Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy üres rúna van benne valamelyik mágus ad hozzá kulcsot valamelyik fejezetben😊, már nememlékszer rá pontosan.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Molnibalage
Skacok egy kérdésem lenne. A híd alatti barlangban a taverna elõtt van egy láda amihez kulcs kell. Ahhoz kinek van kulcsa és mi van benne? Még SOHA nem tudtam kinyitni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hawk06
A gond az volt hogy nem a második könyv volt a tónál 😊 mostmár megvannak...

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

van 1 amugy a törött hajonál a parton a tûzgyíkoknál is 😄 csak nemtudom hanyadik de amugy 1 szerre csak 1 van a játékba tehát amig nemtalálod meg a soron következõt addig nemtudod a többit összeszedni. Azthiszem erõt ad +ba vagy nem is tudom mit de azthiszem megéri összeszedni már nagyon rég volt mikor összegyûjtöttem.

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Igazából én ezt nemcsináltam meg, de itt felül van egy link és ott a fórumban ha ügyes vagy megtalálhatod.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Hawk06
Ha jól néztem akkor 6drb ilyen könyv van és az utolsó ugyanott van ahol az elsõt megtaláltad.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Igen tényleg az volt a neve.Angolul Chromanin ugy emlékszem.(a bugok miatt én inkább angolul játszodtam végig)
És neked sikerült megtalálni?
És ha belekezdesz egy másik küldetésbe akkor már nem tudod megtalálni?
Vagy hogy müködik ez az egész?Nekem sehogy sem sikerült a végére járni,nem találtam sehol a könyveket.A végén már arra gyanakodtam hogy ezt a 4 fokuszkõ egyszerre való hozzámkerülésére irja,hogy mielött odaadnám Saturasnak öket azelött felhasználom a magam javára.

Amugy van egy fájl a játékban ahol meg lehet nézni az összes objektum pontos lelõhelyét(innen jöttem rá hogy meg kell találni a többi könyvet).Valami scriptes dolog lehet,az a lényeg hogy a második könyvet az új tábornál lévõ tónál irja valahogy igy "LAKE_NC" és a koordinátákat,de annak nagy hasznát nem vettem.De sokszor elöfordult hogy ...OC és ...SC ami arra utal hogy ezek a táborok röviditései lehetnek Old Camp New Camp stb...de így se találtam rá a többi könyvre.

Igen az a Chromanoni küldetés , könyveket kell megtalálni.

Molnibalage
A piac felõli kijáratnál kell balra fordulni és a felfele haladó út alatti barlangban lesz egy.

További opció, hogy Bartokot megkéred, hogy segítsen vadászni. Vele könnyedén legyakhatóak a Bloodfly-ok, a 6 farkas, a Shadowbeast és a végén lesz egy ork scout is. Nála is van fegyver.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hawk06
Nos,orc fegyvert harcban a játék legelején nem tudsz szerezni, mivel hogy nem vagy elég erõs hozzá.De találsz egyet a város elsõ kijáratánál balra egy barlangba.(ugy emlékszem,de ha ott nincs akkor próbáld meg a város másik kapulyánál.De az biztos hogy balra van 😄)

Hawk06
Az nem szörny,hanem egy orc fegyver ha jól emlékszem.

tomas10
Halo valaki tudna segíteni hogy hol lehet megtalálni azt a szörnyet amiér felvesznek kovácsnak most nem tudom mi a neve a szörnynek.help

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Hawk06
Most jut eszembe,hogy a gothic elõ részében van egy olyan nem is tudom milyen küldetés.Szóval úgy van hogy a saját expedicióim során rábukkantam arra bástyára ott a lerobbant monastery(vagy mi) közelébe egy szikla szélén a tengernél.A bástya belsejében van egy alagut ami kivezet a tengerbe.Biztos menekülõ alagut volt de ez nem lényeges.Szóval ott az alagutban megküzdöttem egy halom csontváz arcal 😊 és egy csontváz mágussal is akinél volt egy õsi könyv(vagy mi).Az a lényeg,hogy azt amikor elolvasom akkor ír egy bejegyzést a küldetésekbe,egy rejtvényszerüséget.Ha jól emlékszem valami olyasmi hogy: "A bölcs mindent átgondol mielött nekikezd a következõ küldetésének."még ír valami kiválasztottról ott valamit ha jól emlékszem és valami magyarázatot.Na,az összes dologból az a végkövetkeztetés,hogy a könyvnek van egy másik része,még egy példány és abba a következõ utravezetõ...és igy tovább.De én az ....(cenzored)-ba se kapom sehol azt a másik könyvet.Szóval ha valakinek ismerös a story vagy esetleg sikerült a végére járjon az légyszi irjon!<#worship>A Gothic elsõ részében van...

