Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Amúgy mi az hogy nem bízik benned? Megkaptad az áldásokat? Ha városi polgár leszel, akkor meg fog tanítani.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Hát tanulhatsz a tolvajcéhben is, meg asszem valamelyik zsoldos is tanít.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hol, kitõl lehet lock picket megtanulni?
Ez a szenya Khorinis mester nem hajlandó megtanítani, mondván nem bízik meg bennem.
Már nincs. :-(
Hacker
Moleratfat (ha jóra gondolok). Úgy néz ki mint egy köcsög. Sztem meg lehet tanulni az eltávolítását. Amúgy egy ilyen kell egy küldihez is. Akil farmjnál kapod.

Takanohana
Az angol megfelelõjét nem tudom, nálam már (hála Hunnenkoenignek) magyarul jelenik meg. Ha jól emlékszem az egész játék során két köcsög ilyen zsír volt nálam. Nem vásároltam õket, mert nem is kerestem ilyet, tehát az elsõt valakitõl elszedhettem, de nem emlékszem kitõl, csak egyszer feltûnt, hogy van. A második a hajón volt az alsó raktárban, mondjuk akkor már nem érdekeltek a rácsok, indultam a fõellen felé.

ProSatanos
Ennek az angol megfelelõje?

vakondpatkányzsírt=???

Ja és van egy csomó hely ahol nincs semmi olyan szerkentyû ami arra utalna hogy nyitható a rács.

És hol lehet(ti hol bukkantatok rá) ilyen kincsekre(vakondpatkányzsírt)?

Köszi.

Takanohana
Bizony, örülök is neki. De hát Ersiman idõben szólt, én is arra mozdultam meg. Külön köszönet érte!

Takanohana
Ezek többnyire mind patkányzsírral nyithatóak, ami viszont sajnos elég kevés van a játékban. Mindenesetre ha látsz megvehetõ, vagy megszerezhetõ vakondpatkányzsírt, ne hagyd ott, mert az ilyen rácsokhoz jól jön.

Jockey
debreceni MM-be is 8ezer, valamit nagyon kifoghatott aki 4ezerért megvette

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ProSatanos
Elég sok helyen van rács a barlang, épületbe ami elzár egy másik hejiséget. Ezek titkosajtók, vagy bizonyos küldivel tudsz majd bejutni oda?

Egyik helyen találtam egy kereket, de amikor megpróbáltam elfordítani akkor azt irta ki hogy "Nincs nállam ami kéne oda". Ezekrõl valakinek tapasztalata?(Még az elsõ fejezet környékére gondolok Khorinis város és környéke)

Takanohana
Így van, ott vettem meg én is 3990.-ért az angol G2-õt. Westend, Media Markt. Igaz, már csak 3-4 db. volt.

A Westendben a múlt héten 3990 volt. De már régebben is írtam a topikba, hogy ennyiért láttam.
Gothic 2-est még nem láttam nálunk ugy hogy nem is tom mennyibe kerül.)

Hacker
Akkor mégis van valami abban a leárazásos reklámban (A Media Markt 2004-es akciócsoport 😊)

Csak a MM-ban 4 ezer más boltokban én is csak 8-ért láttam.
Bandew
Egy hete a CDGalaxisban

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hacker
Kiegészítõját láttátok már a boltokban? Németül persze.

Bandew: Mikor vetted? Az árak zuhannnak mint a nemmtommi. Nem biztos, hogy átbasztak, csak meg lehetett volna szerezni olcsóbban is 😛

Bandew
Angolul???
Csak mert akkor én jól beszoptam a 7990Ft-tal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Takanohana
Amennyire én tapasztaltam, csak figyelmeztetés arra, ami a kriptában vár rád. Egyéb küldetésekhez nem kapcsolódik a levél.

Takanohana
Szia! Bocs, hogy belekotyogok, (nem nekem szólt a kérdés), de G2-õt nemrég vettem a Media Marktban 3990.-Ft-ért.

ProSatanos
Lenne egy kérdésem:
A Mercenary Camp - melleti cryptába találtam egy levelet amit Ivan irt. Ennek van valami küldetés jellege? Esetleg oda lehet adni valakinek aki kezd is vele valamit ..... kapcsolodik valahova ... vagy csak tájkoztató jelleggel kerülhetett bele?

