21229
-
#9896 Hi!
Most kezdtem el a Gothic 2-őt(1-szer játszottam végig), s jöttem fel a fórumra. Én hacker egy régi üzenetére -amelyben a Gothic 3-ról ír- szeretnék reagálni: én is úgy tudom, hogy 2005 3. negyedévében jelenik meg,de nem leszünk végre kezdéskor pizsamás gagyi kis parasztok:)) és iszonyúan jól ki lesz dolgozva(élethű grafika, no bug stb...).
DE ÉN 2005-IG NEM FOGOM KIBÍRNI!!! Egyébként az 1 nagyon jó??(valami kell addig!) -
#9893 "únod" -
#9891 THX! Baró nagyon a térkép. -
#9889 A játékot már végigjátszottam. Az 1-et is,meg a 2-t is kétszer. Szóval én márcsak tudom a dolgokat ;)
A játék végére az 1-ben 31-es szintű lettem mindig, de nem ez a legjobb eredmény. -
#9887 Neeeeeeeeeem. Akkor inkább leírom rendesen.
A chapterektől függ. Először el kell döntened hova akarsz beálni. Abban a táborban, meg kell csinálnod minden küldetést, ezek lesznek a fő küldetések. A másik tábobelieket csak némi ércért, meg/vagy néhány Tp-ésrt érdemes megcsinálni, de ezek nem fontosak. Aztán szépen beállsz valahová, majd később megint döntened kell, hová akarsz továbbfejlődni (árny ->őr v. tűzmágus, zsivány ->zsoldos v. vízmágus, tanonc ->templomos v. guru). ha már ez is megvan, akkor megint szépen mész előre a gameben. Csinálod a fő küldetéseket (ilynkor már nem is lesz csak 1 küldi a naplódban, ha jól csináltad) és majd a 4. 5. chapterben végre árusítanak kétkezes fegyvereket, és tanulhatsz kétkezes fegyvertechnikát.
Felőlem találkozhatunk, csak hol laksz. Mert azért nem utazom el az ország másik végébe e miatt. Meg lényeg hogy ráérek-e, meg hogy te ráérsz. -
Sanca #9886 Az 1ik Khorinis É-i kijaratatol par lépésre van. 7db van az 1. mapon. 1 ilyen szempontbol hasznos link: http://home.arcor.de/yurij/gothic/ -
#9885 Egy csomó helyen. Pl, Buster házánál, egy fatönkön. Bengar farmja mögötti lépcsősor végén egy másik fatönkön. A vilkágítótorony mögött. Meg a bányavbölgyben is van, egy csomó helyen (út közben, lefelé a hegyről, a mocsárban a sárkánynál) -
#9884 Emberek, hol a rákban találok Dragonroot-ot?!? -
#9881 A kettőben nem muszáj, csak a legfontosabbakat. Az egyben nincs túl sok potya küldi (ez attól függ, hova akarsz beállni), de megvagy nélkülük. Csaka fő kületések a lényegesek, de az egyben nem is igazán kapsz mást. -
#9879 Mert még a boltban nem lehet kapni kétkezest! -
#9877 Kétkezes fegyvertanító, csak akkor lesz, a már vehetsz kétkezes fegyvert. Akkor Lee tanítat. Vagy az a fickó, aki harcokat engedélyez az arénában. A játékban semmiféle magic crossbow nincs. Van War crossbow, de gondolhatnád, hogy a legjobb fegyverek majd csak a game végén lesznek elérhetőek. -
#9876 Ez egy jó kérdés.
Legyen ez a karácsonyi ajándékunk, LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI LÉCCI !
-
#9875 Sziasztok, szia Randal,
mikor lesz már meg a G2 fordítása?
Azóta is napirenden van nállam, arra várok, hogy újra játszam. -
#9873 Kinek kell kód az 1-hez? Na jó, itt tényleg voltak akik kértek, de sztem elég nagy hülyeség kódolni. Nincs sok értelme. -
GDI #9871 Ay Arx Fatalis szerintetek milyen játék?Messze van a Gothic1- estöl? -
#9870 Az 1 sokkal jobb mint a kettő. A története sokkal jobb,és egyszerű. Könnyű megérteni (most meg pláne mert magyar). Ráadásul az irányítás sztem az 1-ben jobban remekelt. Nekem jobban tetszett, mit a 2 bár én is a 2 végigjátszása után szereztem meg! -
#9869 Csak azt ne mond hogy a goticban nincs elég! Szerintem igen sokunknak kellett már újra és újra betöltenie, mert kinyírták. Kihívás kell? Nesze neked!
