Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mordrag az egyik legfontosabb szállítóm, te idióta!
Ha csatlakozni akarsz a táborhoz, nagyon nehéz lesz megszerezned az ÉN szavazatom!
Nem tudom hogy fogod megtenni ezt. Hacsak nem szerzel nekem egy új csempészt az Új Táborból!
Hogy leszek képes egy ilyen embert találni?
Amint mondtam neked: nem hinném hogy valaha is jó viszonyba kerülsz velem.
Így megfelel?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
'Fogalmam sincs, hogy érhetnéd ezt el. Hacsak nem kerítesz nekem egy másik orgazdát az Új Táborból'
Vagy ha nem ragaszkodsz a szöveghûséghez, akkor:
'Nem tudom, hogy érhetnéd ezt el. Hacsak nem tudod valahogyan pótolni Mordragot.'
Ha már itt vagy:
Szép munka eddig a Gothic II-vel. 😊
I wouldn't know how you're gonna do that. Unless you get me a new fence from the New Camp!
A mondat lényege, hogy Mordragot kellene pótolni.
Hozz nekem új csempészt? 😄
Bocsáss meg Uram h. kételkedek, de azt mondtad, h. "Ne higgy az emberek szavában!" 😊
...és akkor ez a játékban értelmes lesz? Tényleg vmi faszit kell hozni?
"You can tell him that he'll never get his sword.
Mordrag was one of my most important suppliers, you idiot!
If you want to join this camp it'll be very hard for you to get MY vote!
I wouldn't know how you're gonna do that. Unless you get me a new fence from the New Camp!
How am I supposed to find somebody like that?
I just told you, I don't believe that you'll ever be on good terms with me.
You're trading things which belong to the Ore Barons. Thorus will be interested in that..."
Szal biztos nem orgazda. 😊
"...hozz nekem egy új orgazdát..."

Én a játékvan nem találkoztam ilyen küldetéssel...
Kinek kellett kerítést hozni az Új táborból?!? V. mi akar lenni az a fence???

Birkus Maximus
A jobbágy szerintem túlságosan kötõdik a mi középkorunkhoz. A Gothic világába inkább a földmûves illik szerintem.
vagy talan 'jómunkásember'😊))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az erszenyt mar javitottam. Majd a következöben mar ugy lesz.
A vilagos-t lehet, hogy mindig ugyan abbol a sorbol szedi. Nem tudom igy hirtelenjeben. Egyelöre szo szerint forditok.
A többieknek viszonylag nagy jatekteret engedek, mert nagyon jok a fogalmazasok.
Epp ma akartam felrakni a jatekot ujra, hogy tesztelhessem, de megint elcsesztem az idöt a Dungeon Sieggel.
Hetvegen megcsinalom az uj szövegeket es küldöm konvertalasra.
Jövö heten felteszem az ujat.
Drake, mikor küldöd az utolsot? :-)
egyébként a fordításos dolgok egy részérõl már szóltam annak idején, ha visszanézed biztosan megtalálod... Ilyesmi akkor történik, ha a fordító nem játszik a játékkal, vagy ha más a szókincse, mint mondjuk neked. Majd Hunnenkoenig-gel megbeszéljük. Hozzátenném még, hogy azokat az erszényeket, amikben pénz van (sehol máshol nem szerepel 'bõrzacskó' a játékban), továbbra is lehetne 'erszény'-nek hívni😊
más: a magyarításban, miért hívnak minden parasztot földbirtokosnak, ill. a "vastag ág" miért nem inkább dorong, vagy furkós bot, vagy mit tudom én?
és a klar se legyen mindíg "világos", hanem mondjuk "persze" is. van ahol egyáltalán nem jön ki a "világos".
amúgy érdekes érzés volt a saját fordított szöveg viszont látása a játékban.
Lehet, hogy változtattak rajta a fiúk.
Vagy most okésra akarják megcsinálni.
amúgy szeritnem csak 13-án kezdték el a munkát, talán, szal vagy ma este vagy holnap este vagy még a hétvégén kinnt lesz.

http://beam.to/gothic2.hu
THX!
Nemo me impune!
2. Eladási árak nem lesznek magasabbak, próbálj meg csak annyit eladni, amennyit feltétlenül muszáj. A második és a harmadik fejezetben mindent adj el a bányavölgyi várban Sengrath-nak (õ a 4. fejezet elején meghal, és mindent elvehetsz tõle).

Valszeg már dolgoznak rajta😊
Mára várható az ISO😊)
Yehhhhhhhhhhhhhhhhh