21229
  • Manti
    Én minden játéknál külön mentek egyet a vízmágusi szertartásnál :).
    Amúgy Tibi, hogyhogy nem kaptunk még Szid-el semmit? :D Azóta már banditás küldik is vannak :D
  • tibor16
    jaja, imádok a hegyeken kóborolni... -már szóltam, hogy töröljék, -a 3. kép után nem nyomtam entert és így mellérakta - bassz
  • tibor16
    úúúhaaa, ezt elcsesztem.. nektek is oldalra meg egymás mellé rakja...
    na mindjárt szólok az adminnak.. basszus
  • Szid
    Az elsö kettö SZUPERFÍLINGES!!!
  • tibor16
    Nem állom meg, muszáj ezt a néhány screenshots-ot felrakni (mer én ezért (is) jáccom a Gothic-al) :)))

na meg ezért is :)) -átjutottam az este
  • Manti
    Most fejezik be, végre megvannak a konvertáláshoz szükséges programok.
  • zoozoo
    Nos, lehet, hogy lefejeztek, de tényleg nem tudom, hogy miújság a fordítással és Hunnenköeniggel.
    Ti tudtok valamit? :)
  • Manti
    Értem.
  • Szid
    Mármint a munkában
  • Szid
    Tudod én itt csinálom a leírást. Így nehezebb mint otthon. Mert itt nincs Gothic instalációm. Sajnos
  • tibor16
    Csak 1 tipp - (már ugyan írtam)- ha vki nem bír a démonokkal...
    Az Addonban, főleg kezdetben a démonok szinte sérthetetlenek - még a sárkány ellen is őket kűldtem és volt amelyiket 1 db! meg is vert - szóval nekem az egyedüli a félelem varázslat volt ami használt. A könyvtárban pl a 3 démon + démon lord megszeppenve tűrte hogy lealázzam őket. Másként esélyem se lett volna...
  • MrDevil
    GameStar

Gothic 3 @ E3
    [2005. április 05. @ 07:44 - ZeroCool]
    Szegény kis Gothic 3-mal igencsak visszafogva foglalkoznak a drágalátos marketing emberek... Úgy tűnik azonban, hogy a titkokról hamarosan lehull a lepel, lévén a hamarosan megrendezésre kerülő E3 kiállításon kipróbálható formában kint lesz. Mellékinfó egyébként, hogy az iszonyatosan sokat halasztott Gothic 2 kiegészítés angol változata is a boltokban lesz az elkövetkezendő hetekben. Ígyhát bátran mondhatom, hogy a Gothic szerelmesei készülhetnek! Thanks BlackWood.

