21229
-
#20349 a "the night of the raven" kieget hol tom letölteni?? -
Saku #20348 ok köszi
-
Szuni #20347 Kaptál egy kolbászosztásos küldetést is, akkor már jártál az éléskamrában, ott van. Ha még nem, akkor is oda menj. -
Saku #20346 sziasztok
tutna valaki segíteni aban hogy amágusoknál taninc vagyikés receptet kell keresnem az alkémikosnak. -
#20345 Jól van akkor hagyom, csak elvenné a régi hangulatot. -
#20344 Jaja, az szép fehér lett! :))) -
totya4 #20343 Csak éppen nem sikerült valami jól, kicsit elveszi a hangulatot, pl a város utcaköve... -
Szuni #20342 Úgy tudom, ehhez csak egy készült, ami a worldofgothic.com-on megtalálható. Régebben letöltöttem. Lecserél néhány dolgot, főleg épületek textúráit, de nagy változásra ne számíts.. A pontos link megvan otthon, ha addig nem találod, otthonról beírom. -
#20341 Egy jó textúra módot tudtok ajánlani? -
tomeei #20340 Pianista: próbáltam nem jött be:S
xerdi: megpróbálom majd hátha segít, előrre is köcce ;) -
xerdi #20339 Nekem volt ilyen. Mentsd el a mentésed vhova és installáld újra játékot. Utána másold vissza mentést és próbáld ki. -
#20338 visszamentél khorinisbe, és utánna a bányavölgybe?? a kameraállást próbáld átállítani first person módba hátha használ a kamerás gondal:S -
tomeei #20337 Hi!
Elba*tam a mentésem azzal, hogy mint akkor mentettem le mikor vki megszólított és úgy is van lementve a kisképen láccik h épp beszélek valakivel, bár nem tom ez h lehetséges:D
Ez nem is lenne gond, csak ha betöltöm, akkor akárkit szólítok le nem tudok vele beszélni, sőt kilépni se mert nem jelennek meg válaszok. A kameraállás is összevissza ugrál.
A mentés a bányavölygben van, de khoronisban minen faca :/
Pls vki aki tud hlp me!:D -
#20336 :D -
Pedli #20335 Pedig nekem működött.10 perc alatt lettem milicista és 2 szinten átmentem a bányavölgybe -
W B #20334 normálisan újra kezdtem, és csak az adon részt engedte. közel 5 szőr kezdtem újra. -_- -
Zóanagyvarázsló #20333 Ja, az bizony egy jó kard :) -
#20332 Nem, azt visszaadtam, az is elég durva. Most kétkezes harcra gyúrtam, Dragon Slicerrel (190-es sebzés, min. 170-es erő), bár van egy Berzerker's Axe is (+10/+10), de annak kicsi a hatósugara. -
Pedli #20331 Megvan a megoldás... újra kell kezdeni -
Zóanagyvarázsló #20330 Akkor Beliar's Claw? Hmm, nem próbálkoztam még az addonban közelharcossal. -
#20329 De az, az alappal már évek óta nem játszottam. Valóban, abban a mágus is bakfitty volt. :) Lehet, nem is viszem már tovább, az utolsó fejezetek úgyis rettenetesek a Gothicokban.
Majd legközelebb kipróbálok egy olyan karaktert, amelyik csk dexterity-re gyúr, és folyamatosan nyilaz. Csak előbb felírom egy cetlire a hülye Lareses bugot, mert évek óta mindig belefutok. :D -
Zóanagyvarázsló #20328 Gondolom nem NotR :)
Egyébként a zsoldos sem gyengébb, legfeljebb kissé később kapja meg a sárlányvadász páncélt, mint a milicista a lovagit. De az alapjátékbana mágus is hamarabb igazán lesz használható, bár a villámot meg kell várni, hogy felvehesse a versenyt a többiekkel. Sajnos eddig tudtuk, hoyg ez a széria nem a kiegynesúlyozott fejlődési lehetőségekről híres, nem si ezért szeretjük. Mondjuk szerintem az első Gothic templomosánál nincsen jobban kilógó kaszt a szériában. -
#20327 Nálam csak olyan volt eddig, hogy nem jelent meg a töltőképernyő, hanem megfagyott (a zene szólt tovább), ilyenkor ki kellett lőni az egészet, legközelebb már nagy valószínűséggel működött.
Indítottam egy militia karaktert, de egy kicsit overpowered ez a kaszt már a 3. chapterben is, orc elite 2 ütés, meg hasonlók, mészárlás az egész. -
W B #20326 tévedés! nekem a kieg is eredeti és ugyan ez a probléma. -
#20325 "Az apjáték eredeti, az addon nem."
Akkor meg is oldottad magadnak a problémát. :) -
Pedli #20324 Tudna valaki segíteni? A NoTR-ban nem tudok átmenni a bányavölgybe. Már jártam Jhakendarban és megöltem Ravent de ha a bányavölgybe akarok menni, akkor a betölti a csíkot olyan 70%-ig és lefagy(Az apjáték eredeti, az addon nem). -
#20323 Hm... ráadásul nálam 1440*900-ban gyorsabb lett a játék, mint ahogyan 1024*768-ban futott. -
#20322 Elvileg nálam is 0 a recalc, de majd megnézem. Igazából annyira nem zavar, kicsit masszívabbak az emberek, ennyi. :) Mikor átírtam, hirtelen mindenki olyan vékonyka lett. -
#20321 Kipróbáltam,... az írásvédelemre access violation-nal felelt, úgyhogy nem jó, viszont ha az ini-be beírom az 1440*900-at, akkor mindig megmarad. :)
Arra tippelek h. nálam a recalc érték 0, ezért nem számolja újra minden indításkor az optimális beállítást, ezért nem piszkálja a felbontást. Mindenesetre egyenlőre működik, úgyhogy tovább nem piszkálom most az ini-t.
Köszönöm az ini-s tippet! -
#20320 Pontosan...
Bár még nem próbáltam, de sztem macerás minden játék előtt átírni.
Elvileg úgy jó lehet, hacsak a játék a működése közben nem szeret belepiszkálni az inibe. :D -
#20319 Igen, az lehet! :) -
Zóanagyvarázsló #20318 Szerintem ő meg arra gondolt, hogy a fájl írásvédetté tétele talán használ ez ellen. -
#20317 Mármint játszol egy menetet, és amikor kilépsz a játékból, akkor. :> -
#20316 Az faca...
Write protection? -
#20315 Az iniben át lehet írni, csak kilépéskor mindig felülírja 800x600-zal. :S -
Rundstedt17 #20314 rosszul az én warez példányom tökéletesen müködött. -
Zóanagyvarázsló #20313 Érdekes, elvileg azon is van SecuROM, de talán rosszul tudom. -
#20312 nekem az alap semmi kieg. -
Zóanagyvarázsló #20311 Milyen kiadás van meg neked? Mert a Gold védelme nem ilyen joviális. -
#20310 törés?? nekem dvd nélkül megy és nem tört hanem eredeti. am ha megmondod prividen az e-mail címedet átküldök egy hasznos kis progit amivel rákereshecc.