Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Na, akkor én "szellemileg erõsen visszamaradott egyéniség" vagyok. Sebaj, élvezem. Épp most tolom végig újra a gémet, és bizony isten nem tudnám megmondani, hányadszorra.

ColdFire
kösz😉
Zsír, ijjász leszek😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ha közelharcban csapnak le, és nem szúrnak le, akkor egy idõ után fel tudsz kellni. Egyéb esetekben marad a New Game és a Save Game funkció.
ColdFire
ha meghalok sehogy nem tudok feléledni? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
jaj, akkor vszeg az a rész kiesett, mostmár megvan 😊))

Erre nem isgondoltam, hogy nem vette ki, én szeretek minden ládát megvizsgálni 😊
Már akinek parasztasszony, én kijavítottam rögtön. A javítás módja nem bonyolult, ha rákeresel megtalálod.

A problémádat nem értem. A paraszt emlékeim szerint azt mondja, hogy vedd ki a ruhát a ládából (és máshoz ne nyúlj). Te kivetted onnan?
Ott kell annak pedig lennie, ilyen problémám nekem nem volt.
Khorinisba be lehet jutni többféleképpen is. El lehet fogadni Canthartól a passzust, vagy gyûjtögethetsz növényeket, és azt mondod, hogy az alkimistának viszed õket.
Molnibalage
Te mindig ilyen agresszív vagy emlékeztetsz egy másik emberre akit ismerek, õ is csak fikázni, meg kötekedni tud.

Éppen pár napja tettem fel, de sjana nincs idõm játszani a G2-vel, mert sajna a 3-at kicsit eltolták és a 2-nek messze jobb hangulata.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ColdFire
lenne is egy kérdésem 😊))
Amikor elértem a farmot, dolgoztam, segítettem asszonykámnak😊 , meg lefizettem egy parasztot, ami magyar fordításba állítolag parasztasszony 😄

szval megvettem a farmer ruhát, de nem került bele a leltáromba :\
ilyenkor mivan? esetleg bug?
mert enélkül nem tudok bemenni várba :\

Ezt a szellemileg erõsen visszamaradott megállapítást nem érzem kellõen indokoltnak, sõt egyáltalán nem látok indokot 😊

Nyilván ha te elveszel egy nõt, akkor max 3x fogsz vele szeretkezni, mert ha többször annak ellenére hogy már messze nem izgat úgy mint elõször, az már degeneráltság? 😊
Mi köze ennek a szellemi visszamaradottsághoz?
Nagyon kevés játék van, melyet szívesen tolok többször is végig (WarCraft 2, StarCraft, Dungeon Keeper, Theme Hospital, HoMM (3), Pirates!, Panzer General, Gothic 1-2), de talán ezek a játékok annál értékesebbek a számomra. Az más kérdés, hogy a szándék idõ hiányában gyakram megmarad "ingerenciának".

Ha a G2 esetében 2,5+1-nél járok (sárkányvadásszal nem volt akkor kedvem az utolsó fejezethez, a plusz 1 pedig az addon), akkor már degenerált vagyok? Minden végigjátszásra találtam valami újat (elvégre nem végigjátszásból tolom), és az addon még csak mágussal volt meg. De igazad van, inkább elõ sem merem többet venni...
Nandusz
Erre nem vennék mérget. Ugyanis én "keménymag"-nak gondolom magam, de nem játszom mégegyszer végig. Elég volt annyiszor, amennyiszer végigtoltam (asszem 3-or).
Aki 3 végigjátszás után még mindig ingerenciát érez (és ez független a gothic sorozattól), hogy újra végig tolja, az szerintem szellemileg meglehetõsen visszamaradott egyéniség lehet.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

A "keménymag" legritkábban 1-2 évente elõveszi és végigtolja. Ezt nyugodtanveheted igennek 😊
Mármint a valaha volt legjobb játékkal? 😊
én nem 😄 de ha van valami kérdésed mondjad nyugottan attol még nem felejtettem el és szerintem senki más sem😛

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

ColdFire
sziasztok, jáccik még vki a játékkal? 😊))

Randal
Nemtom mit csinálsz rosszul, de nekem simán felment annakidején. Egyébként meg tényleg érdemesebb megvenni a Gothic 2 Gold Editiont.

