Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Bár várjunk csak! Lehet, hogy én értettem félre. Randal az elsõ részre gondol, ugye?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Én épp kedden vettem meg.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hacker
Magyarországon szinte beszerezhetetlen. Sajnos 😞

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Bandew
Miért, amit Magyarországon lehet kapni az miért nem jó?

Randal
Nem tudok kimenni Bécsbe sajna, meg gondoltam amcsiban úgyis meg lehet kapni, de ha tudsz pár darabot akkor szólhatnál, szerintem itt jópár embernek kellene😊

A videókat szerintem a Gamestaros fiúk bevállalnák, én is tõlük kértem hogy rakják majd fel.

Hunnenkoenig
Minek oda amerikai? Kijössz becsbe es mindent megkapsz angolul.

A videokat nemhiszem, hogy feliratozom, mert nincs hely hova feltenni. Ha ugyse erted, akkor mindegy, hogy nemetül pofazik-e vagy sem, ha meg erted, nem kell a felirat.

A nemet videok magyar felirattal fent vannak az oldalamon.

Hacker
Majd egyszer. Csak ki kell várni

Pletykák szerint február és környéke

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker

Johnyy
Azt még elõször be kell jelentenie a piranyánk

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

magus
kieg mikor jon?

XCoMA
Legyünk magyarok!!!
El innen a nyugati kultúrával!!!!
Elõ a zsírszalonnát és a Tisza sportcipõt!!!!!!😄DDD

XCoMA
Legyünk magyarok!!!
El innen a nyugati kultúrával!!!!
Elõ a zsírszalonnát és a Tisza sportcipõt!!!!!!

Bandew
Hunnenkoenig lesz majd az angol G2-höz magyar feliratú videó? Tehát, hogy angol hanggal?

Hacker
Na jó. Legyen sóska. Királysóska. Mint valami mártás nem

Gothic-ot vagy 2-t?
Takanohana
OK, köszi!

Hunnenkoenig
igen be kell masolni. Valahol a DATA mappaban a videos alatt azt hiszem....

keress ugyanolyan nevü fajlt es csereld ki

Takanohana
Köszi, letöltöttem. Magában nem tudom lejátszani, be kell másolnom a játékkönyvtárba?

Hunnenkoenig
Ha elmesz az oldalamra, onnan letöltheted a feliratozott videokat es akkor megtudod.

http://beam.to/gothic2.hu

Takanohana
Sziasztok!

Sajna nincs sok nyelvismeretem, világosítson már fel valaki, hogy mi volt Xardas szerepe a G2-ben, és mit mond a végén a videón?

Esrohnoil
Nem baj az ha gagyin hangzik, nem árt bele a poén, az eredetiben is sok van. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
ROTFL

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bandew
Na az meg a másik :-D

Bandew
Azért az kicsit másfajta fordítás, mint királysóskát királylevélre fordítani. Mondom ez a Gyûrûk Urában lévõ gyógynövény neve. Ha nem lett volna Gy.U akkor most Gothic sem lenne. Legalább ezzel adózzunk.

Methylisocloro
Ballag kifelé a fõhõs Korinthis város kapuján.
- Hova mész Jóska? - kérdezi az kapunál álló õr.
- Megyek sóskát szedni. 😊

Jockey
nemtom miért kell megváltoztatni hülye magyar szokás szerint mindent, miér tnem jó az eredeti?
Emléxem még az Angolul csak Stoppos címû thrillerre, persze nálunk: Az országút fantomja néven ment a moziba, tiszta röhej.
Nekem tetszik a sóska, és ráadásul szeretem is😊, sok kis kazincky meg kezdje máshol a dolgot ha már nagyon ezzel akar foglalkozni😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hacker
De mint magyar, sztem a királysóska gagyibban hangzik, mint a king sorrel. Attól hogy az angoloknak gagyi, attól még nem kell itt is annak lennie.

Methylisocloro
Márpedig a sorrel az sóskát jelent, lehet hogy gagyin hangzik, de ugyanolyan gagyin hangzik az angoloknak a king sorrel.

Esrohnoil
Jahm, de szerintem nem ártana ha a mindkét részben szereplõ dolgoknak azonos nevük lenne. Ez esetben jó magyarul is.

Johnyy
SZtem a növények és lények is mehetnek

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hacker
Sztem a gyógynövények nevét békén kéne hagyni, és nem kéne átírni, ahogy egy pár szörny nevét sem.

