Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
www.morrowind.com

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

tudod ám mi a kaka...

War. War never changes.

www.morrowind.com

el nem hiszed mekkorát lestem amikor olvastam hogy nem ismereda morrowindet... ez az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam!

War. War never changes.

Hacker
Melyik az a Morrowind? Akárhogy töröm össze a fejem, nem jövök rá. Mondjatok már róla valamit, vagy adjatok egy linket, ahonnan elolvashatom.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Ha valakinek sikerül leszednie a Gothic 1-et, megoszthatná velem, honnan

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Mindkettõ kurva jó! Nyomd végig!!
Mike
Morrowind kaka

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sziasztok!
Segítsetek nekem dönteni. Agyalok rajta hogy Morrowind vagy Gothic2. Még egyik játékkal sem nyomtam. Tudtok érveket pro és kontra?
Shaman
Tovább tudsz menni,ök nem számítanak,de azért óvakodj olyan chapter 5-ig az NPC-k nagy irányú lemészárlásától.Én akkor kezdetm el kinyírni mindenkit,mikor a legénységem,meg a kapitányom már a hajón volt,s csak rám vártak.Akkor már úgyis mind1,mert csak visszaméc a hajóra,oszt jön chapter 6.Szal ekkor már akár mindenkit kinyírhatsz (már akit lehet,fõ karakterek sebezhetetlenek)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Wanted
Sziasztok!
Ha valakinek sikerült leszednie a Gothic1 magyarítását, megoszthatná velem az infót, hogy hogyan.
???

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Nyugodtan kiba...hattad volna, ha mondjuk épp arra járok el is kapom :-)
Mike
azt hiszem, hogy akik fontosak, azok sebezhetetlenek (de nem biztos)

Mike
megkérdeztem okosokat, és aszonták nem

Mike
csak megemlítettem, mint plusz infot

25 exp meg kaka, szinte mintha nem is lenne (persze az elején még hazsnos)

Mike
mit is ad az a gyûrû
ha van all protection gyûrûd, akkor az nem is kell

darky
Ja és gyûrû, Xardas se ad gyûrût a 2. fejezet elején...
curse
Mike, kesobb ugye nem lesz szukseg arra a tagra, akinel a konyvek vannak? En eddig Valentinot nyirtam ki (meglatott lopas kozben, es regen mentettem), meg Onar farmja mellett a ket trollos resznel a masodik troll megolte a vadaszt 😊 Tul gyenge voltam meg ugyhogy visszacsaltam a trollt h segitsen kinyirni. Szal ezeket ki lehet nyirni, es be tudod fejezni a jatekot?
Kicsit paranoias vagyok, miota a Gothic 1et nem tudtam befejezni a sajat hulyesegem miatt. az kozepe fele a vizmagusoknal a new campben lenyultam egy konyvet a konyvtarbol, amit eladtam az old campben. Kesobb kiderult, hogy arra a konyvre szukseg van, hogy talalkozzak xardassal, mert addig nem megy tovabb a torneteti szal. Addigra viszont az old camp le volt zarva, mer ugye lemeszaroltak a tuzmagusokat. Ugyhogy beszoptam, mint allat. Utana mondta valaki, hogy bemehettem volna egy repedesen meatbug alakban, de addigra mar volt uninstall, player torlessel. Meg jo, hogy a monitort nem basztam ki az ablakon 😉

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Hacker
Nem azokról a könyvekrõl beszélek, hanem amiket az NPC-k is olvasnak. Szóval rögzített, és nem lehet eladni (Mert ingyen van).

Azok a könyvek, amikrõl te beszélsz, az egykezes, vagy/és a kétkezes harcitechnikádat is fejleszti (ha ugyanarról a könyvrõl beszélünk)

ricsi1
csak tudod nemértem ,hogy mit is akar mindani...

Amikor kezdõdik a 2. ik fejezet van egy olyan mutatvány, hogy vissazmész Xardas-hoz és ad egy gyûrût (mágiavédelem). Az a hatalmas problémám, hogy én nem mentem vissza, hanem megcsináltam a 2-ik fejezetes küldiket és ha visszamegyek ugye akkor már a harmadik fejezetet erõlteti. Az a kérdésem, hogy nem e lehet valahogy kisajtolni belõle ezt a cuccot a 3-ik fejezetben és ha nem, akkor hol találok valami hasonlót amivel pótolom ezt a hiányosságot. Van korábbi mentésem de a bányászok és ércet nem akarom mégegyszer végiggyalogolni, nem beszélve a rengeteg monsterrõl amit fáradságos munkával irtottam.

Installáld újra az egészet. Próbáld meg azt is amit DrakeX mondott. Ha véletlenül többedszeri visszaolvasásra sem érted mit irt akkor menj el füvet nyirni vagy homokozni.😄 De azert vigyázz mert fünyirásnál elvághatod a zsinórt, úgyhogy inkább a homokozást ajánlanám.

Mike
vagy ott van a két könv Bélánál, darabja 5000-ért
lovagként este meglátogattam (az örszem szart rám9 és kinyirtam a háznépével együtt (1 citizen)
a könyvek elolvasásása után pedig darabját 1500-ért eladtam

(tök jó, napközben a hullát kiteszi az utcára)

ricsi1
ha megtennéd légyszi külld el mailban,vagy
dobd be ide esetleg "mutasd az utat"!
elõre is köszi.

darky
Kérdés: Lestert nem tudtam elküldeni a toronyba a játék elején, ez miért van? És van jelentõssége?
ricsi1
milyen törést?nem igazán értem mit mondasz.
(nekem az angol verzió van meg.)

