Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem egy videót és az hiba hogy a mágusom nem azt kérdezi a jég sárkánytól hogy hol van a mestere hanem azt hogy hogyan gyõzheti le a mesterét.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Hol vehetek lángnyelvet (vagy mit) mer eddig egy boltban sem találtam.
2. A 4. fejezteben kinyírtam a mocsár a tûz és a jégsárkányt. De nem tudok átlépni a chapter 5-be. Aszem a jégsárkánynak kéne mondani valami infót hogy hol van az elenség és akkor el megyek a kastéjba megondom hogy minden sárkányt kinyírtam és ehagaom a bányavölgyet. És ekezdõdik a chapter 5. De a jégsárkány csak azt mondja meg hogy ki az elenség és hogy hogyan gyõzhetem le. Ezután megölöm és elmegyek a kastélyba. Ott megmondom a fõnöknek hogy kinyírtam a jégsárkényt azt elküld. Oricnak meg azt tudom mondani hogy oyan érzésem van hogy még maradt sárkány és megkrdezem van-e infó a sárkányokról. De így nem tudok átlépni a chapter 5-be. Hiába hagyom el a bányvölgyet. Most mi van? (ehet hogy rosszul emlékszem az egészre és nem így van de akkor sem tudok átmenni a chapter 5-be)
Ha nem használ telepítsd újra TELJESEN(mappa törlése registry tisztogatás)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Részint német de vannak angol szövegü mod is.
Lehet válogatni.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Valaki tud oldalt ahol ilyen nemhivatalos pecsek/modok/skinek/új fegyverek stbk vannak? Azóta rengeteg cucc lehet 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hogyan lehet használni az ÍJ-at ???? hiába veszem elé és tartok célra, nem lövi el a nyílvesszõt. plz help
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én hirtelen csak ezt tudom, eBayen nem néztem szét.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Még palaidinnal ugyen nem vittem végig. Most néztem a cdgalaxisban 2000 HUF G2 gold (G2+Notr).
Sztem megveszem.
S palával végigtolom.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Segítséget szeretnék kérni!
Megöltem a feketemágust, elolvastam a tekercset, megvan a Hatalom Szeme.
Namost nemtom használni! Ha rákattintok akkorsem mûxik.
PLS help!!!!!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
most kezdtem bele a kolóniás misszióba ezzel a szintel.
jah és még valami, az íj/íjpuska pontossága az ügyességbõl vagy a használattól ered(%)??
Yosimicu: Shrink Monster varázslat van a Gothic 2-ben, de 6. körös varázslat, akkor pedig már sok értelme nincs. (Én azért szeretek vele szórakozni 😊 A Black Troll egyébként könnyen beelcsalható a folyóba, más kérdés, hogyha a víz õli meg, akkor ugrik az 1000 XP. Én legelsõ alkalommal csak a Fire Arrow spell használatával öltem meg (más nem is volt még), belekerült mondjuk pár manaitalba, és ez késõbb kis híján visszaütött.