21229
-
#14697 Hány óra játék után? -
#14696 12 vagyok most:) -
Szid #14695 Látom egész jól fellendult a fórum.
Leszez majd jobb is.
1 végigjátszás után jon majd a 2.,3.,........
Rájossz majd sokmindenre. -
#14694 Hát mondhatjuk ugyis mert akkor nincs semmi kihivás olyan szinten hogy tudom mi hol ki merre.
Nélküle viszont marad a szopás mert nagyon sok cumo meg egyéb kimarad és hogy hamar csatlakoztam a miliciához azt eredményezi hogy zsoldos küldetések nuku (na jó akad igyis 1-2) és elmarad az értük kapott tapasztalati pont.
Hát nem tudom mi lesz a vége de előre látom hogy a 15-ös szint az már csúcs lesz nálam. -
#14693 én pl inkább lemaradok dogokrol és feldezem egy ujboli végigjátszáskor minthogy egy leirás szerint jöjjek rá,kellő körültekintéssel meg nemigazán marad le sokmindnről -
#14692 Arsenal, -Te ugye direkt nem olvasod a végigjáccást? -he...? Pedig így egy csomó mi ndenről lemaradsz -
sunmalac #14691 Ja-ja. De például lovag az lehecc... -
#14690 Láma kérdés ha már milicia tag vagyok akkor a zsoldosság elfelejtve igaz? -
#14689 Egész iedáig a végigjátsást finomítottam, most küldöm el Hk-nak. Ez most már normális verzió lesz, nem kell hozzá java. Azt hiszem elég is volt már a Gothic-ból, megyek Morrowind-ezni :), amíg tudok... -
sunmalac #14688 Ilyen se volt még, mi? -
#14687 Nofene, végül is neked is valamiben igazad lesz -
sunmalac #14686 Hááhhh, ismét érdekes problémába ütköztünk, ugye...
Merthát, n. szinten félmillió Xp-vel, mennyit fog számítani az a 200 Xp...
És persze fordítva, 10.000 arannyal mennyit számít a plusz 200 arany, amit André ad.
Tehát az arányok: 500.000 / 200 = 2500, és 10.000 / 200 = 50.
50 (gold) aránylik a 2500 (Xp) -hez. Na, melyik a jobb érték?
Persze ez mind elméleti bukfencelgetés, mondjuk ki, nincs megfelelő válasz, mindenki a saját szája íze szerint dönt.
Szuperzöld? -
#14685 Ez igaz, de az Xp-vel többet érsz, mint a pénzzel... -
sunmalac #14684 Úgy meg több pénzt. Andrétól. -
#14683 Több Xp-t kapsz. -
sunmalac #14682 Nagyszerű. És miért jár jobban? (mint milicista) -
sunmalac #14681 Gyere ide
Valahogy azért meg fogod találni... -
#14680 Felesleges... Te is azt magyaráztad mint én, csak az szúrt szemet, hogy "zsoldos küldetés" az egy csomag kender - átvitt érelmben végül is az, mert kell a zsoldosokhoz való csatlakozáshoz, és abban tévedtél hogy jobb, ha visszadja Andre-nak a csomagot a milicista küldiben. Ha az alapküldiben Cipher-hez viszed a csomagot, jobban jársz, mintha utána milicistaként odaadnád Andre-nak. -
#14679 Fúúú akkor jó. :-)
A segédjét hogy is hívják? -
sunmalac #14678 Ja-ja. Letartoztatták. De ezt el is mondja neked a segédje. -
#14677 Köszi. És az normális, hogy Onar tanyájáról eltűnt a kovács? Csak mert akarok tanulni, de nem találom sehol. Vagy ez is bug? -
sunmalac #14676 Nofene...
Én kérek elnézést. -
#14675 Ok :) -
#14674 Vazz, ne fárassz már, én is ezt mondom... Most már Szuperzöld? :)
A kieg végigjátszás csak egy korábbi poénodra utalás. Csak vicc, semmi több... -
sunmalac #14673 Jóvan, értem most már, hogy hogyan is érted. Így a Te logikád szerint neked van igazad.
(az enyém alapján meg nekem ) -
sunmalac #14672 A kieg végigjátszásnak mi köze van ehez?
(amiért persze maximum riszpekt Neked, ez nem is kérdés) -
sunmalac #14671 Tisztánlátás végett, két független küldetés is épül a csomag kenderre:
1. Küldetés: Egy csomag kender (Onar tanyája)
2. Küldetés: Egy csomag tele kenderrel (Khorinis - Milícia)
mond valamit? -
#14670 Nohát-nohát, te is kavarsz ám rendesen :) Cipher-hez kell visszajuttatni az alapküdetésben a csomagot. Ez egy alapküldetés, semmi köze nincs ahhoz, hogy mi akar lenni. Ha Andre-ról megkapod az általam említett küldetést, nem muszáj odaadni neki a csomagot, elég annyi Andre-nak, hogy megtaláltad. Nah, mégse szívtam meg, hogy én írtam a kieg végigjátszást? -
sunmalac #14669 Nohát...
Te azt mondtad, hogy Cipherhez kell visszajuttatnia. De ez így ebben a formában nem igaz, hiszen Neki Andrénak kell eljuttatnia. Ha zsoldos szeretne lenni (de nem, hiszen már milicia), akkor lenne igaz az amit te mondasz. -
#14668 Annyiban van köze a zsoldosokhoz, hogyha megcsinálod az egy csomag kender alapküldetést, akkor Cipher egyetért avval, hogy csatlakozz a zsoldosokhoz. Ennyi. -
#14667 Hát nem éppen zsoldos küldetés. Az "Egy csomag tele kenderrel" mond valamit? Az egy csomag kender küldetéshez kapcsolódik - első fejezet alapküldetés, Andre második küldetése. -
sunmalac #14666 Jóvan :) Csak ne a zsoldost keresd... -
#14665 Ne mondj semmit majdcsak megtalálom valahol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sunmalac #14664 Nemtom mire vágysz; mongyam meg, hogy hol a csomag, vagy inkább elolvasod a leírást? -
sunmalac #14663 Végre... -
#14662 Nem tudom perpill mire gondolsz beszéltem a kikötöben a kocsmárossal fizettem neki az infoért és ő mondta hogy beszivott zsoldos lödörög valahol,de nem találom a köcsögöt :( -
sunmalac #14661 Akkor már értem, hogy miért kerestél zsoldost... -
csabz #14660 a g3 menüben a háttérképeknél vannak képek a 3-ról (a pletykában nem tudom miért nem jött be de nekem megy) -
#14659 Igy szól a bejegyzés: A kikötöbe egy csomag kender érkezett.Ezt Mortis halotta a kocsmában.Szerezd vissza a csomagot és vigyem Lord Andréhoz. -
sunmalac #14658 Szerintem csináld tovább, mintha misem történt volna. Ismert bug, hogy a más világba helyezett karakterekkel gondjai vannak a proginak. (pl.: a bányavőlgybe utázó karakterek hulláját egyes esetekben megtalálhatjuk a tűzpróba barlangjában, de ettől függetlenül ott vannak a völgyben)
Pedro ugye most már a szigeten van bezárva...