Szia GDI!
egy kérdés Komáromból
G2 nemláttál valahol?
Mennyiért?
Ja ez már ketto :o)))

Yang: Skandi- senior shao wari

Takanohana
Nagyon várjuk!

Hunnenkoenig
Ok, buli! Köszi!

Ma este megjön a konvertalt anyag, azt igerte HornOx, ugyhogy ejszaka felrakom az uj forditast!

hunnenkönig, bocs hogy eddig nem jelentkeztem, de rengeteg munkám volt és nem jutottam szabadidõhöz, hogy fordíthassak.
legalábbis eddig. most van egy kis idõm és elkészülök a 15587 - 15708 sorokkal még a héten.
üdvözlettel,
syabi
Sziasztok!
Montam már, hogy nemszeretem a németeket. Most voltam Ulmban, megnéztem 3 Pc-sbótban, de csak valami konyvuk volt a G2hoz. Pedig megvettem volna kiegészítostol is

Yang: Skandi- senior shao wari

Duzsuki
Vegyél másikat!

Hunnenkoenig
Basszus, szar a billentyüm

Hunnenkoenig
a 05-ös fajlban csak a telepitö ujult a04-eshezkepest!

Mostmar automatikusan megtalalja a megflelö könyvtart, ahova a G2 telepitve van es egyböl azt ajanlja fel.

valamint nem kellketkülön fajltletöltni az angolhozs a nemthez

Hunnenkoenig
Nem frissült, sorry!
Nem kaptam vissza idöben a konvertalt anyagot!
Remelem holnap megjön!

Azonnal kiteszem, amint van!

Johnyy
Ahha 5 ösz a szám , mondjuk az írott anyag még nem frisült de a fordítás verziója a lényeg.. nem? Amúgy a vasárnapból még hátra van 3 óra

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hacker
Hát nekem egy olyen filet akar letölteni hogy "G2_hun_0.5b.exe". Lehet hogy rosszat töltök, de én itt nem látok 4-est 😉

Igen azt látom mit ír ki.de az nem jelenti azt hogy már fent is van frissítés.Még csak fent lesz.

Arrol volt szó ma frissül.Nem panaszkodok de nekem azt írja ki utlsó frissítés Jan 23án volt.És nem 50% van kiírva hanem 40%.

Hacker
"Vasárnap felkerül az új fordítás. 60%-ot igertem, de az csak saccolva volt. A tényleges méret sajnos csak 50%-os lesz. Ez úgy értendö, hogy az össz szöveg 50%-a kész. Ha például Lovaggal játszol, akkor természetesen a Mágus szövegeit nem fogod látni és fordítva, ezért kevesebbnek tünhet!" írják ITT

Bandew
Mirû beszélsz? Frissült az.

még nem frissült a gothic 2 fordítás.Még mindíg 40%.

Johnyy
Javítása még sztem nincs de aktuális, amugy teljes én töbször végigvittem a gamét a beta fordítással és tökéletes volt, naatól még lehetnek benne hibák

Hacker
Akkor már a teljes, hiba nélküli van fennt? Nem hinném, mert még mindig bétát ír ki 😛

Én az újat kérdezem, amivel valami baj is volt. Azzal mi van?

Johnyy
Rég kész 😊

Hacker
3. oldal? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jaj ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ezt mégegyszer ne csináljátok. A végén a sülyesztõben kötünk ki.
Mi a helyzet a magyarítással? Mármint az 1. résznek. A 2. látom frissült. Gratula 😊

Hunnenkoenig
Meg nem frissült!
Meg varom a konvertalt anyagot!

Vasarnapig frissülni fog!

Johnyy
Jeeeee. ahha vasárnap 50 sz SÍRÁLYYYY

[Jakuza]
Na amint latom frissult a magyaritas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hacker
ÉLJEN! ISZINYATOSAN ÖRÜLÖK ÉN ÉS GONDOLOM MINDENKI MÁS IS

Hunnenkoenig
HornOx jelentekzett!

Hamarosan küldi a G1-et es a G2 uj forditasat.

Szerintem a hetvegen fent lesz.

Randal, a G1-et majd küldöm, ha itt van!

Hacker
Mákod volt, hogy meglelted 😊

Hacker
Cheat. Fogadjunk?!

tibor16
Ne hülyíts...mér, hogy kell???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...