Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
..de talán a magyarítás végett fogok inkabb a G2 mellett dönteni, mert ahhoz már van.. megvan mind2 game, de csak magyarul akarom õket tolni..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Hello World!
A Gothickal szemben FP nézetre van kihegyezve (persze van, aki a G2-t is úgy játssza, de nem ez az általános), és fix karakter helyett karkatert ekll generálni/generáltatni, a fejlõdési rendszer is más, nem XP alapú.
Megjegyzem ezt inkább a hallotak alapján írom, mert ugyan kipróbáltam, és tervbe van véve a végigjátszás, de eddig nem feküdtem neki igazából.
A The Elder Scrolls: Morrownid mennyivel jobb/rosszabb ennél a gamenál..
..elõre is thx az õszinte infót..
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
És sajnos a Securom-os dolog nemjött be.
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Mondjuk ha nem volt Securom hibaüzenet, akkor nem biztos, hogy ez a baj, de egy próbát megér.
Milyen oprendszerrõl van szó? Milyen verziójú a játék? Régebben ugyanerrõl a CD-rõl gond nélkül ment?
Érdemes lehet ötrölni a regisztrációs bejegyzések közül a Securomét, az nálam sem engedte elindulni a játékot, eredeti CD-vel sem.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Szóval játék betöltése közben kidob az asztlra és egy hibaüzit dob ki ami így szól. U😛AR:Class-Size not compatible C_Item/ CPP-size 524/ Srcipt-size 504/
ez volna a kis hiba valaki tudna rajtam segíteni? Elõre is köszönök minden segítséget😊
Viszont a dungeonöket a két rész végén én sem szerettem annyira, valahogy nem illenek az összképbe. Bár szerencsére nem túl nagyok, sokadik végigjátszásra, már rutinból le lehet nyomni a Halls of Irdorathot, de nem ezért szeretjük a játékot.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amugy sokszor jártam meg,hogy amig én töltöm a manám valamelyik seeker egyet gondol és puff neki egy "Fire Rain" meghalnak a társai és én is a fa mögott.
Én a sima Gothic 2-öt csak paladinnal játszodtam ki.
Amugy szerintem mindegyik kasztot ki lehet használni jól ha van egy kis fantáziád...én is voltam egyszer íjásszal,nagyon ott volt😊 mindig felmásztam valahova ahova az ellenség nem tudott feljönni és onnan csináltam sünt az ellenségbõl.Ha nem volt ahova felmászni elcsaltam az ellenséget😄 persze ha nagy számban voltak.Ha csak pl. 3ork volt akkor azokból kettöt mindig kinyírtam amig hozzámértek a 3dik legfeljebb megütött egy párszor de én ugyis leíjaztam😄 De persze ez már min a játék közepén volt ahol már volt odavaló íj....az elején nagyon húzós.
Csak kell gyõzni a nyílvesszökkel tömni magad 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én direkt nem fejlesztettem fel ennyire az erõt és a vívást, a master sworöt is csaka végefle utdtam használni, úgyis a mananövelõ botot használtam, így kénytelen voltam mágiából megoldani. Mondjuk seekerek ellen pont viszonylag jól véd a mágusvért, az meg nem is a dolga, hogy közelharcban jobban védjen. Egyébként a végén a 'Divine Aura of Innos' egész sokat javít a védelmen, a kiegben már jóval erõsebb, mint az Eye of Innos. Na meg használtam is dõnként a tárnarák páncélt, illetve késõbb a Raven õreinek páncélját a sima köpeny helyett.
A seekert lebénítom ice blockkal és 6-8 csapásból már szétverem.
Most asszem 90-es erõm van és maste swordot lóbálok a vívástudásom meg 59%-os. Ezzel már nagyon lehet ütni, csak hát az ócska mágusvért szart sem ér.
Egyébként már többen írták a fórumban, hogy telejsen elfogyott az egészvilágban a manaital, gondolom nem véletlenül. Ha beosztja az erejét az ember akkor marad sok, ha nem, akkor komoly vagyonokat kel elkölteni.
A seekereket viszont simán le lehet gyõzni hármadik, négyedik körös varázslatokkal: Ice Block+Skeleton/Goblin Skeleton, Ice Lance, Lightning. Igaz, kissé FPS fílingje van, amikor elmegyek egy fa vagy domb mögé "betárazni" a manát, erre pedig gyakran van szükség. Elit orkvalóban kemény dió, Biff segítségével, illetve lövök-elfutok-lövök-elfutok taktikával lehet õket legyõzni. Esetleg varázstekercseket lehet használni, a várnál az ostromgéprõl lövöldözni, illetve tömeg ellen a vízmágusok Storm varázslata is erõs, de az meg pokoli sok manát fogyaszt.
sanyiiiii:
Tényleg, mintha lehetne az iniben ilyet csinálni. Mindenesetre egyetértek, a Gothicba ez nem illik.
A kiegben a mágus kegyetlenül el van baszva. 4-dik szintû varázslatokkal semmit nem tudsz egy seeker ellen kezdeni, de egy elit orkkal sem tudsz csinálni semmit.
Szerintem egyáltalán nem rossz az íjászkarakter, sõt, a játék korai - legszenvedõsebb - szakaszában talán a legerõsebb, szinte minden karakteremmel nyilaztam is rendszeresen. A késõbbiekben veszít az elõnyébõl, ráadásul néhány lény kifejezetten jól bírja a nyilazást (csontvázak, a trollok pedig sebezhetetlenek nyilakkal, igaz a kiegben a csontvázak már jóval sebezhetõbbek nyíllal is). Egyébként a mágus a legnehezebb, de õ a végén nagyon durva varázslatokat kap, a harcos némileg nehezebb az elején, mint az íjász, viszont a végén talán jobban használható, már csak azért is, mert addigra az ember belejön a vívásba is. Persze ez egy olyan kérdés, amirõl másnak biztosan más véleménye van. Mindenesetre nem életképtelen karakter az íjász, csak sok nyílvesszõ kell. Illetve még arra érdemes odafigyelni, hogy a nyilazás megöli az embereket, míg közelharcban csak elkábulnak, és le kell külön szúrni õket. Szóval, ha valakit csak megverni akarsz, akkor közelharcban érdemes bevinni az utolsó találatot.
Kovácsolással lehet a legjobban keresni, ha Haradot választod mesterednek. A pénzkeresésen kívül túl nagy jelentõsége szerintem nincs a mesterválasztásnak, a játék ebben a szakaszában úgyis fölösleges még alkímiát tanulni, a gombákat pedig nem szoktam Constantinonak eladni.
Nem lehet bindolni az italokat, csak valós idõben lehet turkálni a hátizsákban.
Koszi a valaszt 😊