Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy meg lehet csinálni csak hogy most át mentél a 2. fejezetbe több szörny lessz út közben és az jó.
Végül is igazad lehet 😄 de én inkább megszoktam minden lehetséges küldit csinalni. Nemszeretek végigrohanni a játékon.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Ja, de egy-két szint elvesztése sokat nem befolyásol, legfeljebb nem 99%-ig, hanem 98%-ig játssza ki a játékot. A teljes élményhez meg úgyis végignyomja párszor az ember.
Nem de én a helyedbe megcsinaltam volna mindenhol a küldiket még a táborválasztás elõtt tehát megcsinaltam volna a zsoldosoknál is mindent hogy oda is betudj lépni mármint idézõjelbe ha akarsz mert akkor rengeteg +xp t kapsz
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy az 1. fejezetben felszedtem egy csomó küldetést legfõkébb Khorinis városában és már a felét megcsináltam de van még vagy 15 küldi és én meg bementem Lord Hagenhez és elkezdõdött a 2. fejezet, ilyenkor még meglehet csinálni az 1. fejezet küldetéseit? Amúgy még Khorinis városán kívül nemnagyon voltam, max Onar földbirtokáig mentem el.
Olyan gondom lenne hogy az 1. fejezetben felszedtem egy csomó küldetést legfõkébb Khorinis városában és már a felét megcsináltam de van még vagy 15 küldi és én meg bementem Lord Hagenhez és elkezdõdött a 2. fejezet, ilyenkor még meglehet csinálni az 1. fejezet küldetéseit? Amúgy még Khorinis városán kívül nemnagyon voltam, max Onar földbirtokáig mentem el.
De már nem mûködik a link, mindenestre létezik soundtrack.
Még ezt találtam hirtelen:
Gothic II Limited Gold Edition
Még ezt találtam hirtelen:
Gothic II Limited Gold Edition
A kétkazessel is lehet gyorsan harcolni (igaz hogy én is egy kezessel vittem végig egyszer a mester kardal kicsit durva)<#love12>#love12><#love12>#love12><#love12>#love12><#love12>#love12>
Nem hiszem hogy létezik én csak Gothic 2 Night of the Ravenrõl hallottam.
Akarom mondani ausztriából rendelhetnék, de egy szót se beszélek németül..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gyerekek Gothic 2 soundtrack létezik egyáltalán? Nincs meg valakinek? Vagy nem lehet valahonann megvenni? Én nem találom sehol.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tuti nem lessz magyarosítás.
Az addonhoz jelenleg nincs magyar fordítás, valószínûleg nem is lesz. De ha te akarod magyarosítani vedd fel a kapcsolatot az sima G2 fordítóival biztos adnak majd egy kis segítséget<#idiota>#idiota>
HELLO SZEVASZTOK...!pLS VALAKI SEGITSEN MÁR ABBAN HOGY,HOGY TUDOM A Gothic 2 Addon magyarositani??????pls segitsetek mert addig nem kezdek hozzá míg nem magyar!!!!!!!!elõre is köszi
a Tûz harcosa
nem is sebzet az élõholt sárkány
Sajnos semmi. Szerintem már nem érdekli. Pedig az még nagyon hiányzik az életembõl. G1, G2, G3 magyarul, csak a kieg nem 😞
Jé, azt nem is néztem, nincs is a kedvencek között. Azt hittem, eltûnt a süllyesztõben. No, akkor berakom azt is.
Egyébként valami hír Hunnenkoenigtõl, hogy a kieg ügyében?
Egyébként valami hír Hunnenkoenigtõl, hogy a kieg ügyében?
Akkor bocs. Csak a G1 topic most épp a magyarítás okozta bugokról szól, azt hittem oda szántad.
Most épp nem jétszom a játékkal 😊 Persze, kipróbálni a legbiztosabb.
