Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha hiszed ha nem Pont ezért ültem most vissza a gép elé, mert eszembe jutott, hogy lehet félreértjük egymást!!!! 😊
http://www.overnet.com/downloads.php
Errõl a linkrõl kell letölteni az overnet kliens progit! Ezt aztán fel kell telepiteni és az lesz a progi amirõl irtam!!! Abban kell megosztani a file-jaidat és abban kell keresni is!!!
Bocsi!!!

Johnyy
Milyen progira gondolsz?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Ja igen!! Egy cd a cucc de 800MB!!!

Sajna nem tudok pontos linket adni! Úgy muködik a progi, hogy meg kell osztanod fájlokat a sját vinyódról, és azt hiszem csak ezután konnektál be a rendszerbe(legalábbis azt hiszem). Ezek után a saját keresõjébe csak simán beírtam, hogy raben, aztán kiad egy csomó mindent. Rendeztesd méret szerint és fent lesz tutira egy jópár fajta nacht des raben!!!!
Most nyomtam egy próbát és a következõk vannak fent ebben a pillanatban:

-Gothic 2 die nacht des raben german.rar,jeleneleg ezt 20 ember osztja meg.

-Gothic.2.Die.Nacht.des.Raben.German.Alvohol.Clone.PLATIN.rar,ezt most 47 ember osztja meg

-Gothic 2 Die Nacht Des Raben.bin Ezt egy ember osztja meg most

-Gothic_2_Die_Nacht_des_Raben_GERMAN_Alcohol_Clone-PLATiN_(password=www.ed2k.org).rar, jelenleg 3 ember osztja meg.

Szal mennie kéne, ha rendesen csináltátok a megosztást. Ellenõrizzétek, hogy a progiban bal fent az Options és a Help mellett lévõ kerek ikon zöld e! Ha piros akkor nem vagytok bekonnektálva. A zöld a jó! Egyébként regisztrálni sem kell mert én se csináltam aztán nem volt semmi baj. Én is tegnap csináltam az egészet, mert itt irták a forumon, hogy az Overnet-en fent van.
Remélem menni fog nektek is!!!

Johnyy
1 cd? amugy egy pontosabb linket én is megköszönnék

tibor16
Beljebb mentem a keresõjében, de továbbra sem találom, -ha tudnál segíteni....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Nem tudon, regisztráltam is, de nyoma sincs a kiegnek.... basszus, vagy ennyire láma lennék? Ha estleg van complett linked, mer most vmi Donkey progit akar itt ezen a címen lenyomni, a keresõje meg aszonta nincs fennt ilyesmi ...pedig már mióta próbálom leszedni....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok!
Én si most nyomom a kieget és eddig meg vagyok elégedve vele egész jó! Az kicsit nemtetszett hogy elõrõl kell kezdeni de ez a véleményem az elsõ öt perc után megváltozott. Tényleg nagyon jó ez is.
Gothic 2 addont valóban az Overnet-rõl ( http://www.overnet.com/downloads.php ) lehet lecibálni. Egy kicsit szkeptikusan álltam a dologhoz, mert gondoltam majd jön kb 1-2KB-al, de kellemesen csalódtam, mert 20-60KB-között jött szal egy délután alatt lejött! Tüzfalat azé használjon mindenki aki még ezután tölti majd le, mivel a jó kis overnet kliens majd próbál email-eket küldözgetni, meg virtuális privát hálozatot létesiteni amirõl nem árt ha értesülsz!😊 Én nem engedélyeztem neki ezeket és igy is ment, szal nem a müködéshez kell.

Johnyy
Sok dolgot meg lehet oldani és érdekes dolgokat lehet csinállni a szunyis és egyébb magicekkel

Ok! Hahh, mostmár minden ok, beleolvastam egy másik fórumba és ott leírták a szúnyogos módszert, ez bevált.

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

Hi! Olyan problémám akadt, hogy a Gothic 1-el játszok és eddig minden simán ment, leírás nélkül, de most elakadtam a 3. fejezetben, és elõ kellett vennem a leírást.

