Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorry.
Sztem érdemes kivárni, mert úgyis polgárrá kell válnod a játék során.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
hol találom Angart kerestem a várban, kerestem a kõ körnél de nem talállom, pedig szivesen vissza adnám neki a naykláncát....
segitsetek léci
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
LoL
èn sosem fogom megszokni. Meg németül sem tudok. annyira. Bár mér 4hónapja kint vagyok. A múltkor is egy bulin csak halgattam a jobbról + balról jövö szöveget. Itt-ott elkaptam valamit belöle, különben meg csak "bambán" mosolyogtam magamnak. Woist!
èljenek a svábok...
ON
Yang: Skandi- senior shao wari

Yang: Skandi- senior shao wari
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
mert a németek állandóan ezt mondják, bár azt mondja egy párszor a játékban, hogy "alles klar" ami szinten német Lieblingswort. 😊
Én már csak tudom, mert 6 hónapja hallgatom németeket... Meg lehet szokni egyébként, de azért az angol csak jobban hangzik.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Er ist zurück..."
Én itt már feküdtem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A másik:
EZ szerintem nem bug, a küldetéseket csak akkor kapod meg ha Lares-sel elviszed az ornamentet Saturasnak.
Talaltam egy bugot a kiegben, ha tenyleg az, amikor nem Lares kalauzolásával mentem oda a vizmagusokhoz akkor elmaradtak a kuldetesek, pl. nem kaptam meg az ornamentes kuldetest ami kell az atjaro megnyitasahoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Futtatás (start menü alul a winben): "meghajtó:\könyvtár vagy lemez\G2AddOn\fontos patchek\Gothic2_130_de.exe" /X
(igy kiválasztjuk a feljövõ menüben a gothic2.exe-t )
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a G2Addont, a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar - kibontod stb)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
War. War never changes.
de a németül tudó ismerõseimet is idegesíti a bennne lévö német szöveg mert az angol hangokhoz képest kicsit gyengébben teljesítenek a hangot szolgáltató emberkék
Bár angolosító moddal is jó a kieg de szerintem az alapjáték angol szinkronja sokkal jobban el lett találva mint a kieges német "karattyolás".
de reménykedni csak lehet ...😊