Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
De az, az alappal már évek óta nem játszottam. Valóban, abban a mágus is bakfitty volt. 😊 Lehet, nem is viszem már tovább, az utolsó fejezetek úgyis rettenetesek a Gothicokban.
Majd legközelebb kipróbálok egy olyan karaktert, amelyik csk dexterity-re gyúr, és folyamatosan nyilaz. Csak elõbb felírom egy cetlire a hülye Lareses bugot, mert évek óta mindig belefutok. 😄

Gondolom nem NotR 😊

Egyébként a zsoldos sem gyengébb, legfeljebb kissé késõbb kapja meg a sárlányvadász páncélt, mint a milicista a lovagit. De az alapjátékbana mágus is hamarabb igazán lesz használható, bár a villámot meg kell várni, hogy felvehesse a versenyt a többiekkel. Sajnos eddig tudtuk, hoyg ez a széria nem a kiegynesúlyozott fejlõdési lehetõségekrõl híres, nem si ezért szeretjük. Mondjuk szerintem az elsõ Gothic templomosánál nincsen jobban kilógó kaszt a szériában.
rotator
Nálam csak olyan volt eddig, hogy nem jelent meg a töltõképernyõ, hanem megfagyott (a zene szólt tovább), ilyenkor ki kellett lõni az egészet, legközelebb már nagy valószínûséggel mûködött.

Indítottam egy militia karaktert, de egy kicsit overpowered ez a kaszt már a 3. chapterben is, orc elite 2 ütés, meg hasonlók, mészárlás az egész. <#wilting>

tévedés! nekem a kieg is eredeti és ugyan ez a probléma.

Esrohnoil
"Az apjáték eredeti, az addon nem."
Akkor meg is oldottad magadnak a problémát. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tudna valaki segíteni? A NoTR-ban nem tudok átmenni a bányavölgybe. Már jártam Jhakendarban és megöltem Ravent de ha a bányavölgybe akarok menni, akkor a betölti a csíkot olyan 70%-ig és lefagy(Az apjáték eredeti, az addon nem).
Esrohnoil
Hm... ráadásul nálam 1440*900-ban gyorsabb lett a játék, mint ahogyan 1024*768-ban futott.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Elvileg nálam is 0 a recalc, de majd megnézem. Igazából annyira nem zavar, kicsit masszívabbak az emberek, ennyi. 😊 Mikor átírtam, hirtelen mindenki olyan vékonyka lett. <#vigyor>

Esrohnoil
Kipróbáltam,... az írásvédelemre access violation-nal felelt, úgyhogy nem jó, viszont ha az ini-be beírom az 1440*900-at, akkor mindig megmarad. 😊
Arra tippelek h. nálam a recalc érték 0, ezért nem számolja újra minden indításkor az optimális beállítást, ezért nem piszkálja a felbontást. Mindenesetre egyenlõre mûködik, úgyhogy tovább nem piszkálom most az ini-t. <#pardon1>
Köszönöm az ini-s tippet!

Esrohnoil
Pontosan...
Bár még nem próbáltam, de sztem macerás minden játék elõtt átírni.
Elvileg úgy jó lehet, hacsak a játék a mûködése közben nem szeret belepiszkálni az inibe. 😄

rotator
Igen, az lehet! 😊

Szerintem õ meg arra gondolt, hogy a fájl írásvédetté tétele talán használ ez ellen.
rotator
Mármint játszol egy menetet, és amikor kilépsz a játékból, akkor. :>

Esrohnoil
Az faca...
Write protection? <#zavart1>

rotator
Az iniben át lehet írni, csak kilépéskor mindig felülírja 800x600-zal. :S

rosszul az én warez példányom tökéletesen müködött.

Érdekes, elvileg azon is van SecuROM, de talán rosszul tudom.
Pianista
nekem az alap semmi kieg.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Milyen kiadás van meg neked? Mert a Gold védelme nem ilyen joviális.
Pianista
törés?? nekem dvd nélkül megy és nem tört hanem eredeti. am ha megmondod prividen az e-mail címedet átküldök egy hasznos kis progit amivel rákereshecc.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Sziasztok! Vki tudna adni egy linket ahonnan letölthetem az 1.31-es cracket? (ami nem orosz)
Köszi elõrre is!
Esrohnoil
Hááj!
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet a G2-t 1440*900-as felbontásban játszani?
V. akkor jobb megoldás 1024*768-ban ablakból? 😄

Pianista
nekem íjászként csak a szigeten az 5. fejezetben asszem, ahol van az a páncélos csonti ott gyûlt meg a bajom, máshol eggyáltalán nem😊

Pianista
2x ese??

