Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem a rákpáncél jol nézett ki.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hát a nehéz lovagpáncél tényleg jól néz ki, de a könnyût kinézetre nemigen csíptem. A zsoldosok páncélja nekem jobban tetszett (Fõleg az 1. Az nagyon király 😊)
"Figyu melyi kaksztnak van olyan ruhálya mint az 1. részben Gomeznek?"
Olyat páncélt te sehol nem találsz. A 2. részbe sem jön át, de van helyette másik 😊
Azt még én sem nyomtam végig!
De majd végig fogom...!
... miután itt a teljes fordítás!

1. van egy magas hegyen egy rom, ott keresgélj, asszem a torony tetején van 2. kijössz a Régi Táborbol, van egy hid ott szemben és attol jobbra van egy nagy szila sziget ott van a könyv 3. Uj Tábor elööti elsüllyedt házakkal szemben a parton 4. 2db hajoroncs között 5. ugyanott van ahol az elsö, de mielött ezt elolvasod ments állást😊 (ha jol emléxem akkor ezeken a helyeken vannak a könyvek)
Figyu melyi kaksztnak van olyan ruhálya mint az 1. részben Gomeznek?
Amugy az 1. részben a tûztoronyban egy csontvázmágustól lehet szerezni egy Cromanin nevû könyvet ami elolvasása után kapunk egy küldetést (naplóbejegyzést)"A Jövevény"
címszó alatt , na most ez egy küldetés, vagy csak egy érdekesség , ha valaki tudja írja már le hogy ezzel lehet e valamit kezdeni?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A szövegek ömlesztve vannak es soronkent forditjuk.
Hogy az most pont melyik karakternek a szövege, nem tudom.
Jatszal azzal, amelyik a legszimpibb, aztan majd meglatod :-)
itt a korrekt:
user.sync.hu/randal
Azt hittem a jatekmagyaritasok topikban ott van a cime, de nincs....
Akkor megnezem a telepitöt es beirom öket is, ja meg a te honlapodhoz a linket is elfelejtettem asszem, de majd utananezek :-)
Hunnenkoenig:
A honlapodon kellene egy-két javítást eszközölni, ha lehet😊
A Gothic 1-et nem CSAK én fordítottam, a telepítõben benne van a többiek neve.
Csak ennyit akartam.
(Azér szólok, mert nem akarom, hogy a többiek megkövezzenek
)
THX!😊))
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
The Best King ala Hunnenkoenig! :o)
Egyelöre nehezsegeim vannak, mert azt irja ki, hogy nem talalhato a fajl, pedig fent van a szerveren. Addig, amig nem müködik rendesen, töltsetek le a patchet!
Elvileg müködnie kell rendesen es ugyanaz, mint a telepitös valtozat, csak nem kell ujratelepiteni az egesz kocerajt!
ha barmi hiba van, irjatok legyszives!
Remelem a telepitö is megjelenik valamikor. Lehet, hogy a szervernek idöre van szüksege, hogy felismerje...
Ja es a Gothic 1 regi forditasa is fent van!
Az uj jövö heten kerül fel, de inkabb nem igerek biztosat!
A honositas oldalat ezentul a www.honositasok.com oldalon lehet elerni!!!!
Probalkozom al-domainekkel is, csak valamiert nem akar müködni :-)
Ha sikerül, akkor a http.//gothic2.honositasok.com alatt lesz elerhetö.
Szal ÉLJEN A KIRÁLY. ÉLJEN HUNNENKOENIG és csapata

Tudjátok ki vagyok? Nem mi?! Hacker vagyok. Mármint ez volt a nevem. Úgy döntöttem lecserélem, mert már túl sok bajom volt vele. Szal mostantól Ottto néven jövök fórumozni.
Azért nem jelentkeztem eddig, mert 24 órát várnom kellett. Mostantól járok 😊
Szerintem ha eddig kibirtuk már igazán kibirunk egy-két honapot a teljes fordításig. Ez a pár nap pedig nem akadály.
Légy nyugott igy is királyként tisztelünk, legalábbis én.

