21229
-
#11216 ÁP -
#11215 ott fent nagy piros betűk -
Jimmyke #11214 Na lécci fontos lenne. Téged meg valahonnan ismerlek... -
#11213 Elfelejtettem!:D -
Jimmyke #11212 Helló, honnan lehet letölteni a magyarosítást? -
#11211 Az egész occsó! -
#11210 Köszi.....látszik már rég jártam arra, azthiszem megvan délután hova megyek...:)
Ezer köszönet, így sokkal jobb lesz, mert meg lesz eredetibe. -
#11209 Hi!
A Budaörsi Auchanban Gothic2 4990.-Ft. Gondoltam szólok. -
#11208 Angol Night of Raven mikor várható? A végén még végigjátszom németül :) -
#11207 Ja, az oldalam epp nem megy, mert valami atszervezes van a szerveren, szoval lealltak az elöbb ugy fel-egy orara....
Nezzetek vissza holnap, ha ma nem sikerül! -
#11206 Köszi!!! Megvan! Csekkoltam! :-)) -
#11205 ;
; G O T H I C
;
; INI-File
;
; contains different settings
; ... some can be modified in gothics menu
; ... some not (feel free to hack, but don't cry if something strange happens ... :)
; ... others won't take any effect (they will be reset during gameplay)
; ... and a few may cause a crash or some other funny things :)
;
; Be careful but DON'T PANIC !!
;
[PERFORMANCE]
recalc=0
; ... indicates if your performance-settings should be recalculated (1) {analyses you computer} or not (0). Replays Intro-Video.
sightValue=4
; ... range of visibility: 0=20% ... 14=300%, default is 4 (100%)
modelDetail=0.5
; ... detail of models (LODing) from 0.0 to 1.0, default is 0.5
[GAME]
subTitles=1 ITT VAN KIRÁLYOM!!!!!
; ... choose if you want to see windows with spoken words (1) or not (0), default is 0
animatedWindows=1
; ... turn fading of game-internal windows(views) off (0) or on (1), default is 1
; ... mouseSpeed in game between 0.0 and 1.0, default is 0.5
KERESD A SUBTITLE SORT KIRÁLYOM!!!! -
#11204 Hát LOL vazze...
Nem tudom h. sírjak-e, v. nevessek inkább. -
#11203 Érdekes, nálam jó volt... -
#11202 Meg tudnatok mondani, melyik sort kell szerkeszteni? -
#11201 A Gothic1-en először beállítottam a feliratot és utána telepítettem a magyarosítást. Először nekem sem adta be a feliratot. -
Yskam #11200 nem lesz gothic 1 gémsztárba bázzzzz! -
Braveheart #11199 Nálam meg hiába van új gép, ugyanúgy fagy a G2 mint régen... -
#11198 sajnos nekem már nem fut a játék nem tudom felrakni! :(( -
#11197 Ha bolti a cd és angol verzió akkor érdekelne. Az enyémek netről töltött crack-es szarok. Telis tele hibával. előre is kössz -
#11196 Melyik a legújabb peccs, és honnan szedhetem le? -
#11195 Köszi! Majd ranezek! -
#11194 ha van valakinek legacy of kain1, 2 és blood omen 1, 2 és megírná nekem kérem jelentkezzen!mail címem [email protected] KÖSZÖNÖM! -
#11193 Ha valakinek kell a Gothic 1-2 angolul akkor írjon mailt a [email protected]! Emléxem amikor nekem kellett volna akkor kértem neten és senki sem akarta megírni! Én szívesen megírom nektek! -
#11192 FELTETTEM A TIEDET ELÖTTE RANDALÉT NEM MÜKÖDÖTT!megnéztem a gothic.ini-t és rájöttem ,hogy csak úgy állíthatom be a feliratot ha kézzel beírom azt !!!mármint az ini-be mert amúgy semmi nem történt csak a kérdéseket írta ki sajnos!!! -
#11191 Üdv! :-)
A 2.0-asat tetted fel?