Amúgy az biztos, hogy az 1. részben, sokkal nagyobb kihívás volt. Ott a farkasok tényleg falkában támadtak, és a vérebekkel is meggyűlt a bajunk. A kettőben már nincsennek ilyen kemény harcok, ígyhát nem értem miért rinyálnak a cikkírók a 2-ről, hogy iszonyat nehéz (túl sok pancsert alkalmaznak manapság)! -
#9868 Jaja. Át lehet. Énis átjutottam, de......inkább nem mondom meg mi van mögötte.
A lényeg az, hogy csak egy Dragonsnapperré változás tekercs kell hozzá. Emlékszel hol volt Xardas régi tornya az 1-ben (egy tó közepén), na innen indul egy folyó lefelé. Ússz le teljesen, majd mikor a végén vagy, mássz ki a JOBB oldalon. Itt használd a tekercset, és kezdj el mászni, ugrani, ügyeskedd fel magad.
Lehet ogy másik gyorsabb szörny tekercsével is megy, és sárkánysnapperrel csináltam. Így be lehet jutni. -
roul #9867 Szevasztok!
Igazából már a végéhez közeledek a G2-nek. Az eslő rész huszanhatodik végigjátszása után is nagy élményt tudott nyújtani. A legérdekesebb hogy a gépem egy 800-as 128 sdr és tnt2-64. Na ehhez mit szóltok, igazán szép teljesítmény tőle.
És lenne egy kérdés, hogy lehet átmenni a nagyfalon túlra, ha átlehet?
-
fucko #9866 Vki irja mar meg hogy mi a gothic1-nek a bin/cue-s fajlneve.Dc++-on megprobalok rakeresni. -
Sanca #9865 En is Gothic2 utan szereztem be az 1-et. Es nem csalodtam... Talan meg jobb is volt mint a 2. -
#9864 na mexereztem a Gothic1-et! most már csak szabadságra kéne menni -
Braveheart #9862 ez igaz... -
Sanca #9861 A Gothic 2 kiegeszito angolul kb mikor jelenik meg? -
Zoleeca #9860 Egyébként hol maradna a kihívás?? -
Augustus Gigo #9859 gamespy az egy nyápic amcsikat tömörültető pénzéhes szervezet, nem értenek a témához, hidden and dangerous 2-t is lehúzták, ellenben a call of duty-t istenítették -
#9858 Nem ez az első review ami a játék nehézsége miatt pontozza le a Gothic 2-őt. Vagy inkább a cikkíró bénasága miatt. Szerintem ez nem lehet szempont. Olyan dolgok miatt sírnak hogy jaj de nehéz a helyzet ha több farkas támad több irányból, meg jaj nem tudok a gyorsabb szörny elől elfutni. Hát igen... -
Zoleeca #9856 A GameStar meg 96%-ra ha jól emlékszem.
Én meg 100%-ra -
#9855 A Gamespy 2/5-re értékelte a Gothic 2-öt. Túl nehéz volt neki a játék. Szegény... -
Zoleeca #9854 Hanyadik? -
Zoleeca #9853 Születésnapod volt Randal?
Akkor így utólag Bódog Születésnapot!
E öröm, bódóttá! -
#9852 Áh. Zaki már lerendezte. Minden ok. A téma (topic) lezárva -
#9851 MI AZ HOGY NYITOTTAK!!! Na belököm a szöveget oda is, hátha becsődöltetjük. Tessék ide jönni! Legalább 10000-ig jussunk már el. Aztán majd új topic a 3-nak. -
GDI #9849 Mikor fog folytatodni a gothic2 forditása?BOLDOG SZÜLINAPOT RANDAL. -
Szid #9848 Randal!
Azért még:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Meg még vagy 90-et, jópár Gothic-al
Szid -
#9847 Boldog szülinapot!
Talpad érjen bokáig.... izé. szal vmi ilyesmi -
#9846 Köszönöm szépen mindenkinek!:)
Felhívás!
Van valaki aki ért a Perlhez vagy konvertáláshoz?
Vagy egy ilyen ismerőse?
Mert ezen múlik, hogy végleges lesz-e ez a k*rva k*ba**ott fordítás.
Ja, NEM ÉN FORDÍTOTTAM!!!
Én csak elkezdtem, meg koordináltam.:))) -
#9844 Sajnos valaki már nyitott ujj forumot az addonhoz, igaz oda nagyon keveset írnak. De sajnos az a kevés sem ide kerül -
#9843 Boldog Szülinapot Randal.
Csak igy tovább! -
#9842 Van olyan hogy "hozzáadás a kedvencekhez2, jobb felső sarokban. Akkor gyorsan idejöhetsz. Persze nem árt párszor megnézni előtte, hogy mégis merre járunk a sorban. Nem ártana feldobni egy témát. Kezdünk lemaradni.
Ja és mégvalami.......NEHOGY ÚJ TOPICOT NYISSATOK AZ ADDONHOZ!
Már majdnem a 10000. ozzászólásnál vagyun, és azis gotic 2. Úgyhogy maradunk idebent