21229
-
#10816 Nem tudom, mikor lesz fönt.
Ez sajna HornOx-tol függ, mivel ö konvertalja a fajlokat.
Azt igerte, a hetvegen megcsinalja.
Csak remenykedni tudok en is, hogy lesz ra ideje :-) -
GDI #10815 Hunnenkoenig mikor lesz fönt a 65% százalék?THX -
#10814 IGEEN!
Én már szavatam!
És drukkolok! -
#10813 Lesz, de meg varunk a konvertalt fajlokra -
#10812 Hali.
Lesz a gothic1 magyarosításának újabb frisssítése? -
#10811 Köszi neked is.Ha minden jól megy holnap este mágus vagyok... -
#10810 Köszi!
Most elkezdtem tanoncként. Kíváncsi vagyok milyen csak varázslattal haladni.+ a ládákra is... -
#10809 Kell hozzá kulcs. Az ilyen ládák csak kulcsal nyithatóak. -
Ba*2 #10808 nekem a várban volt egy ilyen láda, azt irta mikor megpróbáltam kinyitni, hogy: "It will never open"
passz miért, de én hagytam a fenébe... -
#10807 Ezzel a helyel, zsoldosként/lovagként ne törődj. -
#10806 A másikat meg csak mágusként nyithatod ki. -
GDI #10805 Azt a ládát csak akkor tudnád kinyitni ha tanonc lennél, akkor kapsz egy kulcsot Pyrokartol.Másképp nem -
#10804 Ez lenne a kép, talán most bejön -
#10803 Nem értem miért nem jön be a kép... -
Ez lenne az a hely a fekete troll közelében. -
#10801 Üdvözlet!
Van két láda, amit nem tudok kinyitni az egyik a taverna felé vezető úton levő barlangban (ott ahol a felborult szekér van + a farkasfog volt) a másik egy ork szentélyben van 5 fénycsóva között a fekete troll barlangjánál kell átmenni a hídon és ott van egy elég jól elrejtett barlang. -
GDI #10800 Én álandóan csak Gothicot játszok.Ha befejezem az egyest,kezdem a kettest.És így váltogatom.A kedvenc játékom .Még a mobilom háttérképe is egy Gothic kettes tájkép a hőssel.))) -
#10799 Ahogy kedved tartja. Én akkoris kivárom a magyarosítást -
#10798 Örülünk neki! -
zoligo #10797 Hahó Újrakezdem a G2-t -
#10796 Thx hogy írtál. Majd megnézem egy naygobb karimmal. Amúgy a falon legegyszerűbb a jobbra a legvégén átjutni. -
#10795 már megyek is és aláírom
pá -
#10794 Aláfirkantva. :) -
Chaos Mad #10793 1. rész: 35lvl
2. rész: 36lvl -
#10792 Az 1. ben is 31es lettem, mind a 2 karimmmal azzal a külömbséggel, hogy ott ez igen jó eredménynek számít. -
#10791 Hát arra nemigen emlékezem, de valahol ugy 30-35 között lehetett. De lehet hogy még 30 sem volt a karim. -
#10790 Az 1. részben maximmum hanyas szinten felyeztétek be? -
#10789 Lovagnál nálam az már nem számított, de a mágusom akkor lett 30 de így is 3 varázslattal kinyírtam a boss-t (Destroy Undead) :) -
#10788 Én a Gothic 2-őt 40-es szintenm fejeztem be.
Ákkor lettem 40, amikor kinyirtam az élőhalott sárkányt. -
#10787 Én 31es lettem lovaggal a végére, szal sztem kiválló. -
#10786 Amúgy ha 38-as szinten játszottam ki, az jó??? Lovag voltam!! Majd küldök róla egy fényképet!!! -
#10785 Aláírtam!
Sok sikert! Remélem veszik majd a lapot! -
#10784 Nem öltem meg, csak elkértem tőle egy papírt, amit utána Lee-nek adtam oda. Még szeretnek a mágusok, de nem tudnak mindent rólam... -
#10783 NYOMÁS ALÁÍRNI!!!!!!!!!! MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#10782 Bírónak?
Csak akkor van értelme kinyírni (kell kinyírni) a kőagyút, ha mágus vagy. Amúgy hagyd. Nem ér annyit hogy megutáltasd magad a mágusokkal. -
#10781 Köszi.
Akkor azt sajna elbuktam, mert odaadtam a bírónak... :( -
#10780 Azzal a buzogánnyal kell amit a monostorban őriznek -
#10779 Hello!
Nehany amatör fordito es jomagam elindítottunk egy petíciót, melyet barki alairhat, hogy a jövöben több játékot játszhassunk magyarul!
Az alairasgyüjtes a nagy jatekfejlesztök fele iranyul, melyben kerjük öket, hogy több jatekot forditsanak magyarra, vagy legalabbis enegdelyezzek azt az amatöröknek es bocsassak rendelkezesre az ehhez szükseges toolokat.
További információk itt:
http://www.petitiononline.com/hungary/petition.html
Kerlek titeket, hogy adjatok rola ti is hirt, hogy minel több alairast szerezhessünk! -
#10778 Sziasztok!
Egy kérdés: Hogy lehet megölni a mágikus gólemet?
Próbáltam fegyverrel, varázslattal, de nem sikerült. -
#10777 Igen, a GameStarnak gondjai vannak az FTP-vel....
jobb kattal sem megy?
Havernak vindows alatt sehogyan sem ment, de Linux alatt problemammentesen le tudta tölteni. Valami rosszul van beallitva a windowsban!
Probald meg valaki masnal leszedni, hatha neki masok a beallitasai :-)
Sajna jobbat nem tudok tanacsolni.