Randalnak pl. müködött azt mondta.
Probaltad atalitani az .ini-t?
Utana ment? -
#11190 hát én nem tudom! én két gépre raktam fel egyiken sem müködött a feliratozás...!üdv Királyom! -
#11189 ha ez masnal is elöfordul, akkor csinalok olyan telepitöt, ami berakja a helyes gothic.ini -t....
csak szoljatok! -
#11188 ÜDV Randal!Megvan a megoldás!
Hiába kapcsoltam át a menübe a feliratot nem hajtja végre!túrkáltam egy kicsit a Gothic.ini-ben És ott nincs változás a feliratoknál úgyhogy manuálisan kell átkapcsolni és kész!!!Hi! -
#11187 sajnos nem vagyok ennyire lame mindent próbáltam már 5x telepítettem,máshová nyitottam a magyarosítást majd bemásoltam ezeken túl vagyok és mégsem !!!hát ez van !neked angol a gothic1-ed nekem igen!azért köszönöm!üdv! -
#11186 Látom Randal azért kimostad az emberek száját azon a bizonyos fórumon. Az a gothic1-es beszólás meg aztán télleg nagyon fájt! Nektek meg pláne : "unalmukban lefordítanák...." hát nem tom, szerintem csak az mond ilyet, aki nem tudja milyen óriási munka egy játék honosítása! -
aron #11185 "A bányavölgyi térképen találhatsz egy viszonylag jó íjat (jobb, mint a számszeríjad), ami miatt esetleg még az íjakat is érdemes megtanulni, sot, ezt még akár 90-ig is feltornázhatod." írja a giude. És ezt az íjat hol találom? -
#11184 Gothic 3 hírre történő reagálások, az első nem durva, ott kezdődööt amin felhúztam magam:
"Hat az elejen nemetul fog megjelenni,de aztan angolul is kiadjak az tuti!"
"aztan meg jon a magyaritas gmikinel "
"Nagyon várom, de nem tudnád véletlenül megmondani mikor lesz a teljes játék a Gothic 1. És ahhoz lesz e majd hozzárakva a magyarosítása is.Ja és véletlenül valaki unalmában nem fordítaná le a szöveget magyarra, vagy nincs fent a neten egy angol változat.Ha valaki tud valamit szóljon"
Neveket direkt nem írtam.
Na erre nem tudok mit mondani.
(ráadásul erre az oldalra rakáták fel a G1 videók magyarosítását) -
#11183 Nem hinném, hogy Xp a gond. Nekem is az van.
Nézd meg hogy jó helyre lett-e telepítve.
A patch, magyarosítás, script sorrend vagy a patch és a Hunnenkoenig féle 2.0-ás verzió(ami egyenlő az 1.1-gyel) működik, talán szedd le és próbáld mégegyszer, nekem működött, vagy másold be manuálisan a fájlokat a helyére. -
#11182 néztem a dc++ progit, de sajnos nincs elég stuffom, hogy fel tudjak menni nagy hubokra, és így nem nagyon találom meg, csak dsl-es kapcsolattal, és azért kicsit lassú az a sebesség. -
#11181 Ajánlom neked a DC++ nevezetű programot, illetve annak többi változatás is, rengeteg embernek megvan a Gothic 2, így viszonylag gyorsan le tudod szedni! -
Derszubal #11180 Nekem megvan mindkét gothic, de csak törtben. Ha mégis érdekel: [email protected] -
#11179 Nem tudja vki kiírni nekem a gothic 2-őt, vagy esetleg feltölteni vhova, de ha tud sms-webes címet, azt is megköszönném, mert tönkrement a vinyóm, amin rajta volt....és most, hogy lenne időm elkezdtem volna vele játszani, de sajnos nincs meg. Nagyon kéne, előre is közsi. -
#11178 levél ment -
#11177 Nekem meg van! Ha nagyon kell megbeszélhetjük a részleteket, küldj mailt a [email protected] ra! Na csá4