Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor belehet a vizbarátokközélépni még az 1. fejezetben, vagy nem???

Yang: Skandi- senior shao wari

A kötáblákat tartogatom,amikor,majd 5Lp lesz minden.
Nemhív senki találkozóra. amúgy meg sikerült már 17-szintig felvinnem.

tibor16
Ha sikerül átkerülnöd a szigetre, ott tápolhatsz, mert viszonylag jól lehet "aratni".. Vatrasnak kell a fegyvercsempész küldi, meg az eltûnt emberek, és az ornamentek, csak már nem emléxem, hogy is volt..
és aztán el kell menned a vizimágusok búvóhelyére, meg a hárpiába a vizi gyûlésre...
sztem lapozz vissza, és olvasd el a nyöszörgéseim, mer nekem is ez volt a problémám.
-ja, és a vizimókusoknál tanuld meg a nyelveket, hogy el tudd olvasni a kõtáblákat....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Rajtam van a Gyürü. Igaz még csak az 1. fejezetben vagyok. :o(((

tibor16
Jah és még vmi, -amikor Vatrassal beszélsz, viseld a vizibuzigyûrût, --meg amikor bármelyik vizifõnökkel beszélsz, mer különben nem kapod meg a küldiket és nem tucc tovább lépni... - én ezen buktam sokáig...
kivéve az újvilágban, ott asszem nem kell...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A negyediket Larestól kapod vissza, de nem is értem, én enélkül nem is kaptam meg a másik 3-hoz a küldit. Szóval úgy tudtam a Lares-es az elsõ akkor jön a küldetés az plusz 3.
Na jó.
Megcsináltam Vatras feladatait:-Az elveszett embereket-átadtam Dexter levelét. Feladtam Fernandót.Valami olyasmit mond- menjek, közöljem a híreket Lord Hagennel.Vele már beszéltem milicistaként,de Vatras üzenetét nemtudom átadni.-ennyit a vizbarátokról.
A mágusoknál meg már leadtam 3 ornamentet.A mágus meg még mindíg keres 1-et, pedig a térképen csak 3kökör van bejelölve. Tudom Neked is hasonló problémáidvoltak.

tibor16
kicsit bõvebben, mer ebbõl nem értem... régebben voltam ennél a résznél..

Amúgy mindakét küldetést (vizbarátok) megcsináltam.
Valaki?<#kerdes>

zoozoo
LOOOOL

Hi!
1. felyezet
Már leadtam mindhárom ornamentet a vízmágusnak és még mindíg 1-et keres.
Milicista vagyok, beszéltem Lord Hagennel, de nem volt ott semmi hírátadás, amit Vatras akar.ìgy a "vizbarátokhoz" sem léphetek be. Akkor most hogyvanez?

CarajoEsp
Nah gratula:😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Duzsuki
Én is most jubilláltam de nekem csak a 100 lett meg.

Duzsuki
Írj még 90-et és meglesz a millecentenárium is.

CarajoEsp
nem. a hozzászólásaim milleneumát😄

Duzsuki
A Milleniumot?
Nem aludtál el néhány évet?<#wow1><#wow1>

CarajoEsp
Nah elnézést nem akartam elrontani a topicot ,csak gondoltam a milleneumot így ünneplem😄

Johnyy
már 2001 !!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Ottto
Nemtom, nem kell annnyira, az a fontos, hogy csak az egyikre gyúrj (erõ v. ügyesség). Az egykezes v. kétkezes v. íjjászképességeket sztem ne tanuld meg, csak ha már nem nagyon tudsz mit kezdeni a pontjaiddal. Az ügyességet is csak annyira, hogy egy jobb íjjat/kardot tudj használni (olyan 30 nekem elég volt)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Kössz

Az erõt, ügyességet mennyire érdemes felvinni, és a fegyveres képességeket milyen szintig érdemes tanulni, ha varázsló karaktert akarok csinálni?

a balettpatkány

Ottto
??
<#ticking>

Esrohnoil
Mifan? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

CarajoEsp
MINDEN KEDVES GOTHIC RAJONGÓT ÜDVÖZLÖK. NEMSOKÁRA 2000.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

raziel.
csá

nekem a kiegészítõjéhez kellenének térképek és végigjátszás esetleg
leírások pls valaki adjon linket

thx

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Ottto
Hát költs az alkímiára, nálam jött be nálam mágusként nagyon, révén 300ig felvittem a manámat, míg a max tanulható, nemtom asszem 150.
Jó ha kicsit gyúrsz az erõre, vagy méginkább az ügyességre, mert néha (fõleg az elejlén) a mágia kevés lesz, és akkor kell valami más amivel meg kell magad védened.
Ne szórd a pontokat, a mágia köreinek megtanulásához igencsak sok tp kell majd. Az idézésekre költs a legtöbbet, azok a legjobbak, a csontiidézés meg überbrutal <#eljen>

Kb ennyit tok átadni a tapasztalataimból 😊

Sziasztok!

