Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl cooperativeba lehetne gyakni a mobokat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Johnyy
EZ a gamét mimódon játszhatod multiban? Azaz mit teszel?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ZsZso
Hali ... nem tudjátok esetleg, hogy hol lehetne hozzáférni a COOP modhoz ? Jó lenne neten nyomni ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Gary!
Du bist ein konig!
Hogy halalhatnam meg jocselekedetet?
Johnyy
A gothic 1 EGy ilyonyat jó játék aminek méltó folytatása a 2, Ez az egész gothic mûfaj mint rpg nagyon tetszik!!!!!!
Úgy ahogy van! Sokszor mondják hogy mágussal a legnehezebb! Egy frászt, a legkönnyebb. azt is mondják hogy ottt csak a mannára kell menni, eggyáltalán nem az eleén ki kell az egykezes kardot felyleszteni (2.rész) minimum 60 ig és egy halom erõ+ az ork mészárló és ez elég minden ellenséghez, plussz a rúnákat is használhatod és azokban az a jó hogy mindíg célba talál szóval én már a 2. felyezetben amikor a bizonyíték kellett kiirtottam az egész bányavölgyet, UGYHOGY A GOTHIC2 VEL CSAK AZ A BAJ HOGY KEVÉS AZ ELLENSÉG!

G1
Hali!

Nem tudom ki hogy vitte végig, de egy könnyû megoldás mágusok számára.

Ha Magad szeretnél rájönni akkor neolvasd el!!!

Szerezd meg a halál lehellet rúnát (Kard feltöltése Xardas szétszedi és odadja).

Lemész az Alvó temlpombába egy emberre 2x kell használni.
Ezért mikor elindul feléd használd, utánna a jégbörtönt használd, s mégegyszer a halál lehellet rúnát. Mikor leérsz a hívõkhöz Cor Kalom vagy ki ott prédikál, a lépcsõn ne menj le elötte az olszlop talapzatára állj fel, nyílpuskát elõ lõj a tanoncokra, õk odaszaladnak de közbe hazsnáld a rúnát 2x. Mikor már mindenkit kiírtottoál jöhet Cor Kalom. Indulj el a lépcsõn lefele, azonnal meszólít, futás az oszlop mögé és használd a Halál lehellet rúnát 3-4x. Meghalt, utánna le az oszlopokhoz, az alvó körül van. Ott a oszlopoknál használd a kardokat, ekkor Démonlordok jelennek meg. Tõlük fuss el fel a lépcsõn jobbra, ugorj át a repedésen és várd be a Démonlordot õ nem tud átjönni a repedés fölött, itt a Halál lehellet rúnát 4x használva kivégzed. Így gyorsan és gond nélkül végeztheted ki õket.

Szinte az G1 jobb mint a G2, bár azt csak zsoldossal vittem végig.
Thor

Johnyy
.....

vigyori14
éb leszedtem a kieget és nem engedi feltenni az 1.30 as peccset mért nem tom feltenni?

Esrohnoil
Köszi, én 2 óra alatt letöltöttem.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem röhög, tölt!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Johnyy
Ezek a frappáns címek! 😄

Johnyy
Nekem meg most lesz meg!

Ottto
Nekem már megvan, de azért ez rendes vót tõled

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Nah, kicsit átszervezve, mert megint törölték:

1-13
14-26
27-39
40-51

Most már nektek kell ügyeskedni, mert hamarosan nem leszek gép közelben egy ideig...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Johnyy
Jó gány ez a pirannnnyyy jól megszívatták magukat egy halom píztõl estek el, de a 3at muszály lesz nekik angolosítani mert különben elutazok német be viszem a... és... 😄DDD Na talán nem anyira hülyék hogy a 3. részt ne fordítsák le.

Johnyy
Ha rendes voltál a tolvajokkal akkor Attila ad egy kulcsot amivel a kikötõben a vízbe ugorva a helyek felé van egy csatorna, bemész és ott van valahol az egyik ládában assszem jobbra

Johnyy
Már nem azért de minden passzol, nem értem mire gondolsz.... Na ha felteszed az egészet holnap akkor nagy vagy és ezt többen is így fogják gondolni. A többieknek: holnap fenn lessz ha minden ok!!!!!!

Plz ha nem gond ne csak a hianyzo reszeked rakd fel, koszi😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GGeo
Már iszonyat rég keresem a német addont légyszives mondjátok meg honnan tudmo letölteni. (la lehet mûködjön is)

Ottto

Reméljük azért a hármat angolosítsák

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

MIII???! Miért nem lesz?! Hát ez eléggé elszomorító. Kösz Piranha Bytes

War. War never changes.

A tolvajok rejtekhelyen, ahonnan a patkanyok jonnek...
Kérdés:
Hol van Bosper íjja?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

A baj az hogy nem lesz angol nyelvû kiegészítõ! A PiranaBytes-nél lévõ információ szerint még mindenféle / mondvacsinált / oka is van annak hogy nem lesz angol AddOn kiadás...

