Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hadjárat ez, hiszen mindenki azt használ, ami jólesik neki 😊
Nem unod ezt a kresztes hadjáratot a kétkezes fegyverek ellen 😉
Az a jó ennek a játéknak a harcrendszerében, hogy kissé eltérõ taktikákkal, de használhatóak a különbözõ fegyverek. Én is hangsúlyoztam, hogy nem elég a sebzést nézni, fontos a szerszám hossza is...
Egyébként meg mágia párti vagyok, szóval én nyertem 😊
Az a jó ennek a játéknak a harcrendszerében, hogy kissé eltérõ taktikákkal, de használhatóak a különbözõ fegyverek. Én is hangsúlyoztam, hogy nem elég a sebzést nézni, fontos a szerszám hossza is...
Egyébként meg mágia párti vagyok, szóval én nyertem 😊
Állat az nem ellenfél, azonkívül én továbbra is azt mondom, hogy hiába nagyobb a kétkezes sebzése, ez nem valóságos adat, mivel az egykezes meg annyival gyorsabb hogy összességében nagyobb sebzést okoz. Magyarul az egykezes sebzése nagyobb, mint a nagyobb sebzésû kétkezesé 😊
De az egész nem ér semmit ha egyszerre többen támadnak, és közbe ráadásul még tûzgolyóval is dobál a sámán... 😊
Persze nem mentem el amellett hogy irva volt hogy ügyes ember (elsõ mondatod is ilyesmi) kétkezessel secperc legyak egy ork elitet, az errõl készült videót továbbra is szívesen várom 😊
Mondjuk egy ork elitet tényleg nem nagy kunszt legyakni, ha közeledik felém még a kardját se lendíti máris kapta az áldást, fele élete lemegy, ha nincs kedvem vívni hátrálok, s mikor közeledik még egyszer ugyanez, s már halott is.
De az egész nem ér semmit ha egyszerre többen támadnak, és közbe ráadásul még tûzgolyóval is dobál a sámán... 😊
Persze nem mentem el amellett hogy irva volt hogy ügyes ember (elsõ mondatod is ilyesmi) kétkezessel secperc legyak egy ork elitet, az errõl készült videót továbbra is szívesen várom 😊
Mondjuk egy ork elitet tényleg nem nagy kunszt legyakni, ha közeledik felém még a kardját se lendíti máris kapta az áldást, fele élete lemegy, ha nincs kedvem vívni hátrálok, s mikor közeledik még egyszer ugyanez, s már halott is.
With two handed weapons you have to fight with foresight.
asszem Wulfgar mondja,lehet Cord vagy mind2.
Az elején kétkezessel 4-5 ös szinten páncél nélkül simán lecsapsz egy tárnarák harcost, aminek akkor még kb egy ütés vagy ha eltalál.
asszem Wulfgar mondja,lehet Cord vagy mind2.
Az elején kétkezessel 4-5 ös szinten páncél nélkül simán lecsapsz egy tárnarák harcost, aminek akkor még kb egy ütés vagy ha eltalál.
Szerencsére az én gépeim kivételet képeznek 😊
Nem szeretnek azok semmit 😊
Esetleg az ati kártyát vagy a drivert nem szerette?
Mindegy, Piranha Bytes-ék híresek az engine-ek programozásáról...
Mindegy, Piranha Bytes-ék híresek az engine-ek programozásáról...
Inventory bug nálam is van(eredeti a játék)
Úgy rémlik mindkettõvel 😊
1.08j-vel vagy 1.08k-val jött elõ?
Igen arra jó a G1-ben, hogy jobb 😉
Igen arra jó a G1-ben, hogy jobb 😉
Ez nem "személyre szóló bug" mert olvasom másnak is gondja ez. Hiába no, elsõ Gothic motor, a G2-ben ez már javítva van.
Ühüm, hát erre jó a kétkezes a G1-ben...
Ühüm, hát erre jó a kétkezes a G1-ben...
Akkor inkább azt írd, hogy személyre szóló bugod van a G1-ben, mert ez elég ritka bug...
Nme az 1.08k rontotta el, az javítja fel az inventory tárgyainak kinézetét, én 1.08j-vel játszottam, és az össsze bugot vagy a magyarítás okozta, vagy benne volt a G2-ben is.
Ott azért jobb a kétkezes, mert a végsõ fegyver, az Uriziel, mindenképpen ilyen fegyver, nem úgy, mint Beliar's Claw. Ráadásul a végén több ellenfelet is csak vele lehet legyõzni, de egyébként is messze a legerõsebb fegyver. A legjobb egykezest elég nehéz megszerezni, lévén egy ércbárónál van, addigra már akár az Uriziel is meglehet. Egyébként ott jóval drágább is megtanulni a kétkezes fegyverhasználatot (30+40 TP), mint az egykezest (10+30 TP), ez utóbbi inkább csak elõfeltétele az elõbbinek - kivéve, ha zsoldos vagy. Remélem nem rontottam el egyik számot sem.
