Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darky
Gondolom innen:
http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/randal/
És akkor most honnan lesz letölthetõ az elsõ rész magyarosítása?

Shaman
Mármint G2 fordítás.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Csak a baj,hogy Hunnenkoenig eltünt,s vele együtt a fordítás is....

Randal
Sziasztok!
Igen, jól olvastátok!

Végre valahára elkészült a Gothic 1 magyarosítása!
Külön köszönet érte Zoleecának amiért eltûrte sanyargatásom.
Íme a Gothic 1 magyarosítás csapata:

Zoleeca, Nevl, drakeX, Esronhoil, Gothic és Randal

Sorry hogyha valakit kifelejtettem, de az elmúlt egy hétben annyira meg voltam fázva, hogy már az agyamat is kifújtam.
Nos, most lett elküldve az anyag konvertálásra, remélem hamarosan elkészül.
Ezért Special thanx to: HornOx

És még köszönet Hunnenkoenignek is!

Ja igen, a videók még nem feliratosak, talán nemsokára azok lesznek.

Na bye!

Mégvalami:

zoleeca:
A G2-t még én sem játszottam ki, de azt már tudom kit kell kinyírni és hányszor meg mindenféle egyéb dolgot is á.
De a legnagyobb élmény maga a játék lesz, magyarul😊))
(Hajrá Hunnenkoenig)

Na, mostmá télleg bye!

Hacker
Íme:

Gothic 2 hivatalos oldala

Gothic 2 nemhivatalos, de magyar oldala-valószínûleg itt lesz a magyarítás is.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Itt van néhány nyalánkság (animációk, patchok, cheatek,stb.) a gothic 1-2 és addon játékához

Ide kattints!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Hát akkor a sárkánytojásital 15-öt ad. És látszólag, 2 sárkánygyökeret találtam a szigeten, nem 1-et (2 már eleve volt nálam, csak nem akartam felhasználni)

Hacker
Ok. Ez lettem a gothic 2 végére:

Paladin
Szint:31
Felmaradt tp:31

Erõ:124
Ügyesség:45
Mana:40
Életerõ:527

Egykezes harctechnika:60%
Kétkezes harctechnika:100%
Bánás az íjjal:10%
Bánás az íjpuskával:30%

Egyéb képzetségek:
Állatbõrök lenyúzása
Zárnyitás

Fegyver:Szent kivégzõ
Páncél:Nehéz lovagpáncél

Hacker
Hú hát nem tudom. Lássukm, csak. Sárkánytojás ital, +25 erõ...vagy 15? Én 25-re emlékszem. +3 sárkányökér. Találtam egy erõelixírt +5. Az összesen 133. Asszem ennyi volt a 6. chapterben. Bah. Mindjárt megnézem az adataimat. pill.

Kurty
Hacker én is 31-es szinten vittem végig! Csak 135-erõm vót, de levertem a csont sárkányt! Hogy áll a fordítás?(mármint a Gothic 1) És honnan lehet letölteni a gothic 1-et? A Gothic 2 *.vdf fájljait milyen progival lehet módosítani? Ha valaki tudja akkkor mondja meg sürgõsen! Kösztök, csá!

Shongi
Hi lenne még egy kérdésem. Már harmadszorra nyomom, az eslõ palám 32-es act6 elején, a sárkányvadász 36-os 5act végén, és most van egy kis varázslóm is, viszont van egy láda amit soha nem tudtam kinyitni. Amikor a Taverna felé megyünk , Akil farmjához vezetõ lépcsõt elhagytuk, van egy pár molerat, és egy pár hulla, itt van egy barlang benne egy láda amit nem tudok kinyitni please help!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Hacker
Már azelõtt elmondták nekem is. Aki rendszeresen feljár ide, az már tudja. Hál istennek, a xardasos még nem derült ki.

Csak azt tudnám miért kell elmondani hogy mi a föellenség?????????????

VAN AKI MéG NEM VITTE VéGIG!

Ne rontsuk már el mások szórakozását!!!!!

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hacker
Naszóval. Fõellenség, csontisárkány (amúgy elõsször azt hittem, magával Beliar-al kell harcolnom). Hogy mannyit megszenvedtem vele. Mindig kinyírt. Próbáltam varázslattal. Nem ment. Próbáltam kardharcal. Mindig hátralökött. Aztán, rájöttem. Bevedeltem, egy gyorsítóelixírt, és rárontottam. Nincs duma! Rögtön harcihelyzet. Nekitrontottam, és elkezdtem püfölni. Hátralökött. 1 másodperc múlva, már megint ott voltam, és vágdostam a dögöt. A gyorsítóelixít bevált. És gyõzedelmeskedtem. Hát igen. 31-es lettem a játék végére, bár csak a sárkány legyõzése után (szóval a sárkányt 30-ason gyõztem le). Nem rossz heh? Így legalább, nem volt unalmas a játék.