Szerintem meg az 1 bõl a nehéz Árny páncél 😛

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Az egész Gothic széria letgjobban kinézõ páncélja a nehéz zsoldospáncél a 2ben szvsz. A sárkányvadász páncélok nem néznek ki olyan jol😛

Tökmindeggy,hogy hova áll be mindenhol sok xp-t kapsz,de szerintem a zsoldos nagyon jó fõleg a legvégén a páncél.
(BOCSI A HIBÁKÉRT!!!😄)
Hát az istenértse akar összejönni...minent úgy csináltam ahogy a WOG-on írták de nem akar összejönni...a német 1.30-as peccset nem tom telepíteni itt is ugyan azt írta ki mint a notr-nél..de sebaj leszedtem más honnan..
feltettem a system könyvtárba azza a bat-file-al együtt(annak a bat-file-nek csinálni kéne vmit mert csak mert csak elindul és kéri h nyomjak meg 1 gombot a folytatáshoz és ennyi/kilép???).
Aztán telepíccsem az ADDONT de még most sem tudom...
Akkor engedelmeddel még egy hasznos oldal:

Mondgesange

A Gothic 2 és a NotR adatbázisa angolul is fennvan itt, nem kell megijedni. Egyébként a WoG-ról is el lehet ide jutni.
Casper007
Ez a G2 oldal nagyon jó! Minden le van írva. Na ezt végigolvasom, mielõtt belekezdek a játékba.

Hello World!

A #13274-es hozzászólásban is hasonlóról írnak.

Egyébként:
WoG

Illetve tudom ajánlani a Gothic Gold Edition-t is:
CD Galaxis
na már...gebasz van nem tom feltenni a night of the ravent ...
németül van meg és a telepítés elötti ablaknál a "next" gomb szürke meg ki ír vmit nemtom mit valamit a verziószámmal...1csomó peccset feltettem próbáltam hátha jó lessz de nem ment.Valaki részletesen elmagyarázná h mit kell csinálni?<#help><#help><#help>
Még egyszer sem nézted végig a Credits-et? Az a játék legvége.
Molnibalage
Nem, egy távcsövön keresztül valami hajót nézel és aranyról és kincsekrõl van szó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az nem az a videó amikor túl messze úszol a parttól, és valami szörny odaúszik és megesz?

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Legalább az utolsó elõtted hozzá(d)szólót (#19646) elolvashatnád...
Hali
Nincsen meg alakinek véletlenûl a Gothic 1 ???
Molnibalage
Hasonló a G2-höz, csak még táptalanabb vagy az elején, mint a 2-ben. A hibája az sajnos, hogy nagyon sok az üres tér a játékban, de legalább egyszer érdemes végigtolni és utána a G2-õt. Én sajnos a G2-vel játszottam elõször és nagyon sokmindent nem értettem belõle, hogy ki és miért a haverom. Tehát egyszer leglább told végig, azt meglátod.

Ha nem tudod megszerezni, akkor írj privátba és ingyen elpostázom DVD-n.

Molnibalage
Sakcok, ma valamiért felraktam a G2-õt 2 év után és észrevettem valamit. A \_work\data\wideo könyvtárban van egy olyan video amit soha nem láttam még lejátszva, a Fishfood az. Látta már valaki azt?

Shaman
késõbbi fejezetben meg tudod tanulni a lángnyelv kiszedését. és a tûzgyikok dobnak lángnyelvet.
Mivel a tûzesõ,ha jól rémlik 5-ös,vagy 6-os szintû varázslat így nem gond,ha csak késõbb szerzed be a hozzávalót a tûzgyíkoktól,csak adig ne öld meg az összeset.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Játékélményben van olyan jó, mint a második rész, kár belemenni, kinek melyik tetszett kicsit jobban. A grafika kissé kopottabb, de ugyanaz a motor, nem rontja a játékélményt.