Részlet a leírásból:
Nyomjuk meg a vaskapu melletti kis barlangban levõ kapcsolót, majd menjünk be a kapun, és hozzuk ki Baal Lukornak a félig tépett papirost. A másik felét a padlón levõ lyuk körül heverõ csontvázaknál találjuk meg, s a kettõbõl Baal Lukor összehoz egy Ork Teleportálás varázslattekercset. Menjünk tovább a harmadik kijáratnál, öljük meg a tagbaszakadt orkot, majd álljunk a négy oszlop közé. Baal Lukor motyog valamit, mire menjünk a falhoz, és használjuk az Ork Teleportálást.

A probléma:
A tekercseket megtaláltam és odaadtam Baal Lukor-nak erre õ elvette a tekercset, de nem adott semmilyen teleport tekercset. És ráadásul nem is követ engem. Na most, hiába állok a négy oszlop közé semmise történik.

Please HELP!

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

overnet

Johnyy
Német hangal elég loser, de amugy vhonnan lehet németet letölteni (kieg) dc meg torrent kivételével?

hova gondolsz te?
akkor egy csomóan megveszik ahelyett hogy letöltenék a németet és angolosítással jáccanak(halál se fog kimenni megvenni!)
LoL

Johnyy
Na most mért nem lehetett már kiadni azt a ki.asz.tt kieget angolul ezt mondjátok meg, nem jobban megérte volna a piranyának meg a jowoodnak most nem azért de tényleg Nem???

sõt én se értem németül de a fordítás betájával is tökéletesen játszható volt szerintem

FREAK
ez kõkemény tény

Riszpekk

Esrohnoil
Én meg nem értem németül, és még így is jobb, mint full németül.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FREAK
hû de száx lehet 😄 mondjuk megérteném németül is, de picsa szarul hangzik ez a nyelv 😄

Riszpekk

Esrohnoil
Pontosan.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FREAK
tehát ez egy angol fordítás a német verzióhoz? (német hang, angol szöveg)

Riszpekk

És maga a játék kiegészítõt honnan szedhetem le?

Esrohnoil
Bocsi, INNEN!

Esrohnoil
!!!! Gothic II Die Nacht des Raben English Translation Mod 1.0 !!!!

Letölthetõ innen!

1.0-ás verzió, vagyis hibák kijavítva, teljes fordítás németrõl angolra.

1 német nyelvü fansite készítüöi már dolgoznak 1 G2 multi mod-on

Nem igazán tudom elképzelni multiban...bár valami hasonló multis játék jó lenne 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Mike at home
jo kis jatek ez

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ezt tudom en is. Unoficcial addonra gondoltam.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

CSAK SINGLE-JÁTÉK.

Yang: Skandi- senior shao wari

Gothic 1-hez nem tud vki multiplayer addont vagy mit?(jo lenne a gothic 2hoz is)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jagi
Köszi akkor mégse vagyok olyan hülye! 😊)
Igy meg aztán végképp nem!!!

Már elmonták vazzeg.
Ha van teszemaszt 85 lp-d, akkor elmész egy mesteremberkéhez (kérdezõsködsz az emberek közt, hogy tud-e tanítani neked vmit), aztán majd megmondja, hogy mennyiért tanítja meg a dolgot.
Plö aszongya, +5 dexterity-t tanít 5 lp-ért.
Vagy állatok szívének kivágását 5lpért, vagy 5 pontot az egykezes kardhasználathoz 5 lpért, stb
Jagi
Hogy tudom õket elosztani? El tudom egyáltalán?

Jagi
Akkor a pontok csak díszek?

mukika
egyes emberektõl tanulhatsz valamit a városban... és így fejleszted magad. pl.:erõ, ügyesség, zárnyitás stb...