Bandew
Na ma megvettem eredetiben (angol)!
Most már fel tudtam telepíteni. Már csak egy jó kis magyarítás hiányzik.
Amúgy egy kérés...
Van a játékban úgynevezett King sorrel, ami a kézikönyv szerinti fordításban királysóska. De ez szerintem tök gagyi. Nem lehetne mondjuk királylevél? Ez a Gyûrûk Urában egy fontos gyógynövény volt (athelas), és szerintem jó lenne egy ilyen nevû ritka növény a játékban. De ez csak egy tipp.

Hunnenkoenig
Sajna semmi...irtam ma neki mailt...eddig nem valaszolt....

Ö sem az a tipus, aki nagyon összetöri magat :-)

Randal
Hali!

a G1-gyel mi a helyzet?
Semmi válasz?

tibor16
Már alig bírom kivárni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Bandew
ISTENEK VAGYTOK!!!!

Bár az idõzítés nem a legjobb. Félek, hogy nem az érettségire fogok tanulni.

Hunnenkoenig
Jövö heten felkerül a 60, de lehet, hogy a 70%-os forditas!

Ha minden jol megy, legkesöbb februar vegere kesz vagyunk!

Utana hibajavitas....

kösz hacker.!

Hacker
Olvass vissza egy cseppet!!!

HI!
Még mindig nincs kész a fordítá? Hol tartotok?
Hunnenkoenig
Mar megoldodott, köszi!

Hunnenkoenig
Tudja valaki, hogy a Scooner-nek mi a magyar megfelelöje? Van itt olyan, aki hajozastörteneszettel foglalkozik?

Regen olvastam egy ifjusagi kalandsorozatot, ami hajos környezetben jatszodott a monarchia idejen es ott azt hiszem siman szkúnernek hivtak, de nem vagyok benne biztos.

Ha valaki tud, segitsen.

Hunnenkoenig
Jol haladunk. Jövö heten lesz frissites.

Hunnenkoenig
Mindig az en honlapomrol töltsetek a forditasokat!
Volt egy verzio, ami nem müködött rendesen. Ha peched van, pont azt fogtad ki!!!!

Hunnenkoenig
Randal, nem tudom. Ujra meg kene neznem, de elvileg az a progi, amelyikkel avi-ba konvertaltad, vissza is tudja tenni. Ha jol emlekszem, a beallitasoknal at kell valamit irni, mert a Gothic2 bik-jei egy regebbi verzioval keszültek es ezert nem tudja megcsinalni az uj. Menj el a bik honlapjara, ott van valahol egy leiras, hogy mit kell csinalni!

Akkor menni fog.

Hunnenkoenig
Ez szerintem az en forditasom lesz, de valami nagyon regi valtozat. MEg *.ace kiterjesztesben :-)

Hacker
Hmm ez nagyon gyanús. Nálamm momentán nincs fenn a gothic 2, de gondolom nálatok igen. Nézzétek mér meg, hogy ez teljes magyarítás-e (Végre megtaláltam a linket, úgyhogy mostmár be tudom hozni)

magyarosítások

Hacker
majd csak 20 év múlva 😉

Hacker
Hû banyek. Találtam egy táblázatot, egy magyarításos oldalon. Nézzetek csak rá!

Beyond Good and Evil 1.73% (31)
Command & Conquer: Generals 3.41% (61)
Gothic 2 4.87% (87)
Grand Theft Auto: Vice City 19.80% (354)
Halo: Combat Evolved 2.18% (39)
Max Payne 2: The Fall of Max Payne 12.19% (218)
Need for Speed: Underground 31.38% (561)
Prince of Persia: The Sands of Time 6.38% (114)
Splinter Cell 5.15% (92)
Star Wars: Knights of the Old Republic 12.92% (231)

Nyert a NFS Underground, a gothicunk meg a végén kullog. Hál istennek, nem az uccsó. Én azon viszon nagyon meglepõdtem, hogy az a nyomorult Prince of Persia megelõzte. Na eez hogy történt?

Aztán megnyugodtam, mert a magyarításokat lesve ezt találtam

Ghotic 2 magyarítás
Leírás: Ghotic 2 magyarítás
Verzió: Méret: 1.47 MB
Felvétel napja: 2003. 12. 31. Számláló: 257 osztályzat: 10 (1 szavazat)
Osztályozás | Törött link bejelentése | Részletek

Ha valki még a Gothic nevét sem bírja leírni, az inkább maradjon kussba, ne híresztelje a hülyeségét. Félreértéss ne essék, a Gothicot, máshol is Ghoticnak írta. (Gondolom ezt nem Hunnenköenig csinálta, sztem nem is teljes)

Hacker
Hát max németül, de angolra még várni kell 😞