21229
  • drakeX
    Nem rosszabb, mint bármi mással
  • Braveheart
    Paladinnal jó lenni?
  • drakeX
    Legjobb tudomásom szerint igen.
  • drakeX
    Sajna ezt a küldetést csak a kocsma kiirtásával tudnád megcsinálni, ha a Milíciához csatlakoztál.
  • drakeX
    Nem lehet, hogy Milícia vagy? Mert akkor nem fogsz tudni most több Erőt tanulni. A 2. fejezetben a várban Brutus már tud tanítani 75-ig, a 3.-ban pedig, amikor lovag leszel, akkor Ingmar 90-ig. Sajnos az angol verzióban van egy bug, ami miatt ha beszélsz Mortis-szal, mielőtt csatlakoznál a Milíciához, akkor nem jelenik meg nála a tanulás opció a párbeszédben a csatlakozás után...
  • drakeX
    Úgy tűnik, itt többeknek is volt ilyen problémájuk, valószínűleg belekerült egy bug az angol verzióba... Ha át tudsz menni az 5. fejezetbe a sárkány megölése nélkül, akkor tedd azt. Egyébként beszélni tudtál vele?

Más: 5. fejezetben beszélni kéne ám Lesterrel, hátha mond valamit (illetve ad valamit).
  • One man...
    Az hát!
  • One man...
    Ehhhh...Torlof valamiért nem tanít!Csak egy mondatot tudok vele beszélni és az az utolsó!Nemlehet hogy valami küldetés is kell hozzá?
  • Orgi
    Sziasztok,

chapter 2 végén tartok de mielőtt befejezem szeretném megcsinálni egy régi questemet. Pepétől kaptam, verjem szét Bullco fejét. 19. szintű vagyok, valszeg menne, de nem tudok belekötni. Azt mondja nincs miről beszélnünk, ha megütöm akármivel mindenki rám támad (milícia vagyok). Hogyan lehetne megtámadni, hogy a többiek ne jöjjenek? Vagy kiírthatom a kocsmát viccből?:)
  • One man...
    Köszi KÖSZI KÖSZI KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • aron
    Szerintem senkit mást mert ez már volt. De csak a zsoldosnak szánt karakteremmel volt ilyen. Bulco Szanteza Rod Javris és Tolrof szavazatát sikerült megnyernem.
  • drakeX
    Copy protection error?
    Csak azt a farkast nem tudod megsebezni, vagy semmi/senki mást sem?
  • drakeX
    Szerintem jobban jártál volna a Milíciával:-)
    Kiknek sikerült megnyerni a szavazatát, hogy csatlakozni tudj?
  • drakeX
    Az első fejezetben csak úgy jutottál volna be a kolostorba, ha hozzájuk csatlakozol. Ne aggódj, később be fogsz jutni (a 3. fejezetben). Egyébként a hegyek felől be lehet jutni (hátulról bemászni), csak pont semmi értelme.
  • lwb
    a topic neve alatti linknél van a guide. abban benne van minden.
    pl. az is, hogy Onar tanyájánál Torlof céhen kívülieknek is tanít Erőt 90-ig. de ott a többi tanár is.
  • One man...
    Lécci segítsetek nagyon nagy szarban vagyok!
    Felvettem az orkmészárlót de nem tudok erőt tanulni a városban lévő 2 kovácstól mert azt írja ki hogy ettől a mesteről már nem tudsz töbet tanulni 50 max edigg rendben de senki mást nemismerek aki erőre tanítana lécci segítsetek! de a tanár ne a bányavölben legyen mert oda még nem tudok átmenni!
    (65 erőre van szükségem)
    Előre is köszi!
  • aron
    Ezt drakeX 6932 üzenetére írtam!
  • aron
    Sikerült csatlakozni de a máskor nemleszek ilyen balfácán! De azért kösz!
  • aron
    Amikor a második felyezet(felvonás) után kimegyek Khorinsból van egy farkas. Amikor megtámadom valami body koping errort ír ki és igy nem tudom meg sebezni.Ez lehet ,hogy amagyarositás hibája? Mert fenn van. Légyszi segitsetek!

Elöre is kösz!
  • Jacky
    Van egy (számomra) nagyon fontos kérdésem: Ha úgy csatlakoztam a zsoldosokhoz, hogy nem jutottam be a kolostorba az nagy baj? Később még be tudok menni? Mert most hiába viszem a birkát meg a pénzt, nem enged be Pedro. Nem kell majd később bemenni? Most a 2. fejezet elején tartok.
  • Braveheart
    hááát azért egy alap szintű angol nem árt hozzá
  • aron
    kösz
  • drakeX
    Ha nem én írtam volna azt a végigjátszást, akkor elhinném neked, hogy nincs benne...