Jagi
Ez OK,de hogy osztom el õket?Pl: erõre, ügyességre stb.?
nem bírok rá jönni "mék" az a billenyû amivel a karaktertáblán belül lehet mozogni?
Tegnap raktam fel megint, de asszem az F2 hívom be a car. táblát.
Ott mutatja is, hogy ennyi meg annyi az elosztható pontom,meg a skill pont de nem tudom elrakni semelyikre!
Hogy kell? Lehet bamba vagyok? csak az idegesít, hogy a NWN-nel simán tudok játszani, pedig a spellrendszere ránézésre bonyolultnak tûnt! Itt meg még egy képzettségre sem tudok adni! Kénytelen voltam úgy megölni a banditákat is! Hát nem elsõre sikerült...! segítsetek lécci?

Hunnenkoenig
Sziasztok, csak beugrottam...szerintem szeptember elött senki ne varjon teljes magyaritast!

HornOx szerintem nincs a koleszban nyariszünet esetenek fennforgasa miatt.

Ha jol emlekszem egyszer emlitette, hogy kollegiumban lakik es csak ott tud ilyesmivel foglalkozni...

Tavaj is ugyanez volt...eltünt nehany honapra es utana ujra felbukkant...

Szoval mindenki jatsszon nyugodtan mast! Ha van fejlemeny, akkor ugyis szolok azonnal!

Hi! Nem tud valaki mondani egy linket ahol letölthetõ a Gothic 2 - The night of the raven?

Takanohana
Simán jelentkezett Hunnen honlapján, de sajnos nincsenek jó hírei. Tovább kell várnunk.

Eh 😊
"A konvertálás megkezdése után 48 órád van hogy megtalálj...különben meghalsz."

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ez már kezd " Kinges " lenni. Aki konvertálni kezd - eltünik

Takanohana
Idõközben Simán is magáévá tette a problémát, és egy kollégájával dolgozik a konvertáláson, csak sajnos azóta arról sem tudni semmit. Szóval most két szálon fut a dolog, lehet, hogy egyszerre kétféle konv. progi is kint lesz az oldalon. Bár már ott tartanánk.

Szerintem még nem...egyébként ha jól tudom HornOx a neve. Kár hogy csak neki van meg az a progi, meg csak õ ért hozzá

Nemtom, még nemvoltam mágus. én is a teljes magyarításra hagyogatom a mágust.
Most kezdtem el 2x-lovaggal.

Meglett már az az eltünt faszi, aki megcsinálja a 100% fordítás konvertálását?
Vagy milyen magyarításod van?
Angol kieg.még nincs. Németet meg lehet venni... Odakint

Takanohana
Mágus vagyok a negyedik fejezetben. (Nem bírtam kivárni a teljes magyarítást, pedig a mágus karaktert arra tartogattam, na nem baj, legfeljebb végigjátszom negyedszer is, ha meglesz végre).
Szóval a harmadik fejezetben, mikor indulni kell a sárkányok ellen, a lovag a kolostorban (Sergio) felajánlja, hogy elvezet a hágóhoz. Szép tõle, és meg is köszöntem neki, de már van teleport rúnám mindenhova, és egyébként sem elõször megyünk ekkor át a bányavölgybe. Jobban örültem volna, ha a második fejezetben ajánlkozik. (Vagy akkor is jött volna, csak nem beszéltem vele?)

Nah, csak hogy én is írjak 😊 Tegnap raktam fel, magyarítással együtt. Sajna kiegészítõ nincs. Valaki tud valami "vásárlási" lehetõséget? Kicsit le vagyok maradva: van már angol változat?

Esrohnoil:"500-al több pont kell mint az elõzõhöz"

??? Biztos ez? Szerintem nem lineáris. Vagy csak félreértettem valamit?

Esrohnoil
A szörnyek megölésével tapasztalati pontokhoz juthatsz, ill. küldetések teljesítésével. Ezekbõl a pontokból ha elérsz bizonyos mennyiséget (azt hiszem minden további szinthez 500-al több pont kell mint az elõzõhöz), akkor szintet lépsz és kapsz tanuláspontokat. Ezekbõl tudsz hasznos dolgokat tanulni, pl. zárnyitás (persze a megfelelõ tanító és a fizetség fejében).

Remélem nem volt túl kínai. 😊