Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te is odaírnád a konfigodat, nem csak a sok birka, akkor látnám milyen vga-d van 😊 Nekem ATI 1950Pro van, ezzel nem megy.
Esrohnoil
Nekem eredeti a játék és látszódik minden az utolsó verzióval.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az a látványvilág kisebb része, nemde? 😊 Lehet hogy az atit kéne megrugdosni hogy menjen a g1 inventory, hiszen nekik talán könnyebb lenne megoldani az inventory láthatóságát... kéne csinálniuk valami AtiTweak progit, amiben ténylegesen mûködjenek a dolgok. ATT-ben ugyan ott van a kellõ opció, de nem mûködik.
Randal
Mondjuk fegyverek, tárgyak, élõlények, víz😄

Ha csak a növényzetet veszem, mást se látsz mikor barangolsz, és ha ehhez még a házak is hozzájönnek, mi marad ki? 😊
Randal
Ahogy láttam, csak a növényzetet ill. az épületeket textúráit cserélték le.

Majd ha látom az inventory tárgyait akkor nekiállok, addig nem sok értelme van 😊
Esrohnoil
De úgy rémlik, minden nincs benne áttextúrázva, meg az ellenfél modellek is a régiek. De javíts ki ha tévedek, sajnos idn még nem volt alkalmam újra nekiállni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Te írtad : "mert bár az elsõ rész régi és mai szemmel talán csúnyácska". Viszont ha a pakkot felrakod, akkor olyan lesz mint a G2, ezért volt indokolt megemlíteni 😊
Esrohnoil
"G1-hez is van G2 grafikai pakk"

Tudok róla. 😊

Nem hiszem.
Igaz az, hogy már a Night of the raven is megjelent magyar felirattal?

Randelz
Na már rályöttem mi volt a gond a szenteltvíz amit arra adtak hogy tisztítsam meg vele az oltárokat az nemjó a rúnakészítéshez kellet mást szereznem.

Takanohana
A kolostor alagsorában, a titkos könyvtárban olvass el minden könyvállványt, szedd fel az összes cuccot, poros könyv, térkép stb, nézz is meg mindent. Ja és ugye rúnaállványnál próbálkozol, nem alkímia asztalnál?

Randelz
Utánanézek..amúgy mind a 2 eszkozom van.

Hawk06
Úgy emlékszem hogy kell hozzá szent víz és egy üres rúnakõ,de ezeket kell irja vagy a levélben amit Xardas hátrahagyott vagy Xardas titkos könyvtárában valamelyik könyvben.Már nem emlékszem pontosan.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Randelz
Amikor lovagkény a kolostor könyvtárában megakarom alkotni a rúnaköver ami teleportál a könyvtár titkos szobalyába annak mi kell a megalkotásához? Azt írja hogy túl kevés nyers anyag pedig van egy üres kövem.

Hawk06
Kösz.<#worship>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Honnan lehet letölteni a G2 textura patch-ot a G1-nek?

Takanohana
Sõt, a vár körül lehet csak fejlõdni igazán. Még gyenge karival is gyerekjáték, ha kihasználja az ember, hogy a faltörõ kosra állva nem támadják.

Hawk06
A játék közepe fele én is kinyírtam az összes orkot.A második fejezetben csak egy párat leíjaztam a faltörörõl ugyanis oda az orkok nem tudnak felmenni,szépen nyugodtan lehet intézgetni öket😊

Ki kell nyírni szépen az összeset. Ha nem nyírsz ki minden elérhetõ ellenfelet nem fejlõdsz.
Hawk06
Hát nem egyszerû az bíztos.Ha van olyan gyorsító italod vagy snapperweeded ha megeszed az is segít akkor egyszerüen kifutsz a várból.Ha nincs akkor is ki tudsz jutni csak megsérülve😄...mégpedig úgy hogy amint leértél arról a falrombolórór fussál az uj tábor(jobbra) fele a fal tövében amig szembekerülsz a várárok végével ott kapaszkodj ki(persze már közben követnek az orkok) és fussál tovább cikk cakkba hogy ne tudjanak levágnni,majd megunnak követni és máris szabad vagy😄
Én mindig így csináltam meg ha nem volt gyorsító italom vagy füvem.

Randelz
A 2. felyezetben a várnál ami korul orkok vannak abból hogytudok élve kilyutni a bányákhoz?

Randelz
kosz rémelem jólesz mert vagy átváltozok vagy az életbe elnem jutok oda..(2.felyezetben a várhoz)

Valahogy sose használatam olyanokat, de talán enter.
Randelz
Az átváltóztatási varászlatokból miker lesz ujra ember?

Egyértelmûen videókártya+driver függvénye, egy bizonyos alap gyorsítási funkció miatt úgy tûnik mintha nem kéne megjeleníteni az inventory-t, ezét nem is jeleníti meg. G2-ben sose volt gondom vele 😊
Hawk06
Szerintem igen.

