21229
-
#14297 úgyláccik sokat voltam varázsló, ott meg eléggé elképzelhetetlen, -persze az egészen más. -
#14296 nemtom, nekem eléggé hihetetlennek tűnik... ok, senkit nem akartam megbántani... -
#14295 Én azt nem hiszem el, hogy szerinted nem lehet lovagként úgy aratni hogy egyáltalán akármilyen rúnát is használnál... Volt olyan játékom alap G2-ben, amikor meg se tanultam egy rúnát se, mert feleslegesnek éreztem... -
#14294 atvettem?
lol.
a teleport runak csak az idot roviditik a tavolsagok megtetele kozt.
miert ne lehetne nelkuluk akar vegig is jatszani?
ha erdekel:ijaszom van,vadasz,militia,es aztan lovag.lovoldozom,es futkosok sokat.
-
#14293 Ezt azért nehezen hiszem el, hogy már lovag vagy és még nem használtál rúnát... -nem átvetted a játék mentéseit? A 3.réaszig el tudtál jutni rúna használat nélkül? -naaaaa, ne tessék etetni... -
#14292 aaaa igen megva.televoltam b@szkodva (szamomra amugyis hasznalhatatlan)varazslatokkal,azert nem fogadott el tobb ready-t.
na mingyart mas igy ugrandozni ;) thx meg1x -
#14291 hm okey,teszek egy probat.de elvileg a balkattra bekene ready-znie nem?lehet h tulsok varazslat van mar.thx a helpet -
Prince007 #14290 A tárgyaid között jelöld ki a rúnákat mint a kardot, páncélt.
Ezután a számokkal tudsz válogatni vagy megnyomod a Space-t és a kurzorgombokkal válogatsz. -
#14289 oke,a kerdesem akkor is az:hogyan?minden mas targyam tudom hasznalni,de
ha runakra rakattintok,semmi.nemcsinal az egvilagon semmitsem.mar szinte mindenhova van teleportom.miert?bug v envagyok blfsz? -
Prince007 #14288 A 3. fejezetben elég sok teleportrúnát gyűjthetsz össze ezért a 3 fej.-be már nem kell sokat futkosni.
A teleportrúnákat bárki használhatja.
Van néhány lovag varázslat is ezeket a városházán egy lovagtól kaphatpd meg.
A többi rúnát csak mágus használhatja. -
#14287 sziasztok,nemreg kezdtem bele a game-be es a 3.fejezetben vagyok de nagyon unom a rohangalast,meg speed potion-el is.a runakat miert nem tudom hasznalni lovag letemre?
bocs h nem olvasok vegig 179 oldalt,ha vki lenne szives,segithetne.televan a pakkom mar veluk,de nemcsak nezegetnem kene tudni :P -
#14286 Jahh és köszönöm a tippeket, elég jól haladok a mágussal is. Második fejezetet kezdtem most. Mana 30, circle 1 már megvan, strength 30, one-handed 30%. Ebből már lehet építkezni a folytatásra :-) -
#14285 igen, igen, igen :-))) -
Marcus_ #14284 Próbálom és köszi! -
#14283 El sem hiszem!!
Jövő héten elvileg kijön az angol Night Of The Raven..váháháhá.. megérte várni -
#14282 Nem kell aktiválni, ha van nyers húsod és serpenyőd csak odaállsz a tűzhelyhez és "használod". -
Marcus_ #14281 Hali!
Bocs láma kérdés: h lehet sütni húst serpenyőba tűznél.Mert nemtom elövenni ill. mivel aktivizálom?Köcc -
#14280 A kérdés az volt hogy lehet-e vízmágus, nem az hogy használhat-e vízmágusi rúnákat meg spelleket... -
sunmalac #14279 Egzektli nem, viszont vannak ugye a megszerezhető vízmágus varázslatok... Méghozzá a jobbik fajtákból.
(remélem nem kezded elölről a játéket megint ) -
#14278 Szerintem egyértelműen kiderül hogy nem lehet... -
sunmalac #14277 Hmmm, az első kérdésre is benne van a válasz? -
#14276 Szia! Nézd meg a leírást, mindenre választ kapsz ;) -
#14275 Hello
lenne egy pár kérdésem, a gothic2 Addonhoz
1, hogyan lehetek vízmágus?( PONTOSAN)
2, hol lelem meg őket
3, hogyan csináljam meg a missing people küldetést, (már egy párójukról van infóm..)(PONTOSAN)
3, hogyan csináljam meg a dealer- est?(PONTOSAN)
4, ha beállok, mondjuk tűzmágusnak, akkor utána beléphetek vizmágusnak?
az eyepatch- es kalózzal mit csináljak?
válaszaitokat előre is köszi
-
#14274 Igen, így van. :) -
#14273 Azért ne több száz manára gyúrjon, inkább arra, hogy minnél több varázslatot ismerjen. Lényegesen többet ér... -
#14272 Csini térképek :) Gratula a WoG-nak! -
#14271 Az ügyi alapú egykezes kardozás nem árt, mert a mana múlékony dolog. Szvsz a manára fejlessz, de nem árt egy közepes kard tudás. -
#14270 Szia! Nézz el a második és a harmadik oldalra, ez volt a téma. Én változatlanul azt mondom hogy egy csata mágussal élvezetesebb játszani, de embere válogatja. Ha nem zavar hogy nem tudod a leggyagyibb kardot, ellenben igen széles varázslatarzenállal rendelkezel akkor ne költs harcra. -
#14269 Hellótok. Már zsoldosként és lovagként végigvittem a második részt, de mágusként még nem. Mivel azért egy mágusnak is van szüksége kardra, ezért azt kérdezném tőletek, hogy mennyit érdemes áldozni erre? Vagy a kardozás az maradjon nagyon gyenge és csak a varázserőt, illetve a varázslást fejlesszem nagyon? -
sunmalac #14268 Közben kirakták ide az újjonan elkészített mapokat, innentől már csak duplikálnánk...
-
sunmalac #14267 Ehhh... :)) -
#14266 Ok. Te is segíttél benne. Elsősorban az akrobatikával, ami lehet hogy bele se került volna ha te nem hozod szóba, mindenesetre - ahogy írtam - többek közt ennek tesztelésére kezdtem el nyolcadszorra :) a játékot. A mapos dolgot meg szerintem hagyjuk egyenlőre... Majd valamikor... -
sunmalac #14265 Jóvan-jóvan, nem ez a lényeg, az anyag marha jó lett. -
#14264 -
Szid #14263 Hát az én német wördömmel ugye, a hejesírás igen jó, mondhatni tökéletes :o)) -
#14262 Köszi - Szid nevében is. Azért az túlzás hogy olyan sok helyesírási hiba lenne benne, már csak azért is mert eleve Word-ben írtam. :))) Egy pár biztosan van amit nem vettem észre, még átfutom... -
sunmalac #14261 Nagyon komoly...
De azért javaslom tegyétek át wordbe is, mert hemzseg a helyesírási hibáktól. (de nagyon) -
#14260 Nah, emberek, eljött a nagy nap. Utoljára megkérek mindenkit hogy nézze végig a leírást, utólag nincs sírás-rívás. Mégegyszer Köszönöm midnenkinek, aki egy kicsit is segített benne. -
sunmalac #14259 Kitaláltam.
(na jó, nem...) -
Szid #14258 Jó szórakozást.
Az elözö mentést meg már nemjátszom vissza, mert a banditák már úgyis félig kivannak irtva. Márcsak a kovács, meg a kocsma környékén van élet. ja meg a bányában, mert nemvolt szívem leölni a védtelen bányászokat.