Galy
tényleg nem látod?

csak egy van
Hacker
Asszem én is tévedtem. Miközben játszottam a gothic 2-vel, megvilágosodtam. Nem kell jobbra (A) vagy a balra (D) gombot megnyomnod, csak az attack-ot. A jobbra-balra gombokkal, csak gyorsabb vágást eredményezhetsz. Az elõre (W) gombal pedig, csak 1, ámde erõsebb vágást csinálhatsz. Amúgy a vágássorozatoknál, az egyenlõ idõközök ugyanúgy maradnak, csak ne nyomd le a jobbra vagy a balra gombot mellé.
Bocs a tévedésemért, de így már biztos menni fog (Menni fog...csak akkor megy, ha minimum 30% az 1, vagy a 2 kezes fegyverek kezelése. Attól függ, milyen fegyvert használsz) Mégegyszer bocs.

Mégvalami: Azt tudtátok, hogy az olvasással xp-ket lehet szerezni? Könyvenként 25-öt. Így, ha elolvassuk Xardas tornyában lévõ összes könyvet, több mint 125 xp-re tehetünk szert. Ezt csak egyszer lehet eljátszani. Tehát ha máshol megtalálod ugyanazt a könyvet, és beleolvasol, már nem kapsz érte xp-t. Ám ha új könyvet találsz, jár az xp, ezért tessék szorgalmasan olvasgatni 😊

www.gamecopyworld.com
onnan töltsd le a törést, ar.exe-t töröld le, és a gothic2.exe-t írd felül ezzel a töréssel.

egyébként ezt már legalább ötször leírtam ide...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Ha esetleg még nem tudod a megoldást, akkor beszélj Lesterrel Xardas tornyánál...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

ricsi1
már bemásoltam de nem jó.

ricsi1
már bemásoltam de nem jó.

Shaman
Késöbb lesz. Nézegesd Bosper áruit.

Shaman
Talán el kéne olvasni,nem......?

ar fájlt is masol be a crack mappaból.

ar fájlt is masol be a crack mappaból.

ricsi1
helló!
nem tudja vki,hogy mit kell csinálni a copy protectipn errorral?(nem tudok ölni)

Ehez talán még annyit, bár gondolom sokan mondták már, hogy gratula annak aki irta mert nagyon über. Nem száraz unalmas és elnyújtva sincs. Simán tök élvezetes olvasgatni.😄

Mike
ugyvan

Mike
NPC-knél tudsz tanulni

Mike
jobb egérgom helyett az elõre gombot is nyomogathatod

Mike
én egy war crossbow-t vettem a bányavölgyi várban. biztos van jobb is, de még csak a 4. fejezetnél járok

Galy
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Inkább azért jó ez a magyaritás amit csináltok mert tök olyan lesz a játék mint egy angol nyelvóra.😄D

Hajrá! Egyébként végigjátszást kinyomtatja az ember akkor simán lehet ezzel angol nyelvtudás nélkül is nyomulni.

A megfelelõ embereknél lehet tanulni dexterity-t, erõt, egykezes kétkezes harcot stb. Szóval ha megvan a fejlõdés sajnos vissza kell loholni a városba, hogy hasznát is vedd.

Sziasztok!

Az az egy hülye kérdésem lenne, hogy hogyan kell a kapott tapasztalati pontokat elosztani??
Fejlõdtem egyet meg is kaptam de a c-t vagy a b-t lenyomva csak megmutatja a tulajdonságaimat meg azt is, hogy hány tapasztalat pontot kaptam de,hogy kell azokat elosztani? HELP PLEASE!!

Ez biztos igy van? Nkekmem vaéahogy nagyon nem áll kézre a jobb egérgomb, mivel a ball-on van az attack, de azert megprobalom.

Ja és hol lehet a jobb crossbownál jobbb számszeríjat szerezni?
Amikor a város felé mész akkor menjél fel Akil tanyája felé és a szélén menj egy kicsit itt egy fa alatt van egy hulla nála van egy-két cucc között találsz gyûrüt ami +5erõt ad.(ez a végigjátszásba is benne van bõvebben) Ha megvan menj egy régebbi mentéshez és tanulj 60-ig erõt és vedd fel.
Hacker
Na lássuk csak.
Elõször is nem kombókról van szó, hanem vágásorozatokról. Ez 30%-onként változik. 0% semmi ilyen nincs, akár 1, akár 2 kezes a fegyvered. Ez azt jelenti, hogy 30%-nál végrehajthatsz egy bizonyos vágássorozatot, 60%-nál egy másikat (ami erõsebb), és végül 90% egy 3. fajtát is (egy 1 és 2 kezes fegyvereknél, ugyanúgy mûködik).
A vágásorozatok, álltalában 4 részbõl álnak.
Elmondom hogy: Az egér lobb gombját, egymás után le kell nyomnod, 4-szer egymás után, egynelõ idõközönként (ez fontos). De az egér jobb gombjának lenyomásával egyidõben, nyomd meg a jobbra(A), vagy a balra(D) gombot, majd engedd fel, és csináld meg újra még 3-szor.
Így igen érdekes (és értékes) mozdulatokra tehetsz szert, bár lényleg inkább csak látványos, mert a jó öreg gyors kardsuhingatás (A+D+egérkattintás, jó sokszor egymás után) sokszor beválik, és az ellenfél nem várja ki a kellõ idõt két kattintás között.
Remélem érthetõ, akármilyen hosszúra is sikeredett. Jó játékot és harcot mindenkinek