Nem, mivel itt írták a G1-es bugokat lentebb😄
Gondoltam, akkor ide írom ezt is, ezt többen olvassák😄
Gondoltam, akkor ide írom ezt is, ezt többen olvassák😄
A G1 nem annyira bugos játék. Valóban a magyarítás hozza elõ, talán a scriptek vagy valami miatt. Megkértem Cheryt, hogy nézze már meg (õ szórakozott a G2-vel is), hátha tud neki csinálni valamit. Meg egy srác valszeg kijavítja a G1 írásbeli hibáit, mivel nekem kedvem nincs jelenleg hozzá...
Tudod mit? Ne hidd el, egyszerûen próbáld ki. Vidd fel a kardforgatást 100% körülire, de legyen csak kb 50 erõd, a többi lp-t tartalékold. Fogj egy közepes, mondjuk 40-et sebzõ kardot, és küzdj meg egy orkkal. Jegyezd meg, kb hány csapásra szenved ki. Aztán vidd fel az erõd ameddig tudod, (tanulás, italok, amulett, gyûrûk) és ugyanezzel a karddal menj neki megint egy orknak. Meglátod, mennyivel kevesebb csapás kell majd neki ugyanazzal a fegyverrel.
Természetesen kikeverem az italokat, de nem akkor iszom amikor ütnek és nincs semmi más buguse.
Gondolom úgy ha a sárkányfüveket összeszeded, meg a hozzávaló italkelléket és italt csinálsz. Vagy akkor iszod, amikor támadnak 😊
Gyúrni kell az erõre ezzel egyetértek, mert különben nem tudnád megemelni a kardot 😊 Mindegy, én elhiszem neked hogy mondja, de biztosan csak akkor fogadom el ha látom a szöveget.
én is sima g2-rõl beszélek.... amugy minek kéne a 100 fölé edzéshez ork warlord gyuru? meg addonban még kötáblák is lennének...
hidd el h sima g2-ben el lehet érni 200 körüli erõt..
hidd el h sima g2-ben el lehet érni 200 körüli erõt..
Nem akarok én kötözködni de tényleg van rola szo mikor mongya edzésnél a milicista ficko hogy minél mesterib leszel a kardforgatásban annál mitomén mi... Szó szerint nem emlékszem de van rola utalás hogy hogy is van ez...
Én is inen tudtam hogy gyurni kell az eröre és ha ijászatot tanulok akor meg az ügyeségre...
Én is inen tudtam hogy gyurni kell az eröre és ha ijászatot tanulok akor meg az ügyeségre...
Igy már korrektebb 😊
Az én Gold-omon az egyes CD-n vannak különbözõ nyelvû kézikönyvek PDF formátumban. Ott is le van írva pontosan - magyarul is. Bár én inkább magamtól jöttem rá nagyjából, pontosabban pedig az internet csodájának köszönhetõen 😊
Nem emlékszem ilyenre, ez van 😊
Senki nem mondja, ki kell tapasztalni. Észreveszed, hogy pl. 30% képzettségnél, magas erõvel, de satnya karddal egy orkon alig sebzel, aztán az egyik ütés leviszi a fél életét, na az volt a kritikus ütés.
a kritikus ütés:
a fegyver sebzéséhez hozzá adódik az erõd.
a fegyver sebzéséhez hozzá adódik az erõd.
"Ha eléred az 50%-ot, gyakorlatilag minden második ütés kritikus. 100% közelében meg mindegyik."
Én elhiszem, de a kérdésem továbbra is, hogy ezt honnan tudom meg sima módon a játékból?
Én elhiszem, de a kérdésem továbbra is, hogy ezt honnan tudom meg sima módon a játékból?
Üdv, én figyeltem rá mit mond, de nem láttam ilyet. Magyarítással.
Arra emlékszem dumáció arról volt, hogy mit érdemes fejleszteni, kétkezest vagy egykezest. Kiderült mindegy, mert egyikkel fejlõdik a másik is, ezért van az hogy sokszor 10TP-be kerül az áhított fegyvernemen +5TP.