Most kezdem el játtszani a gothic 2-vel (csak most lett olyan gépem amin rendesen fut), és csak egy rövid tanácsot szeretnék tõletek kérni.
Nem akarom elolvasni a végigjáttszást... majd talán csak miután már egyszer végigjáttszottam. Viszont pl. a gothic 1-ben fontos jótanács volt, hogy amíg az ember camp-et nem választott addig ne költsön szinte semmire skillpontot.
Szóval csak ilyen alap tanácsok érdekelnének, amik fontosak lehetnek a játék során. Pl. ha varázsló akarok lenni azt hogy lehet a legrövidebb úton stb...

Köszi

a balettpatkány

Takanohana
Srácok!
Valami hír, hogy beválnak-e a konvertáló progik? Vagy legalább valami reménysugár?

"Szóval kaptam *.dd vagy *.dds kiterjesztésû fájlokat..."
- ha a magyaritasok.hu-n jól értem Piedon cikkét, akkor az 'csak' a fontkészlet tartozéka, ha másnál is hibás (hullámos) az õ betû, akkor azokat a hibákat lehet kijavítani benne

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

CarajoEsp
Nah sikerült valamit elérni??

CarajoEsp
Nah. Akármi is lessz (persze remélem egybõl jó lessz)Rámn számíthattok.Erre várok a legjobban és ezért odaadnék(majdnem) mindentí😄D

- Írtam konvertáló programokat (hogy használható-e, az kérdéses, de elvileg tesztelik: )
- Jelenleg visszajelzésre várok, és annak függvényében lehet (részemrõl) tovább lépni (vagy optimális esetben minden szép és jó, és megjelenik egy-egy végleges verzió -- de ennek sajnos elég kicsi az esélye)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Duzsuki
Én nem tanultam angolt, de szívesen másolok ha ugy hamarabb elkészûl.

CarajoEsp
Amennyiben kiderül ,hogy mégis csak biteról bitera lehet fordítani a gamét ,nekem küldhetitek a szöveget bemásolom én. mert már tényleg annyira várok rá ,hogy lmondani se lehet.

Randal
Nemnem. Ezeket a *.dd? fájlokat az angolosítóktól kaptam, majd felrakom ezeket is a yahoos mailre.

- byte-ról byte-ra majdnem mindent lehet fordítani
- ha van fordítandó szöveg a *.dd? file-okban, akkor valóban. Én csak azt néztem meg, amirõl szó volt (és megtaláltam). Ilyen állományok nem is rémlenek.
- amúgy reggel óta küldtem 2 mail-t is 😊

Randal
Itt egy kis közbeszólást tennék, bocsi Tusy ezt mailben elfelejtettem megemlíteni meg máskor is:

Szóval kaptam *.dd vagy *.dds kiterjesztésû fájlokat abban az Addon van angolul és németül ezt Ultraedit 32-vel lehet szerkeszteni.

viszont mivel ki tudtam bontani az addon fájlait a programjaiddal ezt nem tartotam szükségesnek mondani. úgy látom hiba volt.

Lehet hogy ezzel is tudsz kezdeni valamit.
majd vmikor azt is felrakom a yahoo-s mailemre.

Az, hogy az angol mûködik (a németen), reményre ad okot. De ahogy néztem, tényleg betûrõl-betûre (byte-ról byte-ra) fordították (Hunnenkoenig ezt a lehetõséget régebben elvetette), de ha nekem nem is sikerülne minden, ahogy szeretném, ez a lehetõség még mindig megmarad (de egyelõre nem errõl van szó).

- "mailt nem kaptam."
<[email protected]> Re: Gothic /konvertalas 07:22 2 kb (A Sent folderembõl)
+ mindegy, nem volt benne semmi különös 😊

Bandew
Te jó ég, most hogy belegondolok, ez a fordítás németbõl lett csinálva és nem is biztos, hogy mûxik majd az angollal, nem? <#confused>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Randal
mailt nem kaptam.