Nme az 1.08k rontotta el, az javítja fel az inventory tárgyainak kinézetét, én 1.08j-vel játszottam, és az össsze bugot vagy a magyarítás okozta, vagy benne volt a G2-ben is.
Ott azért jobb a kétkezes, mert a végsõ fegyver, az Uriziel, mindenképpen ilyen fegyver, nem úgy, mint Beliar's Claw. Ráadásul a végén több ellenfelet is csak vele lehet legyõzni, de egyébként is messze a legerõsebb fegyver. A legjobb egykezest elég nehéz megszerezni, lévén egy ércbárónál van, addigra már akár az Uriziel is meglehet. Egyébként ott jóval drágább is megtanulni a kétkezes fegyverhasználatot (30+40 TP), mint az egykezest (10+30 TP), ez utóbbi inkább csak elõfeltétele az elõbbinek - kivéve, ha zsoldos vagy. Remélem nem rontottam el egyik számot sem.
Hát G1-ben nem látom az inventoryban a cuccokat, ez azért elég gáz 😊
a G1 kb annyira búgos mint a G2. vagyis ha innentõl...
G1 annyira bugos hogy nem játszható, de ott miért volt jó a kétkezes?
Ha neked nem is megy, adjál Biff-nek egy Dragon Slicer-t, csak úgy hullanak az elit orkok (persze face-to-face)😉
Én mondjuk nem állítom, hogy a kétkezes a jobb, de nekem túl sok gondom még nem volt vele. G1-ben pedig úgyis rá van szinte kényszerítve az ember a kétkezesre.
Én mondjuk nem állítom, hogy a kétkezes a jobb, de nekem túl sok gondom még nem volt vele. G1-ben pedig úgyis rá van szinte kényszerítve az ember a kétkezesre.
ha akarod, de elöbb találnom kell elöbb
Csinálhatnál egy kis videófelvételt arról ahogy te G2-ben kétkezessel secperc lenyomsz egy elit orkot, hadd csudáljam 😊 x264-be is nyomhatod úgy kisebb lesz.
Nekem viszont továbbra is nulla használhatósági értéke van 😊
G1-G2ben a kétkezeseket szeretm. (amúgymeg most két ütés egy elit ork, karját sem tudja emelni)
a G3ban egykezes+pajzs amit használok. mert a G3ban már tényleg piszok lassuak a kétkezesek, de egyes állatok ellen az a jó, igaz én lenyilazom õket.
a G3ban egykezes+pajzs amit használok. mert a G3ban már tényleg piszok lassuak a kétkezesek, de egyes állatok ellen az a jó, igaz én lenyilazom õket.
A hosszúsága/hatóköre sem utolsó dolog a kétkezes fegyvereknek, megfelelõ taktikával meg sem tudtak közelíteni az ellenfelek, a végére pedig ígyis-úgyis legyõzhetetlenek leszünk.
Mellesleg én azért preferálom a kétkezes fegyverviselést, mert méretesebbek, ütõsebben néznek ki, pláne, hogy azokat a hátunkon hordjuk, nem csak fityeg az oldalunkon...
Mellesleg én azért preferálom a kétkezes fegyverviselést, mert méretesebbek, ütõsebben néznek ki, pláne, hogy azokat a hátunkon hordjuk, nem csak fityeg az oldalunkon...
Én csak azt nem értem, hogy mi a francra lehet használni a kétkezes harcot, minek kellett azt fejlesztened. Az oké, hogy általában a kétkezes fegyver kicsit nagyobbat sebez, viszont istentelen lassú, pl orkok ellen használhatatlan, de még sárkányok ellen is szívesebben használtam egykezest.
Tehát, hiába nagyobb a sebzése a kétkezesnek, az idõ tényezõt is figyelembe kell venni, azaz 2-3 mozdulatra vontakoztatva a gyors egykezessel ugyanazon idõ alatt több sebzést vihetek be, ráadásul a találati valószínûség is nagyobb, hiszen az ellenfél nehezebben védi ki, mint a lassú kétkezes kardcsapást.
Tehát, hiába nagyobb a sebzése a kétkezesnek, az idõ tényezõt is figyelembe kell venni, azaz 2-3 mozdulatra vontakoztatva a gyors egykezessel ugyanazon idõ alatt több sebzést vihetek be, ráadásul a találati valószínûség is nagyobb, hiszen az ellenfél nehezebben védi ki, mint a lassú kétkezes kardcsapást.
😊
Azt csak akkor tudod megtanulni, ha mágus vagy.
?????
????????
????????
Nem tudjátok hogy hol lehet megtanulni a runakészítést???
Nézd meg ezt a hozzászólást!
Gondolom csak az indítófájlt törted meg, egy másikat is megkell, hogy tudj sebezni. De a neten mindent meglehet találni, nemakarok warezrõl beszélni.