Hawk06
Szar így.De ha jol tudom a német volt az eredeti,ugy hogy az angol fordítok módositottak.Én még a német verziót életemben nem láttam de az angol szerintem is jobb!<#vigyor>

Molnibalage
Mármint Lothar.

Molnibalage
Hát gyerekek, újra kedvem támadt a NotR-hez, de csak németül beszélõ verzióhoz jutottam hozzá. Hát iszonyat szarok a német hangok, az angol SOKKAL jobb! 0 érzelem van a német hangokban. Már a LEGESLEGELEJÉN látszik. A kedvencem az mior lohat fogad és közlöd, hogy sárkányokat jelentettek. Mire õ:

Another Lunatic! (Angolul ez olyan rohat jó, hogy ehaj, németül meg csak elpöntyögte azt csá. Röhejes.)

Molnibalage
Hát kb. én is így játszottam.

Harc elõtt én is... 😊
Hawk06
Én mielött harcba kezdenék vagy valahova ismeretlen helyre készülök azelött mindig eszembe jut,hogy egyszer mentsek!!(képzeljétek el az elsõ végigjátszásba hányszor menthettem😊) )Ja és egy megnyert harc vagy egy teljesített küldetés után is mindig mentek...ezeket kivéve szinte minden 5-10 percben mentek 😄 😊)

Takanohana
Bizonyítsd! 😊

Áramszünet ellen lehet védekezni 😊
Randal
Bele lehet merülni a játékba, de tényleg figyelni kell erre. Különösen azért, mert marhára bosszantó, sõt mi több frusztráló és elveszi a játéktól a kedvet az ilyen nem mentettem már órák óta dolog.
Bugok bejöhetnek, áramszünet mindig lehet. Ez ellen védekezzünk😊

"A G2 segített ennek a mentalitásnak a kialakulásában, amikor egyszer 6-7 órán keresztül nem mentettem, és - ahogy lennie kell - beütött a krach."

Naügye 😊
A vitát csak azért tartom fölöslegesnek, mert ugyanarról az evidenciáról beszélünk. Tényleg bugos, de nálam nem rontotta a játékélményt. Tehát tényeket tekintve ugyanazt mondjuk, csak más hangsúllyal.

Pont az ilyen balesetek - illetve áramkimaradás, meg egyéb hasonló kellemetlenségek - miatt mentek szinte 5 percenként minden játékban, sok mentett állást használva, és át is másolom másik merevlemezre azokat. A G2 segített ennek a mentalitásnak a kialakulásában, amikor egyszer 6-7 órán keresztül nem mentettem, és - ahogy lennie kell - beütött a krach. Pár hónapig nem is nyúltam hozzá utána...
Miért idióta az aki belemerül a játékba? 😊
Molnibalage
És ki az az indóta aki 5 óránként ment? Én átlagban 10 percenként mentek. Egy 5 másodperces procedúra... Aki hülye haljon meg. A G2-ben gyakorlatilag a mostani sárkányos bugomat leszámítva eddig nem találkoztam semmival.

A vita sosem fölösleges. Hát, elégé tudja rontani a játékélményt pedig hogy mondjuk 5 órája nem mentettél, aztén felkapaszkodsz valahová körülnézni és lefele meg fagyás... ugyanazon mehetsz végig újra.

tesék, saját, képem

Ebben a kérdésben fölösleges vitázni, bugos a G2 is, de nálam - a frame rate-hez hasonlóan - nem rontotta a játékélményt, ugyanezt a G3-ról nem tudom elmondani, ez szerintem elég nagy különbség.