Arra emlékszem dumáció arról volt, hogy mit érdemes fejleszteni, kétkezest vagy egykezest. Kiderült mindegy, mert egyikkel fejlõdik a másik is, ezért van az hogy sokszor 10TP-be kerül az áhított fegyvernemen +5TP.
na következõ búgok, amit MINDENKI kitud használni:
Ital vagy a megfelelõ növény megevésénél megüt valami. a képeség és az ital/növény is megmarad
én direkt nem viszem el az erõt 200 fölé, alapból, ahoz még jönnek az italok stb. vagyis: ha túlsok az erõ, túl könnyû. így is könyû, den em annyira mintha 1000 lenne
Ital vagy a megfelelõ növény megevésénél megüt valami. a képeség és az ital/növény is megmarad
én direkt nem viszem el az erõt 200 fölé, alapból, ahoz még jönnek az italok stb. vagyis: ha túlsok az erõ, túl könnyû. így is könyû, den em annyira mintha 1000 lenne
Százalékosan tanulod a kardforgatást. Ha eléred az 50%-ot, gyakorlatilag minden második ütés kritikus. 100% közelében meg mindegyik. Nyilazásnál is hozzáadódik a sebzéshez az ügyesség, de itt minden lövésnél, a százalék meg azt mutatja, hogy milyen eséllyel találod el a célt.
Az edzõ akinél tanulod a kardhasználatot szépen elmeséli hohy mivel jár ha megfelelõ szintü kardtudás csak oda kéne egy kicsit figyelni mit mond...
Honnan tudhatom azt meg, mint sima játékos, hogy az kardhasználathoz hozzáadódik az erõ is? És egyáltalán, melyik ütés a "kritikus"? 😊
Sima G2-rõl volt szó.
Nem olyan nehéz az az erõ, ott van ugyebár az orc warlord gyûrû, amivel máris 120ig tanulhatod, palával kettõt is feltehetsz tehát 140ig.... meg elixírek, és ott a sárkánytojás ital, amiböl viszont zsoldossal ihatsz kettõt... meg a levesek , almaevés, és a maradék dragonroot
Kritikus ütésnél az erõ hozzáadódik a sebzéshez (100%-os képességnél az esetek 100%-ában), azért ez nem utolsó dolog 😉
Emlékeim szerint W B valami gyûrûs bugot szokott használni karaktere jó kondiban tartására. Jobban belegondolva, 100-ig fel lehet fejleszteni tanítók által, a többit össze lehet hozni elixírbõl+varázstárgyakkal, szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen. Nekem a hajón egy trükkel sikerült szórakozásból majdnem 600-at is elérni.
Emlékeim szerint W B valami gyûrûs bugot szokott használni karaktere jó kondiban tartására. Jobban belegondolva, 100-ig fel lehet fejleszteni tanítók által, a többit össze lehet hozni elixírbõl+varázstárgyakkal, szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen. Nekem a hajón egy trükkel sikerült szórakozásból majdnem 600-at is elérni.
Sima G2-ben hogy jött össze neked 180 erõ? Egyébként szvsz az erõ csak ahhoz kell hogy az adott kardot bírd kezelni, nem növeli vívás hatásosságát, mint ahogyan az ügyesség sem.
Ha nem jön össze, akkor nem, de azért megnéztem volna 😊 Mondjuk egy video kamera PAL felbontása is elég lenne akár 😉 Mobiltelefonok/digitgépek némelyike tud 640x480-at is videóra, csak az ált. 15 fps gáz hozzá, persze vannak 30fps-esesek is, amikkel érdemes lehetne játszani...legalábbis kíséreleti jelleggel. 😊
Ha nem jön össze, akkor nem, de azért megnéztem volna 😊 Mondjuk egy video kamera PAL felbontása is elég lenne akár 😉 Mobiltelefonok/digitgépek némelyike tud 640x480-at is videóra, csak az ált. 15 fps gáz hozzá, persze vannak 30fps-esesek is, amikkel érdemes lehetne játszani...legalábbis kíséreleti jelleggel. 😊
a kezdõknek ajánlot egy gyorsaság elixirt meginni.
amúgy videót nem tudok csinálni, mert: amikor elindítom a felvételt lefagy, és ha abba hagyom akkor felolvad...
