Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utána is leverheted😊

Ottto
Az is van? Én mindig leverem a pasast 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

A tolvajok ingyen tanítanak ha nem beköpöd öket hanem segitesz nekik,és ekkor még Attila-t sem kell lecsapnod.

Randal
Na, úgy ltáom mindenrõl lemaradok. Egye fene. Ja, úgy látszik az eplanet karbantartása miatt az oldalam szünetel, vagy mi.
Sorry.

Ottto
Majd ha a város megbecsült polgára leszel, megtanít. 200 aranyért. A tolvajok 300ért tanítanak.
Sztem érdemes kivárni, mert úgyis polgárrá kell válnod a játék során.

hmmm.ha az sztalos nem tanít akkor talán a tolvajok.

tibor16
Srácok, az Addonban, hogy tehetek szert a ládák nyitására?- mert az asztalos folyton aszongya - nem vagyok megbízható... - ezért nem tanít meg ...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ottto
Ha az új chapterbe értél (5. asszem) akkor kerest Bengar farmjánál.

erx13
hali!
hol találom Angart kerestem a várban, kerestem a kõ körnél de nem talállom, pedig szivesen vissza adnám neki a naykláncát....
segitsetek léci

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

gothic1
Svábok??? Ne csináld! Stuttgartban vagy?????

Johnyy
Én manul!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Afrika Korps-t németül jáccottad??
LoL

Ottto
Én sem. Játszottam Afrika Korpsal, a falra másztam hülye némettõl 😛

Ottto
Ez nagyon loál oldal 😄DDD

OFF
èn sosem fogom megszokni. Meg németül sem tudok. annyira. Bár mér 4hónapja kint vagyok. A múltkor is egy bulin csak halgattam a jobbról + balról jövö szöveget. Itt-ott elkaptam valamit belöle, különben meg csak "bambán" mosolyogtam magamnak. Woist!
èljenek a svábok...
ON

Yang: Skandi- senior shao wari

Nem. Az egészet újrakell kezdeni

Yang: Skandi- senior shao wari

raziel.
Gothic 2 karaktert átlehet vinni a kiegészitõbe vagy nem?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Bizonyos szempontbol szeritem jobb he teljesen angol a játék, mert akkkor oda kell vmilyen szinten figyelned hogy megértsd,míg a magyart alapbol érted, nem figyelsz oda és bizonyos dolgok elkerülhetik a figyelmed.

Johnyy
Nem feltétlenül! EGyedül akor engedném meg ha minimum 10.1 es vérprofi 1000 szinkronhangal csinállnák, Szerintem egy játékot Angol hangal és magyar szövegnyelvel jó játszani!!!!!!

gothic1
De legalább nem mondja, hogy "genau" 😊
mert a németek állandóan ezt mondják, bár azt mondja egy párszor a játékban, hogy "alles klar" ami szinten német Lieblingswort. 😊

Én már csak tudom, mert 6 hónapja hallgatom németeket... Meg lehet szokni egyébként, de azért az angol csak jobban hangzik.

Esrohnoil
De sztem magyar szinkronnal lenne király.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Pláne h. elõször a 2-es demoját németül néztem és már az intro végén Xardas ilyeneket mondott h.:
"Er ist zurück..."
Én itt már feküdtem.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Johnyy
Annakidelyén Maketem egy univerzálismentést ugy hogy iszonyat felylett vagy (cheat nélkül) és abban a pillben van vagy 100 000 aranyad ismétlem nem kód hanem a zsoldosos módszer, és választhacc hogy hova csatlakozol, csak az a baj hogy ez a sim a gothic2höz van, adonál sztem nem müxik, bár még nem próbálltam

gothic1
pláne a répaszedést unom már a farmon! 😊))

gothic1
Pedig én balfék ujra kezdtem az egész játékot emiatt a vélt bug miatt, pedig már kezdem unni az elejét, mivel mar a normal Gothic2-t 4-szer vegignyomtam 😊

Az tényleg zavaróhogy 1-1 azinkronszinész hangja több embertöl is hallható, de szerintem még mindig jobb ezt elviselni mint a (téged idézlek😊) "fulserto" (😊) német szövegelést

A másik:
EZ szerintem nem bug, a küldetéseket csak akkor kapod meg ha Lares-sel elviszed az ornamentet Saturasnak.

gothic1
Ezzel nem értek egyet, szerintem a német jobb, mert sokkal több szinkronszinész dolgozott hozza es nagyon élethuen szerintem. Csak figyeld meg az angolt, hany Xardas hang van benne! 😊 Ettol fuggetlenul persze az angol jobb, mert a nemet szoveg eleg fulserto 😊

Talaltam egy bugot a kiegben, ha tenyleg az, amikor nem Lares kalauzolásával mentem oda a vizmagusokhoz akkor elmaradtak a kuldetesek, pl. nem kaptam meg az ornamentes kuldetest ami kell az atjaro megnyitasahoz.

raziel.
Najo ha most szünt meg akkor beperlem õket az biztos...😞

Kurty
Köszi majd megnézem!

Kurty
Nekem sem jön be! 😞

raziel.
Mármint rákattintok fõmenüig bejön de rákattintok a játékokra ott meg lap nem jelentihetõ meg😞((

raziel.
Hé....most csak nekem nem jön be a wandoo warezvagy nektek sem?

raziel.
köszi

Müködik, ha az alábbiak szerint cselekszel:

1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Futtatás (start menü alul a winben): "meghajtó:\könyvtár vagy lemez\G2AddOn\fontos patchek\Gothic2_130_de.exe" /X
(igy kiválasztjuk a feljövõ menüben a gothic2.exe-t )
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a G2Addont, a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar - kibontod stb)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
raziel.
meglehet baromságot kérdezek, de ha felteszem angol gothic 2öt meg német kieget menni fog?😄

Ottto
a magyar is más

Johnyy
Magyarul nekem is az összes!

Nem értem miért nem adták ki teljesen angolul a kieget... sokka ltöbbet kaszálhattak volna sztem

War. War never changes.

Ottto
Megérti, de nem jeegyzi meg.. Már énse nagyon emléxek az addonküldikre, mert némeetül lökte nekem a szöveget a sok npc, és nem ragadt meg bennem, míg az alap, az 1. játszásnál rendesen a fejembe fúródott.

Johnyy
Az angolt amúgy is mindenki valamenyire megérti

Ottto
errõl beszélek

én a hangszínre gondolok.
de a németül tudó ismerõseimet is idegesíti a bennne lévö német szöveg mert az angol hangokhoz képest kicsit gyengébben teljesítenek a hangot szolgáltató emberkék

Ottto
egyértelmû, hisz azt meg is érted 😊

A remény hal meg utoljára.
Bár angolosító moddal is jó a kieg de szerintem az alapjáték angol szinkronja sokkal jobban el lett találva mint a kieges német "karattyolás".

Ottto
naigen. megmarad a remény

Tudom nem adják ki()de reménykedni csak lehet ...😊

Johnyy
Vagyishogy DE!

Johnyy
Nem lehetetlen csak nem létezik

Ottto
angol kieg :C