Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
gondoltam arra is, csa az olyan tré lenne😊)))

én is dolgozom. ill fordítok😞

Mike
dolgozik, öcsi 😊))))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Randal
Na mi van emberek? mindenki játszik? ez nem lehet igaz! eszem megáll.

Randal
Úgy, hogy bizonyos embereknél tanulhatsz képzettésget, meg növelheted az erõdet, ügyességedet.
Többet a G2 honlapon a Guideban.

Randal
Passz😊

darky
és G2?
Randal
G1:

lemész, kijössz. a varázsló intézkedik majd, te pedig néha odaszaladhatsz segíteni neki.
Aztána zombira elsütöd az élõhalott Halála varázslatot.
Mondjuk legyél a varázsló közelében csontiirtáskor, mert ha megtámadsz egyet amit késõbb kinyír akkor te kapod a Tp-t!

darky
A kriptához kérnék taktikákat...
PLZ
THX
Randal
Tanulj, ölj goblinokat, moleratokat.

Mike
arról nem beszélve, hogy mi mindenhez kéne még tp

Mike
és tudtommal a nyil sem jó ellenük, szóval marad a kétkezes kard

ahhoz meg edzeni kéne

csak sajna nyilpuskából is csak 30-as vagyok 😞

Randal
csontikat utálom, mert gecó egy taktikájuk van. Mindig többen támadnak, körbevesznek azt legyaknak. Nem nagyon lehet velük mit csinálni😞

mondjuk én elsõnek szaladgálta elõlük, aztán mikor bicóbb lettem még akkor is😊

Mike
én már szabályosan vadászok rájuk 😊

mondjuk amikkel még nem találkoztam, azoktól félek
pl. warg

de félek olyanoktól is, amikkel már volt szerencsém: pl. csonti

darky
Zoozoo

Ki kell nyírni

(ja, spec kalapács hozzá a kolostorban...)
darky
KisCsillag!
Báz...
Azért játszunk Gothic-ot, azért kockáztatjuk a totális elbutulást, mert a fejlesztõk ebbõl élnek, és ha mi nem tennénk, akkor felkopna az álluk és azt nem vennénk a lelkünkre

Tudom, nehéz a mártírság, dehát mit lehet tenni... 😉
zoozoo
Senki nem tudja tényleg, hogy a Mágikus Gólemmel mit kell csinálni?

Mike
arról nem beszélve, hogy Inos hõse aki ugye tiszta lelkü lovag szeretne majd lenni, széjjelopta az ágyát, ragadt a keze rendesen, ami mozdítható volt

Randal
Elsõnek még a molerattól meg a scavengerektõl is féltem...

aztán második játékra már nem.

A legjobb mikor megyke az úton, meglátok pár állatot, megyek gyakni aztán vagy õk gyaknak le engem, vagy futok elõlük mint atom😊

Mike
az helyes

elõszõr amikor kimentem a piás vadászhaverral, fél pillanat alatt kicsinált minket.
mosdt meg számszerijjal elintéztem (mondjuk levett vagy 100 hp-t)

Randal
Beast.
Valszeg a Shadowbeastre gondol. Tudod, az a szép nagy állatka😊))

Mike
mi a bestia angolul?

nem tudom kitalálni ezeket a magyar neveket

pl. a lizard/gyik mitõl varán?

zoozoo
A Bestia is iszonyat jól fut. Gyorsabb, mint a gyorsítóital.
Mágikus Gólemet HOGYAN lehet, illetve MIVEL lehte levadászni????

Randal
pl igen, de ott van a bloodfly is.
De a gyorsító ital az jobb vagy a teleport.

Mike
pl farkasként gyosabban birok szaladni?

Mike
tényleg van olyan játék amelyik ilyen fantasy-középkorban játszodik, 3rd person nézetü, és lehet benne lovagolni, esetleg lovon ülve harcolni? király lenne...

Randal
Na igen, az elején még nem baj a sok mászkálás, de aztán kicsit gázos lesz.
Mondjuk erre van a teleport, a gyorsító ital, meg az átváltozás varázslatok is.

Reméljük a G3-ban lesznek állatkák😊

Mike
más: milyen jó lenne, ha lenne a játékban ló

Mike
Elején hogyan lehet legyakni a világitótoronynál dekkoló banditákat? simán lenyilaznak

zoozoo
Egyet áruljatok el. A Mágikus Gólemet hogyan lehet lekaszabolni? (Nekem nem ment, karddal, kõtörõvel, szent-nyíllal sem 😞. )

Mike
nyirtam = nyirni

ijjász = íjász

Mike
aha

én idáig csak tisztes távolból néztem meg a fekete trollt.

most mentem át a 2. fejezetbe, 10-es szintüként (tudom, lehetne több is)
és bármennyire is lebeszél bárki (füleg dzsonesz) akkor is ijjász vagyok, mert nekem ez a stílus fexik, nem pedig a vagdalkozás

ja és már ki tudtam nyirtam az árnyakármit, meg ork felderítõt!

na én 5-ször (ötször) vittem végig a gothic 1-et, minden táborral, vmelyikkel többször is, úgyhogy mondom a választ:
*spoiler, aki még nem vite végig az 1-et!

