21229
-
#14417 Erről beszélek ugye... -
#14416 Csak aki töltött fel képeket, annál van.
Ja és ugye nem az ablak tetején kell keresni. ;) -
#14415 Most hülyéskedsz? A Privát és a Válasz között nincs olyan szöveg hogy "Galéria"? Akkor hogy lehet az, hogy nálam pl. van? -
#14414 hát nekem nincs erre külön gombom, hanem a fórum gombon keresztül elérhető van csak- és bizony ezt én még sosem használtam -
#14413 Hali.
Megjelent már az angol kieg, v. még nem? Engem vhogy nagyon zavar a német hang. -
#14412 Azt csak hiszed :) Nem szeretem a bugokat, akár nyerek, akár vesztek vele. Arra volt jó, hogy visszavegyem azt, amit a gép elvett tőlem a sz*patós bugokkal -
sanyiiiii #14411 Hehe kellemes kis bug gondolom tisztesen megszedted magad belőle -
#14410 Felraktam egy képet a Galériába, egy elég érdekes bug. Dexter táborhelye mögötti barlangban van, negyedik fejezet. Miután megöltem a képen látható csontvázmágust, annyi jégnyíl és csontváz idézés rúnát tudtam tőle elvenni, amennyit csak akartam, és ő csak lebegett tovább a levegőben, ráadásul még a mozgásomat is követte :) -
#14409 Tibi, te miről beszélsz? Ott a fejlécében a "Galéria" gomb, oda kéne rákattitnani ;) -
#14408 Milyen galériába, -adj 1 linket lécci... -
#14407 Én segíteni tudok benne, de nem vagyok profi html-es, pláne php-s úgyhogy az elkészítését nem vállalom be. Mellesleg a kieg lerírása kicsit megizzasztott :), tehát ez se most lenne esedékes. A végigjátszást is szívesen átnézném ha gondolod, hátha tudok valamit hozzátenni... -
#14406 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Mivel HK oldalán már létezik egy kezdetleges G1-es honlap, nem szeretné vki továbbfejleszteni aki ért is hozzá és kedve is van?
Ugyanis nekem jelenleg egyikből se sok.
Képeket, végigjátszást és sok más apróságot tudok hozzá adni:) -
sunmalac #14405 ájszí. Nohát, végre vlmi újdonság, mingyá kezdem is elölről a játékot...
Szid, vlmi hozzáfüzés Manticore módzeréhez? -
#14404 Perpillanat ennyi jutott eszembre, talán Szid tud valami egyéb módszert is... Én csak akkor szoktam idézgettettni, amikor közel vagy a szintlépéshez. -
#14403 Addig szoktam húzni a szerencsétlen mágus agyát, amíg az egyetlen megoldásként az idézést találja a megölésemre. Pl. kilő néhány jégnyilat, és ha egyik se talál célba akkor idéz. De pl. idéz akkor is amikor egy sarok választ el benneteket, mivel máshogy nem tud elérni. A veszélyes módszer az, hogyha direkt ice block-olod magadat, és ekkor kettőt is idézhet egymás után, persze ezt túl kell élni... -
sunmalac #14402 thx. Mire gondolsz taktikázás alatt?
(mámint esetspecifikusan, nem általánosan... :)) -
#14401 Így van, mivel az első résszel ellentétben itt rúnáról nyomja. Csak ugye ki kell taktikázni az idézést... -
sunmalac #14400 Ugye végtelen számú csontit képes megidézni?
(tehát akár végtelenszámú szintlépést lehet egyetlen csontmágussal megoldani?) -
#14399 A második kép nagyon kemény, Szid. -
Szid #14398 nyomtam a galériába 2 képet.
Az egyik élmény Lobart farmjának védelmekor volt.
Az orkok kaptak annyi elönyt, hogy ez elején nemrántottam fegyvert.
A mésik meg az adonvilágban- "egy egész éjjeles " harc a csontik ellen.
