Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szal és miben más a kieggel? uj szörnyek, páncélo, fegyverek már kezdetekkor?

váh.. ezt nem is olvastam. thx! már kezdtem félni hogy ugyan azt kell megint végigjátszanom, de most akkor nekiállok! 😊

Ottto
"mi volt #13108-as hozzászólás?"
Nemlényeges

Sajna addig nem jutttam az addonba hogy a kétkezes sárkányölõt is viseljem, sry.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Manti
Sziasztok megint!

Egy kérdésem lenne. Gondolom az elõzö hozzászólásomból kiderült hogy a Die Nacht des Raben-el játszom. Most ott tartok hogy legyaktam a mocsári és a tûzsárkányt, és megcsináltattam Jan-al a közepes sárkányvadászpáncélt, amúgy még tele van orkockákal meg lizimenekkel a pálya és még a másik világba se mentem vissza. Szóval a kérdés az hogy a forge-olással együtt mennyi Tp-be kerül annak a kardnak az elkészítése amihez sárkányvér kell, illetve mennyit fog sebezni + mekkora erõ kell hozzá.
Ja és még egy kérdés: mi volt #13108-as hozzászólás? <#nyes>

Üdv: Manti

hajrá!<#violent>

Ottto
Akkor kövezzük meg!

reklama...

Ottto
1 szót sem írsz gothicról, minek jöttél ide ezzel?

láttuk

Manti
Megtaláltam <#taps>

Manti
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani hogy hol van Quarhodron sírja?
Elõre is köszi.

Randal
G1-ben a Régi táborba úgy is be tudsz menni, hogy átváltozol Húsbogárrá és bemész a kapu alatt😊

Egyébként az a 108-as szint rohadt sok és szvsz képtelenség mivel cheattel a max is 100, ha jól olvastam vhol.

Chaos Mad:
Nem baj ha új játékot nyomsz. Teljesen más lesz hidd el.
Na meg vannak benne úgynevezett gyorsítások is, így nem kell annyi idõt töltened a küldetések megcsinálásával.

Ottto
jaja

ahogy elnézem csont uj játékot kell inditani 😞

vagy hogy jön a story a csontsárkány legyilkolása után? 😊

jah thx, már árjöttem megy is faszán az angolositással! most folytathatom a 36-os paladint?😊

Ottto
nyomsz egy dos parancssort oda írod be hogy /x

na szal ezt kell csinálni ha jol tudom:

1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstall ljuk ezt a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá  a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell

a 2.-be ez a Gothic2_130_de.exe /X micsoda? mi az hogy /X ???
😊

nah ez is megoldva :😊))))

csak 1 gondom van, nem tudom felrakni a német 1.30-as peccset, kiválasztom hogy hova insatlláltam a g2-töt azt nem tudok a tovább gombra kattintani. 😞(

nah ok, ez a problema megoldva 😊)

szal ha megvan a kieg hogy kell felrakni?
az alap g2-re?
és mi kell még hozzá?
csak angol paccs?
tudom folytatni a g2-es mentéseket?
vagy 0-ról kell kezdeni és elöröl az egészet végigtolni?
vagy uj stori az egész?

thx a helpet 😊)))

hell all
most szedtem a kieget, de lejárt a regisztráciom, és a 43.rar-tol nem tudtam leszedni, valakinek nincs meg épp?😊
vagy nem tudna segiteni?

Egyébként is be lehet teleportálni.<#ravasz1>Egy helyen találtam egy rúnát ami beteleportált a Tûzmágusok templomába.Azután megbosszultam testvéreim halálát.<#vigyor1><#vigyor3>

Duzsuki
Én kétszer játszottam eddig végig a Gothic1-et de mind a kétszer kinyírtam a régi táborban levõket. Elösször ijásszal másodszor pedig mágussal. Mágussal volt a legkirályabb csak egy tûzesõ és csak ugy hullot a banda, ezzel a karakterrel azt is meglehetett csinálni hogy, a fal mellett sütögettem el a tûzesõt és bent pogyogott a pórnép.<#violent> Mondjuk ezt én is élveztem és megbosszúltam a tûzmágus társaimat, de nem vártam órákat máguscsontváz mellet csak hogy csontvázakat írthassak. Elismerem én is kicsit megszállottan játszottam, de nem estem túlzásba. G1-ben ugy 35-ös G2.ben 40-es szinten fejeztem be a játékot.

Duzsuki
Igen igazad van azt én is megpróbáltam. De kinek van ideje és persze kedve több órán át várakozni csak azért, hogy 100-ról mondjuk 101-re emelkedjen a hõse szintje. Ez már mániákus örület szerintem.

Azért a csontvázmágusokkal ellehet játszadozni...

