Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Ez a szenya Khorinis mester nem hajlandó megtanítani, mondván nem bízik meg bennem.
vakondpatkányzsírt=???
Ja és van egy csomó hely ahol nincs semmi olyan szerkentyû ami arra utalna hogy nyitható a rács.
És hol lehet(ti hol bukkantatok rá) ilyen kincsekre(vakondpatkányzsírt)?
Köszi.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Egyik helyen találtam egy kereket, de amikor megpróbáltam elfordítani akkor azt irta ki hogy "Nincs nállam ami kéne oda". Ezekrõl valakinek tapasztalata?(Még az elsõ fejezet környékére gondolok Khorinis város és környéke)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bandew: Mikor vetted? Az árak zuhannnak mint a nemmtommi. Nem biztos, hogy átbasztak, csak meg lehetett volna szerezni olcsóbban is 😛
Csak mert akkor én jól beszoptam a 7990Ft-tal.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Mercenary Camp - melleti cryptába találtam egy levelet amit Ivan irt. Ennek van valami küldetés jellege? Esetleg oda lehet adni valakinek aki kezd is vele valamit ..... kapcsolodik valahova ... vagy csak tájkoztató jelleggel kerülhetett bele?
egy kérdés Komáromból
G2 nemláttál valahol?
Mennyiért?
Ja ez már ketto :o)))
Yang: Skandi- senior shao wari
Ma este megjön a konvertalt anyag, azt igerte HornOx, ugyhogy ejszaka felrakom az uj forditast!
legalábbis eddig. most van egy kis idõm és elkészülök a 15587 - 15708 sorokkal még a héten.
üdvözlettel,
syabi
Montam már, hogy nemszeretem a németeket. Most voltam Ulmban, megnéztem 3 Pc-sbótban, de csak valami konyvuk volt a G2hoz. Pedig megvettem volna kiegészítostol is

Yang: Skandi- senior shao wari
Mostmar automatikusan megtalalja a megflelö könyvtart, ahova a G2 telepitve van es egyböl azt ajanlja fel.
valamint nem kellketkülön fajltletöltni az angolhozs a nemthez
Nem kaptam vissza idöben a konvertalt anyagot!
Remelem holnap megjön!
Azonnal kiteszem, amint van!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Én az újat kérdezem, amivel valami baj is volt. Azzal mi van?
Mi a helyzet a magyarítással? Mármint az 1. résznek. A 2. látom frissült. Gratula 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hamarosan küldi a G1-et es a G2 uj forditasat.
Szerintem a hetvegen fent lesz.
Randal, a G1-et majd küldöm, ha itt van!