Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Igen, jól olvastátok!
Végre valahára elkészült a Gothic 1 magyarosítása!
Külön köszönet érte Zoleecának amiért eltûrte sanyargatásom.
Íme a Gothic 1 magyarosítás csapata:
Zoleeca, Nevl, drakeX, Esronhoil, Gothic és Randal
Sorry hogyha valakit kifelejtettem, de az elmúlt egy hétben annyira meg voltam fázva, hogy már az agyamat is kifújtam.
Nos, most lett elküldve az anyag konvertálásra, remélem hamarosan elkészül.
Ezért Special thanx to: HornOx
És még köszönet Hunnenkoenignek is!
Ja igen, a videók még nem feliratosak, talán nemsokára azok lesznek.
Na bye!
Mégvalami:
zoleeca:
A G2-t még én sem játszottam ki, de azt már tudom kit kell kinyírni és hányszor meg mindenféle egyéb dolgot is á.
De a legnagyobb élmény maga a játék lesz, magyarul😊))
(Hajrá Hunnenkoenig)
Na, mostmá télleg bye!
Gothic 2 hivatalos oldala
Gothic 2 nemhivatalos, de magyar oldala-valószínûleg itt lesz a magyarítás is.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Ide kattints!
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Paladin
Szint:31
Felmaradt tp:31
Erõ:124
Ügyesség:45
Mana:40
Életerõ:527
Egykezes harctechnika:60%
Kétkezes harctechnika:100%
Bánás az íjjal:10%
Bánás az íjpuskával:30%
Egyéb képzetségek:
Állatbõrök lenyúzása
Zárnyitás
Fegyver:Szent kivégzõ
Páncél:Nehéz lovagpáncél
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
VAN AKI MéG NEM VITTE VéGIG!
Ne rontsuk már el mások szórakozását!!!!!
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Izgatottan (vagy izgatottabban) várom a kiegészítõt. Mi van a magyarítással? Megvan már? Azonnal értesítsetek ha igen. A kiegészítõ angol változatának megjelenése elõtt (valamikor januárban) még az 1.- részt végigjátszom (magyaul) 😊
Sárkánytojások a paladinnál is ott vannak. Én sárkánytojásitalt csináltam belõlük. Nálam volt az, amit a jégsárkánytól vettem el és oda akartam addni Benettnek. DSe amikor ezt felajánlottam (a hajón) azt monda vigyem innét a fenébe mert õ aztán hozzá sem ér.
Shaman:nekem a Vatras, nem csinálta meg az italt. Én megtaláltam a receptet, és megcsináltam magam. Vatras semmit alkímiát nem segített, de a gyógyításának nagy hasznát vettem, az elején, bár még indulás elõtt, temérdek életelixírt vettem.
Ugy latom Randal ma meg nem jelentkezett...
Remelem csak azert mert nagyon el van foglalva az utomunkalatokkal...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
De így legalább igen izgalmas a játék, és megoldok én mindent. Jöhet bármily nehéz akadály 😊
Szal a 27 elég kevés!
Egyébként hajrá emberek a 10K!
én cc 35-36-os voltam chapter 5 végére
39-es lettem a végére
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem létezik...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kicsit sokK
Én inkább a kétkezes harcra mentem. Már 100%-os. Az íjpuskát, kezelem 30%-on (csak a sima íjpuskát (crossbow), mert csak 41-es az ügyességem), és a varázslatokból is megtanultam az alapokat (40-es manám van, és 4-5 paladinrúnám. Nekem elég). Már lassan befejezem. És utána gothic 1 magyarul

KIRÁÁÁÁÁLY

!!!
Gyorsan végigjátszom a gothic 2-t. Aztán küldeni azt a honosítást. Amúgy már nincs sok hátra. Legalábbis azt hiszem. Most ott járok, hogy van egy ilyen....akármi. Sok ajtó egymás mellett. Kapcsolókat kell nyomogatni, aztán majd gondolom, kinyílik a szemközti ajtó. Még 2 van hátra.
Hú bakker. Hogy mennyit megszenvedtem az orkokkal. Azt a nagy hullámot az elején...vissza kellett csalnom minden a hajóra, hogy a haverok ellássák a bajukat. Aztán a sámánokat könnyû volt. Aztán gyütt vagy 4 élõhalott ork. Bakker! KINYÍRTÁK KOR ANGART! Úgyhogy megint egyedül vagyok a kriptában. Megyegetek, csak néha mesokallok. Bakker...belehalnának ha csak egyszer nem templomban lenne a fõellenség, hanem...mit tudom én...egy hegy tetején. Vagy egy nyitott arénában. Na mind1. Mindenesetre, a paladinvarázslataimnak nagyon nagy hasznát vettem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
na mégegyszer:
Gothic magyarul, mert megérdemlem
pedig 10x elolvastam...
Befejeztem, legalábbis a nagyobb részét. A többi rövidke sort, szavakat Randalra bízom.
Most már tényleg nagyon közel a cél emberek!!!! én már szinte látom: egy hétig mindenki eltünik a fórumról és megy Gothicozni.
Gothic magyarul, mert megérdelem.
és Ti is, de leginkább Randal

Méltó is a nevéhez 😄
rip = R.I.P (rest in peace)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Eszembe jutott mégvalami.
Mielõtt elkezded lefordítani a maradékot (amit mondjuk már nagyrészt megtettél) nézd meg a kapott mondatokat, keresd meg az eredeti szövegfájlban és nézd meg a magyarban hogyan lett lefordítva.
Ugyanis most belenéztem abba mait fordítottál és jópár mondat ismerõs volt.
Szóval ahogy elnézem, a kis köcsög szerintem 350 olyan sort adott ami már le volt fordítva. Elvileg.
No, akkor holnap megkapom Zoleecától a maradékot és hétvégén nekiesek a cuccnak.
Valszeg kedden már lehet majd letölteni a cuccot.
Zoleeca:
Ne mond már, hogy csak RIP-es Gothicod van!!!!

Ha kell akkor adok kiírom neked.
A fordítás az tényleg gáz, mert valamikor csak a környezõ szövegbõl tudod meg mi a szar van.
A Pinnaclehoz nem értek, de megpróbálok valamit alkotni😊