Szintlépés biztosítva -
#14397 Nézd meg a végigjátszásban. Ha mindent úgy csináltál, ahogy leírtam, el kell hogy kísérjen. -
#14396 CSásztok!! Már 4-es szintű vagyok és Epee-m van, most megyek majd zsoldos lenni, meg fejlődni kb. 12-13 szinten elmegyek a bányába oszt utána meg elmegyek a jhakendarra és jöhet a buli, amúgy lares nem akat elkisérni, elfog v. nem?? -
#14395 Értem. Jónak tűnik, megértem hogy rákattantál... -
#14394 Belenéztem a honlapjába.... hmmm... valami kép nincs rólla, mer ott nem találtam (szvsz link kellene mivel ez Gothic fórum), -no meg eddig hogy-hogy nem hallottam rólla??? -
Szid #14393 Larkinor, netes szerepjáték. 2-3 éve üzöm. :o))
www.larkinor.hu -
#14392 -
sunmalac #14391 Valami perverz dolog lehet... :) -
#14390 Ez magyarázatra szorul... :) -
Szid #14389 Én meg megint nekiálltam Larkinozni :o)) -
#14388 Én már a melóra se tudok koncentálni... -
sunmalac #14387 Uhhh, végre valami izgi...
-
Szid #14386 Csá neked is -
#14385 császtok, most keztem az addont újra tök faxa majd írok még este hogy hol vagyok mert most suliban vagyok és mennem kell csá
-
#14384 Nagyjából 3 szint - Zsoldos, most lettem 20-as szintű. Igen, ez azt jelenti, minél korábban csinálod meg, annál jobban pörög a szintlépés, mivel annál kevesebb kell hozzá, a monszták értéke viszont változatlan. -
#14383 Egyébként annyira jelentős szvsz az akció, hogy a leírásban kellene róla szót ejteni. Diego, okosan kezelve, sokat hozhat a kasszába. Amúgy 3 napig csináltam a küldit. Lehet közben aludni, tápolni, átmentem Khorinisbe is (közben elfogyott a táp, amivel etetni kell) utánna folytatható. Annyi van csak, hogy el kell érte menni, mert amikor alszunk, a program visszarakja a helyére, de rögtön jön velünk, ahogy megjelenünk. -
rosti #14382 3 szint ugrás az nem semmi
Hanyas szinten és mien kasztal????? -
Szid #14381 Ja. Én sem találtam meg. De most a 4. fejezetben megnézem megint. Mert mintha csak akkor lenne ott... -
#14380 Igen, tudom, megtaláltam. Diego 30 Tp-ét hozott nekem a kis sétánkon. Szinte mindent kinyírt helyettem. Persze etetni kellett, no meg segíteni is. Pl az összes dragon snappert is. Van egy hely, ahol van vagy 8 belőle, nem messze Den hullájától. Azért 2 ilyen monszta Diegonak is megfekszi a gyomrát, én meg teljesen esélytelen vagyok velük szemben. Ezért a következőt csináltam, -megittam egy speed potiont, felszaladtam a Dragon snapperekhez, és körbe körbe rohangásztam. Mivel jó a csapatszellemük mundegyik beindult rám, csak úgy nyüzsögtek. Ez alatt Diego kényelmesen lenyilazta őket :))). Többször is kellett próbálkozni, mert Diego ha elővette a kardját és közéjük rontott, se perc alatt kinyírták. Jó pofára estem egyébként, a G2-ben volt ott egy erő bonus potion... mondom volt :( -
rosti #14379 -
#14378 Diegonak van egy útja az Addonban, el kell őt kisérni a mine területén (2. fejezet) a khorinisi átjáróig. Erről nem olvastam sem a sima G2-ben sem az Addon leírásában. Úgytűnik mintha Billgot helyett lenne ez a küldi. Tudtok rólla vmit?