Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont gondom van az angolosítással, .ini fileokat követel rajtam és nem hajlandó elindulni /kivéve azt a nyomorult német .exe-t, ami elég gáz, mert utálom a német nyelvet.../... Tud vki segíteni? vagy legalább 1 helyet ahonnan letölthetõ?
1ébként banner nem lesz? <#vigyor0>#vigyor0>
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
És a telepítés után nem próbáltad visszarakni az sp2-t?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Miben írtad a konvertáló progit??? Mert ha delphi,pascal akkor segíthetek, lécci majd írjatok. Amúgy a kieget most akarom újra kezdeni, talán zsoldossal. Amúgy remélem hogy sikerül a magyarítás megcsinálni a kiegre + a sima g2-re. Na császtok
Mr_no_NaMe: nekem is volt ilyen prob.Ha jól emlékszem, én az rpgdot-on találtam rá megoldást => www.rpgdot.com
Most kéne mennem az ork temetõbe (3. fejezet) átmegyek a hídon az orkföldre,de amikor ki kéne nyitni csörlõvel az ajtót nem engedi,bugos😞
Valaki valami 5let?
Egyébként a cooeprativ modol van valami?
csinájj 😊
Az 1000 sor az az amit a már magyarosított vdf állományból kinyertem.
(ja, ez csak az ou.bin, a többit még nem néztem, hmm, max 3-4ezer sor akkor).
Szóval lefordított cucc max januárban lesz a vizsgák miatt.
Addig amit lefordítanék az úgy se lenne jelentõs.
Most vizsgák lesznek, utánna viszont nekiállok.
cirka 1000 sor.
Az Addon szövegén még filózok egy darabig, hogy a G2-t hogyan s miként tudnám belerakni.
- ha megkapom a G2 teljes fordítását, akkor megnézem a programokat, de elvileg ti is tudjátok használni
- Hunnenkoenig G2 magyarítását viszont nem ilyen módszerrel készítette HornOx, hanem ezeket az állományokat is belerakta egy VDF állományba, amelynek írására nem sikerült jó programot írnom, viszont találtam ilyet a weben (amit meg kipróbálnom nem sikerült 😊
- a magyarítást Randal hegyezi, errõl õt kérdezd, én 'csak' a konvertáló részhez nyúltam hozzá
- remélem, érthetõ voltam 😊
A 2.5-össel simán ki tudtam szedni a fájlokat.
--= =--
Eredmény: az
Nem sikerült: a VDF állomány(ok) írása; az ismeretlen változó értéke fontos, megoldása (egyelõre) felfüggesztve
- A www.worldofgothic.com oldalról (vhonnan) letölthetõ egy GothicVDFS.zip (34,259 byte), amely elvileg gyógyír a problémára. Leírása szerint v2.6 nélkül nem használható, a függõben levõ G2 fordítás befejezésével ki kell jelölni a szükséges állományokat, és 'build'. (A létrehozott MOD-ot szerintem simán át lehet nevezni VDF-re, de ez hamar ki fog derülni).
- HK eddigi fordításának a befejezése csak VDF-el mûködhet, különben elõrõl kellene kezdeni, hogy megfeleltethetõ legyen, mint a többi file (angol - német).
- A hiányzó értékre továbbra sincs ötletem (szerintem olyan CRC szerû ellenõrzõ összeg), de jelenleg úgy tûnik, nincs is rá szükség (a fent leírtak miatt)
Tesztelve (általam):
- Gothic II (angol) 3 CD v1.31
- Gothic II addon (angol subtitle (MOD) telepítve) v2.6 (majd eltávolítva)
Mindkét helyen az
lecserélve, és a 'felesleges' VDF, MOD állományok pedig el lettek
távolítva (VDF konkrétan nem volt, de G2 esetén lehetett volna,
csak akkor a verió itt is v2.6-nak kellene lennie, és nem v1.31-nek)
- A menu.dat állományban a 'Ki akarsz lépni a játékból? Igen / NO' kérdést javítottam (mivel a dat_r2.exe csak a kettõnél hosszabb szövegeket hozza be, de most az 'n'-el kezdõdõ 2 betûs szövegekkel kivételt tesz)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Egyszer már feltettem és ment!Most nem akar elindulni...béna vok.
Valami 5let?
Mindent úgy csináltam, ahogy kell, a G2 addon a telepítés közben mégis leáll, és kéri az eredeti CD-t. Ha vki tud, segítsen pls.
Köszi
Állítólag van 1 ojan "Coop" nevezetû mod ami lehetõvé teszi hogy tolhassuk a Gothic II-õt LANon is!
Valaki tud errõl valamit?
Gothic 1-be már Gomez Árnyai közé tartozom és azt szeretném megkérdezni hogy ki tud engem egykezes és kétkezes harcra oktatni?Nem találtam senkit aki edzene:S
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha már a játékban elõforduló furcsa viselkedéseknél tartunk, nálam olyan fordult elõ, hogy a Jack világítótornyát örzõ egyik bandita (az utolsó a 3-ból, aki még élt<#vigyor1>#vigyor1>), egyszercsak fogta magát, felfutott a torony tetejére és kiugrott, pont ráesett az alacsonyabb tetõre. Dexter pedig szintén ugyanezt tette, mint az már elõbb is leírtátok, csak nem banditára, hanem az alacsonyabb tetõre esett.
A kiegben pedig van valami, ami nem egészen ilyen jellegû, viszont nem értem, miért van.
Greg-nek, a kalózkapitánynak kell kiásni 4 kincset (ha jól értelmeztem), megvan a 4 kincs, mégis azt mondja, hogy nincs meg mind. Találkozott már valaki ezzel?
Ha jól tudom, akkor egy arany serleg, egy ezüst tál, 100 arany meg egy gyûrû kell neki.
Elõre is köszi a tippeket, segítséget!
<#confused>#confused>
Hát eléggé furcsa az irányítás a kettõhöz képest...
De ahogy mászkálok bányavölgyben...minden olyan más😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nemtudjátok van-e a kieghez magyar végigjátszás?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Gorhic a teljes játék én rohanok és megveszem, alig várom már hogy meglegyen eredetiben.
Egyébként észrevettétek már, hogy xardas tornya is módosult egy kicsit és van mögötte egy beomlott barlangszerûség?
Nekem mondjuk az nem tetszett, hogy sittysutty egybõl odakerült az Addonban egy Beliar szobor. (bár bizonyos szempontból érthetõ)