Izgatottan (vagy izgatottabban) várom a kiegészítõt. Mi van a magyarítással? Megvan már? Azonnal értesítsetek ha igen. A kiegészítõ angol változatának megjelenése elõtt (valamikor januárban) még az 1.- részt végigjátszom (magyaul) 😊

Hacker
Végre én is beleszólhatok ebbe. Ugyanis végigvittem a gothic 2 IGEN. GYÕZTEM. Elõsször segítek, aztán elmondom a többit 😊

Sárkánytojások a paladinnál is ott vannak. Én sárkánytojásitalt csináltam belõlük. Nálam volt az, amit a jégsárkánytól vettem el és oda akartam addni Benettnek. DSe amikor ezt felajánlottam (a hajón) azt monda vigyem innét a fenébe mert õ aztán hozzá sem ér.

Shaman:nekem a Vatras, nem csinálta meg az italt. Én megtaláltam a receptet, és megcsináltam magam. Vatras semmit alkímiát nem segített, de a gyógyításának nagy hasznát vettem, az elején, bár még indulás elõtt, temérdek életelixírt vettem.

üdv néktek
Ugy latom Randal ma meg nem jelentkezett...
Remelem csak azert mert nagyon el van foglalva az utomunkalatokkal...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Shongi
Na figy, bennetnek ezeket is oda lehetne adni, ezek szerint semmit jót nem ad?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shaman
Bennetnek azt a tojást kell adnod,amit a jégsárkány mögött találtál. Chapter 5-ben akkor lehet több tojásod,ha NEM Mágus vagy. Ugyanis zsoldosként a barlangokat megszállták a gyíkemberek,s egy csomó barlangban van tojás. Mágusként nem így van. Amúgy tartsd meg mert majd megtanulod a sárkánytojás elixírt (ha elviszed magaddal egyik varázslót a hajóra,pl Vatrast)

Shongi
Randal mennyiért írnád ki nekem a fullos Gothic-ot?

Shongi
Lenne egy kérdésem,5. fejezetbe van 12 sárkánytojásom, érdemes odaadni Bennetnek( esetleg több van mert ha odaadom azt mondja már nem találok többet viszont nem kerül be a teljesítettek közé!), vagy inkább tartsam meg?

darky
Nem, nem mindenhov? lehet ?kezetet ?rni, mert egy csom? k?rd?jel jelenik meg p?ld?ul Ausztr?li?ban. J?esetben 😊)
Shaman
Mié külföldre nem lehet ékezettel írni??

darky
Mocs de külföldre írtam az elõbb levelet, és még nem szoktam vissza az ékezetre😊
darky
Igaz, tevesztettem, mar chpt. 2ben vagyok, csak most megyek masik terkepre, akkor ugy 11 korul leptem at...
Shaman
10.000. KOMMENT. Most 9200-nál járunk!

Hacker
Hátpedig, az elején nehéz volt. Vagy 5 elit mocsok, meg 3-4 shámán. Plussz néhány sima harcos, de õket 2 vágással elintézem.
De így legalább igen izgalmas a játék, és megoldok én mindent. Jöhet bármily nehéz akadály 😊

Hacker
Mi az a 10K?

Shaman
jaja,én mágussal 40-es szinten fejeztem be.
Szal a 27 elég kevés!
Egyébként hajrá emberek a 10K!

Mike
27 az nem sok

én cc 35-36-os voltam chapter 5 végére

39-es lettem a végére

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mivan? chapter 6-ban neked gondot okoz az orkokat halomra gyilkolni?
nem létezik...

