Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez érdekes volt mert motst kinyírtam a kõsárkány és a jégsárkányt nem tudtam kinyírni. Miután meg volt a 3. sárkány akkor belehetett fejezni küldetést. De elemnetm a jégsárkányhoz és nem tudtam megsebezni. Cheatelnem kellet hogy kinyírjam. Ez a 2. és 3. végigjátszás nekem már egyre bonyorultab. Az 1-vel semmi gond nem volt.
Angar szeritnem csak akkor jön át, ha már megszereztétek az amulettjét. Gronnak szerintem is Lee környékén kellene lebzselni, de ha a kõsárkányt újfent kihagytad (Gestath melett lehet megtalálni a negyedik fejezetben), akkor valószínûleg nem beszéltél vele, és még õ sem jött át.
A zsoldosommal sikerült egcsinálni a sárkányos részt (a mágusom ég mindig ott ragadt) Gorni és angart hol találom mert a legénységbe akarom õket bevenni. Maikor elöször játszottam akkor Gorn onárnál volt angar pedig bengar tanyáján. De most egyikük sins a helyükön. Angar nem számít de gorn jól jönne.
A kõsárkányt múltkor sem nyírtam ki. (eddig úgy tudtam hogy 3 sárkány van) A lényeg hogy hiába nyírom ki azt a három sárkányt akirõl kapom az infót akkor sem megyek a következõ fejezetbe. Xardasz meg még a tornyában ücsörög és Lester nincs a torony elött.
Megnéztem egy videót és az hiba hogy a mágusom nem azt kérdezi a jég sárkánytól hogy hol van a mestere hanem azt hogy hogyan gyõzheti le a mesterét.
Azért csúnya dolog.<#ejnye1> De az nagyon oda vágott xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nem vagy normális.

xD

Szerintem inkább magadat mészárold le.
jah és egy tuti tipp de csak spoileresen mert történeteileg lelõhetek vele vmit:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az 5.fejezet végén mészárolj le mindenkit mielõtt a hajóra felszálsz kivéve azokat akik veled mennek az útra.jól jön az xp-ért meg fun is😄

Lángnyelvet pedig tûzvaránból "nyerhetsz ki" emlékeim szerint, ha megvan a hüllõnyúzó képességed.

A kõsárkányt kihaqgytad .de az bizti csak akkor kezdõdika másik felyezet ha a jégsárkánynál lévõ faszit lenyomtad

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. kihagytál 1 sárkányt, de ez nem annyira lényeges... Megoldás: visszamész Khoronisba vagy Xardas tornyánál, vagy rögtön a kijáratnál(nem emlékszek pontosan) találkozol Lesterrel aki ad egy levelet... Elmész a kolostorba Pyrokárnak elmondod hogy tudsz Irdorathról(vagy ilyesmi) leeneged a pincébe, ott találsz egy könyvet... Olvasd el Xardas levelév majd nyisd ki a könyvet... Álj fel a dobozra és húzd meg a bejárati ajtóval szemben lévõ falon kévõ lámpást... Innen egyértelmû(nem akarok több mindent lelõni, de egy dolgot ne felejts el: ahova kerülsz ott OLVASS EL MINDENT különben nagyon jó dolgokról maradhatsz le....)
Lenne 2 kérdésem:
1. Hol vehetek lángnyelvet (vagy mit) mer eddig egy boltban sem találtam.
2. A 4. fejezteben kinyírtam a mocsár a tûz és a jégsárkányt. De nem tudok átlépni a chapter 5-be. Aszem a jégsárkánynak kéne mondani valami infót hogy hol van az elenség és akkor el megyek a kastéjba megondom hogy minden sárkányt kinyírtam és ehagaom a bányavölgyet. És ekezdõdik a chapter 5. De a jégsárkány csak azt mondja meg hogy ki az elenség és hogy hogyan gyõzhetem le. Ezután megölöm és elmegyek a kastélyba. Ott megmondom a fõnöknek hogy kinyírtam a jégsárkényt azt elküld. Oricnak meg azt tudom mondani hogy oyan érzésem van hogy még maradt sárkány és megkrdezem van-e infó a sárkányokról. De így nem tudok átlépni a chapter 5-be. Hiába hagyom el a bányvölgyet. Most mi van? (ehet hogy rosszul emlékszem az egészre és nem így van de akkor sem tudok átmenni a chapter 5-be)
Az sem de rájöttem a megoldásra. A dxdiagnál a hangok hardveres gyorsítása ki volt kapcsolva és ezért nem mûködött. Mostmár elindul. Azért köszönöm hogy próbáltatok segíteni.
Az újratelepítés se?
Nem mûködött. 😞
Futtasd le a játék system(?) mappájában lévõ vdfs akármi.exe-t
Ha nem használ telepítsd újra TELJESEN(mappa törlése registry tisztogatás)
Utólag írom hogy abban egyáltalán nem vagyok biztos hogy 1.31-es csak tippelek.
Mivel a menüig nem jutok el ezért nem tudom a verziót de szerintem 1.31-es. Azt a cracket használtam ami a cd-n fent volt. Magyarítást régebben raktam fel de azt is letöröltem szóval most nincs magyarítás. (lehet hogy hülye vok de) nem tudom mi az az addon. Angol. (egyépként szerintem nem a crackel van a gond mivel a Virtual Disk File Sistem nem elenõrzését elvégzi és szerintem ahoz van köze a gondnak is (ha a crack nem lenne jó akkor azt se végezné el).
Játék verziója? Jó cracket raktál fel? Jó magyarítást raktás fel? Fent van az addon? Milyen nyelvû a játék?
Bevallom nem eredeti de akkor sem értem miért nem mûködik most. Elindítok egy repairt és ki írja hogy az ar,gothic exe és a gothic ini ujjab mint a játék. A gothic exe és az ar az ok de a gothic ini az nem tudom miért ujabb. Lehet hogy ennek van valami köze nem tudom. Jó lenne ha hamar lenne ha valakinek támadna egy jó örlete mert most nagyon kedvem támadt gothicozni.
vmi a sound drivirrel van? :p