A roncs pedig easter egg, engem nem zavart egy csöppet sem.
Ha egy program kontrollját a felhasználó elveszti, az a felhasználó szempontjából a program lefagyása. És valójában az is, végtelen ciklus, amibõl nem tud kiszállni a program, mivel a kilépési feltétel nem teljesül. Nyilván bug, hiszen nem várt és nem ésszerû viselkedés a program részérõl, de kiemelten súlyos probléma, tehát ha már lebugozzuk, akkor ez "súlyos bug".

Mondjuk én nem lettem volna boldog ha a G2 világában találok egy rozsdás trabantot... 😊
Ja, a csúszást néha valóban nem lehet abbahagyni, de az nem fagyás ("technikai értelemben"), csak sima bug. Alt+Tab vagy Ctrl+Alt+Delete spellek segítenek, menübe tényleg nem lehet kilépni.

Én is irónia gyanánt említettem a G3-at, de míg ott a normál játékmenet folyamán rendszeresen szembesülnöm kell a bugokkal, addig azért a sziklamászás egy viszonylag marginális pontja a G2-nek.
Hiába beszéltek nekem. Tapasztaltam több esetben hogy hegyen mászva csúszásba belefagyott, semerre sem lehetett menni, se kijönni belõle.
Ez tény.

Az hogy a G3 bugosabb, az nem elõny a G2-nek 😊
Fagyás? Több száz óra játék alatt, talán, ha kétszer fagyott le, inkább a memory leak jelentkezett gyakran 512 MB RAM-mal, de 1 GB RAM esetén már attól sem kellett tartani - legfelejebb 7-8 óra folyamatos játék esetén jön elõ.

Persze bugok vannak benne, de a G3 óta nem illik bugosnak csúfolni a G2-t 😊
Broafka
nálunk nem fagy! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Jajj má. Ti bemásztok az ork fal mögé? Én még egyszer sem... 😊 Általában nem szerettem hegyet mászni, mert sokszor kész vége csúszás és nincs vége befagy... tehát ez a része is erõsen bugos.
Igen ezzel mind így vagyunk, akik egy párszor végigvitték a G2-t. Mondjuk a roncsot sosem találom meg segítség nélkül, na meg a az ork fal mögé való bejutásért sme biztos, hogy küzdök annyit, ha nem olvasom, hogy mi lesz a "jutalom" 😊
Broafka
ezek közül én nagyon sokat megtaláltam!

Jharkendarban, az ork tábor utáni templom felett.

ITT az eastereggs részlegben benne vannak. Valamint mighty alien dwarf, és nem Almighty Dwarf, ahogyan lentebb tévesen írtam.

Itt pedig a netrõl egy screenshot:
Molnibalage
Jut eszmbe, a játék egyik lemeghatóbb jelenete az amikor a kiegben viszed ki Diego-t (valójában õ téged, mert sokkal táposabb, mint te) és megérkeztek a tóhoz, ahol az 1-ben belöktek a burokba. Hej, de sok mindent láttunk/megéltünk azóta cimbora...

Broafka
milyen roncshoz? hol?

Broafka
énmár rég nem játszottam Gothickal 😊
majd valaki megteszi, vagy mondok jobbat, mássz fel 😛

Molnibalage
Screenshot errõl nincs?

Én meg a Bányavölgyi átjáró felõl indultam neki hegymászással, mivel sehol sem sikerült a falon átjutnom. Mindenesetre így is elértema kívánt eredményt, és megismertem az Almighty Dwarf igazságát 😊

A jharkendari roncshoz sikerült valakinek cheat nélkül feljutnia? Eléggé lehetetlen vállalkozásnak tûnik...
Broafka
én az egyik saroknál másztam föl, ahol ilyen vízbe megy, úgy nagyon a pálya végén.

a fal mögött vannak azok a karakterek akik meghaltak! persze azok is halottak asszem, jah meg azok akik elmenekültek.

és van egy tábla amire rá van írva hogy:
nagyon fasza vagy, sikerült átmásznod, nos itt nincsen semmi, de azért poén

vagy valami ilyesmi, már rég voltam odaát! 😊

Broafka
mi? nem! :-/

Persze, be lehet mászni mögé a hegyek felõl. Ebben a topikban is volt már linkelve, a jharkendari roncsautóval együtt.
És, hogy? Mivan mögötte😛?

Broafka
az elsõ mondatom kérdés volt! 😄

Broafka
sikerült már valakinek átugrania az Ork falat! 😊

nekem sikerült poén! 😊