Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
A végigjátszásba is beleolvasgattam, azért mondom... Igaz, még csak a demo-verzióval játszottam.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Mondd meg neki hogy soha nem kapja meg a kardját.
Mordrag az egyik legfontosabb szállítóm, te idióta!
Ha csatlakozni akarsz a táborhoz, nagyon nehéz lesz megszerezned az ÉN szavazatom!
Nem tudom hogy fogod megtenni ezt. Hacsak nem szerzel nekem egy új csempészt az Új Táborból!
Hogy leszek képes egy ilyen embert találni?
Amint mondtam neked: nem hinném hogy valaha is jó viszonyba kerülsz velem.

Így megfelel?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nincs mit. Gothic II-ben én csak faq-t meg végigjátszást írok, nem fordítok (annyira nem tudok németül). De azért a többiek nevében köszi 😊

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Na azt már meg nem mondom, hogy értelmes lesz-e. Szerintem fordítsd így:
'Fogalmam sincs, hogy érhetnéd ezt el. Hacsak nem kerítesz nekem egy másik orgazdát az Új Táborból'
Vagy ha nem ragaszkodsz a szöveghûséghez, akkor:
'Nem tudom, hogy érhetnéd ezt el. Hacsak nem tudod valahogyan pótolni Mordragot.'

Esrohnoil
Köszi szépen. 😊
Ha már itt vagy:
Szép munka eddig a Gothic II-vel. 😊

A mondat akkor hangzik el, amikor likvidálod Mordragot. Õ eredetileg azzal foglalkozik, hogy az Õröktõl lopott cuccokkal seftel.

I wouldn't know how you're gonna do that. Unless you get me a new fence from the New Camp!

A mondat lényege, hogy Mordragot kellene pótolni.

Esrohnoil
csempész?
Hozz nekem új csempészt? 😄
Bocsáss meg Uram h. kételkedek, de azt mondtad, h. "Ne higgy az emberek szavában!" 😊

...és akkor ez a játékban értelmes lesz? Tényleg vmi faszit kell hozni?

bár lehet hogy inkább orgazda...

hogyne segített volna:-)

csempész

Esrohnoil
Nem hiszem h. az segítene, mert akkor rájöttem volna... De ahogy akarod:

"You can tell him that he'll never get his sword.
Mordrag was one of my most important suppliers, you idiot!
If you want to join this camp it'll be very hard for you to get MY vote!
I wouldn't know how you're gonna do that. Unless you get me a new fence from the New Camp!
How am I supposed to find somebody like that?
I just told you, I don't believe that you'll ever be on good terms with me.
You're trading things which belong to the Ore Barons. Thorus will be interested in that..."

Általában ugyanannak a szereplõnek a dumái egy helyen vannak, ha tudnám, hogy ki mondja, akkor meg tudnám mondani, hogy mit akar vele mondani.

Esrohnoil
Jó,.. legközelebb leírom, kösz. 😊

Küldd el mailben, vagy írd be ide az elõtte és utána lévõ három sort, lehet, hogy az segítene.

Esrohnoil
Nem tom, én csak fordítom...
Szal biztos nem orgazda. 😊
"...hozz nekem egy új orgazdát..."

Mondjuk azért odaírhattad volna, hogy ez egy Gothic 1-ben szereplõ mondat, és éppen lefordítani akarod

A 'fence' jelentése lehet 'orgazda' is.

Ez hol van? Mi a küldetés neve, és ki adja?

Esrohnoil
HELP please!!! Sürgõs!

Én a játékvan nem találkoztam ilyen küldetéssel...
Kinek kellett kerítést hozni az Új táborból?!? V. mi akar lenni az a fence???

Birk@
dj

Birkus Maximus

Birk@
Az hagyján, de ezt a pillanatot választotta a chello, hogy lekorlatozzon, keccccsssegek

Birkus Maximus

Esrohnoil
nyugi,... énnn isss

dracoon
én meg már játszani akarok

Esrohnoil
A földmûvesre szavazok...
A jobbágy szerintem túlságosan kötõdik a mi középkorunkhoz. A Gothic világába inkább a földmûves illik szerintem.

Esetleg 'jobbágy' ?
vagy talan 'jómunkásember'😊))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A 'földbirtokos'-t tényleg át kellene írni 'földmûves'-re (ez azoknak a névtelen NPC-knek a neve, akik tulajdonképpen parasztok). Ezt gondolom szintén mindet egy helyrõl veszi.

Ha minden jól megy, akkor holnap. Legalábbis remélem 😊

Hunnenkoenig
A paraszt szonak elegge negativ jelentese van a magyarban, igy azt nem akartam hasznalni. Egyebkent inkabb földmüvesnek vannak forditva.