Kéne némi segítség. Nem tudom elindítani a játékot. Rákattintok az ikonra bejön egy kicsit kis töltés aztán fekete képernyõ és abból meg egy error message lesz. "C:failed to intialize sound, MSS reported: Broken wavwOut driver - 'buffer done' flag never set." Azért fúrcsa ez mert eddig mert alig 1 hónapja ment a játék. Akkor uninstalláltam és most meg ez van.
Pianista
ezt a Battle of the Kings modot letöltötte már valaki? ha igen akkor elmondaná hogy angol-e és hogy milyen??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=18

Részint német de vannak angol szövegü mod is.
Lehet válogatni.

Pianista
ha már szóbajött nekem az alap gamehoz kellene mod

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Mr_no_NaMe
Csorog lefele a Gold Edition! Asszem kb tizedszerre is végigtolom 😄
Valaki tud oldalt ahol ilyen nemhivatalos pecsek/modok/skinek/új fegyverek stbk vannak? Azóta rengeteg cucc lehet 😄
Ki is találtam:-)

Az addonban ki tanít crossbow skillt?

Esrohnoil
ugyan úgy kell vele lõni, mint a karddal csapni, tehát bal egérgombot nyomva tartod, aztán elõre.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

elé=elõ

HELP!!

Hogyan lehet használni az ÍJ-at ???? hiába veszem elé és tartok célra, nem lövi el a nyílvesszõt. plz help

Molnibalage
Kösz, már megtettem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

INNEN teljesen legálisan letöltheted a játék soundtrackjét.. Egyébként a második találatom volt a gugliban...

Molnibalage
Próbáltam, egy találat van, de soha nincs fent uploader. Ha valakinek megvan felthetné rapidra vagy bármi más ilyen helyre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pianista
egyszerüen csak torrent és tied a világ😊

Én tudok kintrõl rendelni, és szívesen segítek, ha tudsz olyan helyet, ahol számodra elfogadható áron van.

Én hirtelen csak ezt tudom, eBayen nem néztem szét.
Molnibalage
Meg van bárkinek a Gothic 2 sonudtrack? Nagyon kellene, de nem tudom beszerezni? Tud segíteni valaki? Ha valaki megrendeli kintrõl az is jó. Kifizetem.

Hawk06
<#eljen><#taps>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Shaman
hjajj a nosztalgia,de szép is volt.

Még palaidinnal ugyen nem vittem végig. Most néztem a cdgalaxisban 2000 HUF G2 gold (G2+Notr).
Sztem megveszem.
S palával végigtolom.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

morvaigaben
köszönöm
remélem mûxik

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

meny a nagy kapuhoz ami elött ált a sötétmágus. és katints a kapura (nincs kiírva a neve)

morvaigaben
Helló!
Segítséget szeretnék kérni!
Megöltem a feketemágust, elolvastam a tekercset, megvan a Hatalom Szeme.
Namost nemtom használni! Ha rákattintok akkorsem mûxik.
PLS help!!!!!

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Pianista
megpróbáltam én is ezt de nekem azonnal kifexik😞

Pianista
thx

Az ügyességbõl a kritikus sebzés (és távolsági fegyverrel minden sebzés kritikus), a fegyveres képzettségbõl pedig a pontosság ered.
Pianista
kár... momentán a karim: 12 es szintü, 65 dex., 20 str., 30% egykezes, 15% kétkezes, 40% íjpuska, 20% íj.
most kezdtem bele a kolóniás misszióba ezzel a szintel.
jah és még valami, az íj/íjpuska pontossága az ügyességbõl vagy a használattól ered(%)??

Nem, azoké is az erõbõl.

Yosimicu: Shrink Monster varázslat van a Gothic 2-ben, de 6. körös varázslat, akkor pedig már sok értelme nincs. (Én azért szeretek vele szórakozni 😊 A Black Troll egyébként könnyen beelcsalható a folyóba, más kérdés, hogyha a víz õli meg, akkor ugrik az 1000 XP. Én legelsõ alkalommal csak a Fire Arrow spell használatával öltem meg (más nem is volt még), belekerült mondjuk pár manaitalba, és ez késõbb kis híján visszaütött.
Pianista
az ügyesség alapu közelharci fegyverek(szabja, mesterkard) sebzése az ügyességbõl ered??

Pianista
amugy közben rájöttem a trükkre...