Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.) Bár ebben a mondatban még mindig nem látom a logikát:
"(mondjuk ez nálam a dexterity megerõsítését jelenti az elsõ fejezetben, s nem annyira a bow skillt)"
Mondjuk felttelezzünk 30% Bow-ot az elején és 50Dexterity-t. Bár a sebzés nagy, mégis csak 30% a találat...
2.)Mégegyszer: "És olyasmit lehet csinálni, hogy pl. Onar házában a ládát ki akarom nyitni, de megtámadnak" ... ..."és én leütök mmindenkit meg õket is kirabolom az összes ládával együtt?"
És még egy nagy kérdés:<#idiota>#idiota> Megfigyeltem, hogy a http://beam.to/gothic2.hu -n írt dolgok (gondolom a kieg. miatt) sokban eltérnek (pl. orkmészárlónak 65str 65sebzést írnak, én meg elmentem érte és 135-135). Ez azt jelenti, hogy az elsõ fejezethez ajánlott célok (65str elérése --> orkmészárló használata, 30% one-handed) is megváltoznak. Kb. mennyi str, one-handed %, és milyen megtanult skill javallot?
Karakterem most:
Lvl 9 Mercenary
Str 44
Dex 21
One-handed 30%, Bow 15%, többi alap
Take trophies, forge weapons, pick locks megtanulva
10 Learning pts. (még nem döntöttem <#idiota>#idiota>)
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Dexterity a következõkhöz kell (NotR): bow-hoz kritikus sebzésként adódik, ritkábban törik a lockpick (ebben nem vagyok biztos, de egyébként sem annyira lényeges), zsebtolvajlásnál (pickpocket) meghatározó képesség, néhány közelharci fegyver (sword, rapier, master sword, betty) használatához szükséges, de a kritikus sebzést ezeknél is az erõ befolyásolja. Ezek mellett a 90-es érték elérésével megkapjuk az akrobatikát, így lehet szép nagyokat ugrálni. Semmi máshoz nem szükséges a kezdõ értéknél magasabb dexterity.
"(mondjuk ez nálam a dexterity megerõsítését jelenti az elsõ fejezetben, s nem annyira a bow skillt)"
Kell dexterity, ha harcos vagyok, és nem íjászkodom?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Huno (vele majd Jharkendarban lehet találkozni
És akkor még mindig csak 30% One-Handed, mana 15, és semmi plusz; se zárnyitás, se kovácsolás, se alkímia(fõleg mert azt se tudom, hogy tanuljak alkímiát, ha nem Constantino tanítványa vagyok..). Tehát egy jó karakterhez elsõ fejezetben el kéne árni a 15-16 körüli szintet? Na ne...
A kombóknál a kard kombókra gondoltam, pl: jobb-elõre-bal, de nem nagyon értek még hozzá.
És még valami: mitõl kezdõdik el a második fejezet? Mit kell tennem?
A különbözõ nõvényeket, elixíreket, kõtáblákat, melyek permanens jelleggel növelik a képességeket, csak a játék végefelé érdemes elhasználni, amikor már tényleg sok pontot kellene fejlõdésre költeni. Mert a helyzet bizony rosszabodni fog, ha egy tulajdonságod eléri a 120 pontot, akkor már 5 TP kell egyetlen pontnyi fejlesztéshez. Lásd a táblázatot a bannerben szereplõ linken, a Die Nacht des Raben menüpont alatt.
"amúgy szerintetek mik a legjobb kombók?"
Nem tudom, hogy ezalatt mit értesz pontosan. Talán a különbözõ skillekre gondolhatsz. Úgy vélem íjászat bármilyen karakterrel hasznos lehet az elején (mondjuk ez nálam a dexterity megerõsítését jelenti az elsõ fejezetben, s nem annyira a bow skillt), az alkímia és a zárnyitás egyenesen kötelezõ, illetve én valamilyen szinten vadászni tudok mindig, a többi már jóval inkább céh- és játékosfüggõ. A zsebtolvajlás sem rossz, jár érte XP is, de én nem szoktam minden karakterrel felvenni, egyrészt nem mindig fér eble a szerepbe, másrészt dexterity is kell hozzá.
amúgy szerintetek mik a legjobb kombók?
Összegyûjtöttem minden növényt Constantinonak, de nem tudom befejezni a küldetést...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ha beállok egy csapathoz, akkor már nem hordhatom?
http://newspics.rpgdot.com/rwdownload/index.php?url=&dlid=18
Az a gond, hogy már régebben is játszottam a Gothic 2- vel, és a magyarosítás jól ment.
Most az a gond, hogy amit az emberek mondanak, azt Angolul írja ki <#boxer>#boxer>.
Ezt hogy kell megcsinálni hogy az is Magyar legyen? Mert nekem régen olyan volt.
Elõre is kösz! Bye!<#wave>#wave>
látom a topik nincs elfeledve - vagyis van aki játszik a Gothic 2 -vel, - hiába, ami jó - az jó 😊
csak beköszöntemm 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Yang: Skandi- senior shao wari
"Bezeg 3 nyilvsszo és orokre elfelejtett mindent"
Nálam õ eddig teljesen sebezhetetlen votl a NotR-ben és az alapjátékban is.
Próbáltam felejtést varázsolni rá, de nem hatott. Bezeg 3 nyilvsszo és orokre elfelejtett mindent<#eplus2>#eplus2>
Yang: Skandi- senior shao wari