Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irigylem is érte. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Yang: Skandi- senior shao wari
én most tettem fel a játékot és már szar az egész gépem
a játék nem akar elindulni nem ír ki semmit csak az egész gép belassul!
!!SZÍVÁS!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ajánlom a Piratenlaben(kiegnek fent kell lenni),Bumshak,
És a Gotihc 1-hez a diccuric-ot
ööö WoW for ever!:D
ami magyar oldal lehet kérlek titeket
"Sziasztok, légyszi adjatok tippeket honnan tudok letölteni modokat."
Pl ez egy textúra mod, bár szebb itt-ott nekem nem tetszett.
text mod
Másrészt meg ha akkor indul újra, amikor ki akarsz lépni, az nem olyan nagy baj. 😊 Ez a bosszú, amiért elhagyod a világot. 😄
2lehet hogy egy bug és akor nemtuc semmit csinálni
ööö WoW for ever!:D
másodszor én is megtaláltam a Cricle of Fire-t, de a harmadik fénypötty lánc már a jó barlangba vezetett! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mondjuk én amikor elõször követtem a fényeket a Circle of Sunnál kötöttem ki, d eaztán eszembe jutott, hogy korábban már találtam nem messze egy titkos helyet egy ládával, biztos az lesz az. Na igen, aki elõre bejárja a terepet, az könnyebb helyzetben van.
én legelõször így találtam meg a barlangot! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
sárkánypenge van meg van anáé job fegyver a fejezetben
a válasz meg itt van:http://beam.to/gothic2.hu
Yang: Skandi- senior shao wari
akor holtalálom az egyik legjob egykezest ami a második fejezetbentalálok
Az Evil islands nevû rpg-t ismeri közületek vki?
Én most vettem elõ megint, és most láttam neten h. van egy tavalyi kiegészítõje is, de a fellelhetõségérõl nem tudok semmit...
Game oldala demoval.
Kiegrõl info.
Elég régi topicocat találtam... Nyissak neki újat? 😄
Végülis csak jók ezek a számítógépes játékok. Nevelõ hatásuk is van😊
A rossz helyesírású ill. hirtelen emberkék fórumokra vetõdnek ahol kicsit erndbe rakják õket😊
Most mondja bárki is, hogy nem jó dolog a játék😄
Valami coop modot csináljon már valaki...csak az hiányzik ebbõl a játékból 😛
1. Német vagy osztrák eBayrõl német verziót szerezni, esetleg ha anyugati határ környékén raksz, akkor egy bécsi látogatás alkalmával.
2. Egyeztetni valakivel, akinek német verziója van, és megszerezni tõle a nyelvi fájlokat. Esetleg warezban megszerezni a német verziót a nyelv miatt, de gondolom mostanában mindenhol az angol az elterjedt. Talán valamelyik németbõl fordító honosító nem venné tolakodásnak kérést.