktualis sor szama az adott fajlban!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
megint más: tudna vki nekem egy jobb text editor progit ajánlani, mint a jegyzettömb, ami megmondja nekem, mennyi sor van 1 fájlban, vagy vmi ilyesmi?
ja, és továbbra is, háj!
hunnenkoenig, nyugi, természetesen ki fogom bírni fordítás nélkül... de csak egy darabig.😊
egy picit más: játszik itt vki a mistmare nevû rpg-vel, ha igen segíthetne nekem, hogy is van a játékban a harc és a varázslás, mert én csak gombokat nyomogok eszeveszettül, de érteni nem értem, mit csinálok.
és még egy csekélység: a nevem nem Syabi, hanem syabi. csak ennnyit akartam.
háj
Mar alig latom at, kinek mit küldtem :-)
A baj, hogy YellowCab es AnWar forditasai meg kint vannak es nem tudom, hogy varjak-e rajuk?
Ha Drake forditasa visszajön, akkor egy összerakok mindent es akkor ujra összeall a kep.
Addig rakerdezek Yellow-nál es AnWarnal, hogy küldik-e meg, vagy kiadjam masnak?
Szoval Syabi, valszeg majd csak a het vegen küldök uj anyagot!
Feladtam neked ma valamit, szerintem péntekre megkapod;-)
Kerdes, hogy ti honnan szerzitek be?
Nem hiszem, hogy magyarorszagra olyan gyorsan importalni fogjak, hacsak nem van valaki valamelyik nagyobb cegnel, aki ert is valamit a piachoz...
Egyebkent Syabi:
Bocs, de nygon kivoltam ma. Delutan ugy elaludtam, mint a huzat, mert mar napok ota csak harom orakat alszok.
Szöveg valszeg csak holnap megy.
Addig pihenj egy kicsit :-)
Na megnézem mit tehetek az ügy érdekében, ne csodálkozz, ha a következõt html-ben kapod.
Egyébként tetszik amilyenre csináltad
Találtam 1-2 hibát a szövegben:
Gyugodtan (elgépelés, 'Nyugodtan' helyett)
Diegos (a 'Diego bõrerszénye' nevében, 'Diego' helyett)
Szabja (khm... ez 'Szablya' akar lenni?
)Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Updateltem a szotarat!
nezzetek meg!
Ami valtozott:
Paladin = Lovag
Barriere = Kupola
Sumpfkraut = Mocsari Kender
Na es most megyek aludni.
Uj szöveget holnap osztok! :-)
én végülis a szövegben hagytam a szextánst, de zárójelben, gondolva a hozzám hasonlókra, odaírtam még a szó magyarázatát röviden (csillagászati és hajózási szögmérõ). szerintem így benne is maradhat, hisz az eredeti szöveg hosszát sem léptem túl. de ezt majd hunnenkoenig eldönti.
ja jut eszembe hunnenkoenig 5 perc és küldöm neked a 4 fordítást is. persze várom a köv. adagot.
Kicsit rendbetettem :-)
Nem tudom mennyire ertesz a html-hez, meg html-szerkesztökhöz, de tök buli lenne, ha tudnad a lapot szerkeszteni es azt elküldeni, ha van uj update.
En a Dreamweaver MX-t hasznalom.

Birkus Maximus
A merevlemezemen ez persze mar 10-15 % nagyobb
:-))
egyrészt azért megbízható, mivel a srác megrendelte, és küldtek neki visszajelzést az elmúlt napokban, hogy nemsokára szállítják neki.
A szextánst pedig a magyarban is használják.
lenne egy fordítással kapcsolatos kérdésem: ismeritek azt a szót hogy szextáns(sextant)? mert bevallom, én nem ismertem, de amikor utánna néztem nem tudtam megfelelõ szót találni rá. tudom mit jelent, de csak körülírva: szögmérõ hajózáshoz és csillagászathoz, de elméletileg használjuk a szextáns kif.t is. ti mit gondoltok? ha tudtok rá pontos magyar szót, akkor kivele. szerintem sokan nem ismerik a szextáns kifejezést, úgyhogy nem kéne így bennehagyni a fordításban.
Holnap updatelek!
Befejeztem a Dungeon Siege-t! 100%-os lett a kicsike.
Mostmar lesz idöm Gothic2-t forditani.
Most olvastam az RGGDOT fórumán, hogy a G2 megrendelés elfogadva stb. stb.
szal az a nagy helyzet, hogy már csak 4 nap van hátra a kiadásig😊
Mivel Olaszországban ez 12.-e lesz, reménykedjünk, hogy pár napon belül elérhetõ lesz az angol varzió😊
(Pont mikor visszajövök a koliba😊 )
Szóval emberek! örüljetek😊
Syabi:
HA ezzel a verzióval nem lesz gond akkor "megveszem" neked a játékot😊