Yang: Skandi- senior shao wari

Én a G1-ben "szórakoztam", mikor bezárták a Régi Tábor kapuit és ha közel mentem, a kapuban álló emberek rám támadtak... Egyszerre nagy falat volt, de elcsalogattam õket és...
Majd egy hibát (volt pár) kihasználva bebújtam a kapu résén és folytattam a táborban. Már akit lehetett, aki sebezhetetlen volt, az elõl futás 😊)
Ja, hogy ez beteges? Bosszúnak édes volt! <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Duzsuki
Szerintem is lehetetlen ennyi XP összeszedni, már csak azért is mert nincs annyi ellenfél a játékban amennyi kiadna ennyi pontot.
Takanohana válaszáról pedig az a véleményem, hogy igaza van de ha több mint száz a százalék azzal azt bizonyítja hogy milyen fasza gyerek, aminek szerintem nincs semmi értelme mert nem ez a játék lényege. Szóval azt akarom mondani azért nem érdemes szenvedni ami már nem ad semmi pluszt a játékhoz, nem teszi könnyebbé a játék befejezését. "Szórakozásnak lehet, hogy jó.?!"<#wow2><#idiota>

Esrohnoil
Mert gyengeelméjû. 😊
Egyébként sztem kamu.
118-as level? 😄
Szal jót röhögtem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Takanohana
OK, de minek? Mitõl jobb a 105% (vagy a 112%) mint a 100%? Jobban kardozik tõle? A kritikus ütések 100%-on is maxon vannak.

Oké lehet, h. ez hülyeség, da a faszinak ott volt.
A 380-as eröt meg valszin a adon nélkül érte el.
5-eröt adó italokkal, 15-ös amulettel.
64-sárkánygyökeret vagy mit pedig elitorkoktól,meg vezetöktöl Save/Load -al szerzett.
Elég pihent lehet...

Shongi
Hmm, nem is tudom, hogy hogy van pontosan az addonban, de a simában simán mehetett 100% fölé, ha akkor vettél +5%-os könyvet!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Ottto
Faszom se tud németül salz...

A lent említett cseh oldalon van egy faszi, aki a sárkányvadászként elvitte az eröt 380-ig.
Teljes leírással

SPOILER*** SPOILER

a német adonbankban,(már volt említve a van a cím)

Stärke:
+4 durch Theklas Eintopf (+5 nur als Söldner/Magier)
+3-6 durch Äpfel
+22 durch Steintafeln
+10 durch Beten (nur als Gildenloser/Söldner/Drachenjäger/Miliz/Paladin)
+39 durch selbstgebraute Tränke
+1 durch Erol
+12 durch gefundene/gekaufte Tränke
+15 durch Embarla Firgasto (+30 als Söldner/DJ)
+5 durch Tränen Innos (als Magier)
+3 durch Trank aus Dracheneisekret (nicht als Söldner/DJ)
+2 durch Feuergeschnetzeltes/Fleischsuppe
+28 temporär durch Gürtel, Amulett + 2 Ringe
Als Söldner/DJ: +128 Stärke
Als Novize/Magier: +102 Stärke
Als Gildenloser/Miliz/Paladin: +107 Stärke
Um die beste Waffe im Spiel (Berserkeraxt: 170 Stärke, 200 Schaden) tragen zu können, reicht es theoretisch aus, bis 68 (Magier)/63 (Paladin/Miliz) oder als Söldner/DJ Stärke 42 zu traineren. Am besten ist es aber, wenn man bis 90 trainiert, dann kann man am Ende bis zu 200+ Stärke haben.
Geschick:
+1 durch Rengaru
+24 durch Steintafeln
+10 durch Beten (nur als Gildenloser/Söldner/DJ/Miliz/Paladin)
+51-75 durch selbstgebraute Tränke
+15 durch gefundene/gekaufte Tränke
+15 durch Embarla Firgasto (+30 als Söldner/DJ)
+5 durch Tränen Innos (als Magier)
+30 temporär durch Gürtel, Amulett + 2 Ringe
Magier/Novize: +96 Geschick
Söldner/DJ: +116 Geschick
Gildenloser/Miliz/Paladin: +101
Um den Drachenbogen (160 Geschick, 160 Schaden) ausrüsten zu können, reicht es aus, Geschick bis 64 (Magier)/44 (Söldner/DJ) oder 59 (Gildenloser/Miliz/Paladin) zu trainieren. Besser ist es aber, wenn man Geschick ebenfalls bis 90 trainiert, so hat man gegen Ende 190+ Geschick.
Mana:
+2 Mana durch "Kraft der Gestirne"
+2 Mana durch Coragon's Spezialbier
+20 Mana durch Beten (nur als Magier/Novize/Miliz/Paladin)
+42 Mana durch Steintafeln
+2 Mana durch Spende bei Daron (nicht als Magier)
+3 Mana von Vatras nach Sklavenbefreiung
+1 Mana durch Lou´s Hammer
+50 Mana durch Dunkelpilze
+3 Mana durch Essenz des Geistes
+125 Mana durch selbstgebraute Tränke
+25 Mana durch Elixiere des Geistes (Händler/gefunden)
+5 Mana durch 1 Elixier des Geistes (nur Magier - eigenes Zimmer im Kloster)
+28 Mana durch alte Steintafeln (Vatras)
+60 temporär durch Zauberstab + Priesterset
Das macht dann als Miliz/Paladin insgesamt +290 Mana, die man durch Powerups bekommen kann. Als Novize/Magier insgesamt +295 Mana. Als Gildenloser/Söldner/Drachenjäger insgesamt +270 Mana.
Dazu kämen bespielsweise noch +40 Mana durch das Priesterset und +20 Mana durch den Zauberstab. Es sollte also ausreichen, wenn man Mana bis 100 oder 120 trainiert, damit man 370+ Mana hat.

