Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Du bist ein konig!
Hogy halalhatnam meg jocselekedetet?

Úgy ahogy van! Sokszor mondják hogy mágussal a legnehezebb! Egy frászt, a legkönnyebb. azt is mondják hogy ottt csak a mannára kell menni, eggyáltalán nem az eleén ki kell az egykezes kardot felyleszteni (2.rész) minimum 60 ig és egy halom erõ+ az ork mészárló és ez elég minden ellenséghez, plussz a rúnákat is használhatod és azokban az a jó hogy mindíg célba talál szóval én már a 2. felyezetben amikor a bizonyíték kellett kiirtottam az egész bányavölgyet, UGYHOGY A GOTHIC2 VEL CSAK AZ A BAJ HOGY KEVÉS AZ ELLENSÉG!
Hali!
Nem tudom ki hogy vitte végig, de egy könnyû megoldás mágusok számára.
Ha Magad szeretnél rájönni akkor neolvasd el!!!
Szerezd meg a halál lehellet rúnát (Kard feltöltése Xardas szétszedi és odadja).
Lemész az Alvó temlpombába egy emberre 2x kell használni.
Ezért mikor elindul feléd használd, utánna a jégbörtönt használd, s mégegyszer a halál lehellet rúnát. Mikor leérsz a hívõkhöz Cor Kalom vagy ki ott prédikál, a lépcsõn ne menj le elötte az olszlop talapzatára állj fel, nyílpuskát elõ lõj a tanoncokra, õk odaszaladnak de közbe hazsnáld a rúnát 2x. Mikor már mindenkit kiírtottoál jöhet Cor Kalom. Indulj el a lépcsõn lefele, azonnal meszólít, futás az oszlop mögé és használd a Halál lehellet rúnát 3-4x. Meghalt, utánna le az oszlopokhoz, az alvó körül van. Ott a oszlopoknál használd a kardokat, ekkor Démonlordok jelennek meg. Tõlük fuss el fel a lépcsõn jobbra, ugorj át a repedésen és várd be a Démonlordot õ nem tud átjönni a repedés fölött, itt a Halál lehellet rúnát 4x használva kivégzed. Így gyorsan és gond nélkül végeztheted ki õket.
Szinte az G1 jobb mint a G2, bár azt csak zsoldossal vittem végig.
Thor

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

War. War never changes.
Hol van Bosper íjja?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Gary!
Várom a holnapi napot mint a megváltás pillanatát!

War. War never changes.
Ma már nem fog menni, de holnap fölrakom a hiányzó részeket.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Koszonom

A második fele megvan a szétdarabolt-tömörített fájlnak. Cserélünk? 😊
(Randal honlapján levõ két videolink közül a második mûködik)
Elárulod egyébként, hogy az adott linken hol látsz Gothic1 magyarosítást (ami a 2., javított verzió)?
Örülök, hogyha hülyének néznek - gondolod, hogy nem látom a 2 centivel feljebb elhelyezkedõ bazinagy linket?
Persze lehet, hogy a jószándék vezérelt...
Randal!
Se a fordítást, sem a filmeket nem lehet leszedni. 😞
Szóval olyan problémám lenne, hogy Randaltól nem lehet letölteni a Gothic 1.1 magyarítást

Tud valaki, valamit ajánlani? Esetleg elküldeni azt a csöpp 3 megát?

Engem is érdekelne a Gothic 1 de seholsem találom. Valaki tud fizetõs oldalt vagy akármit ahonnan le lehet szedni. DC-n nem láttam. Elõre is köszi.
Egy kerdes: meg se a gothic1-gyel, sem a 2-vel nem jatszottam
Mintha olyanokat hallottam volna, hogy a kiegeszitotol nehezebb lesz a jatek, ez igaz?
Megeri egyaltalan felrakni, ha meg nem vittem vegig a gothic2-ot, lesz annyira jobb tole a jatek? (nem sok a bug?)
Koszi!
Janos

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
War. War never changes.