Yuhéééé már csak hetek kérdése és kijön végre az angol kiegészítő!!
  • Manti
    Ok, addig én befejezem a kalózokat és javítgatok az egészen.
  • Szid
    Ha holnap nemtudnám megcsinálni a vízmágusokat szólok. OK?
  • Manti
    Köcce :). Igen, még egy-két kalózos dolog, meg asszem négy vízmágusos: Raven rabszolgái, az estates-es meg az orkok a kanyonban, meg a szellemes. Ha ez kész van már csak át kell nézni, javítgatni és lehet is küldeni Hunnenköenig-nek.
    Akkor befejezm a kalózokat, de a vízmágusosakat is szívesen megcsinálom ha gondolod...
  • Szid
    Frankó lett a leírás. Még a ravenos küldik vannak hátra és vége!??
  • Szid
    Az a helyzet, hogy a Morganos, meg a billes küldi hiányzik. De ha benne vagy a svungban akkor nem sértödök meg
  • Szid
    Varázsolok egy démont, kinyitom az ajtót kicsalom a csontikat. Kinyírtunk így 7 csontit meg 3 zombit :o))
  • Manti
    Jó hír: Megírtam a banditás küldetéseket, lassan közeleg a vége...
    Ide nézzetek, a banditás küldik alul vannak. Szid, te hogy haladsz? Befejezzem esetleg én a részedet? Gyorsan megvolna...
  • tibor16
    Már nem emléxem, és most meg még túl gyenge vagyok, hogy megpróbáljam. Ládák meg potionok biztos, hogy vannak...
  • Szid
    Tapasztalatot :o)))
  • sunmalac
    (Nem a tárnarákosra gondolok, hanem a skeleton mágusosra, a két troll feletti párkányon...)
  • sunmalac
    A Dexter mögötti barlangból (ami Dexter kulcsával nyílik) sikerült valakinek valami értelmeset kinyerni?
  • Szid
    Érdekes lehet :o)))
  • sunmalac
    Fear Gregre? :)
  • Manti
    Így meg pláne mind1 :)
  • Szid
    Én nembeszéltem Dexterrel. Csak varázsoltam. Greg megjelent magától.
  • Manti
    Mondjuk ha azután varázsolsz hogy beszéltél Dextivel és Greg megjelent tökmind1 hogy tűzeső vagy ice wave, Greg hallhatatlan.
  • Manti
    Szerintem egy ice wave-el jobban jársz. Lehet Dexter-el való beszéd előtt, és után is - így lefagyasztod Greg-et is és nem szabdalja le az Xp-idet :), ahogy tetszik. Csak vigyázz, az őr nehogy öngyilkos legyen mint ahogy nálam tette.:) (Visszarohant a helyére, megállt majd leugrott a szakadékba )Amúgy most láttam olyan bug-ot hogy a bányavölgyben egy ork felfutott az ostromgépen, fölmászott a várba és nekiment a katonáknak. Azért ez már nem egyszerű...
  • tibor16
    Ááá, már nem hiszem, hogy visszamegyek, még 2 órát játszottam utánnaa...
  • Szid
    Tüzesö, és minden oké. Azthiszem így csináltam meg. Próbáld meg. (max megver :o)) )
    Nekem meg párszor Dexter tünt el. :o((
  • tibor16
    Sz'al, most csalódtam.
    Előzőleg amikor jáccottam az Addonnal, soxor nem fordítgattam le a szövegeket, így aztán mondhatom, kissé tudatlanul mászkáltam a terepen és oldottam meg a küldiket. Eccerűen történtek a dolgok.
    Tegnap (vagy inkább ma éjjel) eljutottam a Dexter táborba. És Greg bizony lemészárolt mindenkit, 4 ember kivételével, akik a tulsó toronyban voltak. És 1 azaz 1 db Tp-t sem kaptamn érte! Olyan mérges voltam, hogy többször is újrakezdtem, megpróbáltam Greg nélkül megoldani... de valahányszor nekiáltam gyakni az embereket, megjelent Greg, és elszedte a pontjaimat. -Hát a jó édesanyjának a térgyekalácsa...!!! Előzőleg, amikor nem tudtam mit kell csinálni, mint ahogy írtam már , bementem, igaz jóval táposabban és bizony kiosztottam szépen lassan mindenkit. -mert akkor még nem beszéltem Greggel... nem tudtam mit is találktak ki a készítők, és Greg mégis megjelent később.. nna sz'al, ha vki nem akar vagy 1500 pontot kihagyni (mint én most) az ezt a küldit is csinálja meg "leszervezetlenül"... mer jobban jár...
  • Szid
    Nemlehetne esetleg valami személyes?
    Mondjuk a gyürübe belevésve valami frappáns szöveg?
    Khorinis Hösének - vagy valami hasonló.
  • Manti
    Szid, te mit választasz? Nekem jó lesz a gyűrű, de a Tp is megfelel :) Tibi egyébként nem feledkezünk meg rólad, ez sunmalac-ra is érvényes. A végéig azért még mindig van egy rakat meló...
  • tibor16
    akkor jáccom egy kicsit...
  • tibor16
  • tibor16
    Kapsz tőllünk 100 tp-t, úgy jó lesz? vagy esetleg választhatsz 2 mana italt, esetleg egy gyűrűt, ami 5 strenght bónuszt ad, - na? most melyik legyen?
  • Manti
    Nah, itt van az újabb leírás, a banditák még várnak...
  • sunmalac
    Na jó...
  • Manti
    Hát gondolom azért a spakkernél több értelme van és csak az ellent lassítja, téged nem :)