Igen, a zgothic.rarban a G2 az angol nyelvû, az Addon meg német.

A gothic_hun.rarban a G2-bõl megvan a régi magyarosítások német és angol verziójú gothichoz készített általam a datból kicsomagolt txt fájlok.

Ezek vannak a G2 könyvtárban.

A G2A könyvtárban az angol G2-re felrakott Addon fájlai vannak, a G2aTT-vel jelölt fájlok meg a modból kiszedett angolosított fájlok.

Takanohana
Drukkolunk és reménykedünk.

A helyzet az volt, hogy tegnapig Randallal csak 1 levélváltásunk volt (hol én nem voltam, hol õ), én meg szerettem volna haladni, de most már Simánnal (Hunnenkoenig csapatából) is van kapcsolat, majd õket zaklatom (mivel ez a rész inkább õket érinti, mint a játékosokat)

Takanohana
Borzold csak! Ha végül meglesz a teljes magyarosítás, akár száz oldalon keresztül is értekezzetek csak nyugodtan.

Hogy ne borzoljam tovább a kedélyeket, inkább írtam mail-t.

"Az angolosítást készítõ srác azt írja, hogy nem fog mûködni a visszatranszformálás a következõ okok miatt:"
- melyik állományokra írja? Az ou.bin állományban nincs belsõ hivatkozás, legfeljebb külsõ lehet. Mikor nem fog mûködni? Mert pár sor cseréje után kb. 5 percig próbálkoztam a g1-el (aztán jött egy darázs szerû izé, és nem futottam elég gyorsan 😊 //a menu.dat-ban is változtattam, direkt eltérõ hosszal, de csak az ékezetek hiánya tûnt fel. Persze ettõl még igaza lehet, csak kicsit jobban kellene lokalizálni a problémát.

"A fájlok bináris formátumban vannak és ezek bináris linkeket tartalmaznak(kapcsolódnak), amelyek speciális bináris címekhez vannak hozzárendelve."
- melyik file-ok?

"És mikor ezeket a fájolkat szöveggé konvertáljuk, megsemmisítjük ezeket."
- ezért kellenek az eredeti file-ok, meg kellhet néhány mûködõ köztes változat

- átnézem jobban a zgothic.rar-t, de a g2 és addon változata mintha eltérõ nyelvû lenne

Randal
ja, ehhez kellene a G2 is😞
vki nem nézné meg a játék könyvtárában vhol ott kell lennie.

Randal
Innen le tudod tölteni az Addon angolosítást:
http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=24

elméletileg ebben kellene lennie egy Vdfs2.5-ös verziónak, de majd elküldöm, ezzel lehet a G1-et és g2-t is kibontani.

Randal
az baj? ugyanazok ami a zgothic.rarban benne vannak.

teljesen ugyanazokkal a fájlokkal dolgoztam. A g2Addon angol fájlait az angolosítás modból szedtem ki.

Az angolosítást készítõ srác azt írja, hogy nem fog mûködni a visszatranszformálás a következõ okok miatt:

A fájlok bináris formátumban vannak és ezek bináris linkeket tartalmaznak(kapcsolódnak), amelyek speciális bináris címekhez vannak hozzárendelve.
És mikor ezeket a fájolkat szöveggé konvertáljuk, megsemmisítjük ezeket.

Az egyetlen mód ezeknek a szerkesztésére a hexa editor.
És a régi szöveget az újjal csak úgy tudjuk kicserélni hogy azonos a hosszúságuk.

bocsi, akit nem érdekel:

"Nem tudom, hogy meg lehet-e azt vhogy oldani, hogy a szövegfájlok
között ne jelenjen meg az amely különböz? parancsokra,fájlokra stb.
fonatkozik, mert némelyik elég zavaró."
- meg lehet, de nem foglalkozok vele. Nem kell figyelembe venni!

"Legvégül azt kellene megoldani, hogy ezeket a fájlokat a könyvtárakkal együtt be kellene csomagolni egy *.vdf kiterjesztés? fájlba."
- ez helyett tudom azt, hogy egy meglevõ VDF file ominózus 3 állományát cserélem le. Néhány VDF-ben szereplõ állományt ugyanis nem találtam máshol (gothic1 angol ripp)