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hacker
Chapter 2-be, 15-õs szinten! WOW
Kicsit sokK

darky
de az északi erdõben meg biztos van vagy két szintre elegendõ enemy...
darky
Én most megyek chapter 2-be, 15. szintû varival...
Hacker
Paladin vagyok. Asszem 27-esen mentem át a szigetre (hát az elsõ chapter 8-asan fejeztem be. Hát feljebb már nem bírtam menni, pedig kitisztítottam néhány erdõt és minden küldit megcsináltam...a többi chapterben is) Már fejlõdtem vagy 3-4 szintet, amióta itt vagyok.
Én inkább a kétkezes harcra mentem. Már 100%-os. Az íjpuskát, kezelem 30%-on (csak a sima íjpuskát (crossbow), mert csak 41-es az ügyességem), és a varázslatokból is megtanultam az alapokat (40-es manám van, és 4-5 paladinrúnám. Nekem elég). Már lassan befejezem. És utána gothic 1 magyarul

Hacker
Egy napig felk se nézek, és lemaradok a legnagyobb buliból. Kész a gothic magyarosítása.
KIRÁÁÁÁÁLY !!!
Gyorsan végigjátszom a gothic 2-t. Aztán küldeni azt a honosítást. Amúgy már nincs sok hátra. Legalábbis azt hiszem. Most ott járok, hogy van egy ilyen....akármi. Sok ajtó egymás mellett. Kapcsolókat kell nyomogatni, aztán majd gondolom, kinyílik a szemközti ajtó. Még 2 van hátra.

Hú bakker. Hogy mennyit megszenvedtem az orkokkal. Azt a nagy hullámot az elején...vissza kellett csalnom minden a hajóra, hogy a haverok ellássák a bajukat. Aztán a sámánokat könnyû volt. Aztán gyütt vagy 4 élõhalott ork. Bakker! KINYÍRTÁK KOR ANGART! Úgyhogy megint egyedül vagyok a kriptában. Megyegetek, csak néha mesokallok. Bakker...belehalnának ha csak egyszer nem templomban lenne a fõellenség, hanem...mit tudom én...egy hegy tetején. Vagy egy nyitott arénában. Na mind1. Mindenesetre, a paladinvarázslataimnak nagyon nagy hasznát vettem.

De jó - de jó 😊)

zoozoo
ÕÕÕÕ...
Már kész van???
Mindenki eltûnt 😊

Bandew
Én is legalább annyiszor, hogy észrevegyem a hibád. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Váááááááá!

na mégegyszer:

Gothic magyarul, mert megérdemlem

pedig 10x elolvastam...

NNNNAAAA!

Befejeztem, legalábbis a nagyobb részét. A többi rövidke sort, szavakat Randalra bízom.

Most már tényleg nagyon közel a cél emberek!!!! én már szinte látom: egy hétig mindenki eltünik a fórumról és megy Gothicozni.

Gothic magyarul, mert megérdelem.

és Ti is, de leginkább Randal

Viszont kabátzsebben is elfér!

Pedig csak az van. Ez van. Nem láttam sehol sem még, es ugylatom sokak vannak igy. A CD irast hogyan tudnad megoldani nekem? Mert jo ötletnek tünik

Randal
Ja igen, ha írsz akkor emilbe írj!

Bandew
A rip tényleg übersalakanyag. 😄
Méltó is a nevéhez 😄
rip = R.I.P (rest in peace)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Randal
Zoleeca!

Eszembe jutott mégvalami.
Mielõtt elkezded lefordítani a maradékot (amit mondjuk már nagyrészt megtettél) nézd meg a kapott mondatokat, keresd meg az eredeti szövegfájlban és nézd meg a magyarban hogyan lett lefordítva.

Ugyanis most belenéztem abba mait fordítottál és jópár mondat ismerõs volt.
Szóval ahogy elnézem, a kis köcsög szerintem 350 olyan sort adott ami már le volt fordítva. Elvileg.

Randal
Hétvégére lett volna jó, mert jövhéten már össze tudom kaparni, de ha nincs más akkor itt jelzek neked😊

No, akkor holnap megkapom Zoleecától a maradékot és hétvégén nekiesek a cuccnak.

Valszeg kedden már lehet majd letölteni a cuccot.

Zoleeca:
Ne mond már, hogy csak RIP-es Gothicod van!!!!
Ha kell akkor adok kiírom neked.

A fordítás az tényleg gáz, mert valamikor csak a környezõ szövegbõl tudod meg mi a szar van.

A Pinnaclehoz nem értek, de megpróbálok valamit alkotni😊

Persze ha sokára lesz csak, akkor elküdhetem postán, kiírom cdre...ha így gyorsabb, mint ahogy te meg tudod szerezni...
Randal
Nem vagyok sajna, na akkor mindegy, majd lesz eccer.

Hali, hát én a kazaaról szedtem le valami 152 megás zipet, de persze ott vagyunk ahol a part szakad, hacsak nem vagy miskolc közelében...