Kiegben egy picit tobbet sebez<#nyes>

Pianista
65 dexterity és 65 öt sebez... az íjász legjobb barátja😊

Hawk06
A mester kardot én is szeretem,ha jól emlékszem csak dexterity kell hozzá és jó a sebzése.Mágussal mindig azt használtam.(mágián kívûl)

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
"egyépként én sem használok csítet egy játékban sem mert rontják a játékélményt"<#eljen><#eljen><#eljen>😄

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hopp ez Hawknak ment.
B@zeg olvassad már el amit írtam. SEBEZHETETLEN. Kinyírtam 3 sárkányt a négybõl és már mehettem is volna tovább mert a küldetést be lehetett volna fejezni de én ki akartam nyírni a jégsárkányt. De azt valamiért nem tudtam megsebezni ütöttem mint a hülye és semmi nem ment le.
(egyépként én sem használok csítet egy játékban sem mert rontják a játékélményt)
Pianista
am. végig a játék során a dexterity+egykezes harc+íjpuska használatot ajánlatos... szerzel egy jó íjpuskát+megszerzed a szabját(késõbb a mesterkardot xardas tornyában a bányakolónián) azt szevasz.

Pianista
és természetesen 400 nyíl ajánlott az odaútra😊

Pianista
én íjpuskával lõtem le mindet csak jobra meg balra kell rohangálni... elég sérülékenyek a nyilakra<#nyes>

Hawk06
Én tûzmágiával meg kardal+gyorsító itallal gyõztem le.Soha nem használok cheatet egy játékba sem..

Nem kell leszólni. Megnéztem volna hogy te mit csinálsz egy shebezhetetlen sárkányal. Innos szeme fel volt töltve és viselte a karakter szóval nem tudtam mi volt a baj.
Hawk06
Hát az talán azért van mert 2 játékrészben erõsödik a hõs,a farkasokra meg nincs mit mondanom...😄
Amúgy még soha nem játszodtam a G3al.

Hawk06
"Cheatelnem kellet hogy kinyírjam"<#levele><#levele><#levele>

Pianista
ez nekem is bántotta a szememet😄

😄

Végigivittem. Gorn nélkül 😞 Ezeket hibákat most én sem értem. Az a vicces hogy infót arról nem kaptam hogy hol van a mesterük de a hõs már tudta az 5. fejezetben.
Ideje neki álni a gothic 3-nak. Ezt már nem ide kellene írnom de azért rákérdezek. A gothic 3-ban nincs valami patch ami elintézi hogy ne nyírjanak ki a malacok tök egyszerûen? És az orkoat meg ne én nyírjam ki olyan egyszerûen? Elég zavaró hogy a gothic 1-ben 1 farkast mondjuk 4-es szinten lehetett kinyírni és EGY orkot meg már 11 szinten. A 3-ban pedig ha nem vigyázol egy farkas egyszerûen kinyír 11 szinten egy falunyi orkot meg te nyírsz ki a 0.szinten. <#idiota>
Akkor mirõl szól?Khm arról hogy megmented a világot?😄

Menny te is vissza Lee-hez Gorn is ott lesz ne agodj

Ez a te dolgod, de a szerepjátszás akkor sem errõl szól. Ennyi.
a rendet a játék végéig fenn tartom,de ha már úgyis menni kell akkor miért ne tenném meg.mellesleg beliar karmát használva elkerülhetetlen a magas halálozási arány.

Tévedés, egy szerepjátékban a szerepjátszás a lényeg. Persze elfogadom, hogy te ilyen stílusban játszol, de kár csodálkoznod azon, ha ezt szerepjátékosabb szemszögbõl nem respektálják/uk.

Egyébként a játék végén már kvázi félisten lehet a karakterünk, tehát inkább XP-maximalizálásról van szó, mint valóban hasznos/szükséges teendõrõl. (Mellesleg ha már itt tartunk, nem is muszáj ehhez megölni az embereket, elég eszméletlenre pofozni õket, úgyis jár az XP.)
ez egy szerepjáték a lényeg hogy minél több xp-t szerezz annál erõsebb a karaktered minél magasabb szintû,szintet lépni meg csak xp-el lehet.szóval nem illogikus amit írtam.

Szerintem meg a cheat miatt van ez, valami olyasmit csináltál gondolom, amit a játék nem tart logikusnak.

Eye of Innost nyilván felöltötted, így direkt rá sem kérdezek.

Egyébként furcsállom ezt a hibát, legalábbis én még enm hallottam róla, én pedig eddig négyszer gyalultam le gond nélkül a sárkányokat, nem is mindig ugyanabban a sorrendben.

Szeritnem attól, hogy Gorn ücsörög, még fejezetváltáskor át fog teleportálni.
ÁÁÁÁÁÁÁ. Megvan Gorn de már kezd elegem lenni. Mivel nem beszéltem vele a kõsárkány kinyírása után ezért még mindig a bányavölgyben van. De ha most beszélek vele akkor meg csak anyit mondok hogy kinyírtam a sárkányt õ meg vissza megy lee-hez. De nem megy leehez és inkább ücsörög. Kezd elegem lenni.