Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Az volt. Én elõször úgy játszottam végig, hogy az addon szövegei félangol 😊 felirattal, és német hanggal voltak, így mindig tudtam, mi az, ami változott az eredetihez képest! 😄 Sokszor egy-egy hosszabb monológban volt 1 beillesztett mondat. 😄

Az angol fordítás szintén egy sufni fordítás volt? 😊
rotator
Akkor régebben hogy csinálták az angol ferdítést, mikor még csak német nyelven volt az addon?

Elvileg a hajlandóság megvan legalábbis mikor szóba került az MP-n, de úgy rémlik az a gond az hogy nem igazán van ki/becsomagoló hozzá...
nincs és nem lessz magyarítás... sajnos

Én is nagyon sok helyen kerestem de sehol setalálta😞
Pianista
már nem kell... inkább magyarítás kellene😊 tud valaki??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tud valaki törést a NoTR 2.7-hez??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ez nagyon beteg. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ja oké köszi<#zavart2>
Ott van a kommentekben vaksikám hogy valami ütõdött moddal 😊
Akkor hogy csinálja ezt?:http://www.youtube.com/watch?v=YSES96CsQ4g
<#wilting>
meg mattao(valahogy így hívták) segédje is<#idiota>

rotator
Bullco szokott elõszeretettel a fogadó elõtti fánál. 😊

Kigombolod - lehúzod a sliccedet, és akkor úgy, legalábbis a fiúk úgy szokták <#banplz>, ha jól tudom.
A játékban pedig <#vigyor2> a saját karaktered nem tud, ha jól emlékszem, de a többieket figyeld, elõbb-utóbb õgyelgés közben rájön némelyikre a szükség. Fõleg a lovagkaszárnya elõtti ingyen sörosztás környékén érdemes szemlélõdni.
(hogy miket nem kérdeznek egyesek.. ) 😊

Player kit nem ment fel rá...(nekem)
Pianista
ez fájt<#wilting>

Hawk06
..álreg..

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
<#wilting>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hello nem tudja valaki hogy lehet pisilni
Én is csak szép csendben tenném hozzá,
hogy a gold editionre (német verzió, kb 3,5 éve vettem 39euért) mindenféle mod felmegy. majdnem az osszeset kiprobáltam és nem volt egyikkel sem problémám. :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

Ha jól emlékszem angol, de ha nem is a worldofgothic.com nevû oldalon fellelhetõ a player kit(modok indításához szükséges) ls egy angol fordítás a játékhoz.
Pianista
és akkor a game német vagy angol??

Csak hozzátenném szép csendben hogy gold editionre nem mennek fel a modok, de ez kiküszöbölhetõ azzal, ha esetleg letöltesz egy 2.6-os german .exe-t... Nekem meg van eredetibe a játék, de modokat csak így tudtam kipróbálni.
Pianista
nekem teljesen mindegy hogy magyar-e vagy nem😊

De ha rájön hogy a kiegnek nincs magyarítása lehet nem is fogja annyira keresni 😉
De ha egyszer úgyis a kiegészítõt keresi 😉
Ha viszont magyarul szeretnél játszani, akkor a Gold Edition nem jó, mert azzal nem megy a magyarítás, csak az alapjátékkal.

balee4
inkább vedd meg, megérdemli a game. (Gold Edition-t érdemes)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pianista
a "the night of the raven" kieget hol tom letölteni??

ok köszi
Kaptál egy kolbászosztásos küldetést is, akkor már jártál az éléskamrában, ott van. Ha még nem, akkor is oda menj.

sziasztok
tutna valaki segíteni aban hogy amágusoknál taninc vagyikés receptet kell keresnem az alkémikosnak.
balee4
Jól van akkor hagyom, csak elvenné a régi hangulatot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Jaja, az szép fehér lett! 😊))

Csak éppen nem sikerült valami jól, kicsit elveszi a hangulatot, pl a város utcaköve...
Úgy tudom, ehhez csak egy készült, ami a worldofgothic.com-on megtalálható. Régebben letöltöttem. Lecserél néhány dolgot, fõleg épületek textúráit, de nagy változásra ne számíts.. A pontos link megvan otthon, ha addig nem találod, otthonról beírom.

balee4
Egy jó textúra módot tudtok ajánlani?

Pianista: próbáltam nem jött be:S
xerdi: megpróbálom majd hátha segít, elõrre is köcce 😉
Nekem volt ilyen. Mentsd el a mentésed vhova és installáld újra játékot. Utána másold vissza mentést és próbáld ki.
Pianista
visszamentél khorinisbe, és utánna a bányavölgybe?? a kameraállást próbáld átállítani first person módba hátha használ a kamerás gondal:S

Hi!
Elba*tam a mentésem azzal, hogy mint akkor mentettem le mikor vki megszólított és úgy is van lementve a kisképen láccik h épp beszélek valakivel, bár nem tom ez h lehetséges😄

Ez nem is lenne gond, csak ha betöltöm, akkor akárkit szólítok le nem tudok vele beszélni, sõt kilépni se mert nem jelennek meg válaszok. A kameraállás is összevissza ugrál.
A mentés a bányavölygben van, de khoronisban minen faca :/

Pls vki aki tud hlp me!😄
rotator
😄

Pedig nekem mûködött.10 perc alatt lettem milicista és 2 szinten átmentem a bányavölgybe<#vigyor3>
normálisan újra kezdtem, és csak az adon részt engedte. közel 5 szõr kezdtem újra. -_-

Ja, az bizony egy jó kard 😊
rotator
Nem, azt visszaadtam, az is elég durva. Most kétkezes harcra gyúrtam, Dragon Slicerrel (190-es sebzés, min. 170-es erõ), bár van egy Berzerker's Axe is (+10/+10), de annak kicsi a hatósugara.

Megvan a megoldás... újra kell kezdeni<#falbav>
Akkor Beliar's Claw? Hmm, nem próbálkoztam még az addonban közelharcossal.