A 4. fejezet úfgy kezdõdik ugye, hogy elveszted a rangod, ha tûzmágus vagy guard vagy. Ez normális, és azért van mert kirúgtak a táborból, a kapunál majd páran útbaigazítasnak, hogy miért.
Késõbb asszem amikor azt a frankó kardot kell feltölteni energiával, akkor meg az új táborban támadnak meg a mágusok.
A játék legvégén meg templomos lovagok, úgyhogy tökmind1 hova csatlakozol, úgyis megtámadnka a régi haverok, kivéve a rendesebbeket (Diego, Lares, Gorn, Lester...) Remélem segítettem vmit!
Ha van kérdésed még az 1-el kapcsolatban, csak szóljál 😊

War. War never changes.

zoozoo
A végén a fõellenség, mindig visszatöltötte az életerejét, amikor már a felét leszablyáztam és éppen töltöttem az enyémet az oszlop mögött 😊. Ennek így kell lennie, vagy programhiba?
Végülis szentnyíllal tudtam kinyírni, de nagyon sokáig tartott.

Shaman
Ez igazából rosszul van írva,mert nem a 2 lába között tudsz átszaladni,hanem a karja ás a lába között.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mike
vagy mindig átszaladsz a lába között

(nem saját élméy, leírásban olvastam)

tibor16
Jaahh, de mi történhetett? Az elõzményeket azér írtam le, mer nem sok kedvem van a milicia elõttrõl ujrakezdeni, csak ha érdemes.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Randal
Oksa😊
Bakker, alig lehetett belépni a fórumba, vagy negyed óráig szenvedtem mire beengedett.

No, akkor majd meglátjuk mi lesz.

Lehet, hogy küldeni fognak ám neked fordításokat, hogyha nem jön meg csütig az összes.

Randal
drakeX:

Szia!

Vállalnád,hogyha csütörtökig ill. aug 4-ig nem lenne kész a fordítás, hogy átveszed tõlem?

Add el õket.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Hááát...egy pár küldit bebuksz így, de összesen max 2-t.

Megkérdezhetem, kedves intelligens batárom, hogy te mivel töltöd a szabadidõdet? És nem mondd, hogy 'ezzel nem', mert nem ezt kérdeztem.
Bár tartok tõle, hogy nem fogsz válaszolni, vagy azért, mert félsz, hogy visszafikázok, vagy azért, mert többet nem is jössz ide...
Mindkét esetben remek példát mutattál a fiatalságnak arról, hogy milyen is egy igazi, intelligens ember. Köszönjük a véleményedet. Ja, és egy kérés: legközelebb vedd a fáradtságot, és írj ékezetekkel. Szegény öreg fejemmel már gondot okoz, hogy kibogarásszam, mit is akartál írni. Vagy írj angolul, ha már képtelen vagy magyarul megtenni.

huh, de megaszondtad nekünk, már alig bírok begépelni bármit is...
hogy te mekkora kis f*sz vagy
tibor16
Ja, és most mit kezdjek a vérkelyhekkel?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
A G2-ben felvettek a miliciához, miután leszedtem a város alatt az összes vargot, árnyékfutót, goblint, bementem a városházába és elloptam az utólsó vérkelyhet is. Viszem Cassiának, s látom mindenki halott, pedig én nem bántottam õket. Most mi a fene van??? -tudja vki. Nem lehet, hogy csekélyke angoltudásom miatt a miliciás felvételnél estleg feladtam õket. Most, hogy meghaltak, nem vész kárba a késõbbiekben vmi küldetés?

tibor16
A G1 full gaming guildja magyarnyelvû-é? -mert ha igen, jó lenne ha én is megkaphatnám...

Mein König!
sikerült végre befejeznem a rámrótt fordítást, tudom késtem vele megint, de majd levonom a konzekvenciákat... idõközben bedöglött a billentyûzetem, a végét már képernyõ-billentyûztettel kellett "begépelnem", de kitartottam. mél ment. természetesen várom a következõ falatot is.
ave caesar, akarom mondani hunnenkönig
raziel.
Nekem megvan a G1 full gaming guildja. ha kell elküldöm.

Nya hiába van végigjátszásom G1-be van valami bibi😄DD
Help.
Nya Guidem a régi tábor. Ahol vagyok:
mielött chapter 4-be megyek egy mágussal vagy kivel kell beszélni hogy átmenjek c4-be de!!!!
elveszi a rangomat!!! és nem lesz cégem se😄DD
Guard voltam és most meg sima nonés csicska vagyok😄DD
nya ezt igy kell csinálni vagy elkurtam valamit?
meg ha igy van rendjén akkor hogy kell a másik két táborba csatlakozni mert utána azt se tudok😄DD

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

dzsonesz
szeva all!
figyu valaki aki tudja az mondja meg legyenszives h G1 végigjátszást v valam ilyesmit merre találok? megkéne néznem pár dolgot...

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Nyimmi-Nyammi

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal
Mail ment😊

Egyébként hogy valami érdekesség is legyen:

látható egy-két kép a G2 kiegészítõ honlapján, plusz az RPGDOT.com-on mutatnak egy-két képet a G2 limited Editionból és hogy mi jár hozzá. Nyamm, kár hogy németül😞

A G3-ban igaz, hogy a hõsünknek kicsit bivajabb tulajdonságai lesznek, de KaiRo azt mondja, nem kell amiatt aggódnznk, hogy túl könnyû lesz a játék.