***SPOILER***

Idézet a végigjátszásból, Hatodik Fejezet:
    ...Menj tovább az egyetlen átjárón, és egy kör alakú terembe érsz. Veled szemben egy zárt ajtó van, jobbra és balra minden átlóban egy-egy lépcső (összesen tehát négy), illetve ha a terem közepén állsz, akkor pontosan jobbra és balra pedig egy-egy ajtó látszik. Az ajtók egy-egy kisebb terembe vezetnek, ahol semmi nincs, csak két-két kapcsoló. Ezek az ajtók zárva is vannak, de ha elindulsz valamelyik átlós lépcsőn, akkor az út végén, a rácsnál megjelenik a Kulcsmester, és az ő megölésével hozzájutsz az ajtók kulcsához. Attól függően, hogy ezeket milyen sorrendben húzod meg, kinyílik az adott oldalon, az egyik átlós lépcső végén lévő teremben egy rács. Végig kell járnod mind a négy átlót, és ott aktiválnod kell az adott járathoz tartozó nyitószerkezetet. A járatok végén talált kapcsolókat a következő sorrendben kell aktiválnod (az irányok a kör alakú terem közepén állva, a zárt ajtó felé nézve értendők):
    - Baloldalon felfelé: Középső, Jobb, Bal
    - Baloldalon lefelé: itt csak egy kapcsoló van.
    - Jobboldalon felfelé: Középső, Bal, Jobb
    - Jobboldalon lefelé: elsőre itt is csak egy kapcsoló van, de miután ezt megnyomtad, rögtön három lesz. A kombináció: Bal, Középső, Jobb
    Amint ezzel kész vagy, menj vissza a kör alakú terembe, nyomd meg mind a négy frissen kiemelkedett kapcsolót, majd a kiemelkedő ötödik kapcsoló megnyomására végre kinyílik az ajtó is...
  • Jacky
    Növénygyűjtőknek, elixircsinálóknak: van egy királyszár a zsoldosok melletti kriptában is. Lopakodással simán megszerezhető.
  • drakeX
    Innos Haragját a 6. Fejezetben már sehol nem fogod megtalálni. Az 5. Fejezetben lehet Lovaggal elkészíteni ezt a fegyvert, úgy, hogy a már meglévő megszentelt ércpengédet újra felszenteled Innos Könnyével.
  • drakeX
    Nézd meg a végigjáccást léci.
  • drakeX
    Ha Torlof próbáján a pénzbehajtós küldit csináltad a milíciás helyett, akkor egyébként is elég nagy bajban vagy, mert így mindenképpen szükséged van Cipher, Jarvis, és Buster szavazatára is, de nem lennék meglepve akkor sem, ha Cord nélkül egyáltalán nem tudnál csatlakozni. Sőt, ha tényleg megölted Festert, akkor még azon sem lepődnék meg, ha egyáltalán nem tudnál csatlakozni.
  • drakeX
    Szerintem ha íjászatra gyúrtál, akkor felejtsd el a zsoldosokat, és csatlakozz máshová.
  • drakeX
    1. vegyél minden gfx beállítást minimumra a játékban, és a driverben kapcsold ki az esetleges élsimítást vagy anizo szűrést.
    2. installáld újra a játékot
    3. nézd meg, hogy ablakban működik-e (zStartupWindowed sor a gothic.ini-ben)
    Ha ezek egyike sem jön be, akkor nincs ötletem.
  • drakeX
    A fagyás utáni indításnál nem segít az a frissítés, csak akkor hasznos, ha fagyás nélkül is a virtuális adatbázissal tököl a játék.
  • Hunnenkoenig
    Magyarositassal kapcsolatos eszreveteleket, hibakat bugokat [email protected] cimre kerjük! :-)
  • aron
    HI!
    Akkor amikor a zsodosoknál szavazást kell gyüjteni Szateza nem akar rám szavazni pedig háromszor megvertem. Az a baj ,hogy Festert megöltem. Cord szavazatát nem tudom meggkapni mert az egy illetve két kezes harcom 10%-os. Az ilyászatra gyúrtam. Rod ,Rault megvertem. Mind kettő oda adta a szavazatát. Javrisal is beszéltem. De Torlof nem akarja elfogadni a tesztet. Légyszi segitsetek!

Elöre is kösz!
  • Hunnenkoenig
    A ketteshez meg eltart egy darabig. Most senki nem küld anyagot, en meg nem leszek itthon egesz jövöheten es utana meg masszivan Star Wars Galaxies-ni fogok :-)
    De azert szakitok ra idöt!
  • Hunnenkoenig
    En leszedtem a BWA-kat a laprol.
    De ha kell valakinek elküldöm. Asszem meg megvannak :-)
  • Shaman
    nem is fox,majd cak chapter 5-ben kovácsolsz magadnak über fegyvert.
    Jégsárkány elött feltöltötted a szemet? Mert amíg nem beszélsz vele elöbb addig nem is tudod sebezni.
  • CarajoEsp
    Köszönöm nektek. Most nézem ,hogy jó-e.
  • Braveheart
    nálam azzal a fájllal is ugyanannyi ideig tart a loading...
  • Randal
    Sziasztok!

Hunnenkoenig:
    Nem kell sietni, még nicsn kész és enm is lesz jódarabig.
    1 óra múlva megyek haza, legközelebb csak vasárnap este-hétfőn leszek.
    Szeretném úgy kiadni a cuccost, hogy legalább 50%-os legyen a fordítás.
    Ráadásul meg kell majd néznem, hogy melyek azok a részek, amitket le kell fordítnai, hogy az eleje játszható legyen.
    Esrohnoil megcsinálta Diego szövegét, DrakeX Xardasét és még 2-ét készíti, a többiekről nem tudok semmit se:(

CarajoEsp:

Futtas le egy Disk Doctort, meg egyszer tedd rendbe a vinyódat, utánna nem lesz vele probléma.

• drakeX
    Nem. Gondolom, angol verziód van. A g2 system könyvtárában van egy vdfs32e.exe, azt töröld le, vagy frissítsd be innen, és a problémád rögtön megoldódik (elméletileg).
  • CarajoEsp
    Normális az ,hogy a Gothic2 minden betöltésnél 20percet elszar a Virtual Disk-nél?