Ottto
A sárkánygyökerek, az erõitalok, gyûrûk, nyakláncok, övek segítségével tudod elérni azt az erõt.
Amúgy boldog szülinapot Randal 😊

Randal
ezt mondjuk én sem értem. hisz elméletileg a max az 100%
Úgy tudom erre ügyeltek a készítõk.

Takanohana
Nem ismerem az addont, (sajnos), lehet ezért nem értem: hogy lehet a kétkezes kard 112%?

Randal
Passz. de az addonban a max erõd 200

Ez elég jól hangzik. Ha igaz akkor ehhez viszont elõre ismerni kell minden trükköt, valószínû sokadszorra ment rajta végig.
Az egyik cseh oldalon találtam. Sárkányvadász-kb370óra játékután
level: 118 erö: 361
xp: 3 520 880 dex: 116
magic kör: 0 élet: 1811
mana: 108
védetség: 150/150/100/50
1kezes: 62%
kétkezes: 112%
nyil: 65%

Azt nem tudja valaki, hogy az addon-ban hanyas szintig lehet kb eljutni? A G2-ben ha jól emlékszem valahol 36/38-körül fejeztem be, ennél nyilván jóval több, de ez a 30-as képesség feletti 2x-es lp így is durvának tûnik pláne varázslóként. Hogy lesz ebbõl 2-300 mana?
Bemászol a Kolostorba és vehetsz 1 kulcsot Riordantól.Habár lehet hogy már milicista voltam...

vear
Hali! Régen végigjátszottam már a G2-t, de az addont nem sikerült beszereznem. Magyarországon meg lehet venni valahol az add-ont a G2-höz?

tibor16
Na az engem is érdekelne. Mindent megpróbáltam, amikor elõször jáccottam a G2-vel. Nekem nem sikerült. Ha vki tudja, adja át... már csak a sport kedvéért is kipróbálnám.
-mellesleg: az Addonban bemászni igen, de kijutni nem sikerült, amikor még jogosulatlan voltam, a kolostorból. -észrevettétek? -meg egy csomó mindent megnehezítettek...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Tegnap. vettem egy tüzvarán átalakulás tekercset. Berohantam a sötéterdöbe és léptam vele 1 egész szintet. 7-8asra.Kinyírtam végre a lépcsönélálló 2 wargot. Ezek intéztek majdnem el.
lenne még 1 kérdésem.
Tudja valki hol lehet bemászni a felsövárosba?
Laresnál 500 xp ér

Nyögve-nyelõs, de nem reménytelen.

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Johnyy
semmi 😞((((((((((((((( <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#help><#help><#help><#help>

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Takanohana
Sziasztok!

G2 konvertálásról semmi hír?

Na elmondom akkor mi is a helyzet:
átmentem a 2.fejezetbe, és beléphettem a vizibuzik közé.Vatras adott 1 levelet Satorashoz címezve-jófiúvagyok.
De az Ornamentes faszi még mindíg keres valami ornamentet. Kiváncsi léve´n mikor megkaptam ezt a küldetést már 2.ornament megvolt.Az utolsó bejegyzésem vigyek magammal valakit a városból a sötéterdöbe.
Pedig odaadtam annak a vízmágusnak mindahárom ornamentet.Körbaszaladtam mindenkit a vízmágusokat,Larest de sehol semmi. A teleportok müködnek. Elakadtam. Tudom, hogy küldött azu elején Vatras valami ornamentet, de az Saturasnál van most. Ellehettöle csaklizni,vagy kezdjem elölröl???

tibor16
A nyelv tanulásnak/képességszerzésnek szabott az ára -5/10/15 lp. Nem változik. Szerezd meg minél elõbb. A kõtáblák fejlesztik a képességeid, -a szigeten szükséged lesz rá.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...