(tuti ebbe a fórumba is már levan írva)
(tuti ebbe a fórumba is már levan írva)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
régebben volt sokaknak aki ezzel a problémával küzdötek és van is rá megoldás ajánlom hohy az oldal keresöbe ird be a coppy szot és keresgéljél a sokkal régebbi tavaj márciusi aktol elörefele akkor bizti meglesz a megoldás.
Akik érdemben tudnûnak neked segiteni bizti a g3 nyomják esetleg kérdezz a forumban...
Akik érdemben tudnûnak neked segiteni bizti a g3 nyomják esetleg kérdezz a forumban...
És hol tudok letölteni 'jó törést'?
nemtörted meg jól játékot ennyi
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
sajnos nem ment az újra install :S
nekem csak újra kellett teni a GÁMÁT ha ijen volt
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Légyszi, valakiu mondja már meg, mi a teendõ, ha még mindig hibás a crack, és mikor megakarok támadni vmit, kiírja a Copy Error-t vagy mit. Valaki megtudná mondani, hogy mit és honnan is kell letölteni, hogy mûködjön?? Elõre is köcce!!
Hali!!Srácok nem tudjátok hogy mi van a Gothic 2 Night of the Raven magyarositásával?????
Én kieg. nélkül 42-es szintig jutottam
még nem deglett meg az utolsó sárkány a 4 kozul és 48. szinten vagyok
Yang: Skandi- senior shao wari
ja, azt elfelejtettem, hogy kieggel 1ütt
arra lennék kíváncsi, hogy hányas szintre jutottatok a végére? mert sajnos nekem nem sikerült elérnem a lvl 50et, 48 végére elfogyott az ellen. Volt aki elérte?
még mindig nem jó a gothic 2-m. De most már tudom miért. valami vdfs32.dll-t nem talál.
hahooka, ismét feltettem a G2-t, de még mindig hibás a crack, és mikor megakarok támadni vmit, kiírja a Copy Error-t vagy mit. Valaki megtudná mondani, hogy mit és honnan is kell letölteni, hogy mûködjön?? Elõre is köcce!!
Addont is tedd fel mellé, úgy próbáld (ha alapból nem teszi fel azt is).
kéne1 kis help! megvettem a gold editiont csak mikor felrakom belépek minden oké de mikor új játékot kezdek akkor betölt kb a feléig aztán meg kilép (a gothic 2.exe hibát észlelt ezért leáll...) ha valaki tud segitteni megköszönöm
Lehet... Pedig semmi nem változott azóta, mióta legutóbb játszottam vele. Max annyi, hogy újra lett téve a win(fos)dows. Múltkor (fél éve) még ment. 2x végig is vittem. Akadás nélkül futott még annó.
Jól elkefélt rendszered lehet (hardver/szoftver/os) 😊
Hát ez nem lehet igaz.... Nem indul el a játék :'( Felinstallálom, rámegyek hogy play game, és semmi. Eredeti játék és nem megy...
Talán mert nincs is kurzor😄D? Vagy egérgörgõvel vagyvagy a kurzorbillentyûkkel tudsz választani.
hali!
Felraktam a gamét és egy kis problémába ütköztem rögtön az elején...
A probléma abban nyilvánul meg, hogy miután beléptem a játékba nem látható az egérkurzól...
Ha, valaki tudja a megoldást, létszi írja meg!
Elõre is köszike!
Felraktam a gamét és egy kis problémába ütköztem rögtön az elején...
A probléma abban nyilvánul meg, hogy miután beléptem a játékba nem látható az egérkurzól...
Ha, valaki tudja a megoldást, létszi írja meg!
Elõre is köszike!
Én úgy szoktam neki fegyvert "adni", hogy elverem, és amikor felkel, felveszi a mellé eldobott fegyvert. (Talán Alt-tal lehet eldobni fegyvert, ez most nem ugrik be.)
Ur-Shak tudtommal nincs benne a G3-ban, bár azt még jegelem pár patch-ig, had lepõdjek meg, milyen változtatásokat vitt végbe a PB rajta...
Ur-Shak tudtommal nincs benne a G3-ban, bár azt még jegelem pár patch-ig, had lepõdjek meg, milyen változtatásokat vitt végbe a PB rajta...
Tényleg? köszi. Nem tudtam, hogy Biffnek(ugye õ az a felbérelhetõ sárkányvadász a bajáratnál) lehet fegyvert adni. Én még elõtte megvertem, elvettem a fegyverét és mentettem. És sehogy se tudtam visszaadni neki. Kihívtam harcra hagytam, hogy elverjen, de a pénzemet is elvette és nem tudtam visszaszedni tõlle(bug gyanu). Ez így mindenre megoldás.
És akkor szegény Ur-Shak barátunkkal nem találkozunk a G3-ban? vagy csak nem lesz barát?😞
És akkor szegény Ur-Shak barátunkkal nem találkozunk a G3-ban? vagy csak nem lesz barát?😞