amúgy vagy 180 erõm van és 100% kétkezes és a rendkardját használom (felszentelt écpenge) sima G2. vagyis 2 ütés egy elit, még a kardját sem tudja lendíteni. az igaz hogy ha több jön akkor bibi. de akkor vagy mágia vagy számszeríj, abból 60% vagyok. és majdnem 200 manna.
amúgy videót nem tudok csinálni, mert: amikor elindítom a felvételt lefagy, és ha abba hagyom akkor felolvad...
amúgy vagy 180 erõm van és 100% kétkezes és a rendkardját használom (felszentelt écpenge) sima G2. vagyis 2 ütés egy elit, még a kardját sem tudja lendíteni. az igaz hogy ha több jön akkor bibi. de akkor vagy mágia vagy számszeríj, abból 60% vagyok. és majdnem 200 manna.
Nem értem mi a gondod, hiszen pont akkor leszel a legerõsebb, azaz akkor gyûlik a TP, ha mindenhová elmész, mindent legyaksz ami ellen. Tehát a sikeres játékhoz úgyis bejársz mindent 😊
Nade ha lusta vagy, akkor bányavölgy bejárata (ahol a két lovag áll/vagy hulla) bemész, mész mész balra lesz egy barlang (amit csak visszafele tekintve látsz meg) ez arra jó hogy ha még gyenge vagy nem kell a sok orkkal meg sámánnal megküzdeni ami amúgy szemben lenne ha továbbmennél, szóval be a barlangba, és onnan egyenesen, át a hídszerû nyúlványon, és be a másik barlangba, itt kerülsz át a másik térképre.
F1-F4 billentyûket melegen ajánlom hogy láss is valamit néha 😊 Magyarán néha nyomj F4-et (aztán vissza F1-F2 attól függ mit bír a géped).
Innen lefele mész (amerre lejt, ahonnan kibukkantál balra), szerintem F4-el már egy idõ után látod is a várat, ha nem, akkor mihelyst leértél a hegyrõl fordulj balra, át a vizen (vagy a hídon), onnan már meglátod... de elõbb az orkokat 😊
Ha netán nincs kedved velük küzdeni, akkor meg kell találni azt az utat, ahol a legkevesebb fáradsággal bejuthatsz, de mintha azt el is mondaná valaki útközben, tehát keresni kell akkor is a jó utat 😊
Nade ha lusta vagy, akkor bányavölgy bejárata (ahol a két lovag áll/vagy hulla) bemész, mész mész balra lesz egy barlang (amit csak visszafele tekintve látsz meg) ez arra jó hogy ha még gyenge vagy nem kell a sok orkkal meg sámánnal megküzdeni ami amúgy szemben lenne ha továbbmennél, szóval be a barlangba, és onnan egyenesen, át a hídszerû nyúlványon, és be a másik barlangba, itt kerülsz át a másik térképre.
F1-F4 billentyûket melegen ajánlom hogy láss is valamit néha 😊 Magyarán néha nyomj F4-et (aztán vissza F1-F2 attól függ mit bír a géped).
Innen lefele mész (amerre lejt, ahonnan kibukkantál balra), szerintem F4-el már egy idõ után látod is a várat, ha nem, akkor mihelyst leértél a hegyrõl fordulj balra, át a vizen (vagy a hídon), onnan már meglátod... de elõbb az orkokat 😊
Ha netán nincs kedved velük küzdeni, akkor meg kell találni azt az utat, ahol a legkevesebb fáradsággal bejuthatsz, de mintha azt el is mondaná valaki útközben, tehát keresni kell akkor is a jó utat 😊
PLS help
helo
most kellet átmennem a bányavölgybe sikerült is nade!a várhoz kell eljutni csak nincs térképem és a fa... tudja merre van pls help ha valami oldalt tudtok adni ahol térképet is mutatnak akkor írjátok már le
most kellet átmennem a bányavölgybe sikerült is nade!a várhoz kell eljutni csak nincs térképem és a fa... tudja merre van pls help ha valami oldalt tudtok adni ahol térképet is mutatnak akkor írjátok már le