A G2-höz hasonlóan volt Gamestar melléklet, más formában legfeljebb használtan kapható, így sajnos nemigen lehet olcsón beszerezni. Letöltésben nem tudunk segíteni, erre a warezfórumok, P2P rendszerek a megfelelõek.
Figyu milyen a Gothic 1 a 2-höz képest,pl:.grafikaileag,játékélmény szerint?Honnan tudnám beszerezni??Letölteni?

Mit levelet kapsz Lestertõl azt el kell olvasni és majd el kell menni a kolostorhoz ott beszélj Pyrokarral az mondja neked hogy van egy könyv azon a helyen ahol le kell menni a démonokat kinyírni(nem Xardas tornyában)azon a helyen van amit Talamon õriz azzal beszélj át enged és az egyik alkimista asztalon lesz de csak akkor nyisz ki a könyvet ha el olvastad a papírt amit Lester adott.
Ahogy a második fejezetben átmész az új pályára ott a várnál ork sátrak vannak.Ahol felmész a várban ott jobbra két varg áll és utánuk lessz egy sátor amelyikben ott van a lángnyelv vagy ha nem találod akkor a negyedik fejezetben meg tudja tanítani a lángnyelv kitépését annál az embernél aki a Kõsárkány fele van ott van Gorn is vele.Na annál tod csak megtanulni.
Colcsi
Oké köszi

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi

Árusoknál inkább késõbbi fejezetekben jelenik meg, olyanoknál, akik egyébként is mágikus alapanyagokat árulnak, esetleg vadászoknál érdemes szétnézni - talán Gorax a legesélyesebb. Emlékeim szerint a Bányavölgyben is található valamelyik ork sátorban, de erre nem mernék megesküdni, összesen néhány darab van a játékban a megfelelõ vadászati képesség megtanulása nélkül.
Colcsi
Üdv,meg tudná mondani valaki hogy lángnyelvet hol tudnék venni vagy találni a tûzesõ varázslathoz?A kereskedõknél nem találtam eddig.

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi

Ha jól emlékszem már régebben volt egy ijen probléma hogy a srác rossz levelet olvasott el ezért nem tudta kinyitni, de lehet hogy bug.
Még nem hallottam rola hogy ez bugos lenne.

Shaman
tuti jó levelet olvastál el?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Érdekes, errõl a bugról nem hallottam még. Milyen verzió a játék? Egyáltalán Gold, sima NotR, sima alapjáték, nyelv, pontos verziószám, milyen nyelvû?
köszi de megvan a levél is el is olvastam úgyhogy végképp nem értem
Lester ad majd egy levelet Xardas tornyánál, annka birtokában lehet kinyitni a könyvet.

Molnibalage:

Sajnos valóban nem, a következõ hozzászólásomban írtam is.
üdv én a g2-t játszom de irodath könyvét nem tudom sehogysem kinyitni mindig azt írja hogy nem lehet megnyitni pedig az 5. fejezetben járok.
tud valaki nekem segíteni?
ja és így nem tudok bejutni a kolostor pincéjében lévõ szobába amit a csontimágus õrzött
Molnibalage
Nem megy.

Nem létezik G2-höz valameilyen mod az armorok kinézetére? Szerintem elég gagyin néznek ki. Engem ez az egy dolog zavar kicsit.

Amúgy régen kijátszottam a játékot és most szándékomban áll újravégigjátszani a kieggel együtt. (végre angolul) Érdekes végiggondolni, hogy a gothic-kal azért nem volt olyan sok probléma és elég mai szemmel nézve gyenge, akkori szemmel közepes gépen is símán futott. Ennek ellenére a látványvilág cseppetsem volt szegényes, sõt. A mai hasonló játékok rettentõ bugosak és erõmûvekre tervezték õket.

Örömmel veszem észre, hogy nagy mod projectek is elindultak. Talán mindenki az angol verzióra várt. Szerintem túl hamar estek neki a fejlesztõk a 3. résznek. Erre még ki lehetett volna hozni 1-2 kiegészítõt.