Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a magyar forgalmazónál egy ezres az angol nyelvû kieg, igazán jutányos ár. (Egyébként pedig olcsóbb, mint 2000 Ft az alapjátékot és az addont is tartalmazó Gold kiadás.)
Ha van egy angol nyelvû gothic 2-m és egy német nylvû NotR-t akarok hozzá feltenni, akkor az mûködni fog?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Állítólag SP2-vel inkompatibilisebb több minden, nekem azonban nem volt vele gondom, mindig alapból SP2, mióta kijött.
Szerintetek ha feltelepítem SP2-t, akkor gyorsabbak lesznek a játékok? (Most elsõsorban a G2-re gondolok.)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mondjuk külön idehaza már nem nagyon kapható, de a Gold verzió 1990 Ft-ért egyébként is nagyon megéri. Magyarítás viszont nincs hozzá, és valószínûleg nem is lesz mostanában.
Erre az oldalra pedig számtalanulszor hivatkoztam már, a Magic pont alatt találhatsz további információkat a fellelhetõ üres rúnákról (Blank runes), bár az ezekhez tartozó küldetések jó része már nem teljesíthetõ. Talbint (egy vadász) kikísérheted egy rúnáért cserébe a Bányavölgybõl, ha még nem tetted meg. Én szépen beosztottama rúnáimat, és nem pazaroltam el menetközben, d eszeritnem egy vagy kettõ hatodik körös varázslattal is szépen végig lehet vinni a játékot. Az én tippem: Wave of Death + Holy Missile.
Amúgy én is kíváncsi vagyok, hogy egyedül a tûznyíl rúnáddal jutottál el az ötödik fejezetig?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
Nem tudja valaki hogy honnan tudnám leszedni a Gothic 2-õt németül?
Mert eddig nem találtam sehol sem csak az angolt.
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi
Egyébként elsõ alakalommal én csak Agonnal találkoztam, és õt is a monostor kapujában ütöttem le visszafele, valószínûleg bekavart, hogy úszva közlekedtem 😊
Én eleinte alig találtam oda, mert ugye végigjátszás nélkül játszottam. 😊 Persze így jobb az élmény, csak sajnos néhány bug miatt elõfordulhat h. az ember nehezen jut tovább pár küldetésben.
Annál küldetésnél pedig pont az a lényeg, hogy meg kell találni, mit nyit a kulcs. Annyit segítek, útközben találkozhatsz a rivális tanoncokkal, ebbõl láthatod, ha jó úton jársz.
Amennyibben így is problémát okoz, itt van hozzá a térkép.
Maga a dizájn megint más kérdés, ezen a téren még egyértelmûen sok fejlõdnivalója van az oldaladnak. Egyébként az általam eddig látottak alapján nemigen születnek igényes oldalak - pláne hosszú távon - az ingyenes tárhelyeken, inkább a "rendes" tárhelyeken létrejött, átfogóbb jellegû, a közönséget nagyobb sikerrel összegyûjtõ kezdeményezésekben hiszek (pl. ilyen a WoG, a Mongesaenge, illetve a Gothichoz nem kapcsolódó magyar példaként a Magyar Dawn of War fansite-ot említeném). Természetesen lebeszélni nem akarlak semmirõl, a magyar rajongói oldal úgyis fõleg csak a harmadik résszel foglalkozik, persze szerintem az összes résznek és ráadásként a PB-nek kellett volna létrehozni egy nagyobb gyûjtõhelyet.
Sorry, de sajna idönk sincs ra, valamint az erdeklödesi körünk is mas iranyba terelödött, s az uj projektek teljesen lekötnek.
Mindenkinek jo jatekot tovabbra is.
Mindegy, remélem a leírtak alapján sikerült rúnát készítened - ha már mágus vagy, akkor elvileg igen. Mindenesetzre jó lenne, ha a további kérdéseknél leírnád melyik fejezetben jársz, illetve melyik karakterrõl van szó.
A könytárban - ami az udvarról nyílik, nem messze a kaputól - tanítja meg az elsõ rúna elkészítését Hyglas, ha már nekivágtál a 'Test of Fire' (magyarul talán 'Tûz próbája')küldetésnek, azon belül kapsz még egy küldetést Ulthartól egy 'Fire Arrow'(gondolom 'Tûznyíl') rúna elkészítésére. Ha csinálod a küldetést, fogsz szerezni rúnát is, venni vagy egyszerûen találni még nem tudsz.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"