Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
el nem hiszed mekkorát lestem amikor olvastam hogy nem ismereda morrowindet... ez az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam!
War. War never changes.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Segítsetek nekem dönteni. Agyalok rajta hogy Morrowind vagy Gothic2. Még egyik játékkal sem nyomtam. Tudtok érveket pro és kontra?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha valakinek sikerült leszednie a Gothic1 magyarítását, megoszthatná velem az infót, hogy hogyan.
???
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
25 exp meg kaka, szinte mintha nem is lenne (persze az elején még hazsnos)
ha van all protection gyûrûd, akkor az nem is kell
Kicsit paranoias vagyok, miota a Gothic 1et nem tudtam befejezni a sajat hulyesegem miatt. az kozepe fele a vizmagusoknal a new campben lenyultam egy konyvet a konyvtarbol, amit eladtam az old campben. Kesobb kiderult, hogy arra a konyvre szukseg van, hogy talalkozzak xardassal, mert addig nem megy tovabb a torneteti szal. Addigra viszont az old camp le volt zarva, mer ugye lemeszaroltak a tuzmagusokat. Ugyhogy beszoptam, mint allat. Utana mondta valaki, hogy bemehettem volna egy repedesen meatbug alakban, de addigra mar volt uninstall, player torlessel. Meg jo, hogy a monitort nem basztam ki az ablakon 😉
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Azok a könyvek, amikrõl te beszélsz, az egykezes, vagy/és a kétkezes harcitechnikádat is fejleszti (ha ugyanarról a könyvrõl beszélünk)
lovagként este meglátogattam (az örszem szart rám9 és kinyirtam a háznépével együtt (1 citizen)
a könyvek elolvasásása után pedig darabját 1500-ért eladtam
(tök jó, napközben a hullát kiteszi az utcára)
dobd be ide esetleg "mutasd az utat"!
elõre is köszi.
Bocs a tévedésemért, de így már biztos menni fog (Menni fog...csak akkor megy, ha minimum 30% az 1, vagy a 2 kezes fegyverek kezelése. Attól függ, milyen fegyvert használsz) Mégegyszer bocs.
Mégvalami: Azt tudtátok, hogy az olvasással xp-ket lehet szerezni? Könyvenként 25-öt. Így, ha elolvassuk Xardas tornyában lévõ összes könyvet, több mint 125 xp-re tehetünk szert. Ezt csak egyszer lehet eljátszani. Tehát ha máshol megtalálod ugyanazt a könyvet, és beleolvasol, már nem kapsz érte xp-t. Ám ha új könyvet találsz, jár az xp, ezért tessék szorgalmasan olvasgatni 😊
onnan töltsd le a törést, ar.exe-t töröld le, és a gothic2.exe-t írd felül ezzel a töréssel.
egyébként ezt már legalább ötször leírtam ide...
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Az az egy hülye kérdésem lenne, hogy hogyan kell a kapott tapasztalati pontokat elosztani??
Fejlõdtem egyet meg is kaptam de a c-t vagy a b-t lenyomva csak megmutatja a tulajdonságaimat meg azt is, hogy hány tapasztalat pontot kaptam de,hogy kell azokat elosztani? HELP PLEASE!!
Elõször is nem kombókról van szó, hanem vágásorozatokról. Ez 30%-onként változik. 0% semmi ilyen nincs, akár 1, akár 2 kezes a fegyvered. Ez azt jelenti, hogy 30%-nál végrehajthatsz egy bizonyos vágássorozatot, 60%-nál egy másikat (ami erõsebb), és végül 90% egy 3. fajtát is (egy 1 és 2 kezes fegyvereknél, ugyanúgy mûködik).
A vágásorozatok, álltalában 4 részbõl álnak.
Elmondom hogy: Az egér lobb gombját, egymás után le kell nyomnod, 4-szer egymás után, egynelõ idõközönként (ez fontos). De az egér jobb gombjának lenyomásával egyidõben, nyomd meg a jobbra(A), vagy a balra(D) gombot, majd engedd fel, és csináld meg újra még 3-szor.
Így igen érdekes (és értékes) mozdulatokra tehetsz szert, bár lényleg inkább csak látványos, mert a jó öreg gyors kardsuhingatás (A+D+egérkattintás, jó sokszor egymás után) sokszor beválik, és az ellenfél nem várja ki a kellõ idõt két kattintás között.
Remélem érthetõ, akármilyen hosszúra is sikeredett. Jó játékot és harcot mindenkinek