Gary!
Várom a holnapi napot mint a megváltás pillanatát!
Mikor jön már ki végre az angol kiegészítõ? Ez a hülye kiadó nem érti meg hogy a kib* német verziót nem fgoják megvenni azok, akik nem beszélnek németül! Én vmnit tudok mégse szedem le mert sztem ocsmány nyelv!

War. War never changes.

Ebbõl a 2 hozzászólásból (#12166, #12170) nem teljesen ez derült ki...

Ma már nem fog menni, de holnap fölrakom a hiányzó részeket.

Johnyy
Nekem meg az volt hogy elõször lejött az 1. 20 file aztán valamiért letöröltem, megint leszedtem az 1. 20 filet de akkor már nem volt fenn a többi, majd elszállt a wincsesztem és akkor megin nem volt meg az 1 20 file de akkor ujra fel lett téve egy oldalra 20 tól a fálylok és akkor letöltöttem így megvolt a vége de nem sokra mentem vele letöröltem, valamikor majd valahonan...........na és most meg fenn van az 1. 20, nagyon szeretlek bennekteket de az atw-re fel lehetne tenni az EGÉSZET? Ha nem akkor így jártunk.... mint mondtam valahonnan

Segitseg! Megorulok! A Gothic 2 AddOn - bol megvan az elso 20 file de a tobbit nem talalom, lejjebb valaki ajanlotta a Matrix-ot de oda csak 5 GB cserealappal engednenek fel meg amugy sem vegyok otthon ebben a p2p vagy torrent dologban... Valaki tud ajanlani valamilyen epkezlab hasznalhato megoldast?
Koszonom
zoozoo
😊)
A második fele megvan a szétdarabolt-tömörített fájlnak. Cserélünk? 😊
(Randal honlapján levõ két videolink közül a második mûködik)

Johnyy
Nem randa az! De akkor TE Tudsz linket a videókhoz gothic 1 meg 2(angol videó magyar felirat) ?

zoozoo
Köszi szépen, már megszereztem.
Elárulod egyébként, hogy az adott linken hol látsz Gothic1 magyarosítást (ami a 2., javított verzió)?
Örülök, hogyha hülyének néznek - gondolod, hogy nem látom a 2 centivel feljebb elhelyezkedõ bazinagy linket?
Persze lehet, hogy a jószándék vezérelt...

Randal!
Se a fordítást, sem a filmeket nem lehet leszedni. 😞

Johnyy

zoozoo
Hello, end hávárjú!

Szóval olyan problémám lenne, hogy Randaltól nem lehet letölteni a Gothic 1.1 magyarítást
Tud valaki, valamit ajánlani? Esetleg elküldeni azt a csöpp 3 megát?

Johnyy
Matrix hubon próbáld vagy http://www.suprnova.com/ (torrent)

Hi all!

Engem is érdekelne a Gothic 1 de seholsem találom. Valaki tud fizetõs oldalt vagy akármit ahonnan le lehet szedni. DC-n nem láttam. Elõre is köszi.
Johnyy
A gothic 1-nek még mai szemmel nézve is jó a grafólya ugyhogy simán megéri azzal kezdeni!

a
elõbb vidd végig a gothic 1 -et úgy teljesebb lesz a történet

Koszonjuk!
Egy kerdes: meg se a gothic1-gyel, sem a 2-vel nem jatszottam
Mintha olyanokat hallottam volna, hogy a kiegeszitotol nehezebb lesz a jatek, ez igaz?
Megeri egyaltalan felrakni, ha meg nem vittem vegig a gothic2-ot, lesz annyira jobb tole a jatek? (nem sok a bug?)
Koszi!
Janos
Használjátok ugyan azt a két linket!

tibor16
...szép volt......

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A www.suprnova.org-ról leszedheted az egészet egyben, mellékelve a szükséges cuccokkal együtt. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy tibor16 leírta a #12154-ben akkor mûködni fog. (Nekem legalábbis mûködött!) A suprnova torrentes oldal, a letöltéshez segítséget itt találsz:http://dirtyware.uw.hu/other-faq.htm#3.a
Sajnos igy se mukodik😞( Vki esetleg kuzdott hasonlo problemaval meg?

Johnyy
Van de most mííért nem jelenik meg? Mit b.szakszik a pirannya

Nem. De elvile már van angolosítás a némethez.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Megjhelent már az angol kiegészítõ?

War. War never changes.

Ennekem is oromot okoznatok, ha feltennetek valahova 1->20 ig 😊
Johnyy
Figy a "Bemutatás"ra nem tudnád felrakni az eleét , hogy meglegyen az egész mert onnan nem szedik le az atw-sek, mellesleg nekem meg elszálta a vinyóm fele úgy hogy most meg az eleje nincs meg 😞

néha az is problémát okoz neki ha közvetlenül a kiszedéskor irod felül az exe.t (saját tapasztalat,nekem sem ment igy) probáld máshova kiszedni és utána felülírni

A #12136-os hozzászólásban van 2 link, innen leszedheted a többit.

tibor16
nekem már nincs meg az atchívum...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...