Sajna a tárhely megszünt, ahol eddig voltak.
Amint tudom felrakom öket máshova!
Ma beszeltem HornOx-al. Az a baj, hogy minden alkalommal, mikor konvertalja a fajlokat, ujra kell telepitenie a G2-t, mert az addonnal nem kompatibilisek a fajlok, ezert az elhuzodas. Ma megigerte, hogy a napokban megcsinalja es elküldi.
Azt is megigerte, hogy elküldi a szükseges progikat es egy leirast, hogy mit kell csinalni a konvertalashoz.
Igaz egyszer ezt mar eljatszottuk, de akkor hülye voltam hozza. Most megprobaljuk megegyszer.
Ha valaki jartas Pearl-ben, az jelentkezzen, legyenszives!
Na csak ennyi. Csak tudatni akartam, miert kesik a forditas updatje :-))
Legyetek meg egy kis türelemmel :-)
War. War never changes.
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A játék április környékére várható (ÁPRILIS 15.). Nem hiszitek? Akkor nesztek:
"i was just kiddin lads atari only said to me (by email) it will be released around april"
"Hi my dad works at atari he says Gothic 2 the night of the raven is going to be released on this date! 15 April"
"Maybe your right with the 15 april date becouse some people on other forums say the same thing"
"I know that the addon will be released in english but the question is when i think the UK version will be released in april and the US version in may/june" -> Sztem nekünk jó az angol verzió, és menjenek innen az amerikaival 😊
Na. Elhiszitek 😉?
nincsújabb hír az angol nyelvû addonról?
"Küldetés: Bandita rajtaütés (Khorinis)
Beszélj Hakonnal, a fegyverkereskedovel a piactéren. Ha kikérdezed, elmondja, hogy idefelé jövet banditák rabolták ki Akil tanyájának környékén. Jelentette a városi orségnek, Pablo foglalkozott is a dologgal, de nem jutottak semmire. Keresd meg Pablo-t, és kérdezd ki a Hakont megtámadó banditákról, mire elmondja, hogy valahol az erdoben tanyáznak. Menj ki a keleti kapun, és indulj el a Taverna felé. Az egyik útjelzo táblánál találsz egy lépcsot balra felfelé. Ez vezet Akil tanyájához, menj arra (ha már ott vagy, segíthetsz Akilnak megölni az ot fenyegeto zsoldosokat is). A lépcso tetején egy útjelzo mutatja a világítótoronyhoz vezeto utat, erre kell menned. Amint beérsz az erdobe, látni fogsz egy sziklafalat a bal oldalon. Ezt kövesd az út mellett, és hamarosan találsz egy barlangot. Öld meg a banditákat (egyesével nem nagy ügy), és a ládájukban találsz egy furcsa halat. Ezt használd a felszerelés ablakból, és olvasd el a levelet, amit találsz benne. Menj vissza Hakonhoz, és mondd meg neki, hogy megölted a banditákat. A küldetésnek ezzel vége, de még azért valamit meg kellene tenned. A levél alapján menj le a kikötobe Halvorhoz, a halkereskedohöz, és mutasd meg neki a levelet. Fogadd el az ajánlatát, add vissza neki a levelet, és ne add fel a milíciának. Ha akarod, akkor akár fel is adhatod (ekkor ne add vissza neki a levelet, mert az a bizonyíték), de nem éri meg az a pár arany.
Küldetés: A kereskedok aranya + Küldetés: Egy találékony tolvaj (Khorinis)
Keresd meg Jora-t a piactéren, aki elmondja, hogy valaki kirabolta. Rengarura gyanakszik, de nem tudja bebizonyítani. Ajánld fel a segítségedet, aztán menj Rengaruhoz. Vágd a képébe, hogy o lopta el a pénzt, erre elkezd menekülni. Rögtön szólítsd le még egyszer (ha nem sikerül, akkor kövesd, és beszélj vele, amikor megáll). Kérdezd meg ki o, majd gombold le róla a pénzt. Fenyegesd meg, hogy felnyomod a milíciánál, de végül hagyd futni. Menj vissza Jora-hoz, és add vissza a pénzét, a kérdésére pedig feleld azt, hogy a tolvaj meglógott.
Küldetés: A hamis küldönc + Küldetés: Baltram szállítmánya (Khorinis, kiköto)
Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hogy elintézd Moe-t a kikötoi kocsma elott. Miután megverted, menj be, és beszélj Kardiffal. Ha az elozo küldetést megcsináltad, akkor fizess neki kétszer 10 aranyat, és eloször kérdezd meg, hogy hol találsz munkát, majd pedig azt, hogy hol találsz 'speciális' munkát (ha Halvornak is visszaadtad a levelét, akkor könnyen lehet, hogy nem kell fizetned ezért a küldetésért, menj rögtön Nagurhoz!). Erre átküld Nagurhoz, aki így már hajlandó beszélni veled. Fogadd el az ajánlatát, és menj át Baltramhoz a piactérre. O egybol eloáll az ajánlatával, fogadd el ezt is, és irány Akil tanyája. Beszélj Akillal, és megkapod a csomagot. Menj vissza Nagurhoz, add le a csomagot, majd menj el a fogadóba, és aludj másnapig. Mire ismét visszamész Nagurhoz, o már túladott az árun, és kiperkálja a részedet. Ha még nem tetted meg, fejezd be teljesen az elozo két küldetést, majd beszélj Kardiffal. O megemlíti, hogy valaki keresett, amíg nem voltál itt, és hagyott egy üzenetet, hogy a Halvor halkereskedése mögött vár rád. Ne kérdezz semmit, menj oda, és keresd meg Attilát. Beszélj vele, és o ad neked egy ajándékot (egy kulcs a csatornarendszerhez). Menj ki a vízpartra, és kövesd azt jobbra, egészen a kiköto végéig (van ott egy emeloszerkezet). Ha ott lenézel, látni fogsz egy bejáratot, ami mellett két fáklya ég folyamatosan. Ott a csatornarendszer bejárata, mostantól szabadon mászkálhatsz arra is."
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

War. War never changes.
Ha ezt elszúrtad, akkor azt hiszem nem fogsz már zárfeltörést tanulni, legközelebb csak Diego fog tanítani a hajón, de akkor már minek. Esetleg próbáld meg, hogy szerzel egy felejtés tekercset (Ignaraz vagy ki ad el a kikötõ környékén), és használd az asztaloson.
Meg nem kaptam meg az anyagot....
Talan holnap....
Remenykedjünk :-)
De az is lehet hogy bajt csináltál, és Andre megtudta. Addig mindenki utálni fog, amíg le nem perkálod a büntetés díját.
Esetleg kicsesztél az egyik kereskedõvel, aki rossz híreket terjesztett rólad. Õ sem hagyja abba, amíg nem perkálsz neki kemény árakat.
Szal meg kell itt figyelni kinek mint mondassz. Más 5letem nincs.