Az erszenyt mar javitottam. Majd a következöben mar ugy lesz.

A vilagos-t lehet, hogy mindig ugyan abbol a sorbol szedi. Nem tudom igy hirtelenjeben. Egyelöre szo szerint forditok.

A többieknek viszonylag nagy jatekteret engedek, mert nagyon jok a fogalmazasok.

Epp ma akartam felrakni a jatekot ujra, hogy tesztelhessem, de megint elcsesztem az idöt a Dungeon Sieggel.

Hetvegen megcsinalom az uj szövegeket es küldöm konvertalasra.

Jövö heten felteszem az ujat.

Drake, mikor küldöd az utolsot? :-)

syabi! szívesen😊
egyébként a fordításos dolgok egy részérõl már szóltam annak idején, ha visszanézed biztosan megtalálod... Ilyesmi akkor történik, ha a fordító nem játszik a játékkal, vagy ha más a szókincse, mint mondjuk neked. Majd Hunnenkoenig-gel megbeszéljük. Hozzátenném még, hogy azokat az erszényeket, amikben pénz van (sehol máshol nem szerepel 'bõrzacskó' a játékban), továbbra is lehetne 'erszény'-nek hívni😊

drakeX! megkaptam a kis csomagot, és minden tökéletesen ment, illetve megy is, mivel kb 2 perce hagytam abba a játékot. nagyon köszönöm, hogy elküldted.
más: a magyarításban, miért hívnak minden parasztot földbirtokosnak, ill. a "vastag ág" miért nem inkább dorong, vagy furkós bot, vagy mit tudom én?
és a klar se legyen mindíg "világos", hanem mondjuk "persze" is. van ahol egyáltalán nem jön ki a "világos".
amúgy érdekes érzés volt a saját fordított szöveg viszont látása a játékban.
Randal
Valszeg megent a védelemmel szórakoznak.
Lehet, hogy változtattak rajta a fiúk.
Vagy most okésra akarják megcsinálni.
amúgy szeritnem csak 13-án kezdték el a munkát, talán, szal vagy ma este vagy holnap este vagy még a hétvégén kinnt lesz.

dracoon
Az brit gameshopokban pedig mar a polcokon van, szoval remelem vmelyik jatekcsapat is vett egyet, es eppen toltik fel valahova 😊

pluhi
Na végre. Remélem patchelgették az elmúlt idõben rendesen.
Birk@
hálózaton, mielõtt még belekötne vki 😊
Lesz még ma angon verzsön?

Birkus Maximus

Birk@
RTCW, BF, SOF2, W3, CnC, de sc-t azt nem, legalabbis nem halon 😊

Birkus Maximus

dracoon

magus
birka te nem sc-ztel regen?😊

Birk@
Hát... ha már idáig megálltam, hogy ne kezdjek hozzá 😊

Birkus Maximus

Ha kijon akkor meg ugyis listavezeto lesz😊)
Birk@
Amíg ki nem jön az Angol verzió, tartsuk már fenn a lista élén azt a topcot

Birkus Maximus

Kivancsi vagyok hogy a nemet verzio mentesei menni fognak-e az angol verzioval.Pont a jatek kozepen tartok,eleg jo a karakterem es jo lenne ha majd innen tudnam folytatni angolul.
ELég lassuak a scrácok😞(
Ha bárkinek bármi kérdése van, lõjetek nyugodtan

Fordítársól mindent megtudsz itt:
http://beam.to/gothic2.hu

DrakeX:

THX!

Nemo me impune!

1. Térképeket Grahamtól vehetsz a kikötõben (a kocsma mellett van a háza).
2. Eladási árak nem lesznek magasabbak, próbálj meg csak annyit eladni, amennyit feltétlenül muszáj. A második és a harmadik fejezetben mindent adj el a bányavölgyi várban Sengrath-nak (õ a 4. fejezet elején meghal, és mindent elvehetsz tõle).

A -deviance-os fiukat kéne megkérdezni😊)
Valszeg már dolgoznak rajta😊
Methylisocloro
Az rendben van hogy mára várható, de pontosan hány óra, hány percre?

Methylisocloro
Mikor irta ki ezt a hibaüzenetet? Mert nekem rögtön a mount image után irt ki hasonlot, amikor autorunnal elindult a telepités. De ha a setup.exe-t kézzel inditod akkor jó lesz. Modjuk én a daemon-tools 3.29-t használtam.

Hát igen!
Mára várható az ISO😊)
Yehhhhhhhhhhhhhhhhh