Randal
Inventoryval nekem csak a G2-ben volt gondom. A G1-ben soha. Sajna a legtöbb bug valamiért gépfüggõ. Valakinek elõjön valakinek nem😞
Lehetséges, hogy a magyarítás csinálja.

Az fps patch letiltja a belsõ fps szabályzást, ami által sokkal simábban fog menni a játék, ha a vga is bírja. Pont most nézegetem a Jade Empire-t, hát annál csak meresztettem a szemem hogy miért olyan darabos pl a kamera forgatás, aztán láttam hogy idióta fps korlát van benne 30-ra, ami konzolon/tv-n még lehet hogy elmegy, de PC-n...szerencsére az inijében ki lehetett küszöbölni ezt az ellentmondást 😊 G1-nél viszont az fps szabályzás játszhatatlanná lassít (nekem!), 15-17-re is lemegy az fps értéke. Brr. Inventory láthatóság még nincs megoldva? 😊
Randal
Lehetséges. Még nem néztem. Múltkor kísérleteztem a 1280*1024-es G1-es felbontással, és korrekt volt, igaz a monitorom akkor már csak 75Hz-en frissített, szóval nem ebben toltam.

A G1-hez emg valóban érdemes leszedni a textúrapackot. A képek alapján sokkal szebb, élõbb lett maga a növényzet és a környezet, nem olyan fakó.

Az FPS patchet se próbáltam még, de kíváncsi leszek rá, hogy mennyire növeli a sebességet és esetlegesen a látótávolságot.

Úgy értem fizikailag kisebbek, tehát amit a képernyõ látsz, az kisebb. G2 után rögtön feltûnt pl a légy mennyivel kisebb, és sajnos ez visszajött a G3-ban is, bár ott alapból lehet fps nézetben harcolni (harcra viszont a külsõ nézet elõnyösebb...).
Hawk06
Nekem a Gothic 1-nek tetszett legjobban a hangulata és a storyja is.Nagy élmény volt legelöször végigjátszani.

Randal
Már hogy érted, hogy az ellenfelek kisebbek? Nem könnyebbek?
Azért a Scavenger is meg tud szívatni ha rosszul ütsz, fõleg ha hárman vannak😄

Na meg az orkok és a Shadowbeastek😄

G1-hez is van G2 grafikai pakk, ekkor már szerintem túl sok különbség nincs. Harc alatt az ellenfelek sajnos G1-ben kisebbek, de ez visszaköszön a G3-ban is sajnos, nemhiába a G2 volt a csúcs 😊
Esrohnoil
G1, aztán G2 és végül a G3.
Én a helyedben ilyen sorrendben játszanék velük, mert bár az elsõ rész régi és mai szemmel talán csúnyácska, de a hangulata (talán nem csupán) számomra a legjobb. Ráadásul a fõhõs is mindháromban ugyanaz, valamint a szereplõk is vissza-visszatérnek, tehát a történet is érthetõbb, folytonosabb így.

Shaman
bõven megéri,hisz egyszer megtanulod onnantól a ládák 90%-át ki tudod nyitni,ha van picklock-od (akár 1 is elég,ha türelmes vagy,s mentegetsz :-)

néhány speckó ládát amihez külön kulcs kell azokat nem tudod,de a többit igen.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Igen, ezt írtam le a spoilerban 😉
McFrost
akkor keress a neten térképet és nyomtass magadnak , én azt csináltam , vannak nagyon zsuga térképek a hálón ;-)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hawk06
Igen,az asztalos tud tanítani zárnyítást,de elég drága ahogy emlékszem.

Én sose tolvajkodtam, hanem irtottam õket, mégis ki tudtam nyitni a ládákat. Úgy rémlik az asztalos tanított ki.
Szerintem ahhoz a ládához nem kell zárnyitás.
Ha mégis, akkor elõbb be kell jutnod a tolvajcéhbe.
Elvileg Thorbennél is lehet tanulni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem kell Innos és Adanos áldása, valamint ki kell fizetni az unokahúga tartozását, mivel utóbbira mindig sajnáltam a lóvét, így nekem sosem jött össze, de éppen ezért gondolom, hogy ez is feltétel. Pedig elvileg nem köti hozzá.

A tolvajcéhet inkább nem spoilerezem le, ahhoz több küldetés is kapcsolódik, nem akarom elvenni a játék örömét 😊
Randelz
Hol tanulhatok zárnyitást mert elég drága a térkép

Szép a G2. Morrowindrõl meg az elõbb írtam. Pont azon gondolkodtam G3 közben, hogy jó, szép-szép, de a G2 se volt csúnya. Végülis az összhatás számít, és azt se feledjük hogy G3-ban pl nincs AA (élsimítás), ami rettentõ rossz dolog, még 1280*960-ban is ott vannak a recék keményen, nem is értem hogy gondolták ezt 2007-ben...
"Grafikailag elmarad a Morrowind a G2-tõl" ....... <#wow3>

Talán inkább fordítva.....

Shaman
hát én bizony azt a térképet mindig kiloptam a ládájából :-))
sosem fizettem érte.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

McFrost
elnézést

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Randelz
kosz